De agenda van de Globalisten is in de loop der jaren gestadig vooruitgegaan, en haar kwade bedoelingen hebben ons gebracht in de betreurenswaardige toestand waarin de wereld zich thans bevindt. Het is niet overdreven te zeggen dat de Cabal proberen een massale uitsterving over de mensheid uit te voeren. Bill gates en de rest van de menigte van NWO Davos praten al jaren enthousiast over de noodzaak van “Ontvolking”. Er zijn volgens hen te veel “nutteloze eters”. De genocidale Covid-wreedheid die meer dan twee jaar geleden aan de wereld werd opgelegd, diende die agenda, tot op zekere hoogte. De volle omvang van de dodelijke slachtoffers van wat een misdadige proef met levende mensen was, is nog onbekend, het kan nog jaren duren voordat de gevolgen op lange termijn volledig begrepen zijn, schrijft Eamon McKinney.

Toch is het duidelijk dat de golf van doden en gewonden die de mainstream media blijkbaar in verwarring brengt, uitsluitend geconcentreerd is onder degenen die hun regeringen vertrouwden en, al dan niet met tegenzin, de experimentele prik namen. Sporters en jongeren sterven in een alarmerend tempo, maar de mainstream media kunnen geen verband vinden tussen dat en de prik, is de klimaatverandering de oorzaak, vragen zij zich af? De aanval van propaganda die de Covid-leugen mogelijk maakte was alleen mogelijk met de medeplichtigheid van de mainstream media. Met elk middel van desinformatie waarover zij beschikten, legden zij elke tegengestelde mening het zwijgen op, zelfs die van enkele van ’s werelds meest vooraanstaande deskundigen op dit gebied. Dr. Robert Malone, de uitvinder van de MRNA technologie, Cary Mullis, de bedenker van de PCR test, en vele andere gewaardeerde wetenschappers werd het zwijgen opgelegd. En natuurlijk werden de andersdenkenden, de “anti-vaxxers” belachelijk gemaakt als “samenzweringstheoretici”. Een term die door de CIA in het leven was geroepen om degenen die de moord op J.F.K. bijna 60 jaar geleden in twijfel trokken, in diskrediet te brengen en te marginaliseren. Zonder zich te verkneukelen over de tragedie is er nu enige rechtvaardiging, de groep die het minste risico loopt van Covid? De “samenzweringstheoretici” die genoeg wisten om de farmaceutische industrie, hun regeringen of de mainstream media niet te vertrouwen.

Diezelfde mainstream media zijn even medeplichtig aan alle Westerse gruweldaden van de laatste jaren. 9/11, de oorlog in Irak, Afghanistan, Syrië en onlangs nog de Oekraïne-crisis. De mainstream media, of ze nu zogenaamd liberaal of conservatief zijn, hebben allemaal als enthousiaste cheerleaders gediend voor elk conflict dat Amerika en de NAVO hebben gepleegd. Zonder hen zou de uitvoering van de agenda niet mogelijk geweest zijn, als zij die niet mogelijk gemaakt en bevorderd hadden. Wanneer de tijd van afrekening komt, en die komt er, zullen zij veel te verantwoorden hebben. Als er al een “zilveren randje” is aan de verschrikking van de huidige gebeurtenissen, dan is het dat dit specifieke instrument van bevolkingsbeheersing snel zijn vermogen verliest om het volk te beïnvloeden. Het is zo absurd en flagrant geworden, dat slechts weinigen er nog in geloven. In Amerika blijkt uit recente opiniepeilingen dat het vertrouwen in het tv-nieuws in procenten van één cijfer ligt, de cijfers voor de gedrukte media zijn iets hoger, maar nog steeds bedroevend laag. Soortgelijke statistieken zijn over de hele wereld te vinden. Gedurende de hele Covid werden de meeste mediakanalen gesteund door overheidsgeld om zich strikt aan het Covid-narratief te houden, zonder overheidsgeld zouden de meeste al terecht failliet zijn. Nu er steeds minder mensen naar kijken en nog minder mensen het geloven, is dit niet langer een doeltreffend controlemiddel. Dit wordt begrepen, een belangrijk onderwerp op de recente bijeenkomst van het WEF was het gebrek aan vertrouwen in de globalisten en de mainstream media, en zij vragen zich af waarom? Het censureren van de alternatieve, niet corporatieve media schijnt het enige te zijn dat zij nog hebben, “als zij de leugen niet geloven, kunnen wij tenminste de waarheid tegenhouden”. Geholpen en aangemoedigd door Big Tech heeft dit slechts gedeeltelijk gewerkt, sommige waarheden zijn gewoon te duidelijk om te negeren en er is een massale uittocht van de mainstream media geweest, omdat de mensen die in recordaantallen mijden.

  Het mRNA Covidvaccin is geen vaccin

De wereld is voor altijd veranderd na de gebeurtenissen van 9/11. Het was de casus belli om de verzonnen oorlog tegen het terrorisme te rechtvaardigen en de invasie en vernietiging van oude beschavingen in Irak, Afghanistan, Syrië en Libië. Niets daarvan had te maken met terreurdreiging, alleen maar meer oorlogen van bedrijven om een hebzuchtige minderheid van machtige mannen te verrijken. En toen de Westerse regeringen spraken van “massavernietigingswapens”, waren het weer de mainstream media die kritiekloos de leugens herhaalden. Maar net als de falende mainstream media zijn “valse vlaggen”, een lang favoriet instrument om welke gruweldaad dan ook te rechtvaardigen, nu welbekend. De Golf van Tonkin was verzonnen om de oorlog in Vietnam te rechtvaardigen, de bomaanslagen van 7/7 in Londen waren Groot-Brittannië’s 9/11 om het op één lijn te brengen met de oorlog tegen het terrorisme. Maar ook deze valse vlaggen hebben geen effect meer. Pogingen om Syrië erin te luizen voor een aanval met chemische wapens op zijn eigen volk werden snel als zodanig ontmaskerd. Velen verwachten dat een andere dergelijke gebeurtenis in de Oekraïne zal worden gebruikt om het snel falende narratief daar nieuw leven in te blazen. Weinigen zullen de volgende keer voor de gek gehouden worden, maar de mainstream media zullen het narratief ongetwijfeld toch promoten.

“Kleurenrevoluties” worden al jaren gebruikt om niet-conforme regeringen te verwijderen en te vervangen. Meestal gesteund door George Soros via zijn financiering van NGO’s zoals de National Endowment of Democracy. Het werkte in Oekraïne in 2014 met de “Maidan” omverwerping van de democratisch gekozen regering. Die werd toen vervangen door een door de nazi’s gesteunde oligarchie. Toen begon het Oekraïne-conflict pas echt, en niet 5 maanden geleden zoals de mainstream media ons willen doen geloven. Het werkte in Libië om Kadhafi te verwijderen en zijn plannen voor de door goud ondersteunde dinar voor de Afrikaanse naties tegen te houden. Toch hebben ze gefaald in China in 1989 met het Plein van de Hemelse Vrede, en in Hongkong in 2020. Zij hebben gefaald in Syrië om de regering Assad omver te werpen, en onlangs hebben zij spectaculair gefaald in Kazachstan door het snelle en doortastende optreden van de CSTO-staten onder leiding van Rusland. Wij mogen hopen dat de verguisde Soros lang genoeg leeft om het mislukken van zijn levenswerk mee te maken. Als hij nog meer trucs in zijn mouw heeft, dan zou het nu de tijd zijn, want zijn oude draaiboek is achterhaald.

  OpenAI vindt blanke genocide geen probleem

Terwijl de wereld afglijdt naar een chaotische toekomst blijven de mainstream media moedwillig vergeetachtig voor het lijden dat zij mogelijk hebben gemaakt. Er is weinig tot geen eerlijke berichtgeving geweest over de wereldwijde opstand van demonstranten tegen de hongeragenda, de Grote Reset, Covid, vaccinpaspoorten en het snel toenemende totalitarisme. Maar wel veel enthousiasme voor het vooruitzicht van een dieet van insecten om het milieu te redden. De Britse BBC is een van de grootste kwaadwilligen, geen ruimte voor afwijkende stemmen, maar altijd tijd voor een of ander ontevreden lid van de LBGTB (wat dan ook) gemeenschap, dat klaagt over het feit dat hij een verkeerd geslachtsdeel heeft of een andere “woke” absurditeit. Zonder enig gevoel van schaamte zijn de mainstream media er altijd op gebrand om hun misselijkmakende “deugdsignalering” te tonen, zodat zij hun veronderstelde monopolie op vroomheid kunnen behouden. Toch lijken zij grotendeels onbewust te blijven van het feit dat voor de meesten wantrouwen in afkeer is veranderd en dat journalisten tot de minst bewonderde beroepen behoren. Terecht.

De instrumenten van onderdrukking hebben hun loop gehad, valse vlaggen, kleurenrevoluties en de gewetenloze charlatans die zich voordoen als journalisten bevorderen de zaak van de globalisten niet langer op doeltreffende wijze. Als die laatsten denken dat zij door hun medeplichtigheid op de een of andere manier een plaatsje hebben gekocht in welke utopische toekomst de globalisten ook voor zichzelf hebben gepland, dan hebben zij het jammerlijk mis. Zij waren slechts pionnen in het spel en wanneer zij hun nut hebben overleefd, zullen zij zich slechts “nutteloze eters” vinden, net als de rest van ons.

  Hoe Operatie Mockingbird, een undercover initiatief van de CIA, de publieke perceptie manipuleerde via de media

Dwang en geweld zijn de enige middelen die de Globalisten nog hebben om een steeds bozer wordende bevolking in bedwang te houden. Men heeft het tot wijdverbreide afschuw kunnen aanschouwen in eens veronderstelde vrije landen als Australië en Canada, onder andere. Onnodig hardhandige politietactieken zijn gebruikt om anderszins vreedzame protesten te onderdrukken. Het gebruik van provocateurs onder de demonstranten om geweld uit te lokken en hen in diskrediet te brengen, is door de demonstranten onderkend en uitgeroepen. George Orwell heeft ooit gezegd: “Als u een beeld van de toekomst wilt, stel u dan een laars voor die op een menselijk gezicht stampt, voor altijd” Wij zijn bijna in die toekomst aangekomen, een toekomst waarin dat alles is wat men heeft om het volk te beheersen, angst en geweld. Toch ligt die toekomst niet vast. Alle regeringen kennen zichzelf een monopolie op geweld en dwang toe, en zij hebben de politie en indien nodig het leger om dat af te dwingen. De hoop is dat diezelfde politie en militairen zullen inzien dat ook zij en hun gezinnen vergiftigd zijn door de opgedrongen prikken, en dat, ja, ook zij maar nutteloze eters zijn. Wij mogen hopen dat genoeg van hen zullen besluiten dat zij het onverdedigbare verdedigen en de kant van het volk kiezen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Dit is geen samenzweringstheorie – Dit zal ook u treffenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAustralische senator laat in het parlement waarheidsbommen vallen over Great Reset en Schwab
Volgend artikelWat als de anti-vaxxers al die tijd de uitverkorenen zijn?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

35 REACTIES

 1. In het artikel wordt de BBC genoemd als een van de grootste kwaadwilligen. In de tweede helft van de jaren negentig heeft David Icke voormalig premier Edward Heath (1916 – 2005) en tv-persoonlijkheid Jimmy Saville (1926 – 2011) onthuld als pedofielen. Hoon was zijn deel.
  Eerder dit jaar is een documentaire bij Netflix uitgezonden met de veelzeggende titel ‘Jimmy Saville: A British Horror Story’. Alles wat Icke heeft beweerd en onderbouwd met voorbeelden over Savile is juist. De BBC was jaren geleden op de hoogte van Saviles strapatsen en de leidinggevenden keken consequent de andere kant uit.
  Niemand is verhoord, aangehouden of z’n pensioen kwijtgeraakt.
  Overigens heeft Sex Pistols-voorman Johnny Rotten begin jaren 80 zich uitgesproken in een BBC-programma over de geruchten van kindermisbruik, die over Savile de ronde deden. Rotten werd door Auntie B (BBC) voor jaren in de ban gedaan en Saville ging onverminderd door met zijn smeerlapperij.

 2. Het spreekwoord; wiens brood men eet diens woord men spreekt dekt het hele verhaal. Zolang wij er niet in slagen het parasitaire financiele systeem te hervormen zodat het menselijk kapitaal de overhand heeft zullen wij geen positieve veranderingen kunnen forceren.

 3. De kruik gaat net zolang te water tot ze barst, Pedofilie en massamoord door “hooggeplaatste” functionarissen en leden van koningshuizen die blijkbaar nog steeds boven de wet staan. Hoogmoed kot ten val en U allen zult gestraft worden. Helaas zal ik niet de beul mogen zijn wat dan weer een geluk is voor deze personen. Al wat u zegt en doet heeft voor mij 0 waarde. U bent machtig maar als mens volkomen overbodig in onze samenleving

   • Met het feodale 2.0 systeem waar deze griezels ons in willen duwen, zijn we wel degelijk terug in de Middeleeuwen. En waarschijnlijk erger nog

   • In de middeleeuwen was het niet anders dan nu de edelen veroverden steeds meer land en de lijfeigenen/ho. waren onderdanig en deden wat van hen vereist werden om enigzins te overleven en te ploeteren op het land van de edelen die zij dan weer in pacht hadden daarbij moesten weer tienden van hun oogst afstaan aan de gevestigde orde….. Vandaag de dag is dat niet anders maar door de vele steenrijke lieden op deze aardbol is de behoefte aan een beterbestaan niet meer af te wenden door de rijken der aarde Dus wat doen ze dan??? Ze proberen de wereld te ontvolken tot een bestuurbaar niveau Hoe doen ze dat??? door ziekten en oorlogen op gang te houden het WEF is daar mee bezig in opdracht van de steenrijken der aarde!!!!!!!!!

   • De spreuk ” UBI IUDICIA DEFICIUNT INCIPIT BELLUM ” is op de wand in de gang van het Hoge Raad gebouw aangebracht. Deze spreuk, het ‘motto’ van de Hoge Raad, kan als volgt worden vertaald: waar rechterlijke beslissingen tekortschieten, begint geweld. 1

 4. U zegt: “Helaas zal ik niet de beul mogen zijn etc….”

  Waarom denkt u dit?
  Wij zijn mensen, wij zijn geen beulen!
  Beulen vallen onder de verwerpelijken.

  Zulke reacties zijn verwerpelijk, in mijn ogen

  Ben ik een lafaard?
  Absoluut niet!
  Kom aan mijn leven, mijn bestaansrecht en ik zal me verdedigen.
  Tot aan mijn dood!!!

  Maar een beul uithangen?
  Hiermee verlaag je jezelf, imho..

    • Wat een wereld, wat een mensen, wat een opmerkingen.

     Een eerzaam beroep…

     Snapt u dat alle vroegere beulen in dienst stonden van….?
     Ok, mijn bovenstaande zin betreft het verleden (als dit al de waarheid is zoals ons is verteld).

     Maar wie van ons wil beschikken over het nemen van iemands leven?
     En dan bedoel ik als beul!

     Iemand die mij bedreigt en niet te stoppen is, ja die persoon heeft een probleem en riskeert een ticket naar….
     Maar als beul optreden…
     Dan ben je niets beter dan you know who……

     • Wel eens van sarcasme gehoord, joep?
      Neem niet alles zo zwaar op.
      En nee, de wijsheid heb je ook niet in pacht, dus dat licht minachtende toontje graag achterwege laten…
      Je bent geen fractie beter of slechter dan een van de andere reaguurders hier.
      Als je dan toch moreel zo hoog te paard wil zitten, zou ik eerst maar beginnen met een ander niet de tyfus te wensen.

      • de macht van het roomse rijk is grotendeels ingestort door de paus en kardinalen die de wereld 2000 jaren hebben beheerst met cristelijke leer waarvan Jesus nooit gesproken had Zijn Goddelijke vader had adam en eva geschapen en had uitdrukkelijk vermeldt/geboden met zijn uitspraak Ga heen en vermenigvuldig u!!!! echter anno 2022 zijn er 8 miljard mensen teveel geworden omdat het paradijs te klein is geworden Het god dit niet kunnen weten? jawel maar de mens werd steeds ouder waardoor het natuurlijk verloop steeds verder werd teruggedrongen door de hebzuchtige mens

  • Soms kan het een noodzakelijk beroep zijn. Sommige ‘mensen’ zijn nauwelijks menselijk te noemen en richten onnoemelijk veel leed en schade aan.
   Dergelijk volk is niet te rehabiliteren. Levenslang in een kooitje opsluiten is echt onmenselijk.

   • Ik zal eraan denken als ik straks de beul speel en jij moet op het hakblok. Hoop er maar op dat ze me niet dronken voeren of betalen om half mis te slaan. Dat kwam ook genoeg voor. Net wie je tegenstanders waren.
    Moet er niet aan denken.

 5. Zo te zien hebben we nu bewijs voor buitenaards leven; de aliens zijn in de achtertuin van de grote Ursula geland, en zullen zich waarschijnlijk ongemerkt onder de exquise gasten gemengd hebben.

 6. De oorzaak van dit alles zijn de banken en beleggingsmaatschappijen.
  26-07-2022 las ik de substack van Robert Malone, over de bankwereld.
  Ook Reiner Fuellmich had in zijn hoorzittingen dit item.

  Banken die schulden opkopen en hun prive kapitaal daardoor vergroten.
  Hoe pakt men dit aan?

  Het Engels koningshuis beheerst de financiële wereld via de beurzen in G.B en USA.

  Dit is van oudsher.

  Hoe los je, los van Covid, dat op humanitaire manier op.

  Laten we wel wezen, de banken en beleggingsmaatschappijen, hebben monsterlijk gefaald met schulden opkopen.
  Het is hun verantwoordelijkheid,.evenals hun Covid strategie.

  We kijken het WEF er op aan, die hebben de oplossing aangereikt.

  Daar is men massaal in meegegaan.

  Echter zijn er instanties en ngo’s die daar niet aan meewerken.

  Het is niet zo dat de hele wereld hieraan meewerkt, alleen een kleine minderheid.

  Dat de hele wereld eraan meewerkt, willen ze ons laten geloven.
  Hieraan is de msm en de linkse media schuldig aan.

  Het is een kleine minderheid, die zich schuldig maakt aan deze misdaden.

   • Greengo ik had deze docu al gezien.

    Dus weet ik dat mijn reaktie bedenkelijk is.
    Echter ik ben een ware opstandeling.

    Dus erken hun bedenkelijke geloof dat ze de gehele wereld in hun greep kunnen houden niet.

    Daarbij komt, dat een groep mensen in een bepaald plan overeenstemmen.
    Tijdens de duur dat het plan word uitgevoerd, blijft niet voor de hele groep het einddoel eenduidig.

    Daarom geloof ik dat de begin doelstelling nooit gerealiseerd word.

  • De propaganda is hun wapen bij uitstek. Op die manier wil men de massa conditioneren om hun narratief als onvermijdelijk te accepteren. Matthias Desmet heeft hier de theorie van de massa formatie op ontwikkeld.
   De media spelen daarbij een cruciale rol, en de reden daarvoor is zo helder als glas.
   Diverse factoren zorgen ervoor dat de massa er helaas niet doorheen kan zien.

 7. De schade die zij ons berokkend hebben moeten zij helemaal vergoeden alles dat ze hebben afnemen van fiets tot huizen en ook het geld dat zij bezitten op diverse banken en ze uiteindelijk op sluiten en ze weg laten rotten ook rechters die de grondwet met voeten en handen hebben over treden maar ook de leiders en koning klein pils alles afnemen en op sluiten dat is mijn uitspraak en daar moeten jullie het mee doen tuig van de griffel .

 8. Verder doe ik ook een uitspraak de schaapjes die zich hebben laten vaccineren mogen geen recht meer hebben op zorg en de artsen en verplegers die eraan bij hebben gedragen dag en nacht voor die lozers gratis moeten werken. Dat is mijn uitspraak en hier moeten jullie het mee doen lozers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in