© National Cancer Institute on Unsplash

Wist u dat Australië momenteel in de greep is van een dictatoriale tirannie als gevolg van een handvol Covid-19 sterfgevallen per dag? Wat er in dat land gebeurt heeft absoluut niets te maken met een virus, en alles met controle, en u hoeft alleen maar te kijken naar wat er gaande is in het Verenigd Koninkrijk om dat te bevestigen, schrijft Theexpose.uk.

Want uit de laatste gegevens van Public Health blijkt dat 81% van de Covid-19 sterfgevallen deze zomer gevaccineerden zijn, terwijl uit gegevens van de Britse regering blijkt dat het aantal Covid-19 sterfgevallen meer dan 11 keer zo hoog is als vorig jaar rond deze tijd, en uit gegevens van het Office for National Statistics blijkt dat sinds tieners voor het eerst het Covid-19 vaccin kregen, het aantal sterfgevallen onder tienerjongens met 63% is gestegen in vergelijking met dezelfde periode in 2020.

Het VK bevindt zich in wezen midden in een nationale ramp met een vaccinprogramma dat duidelijk heeft gefaald, maar dat, wat nog verontrustender is, ook kinderen heeft gedood, en nog meer kinderen zal doden, omdat we in het VK een probleem lijken te hebben waarbij een enorme meerderheid van de bevolking niets gelooft, tenzij het op het BBC-nieuws wordt getoond.

Maar de gegevens kunnen niet duidelijker zijn. Kijk maar eens naar het laatste Statistische Covid-19 rapport van Public Health Scotland dat op 29 september is gepubliceerd. Uit tabel 18 van het verslag blijkt dat de overgrote meerderheid van de Covid-19 sterfgevallen tussen 21 augustus en 17 september 2021 plaatsvond onder de volledig gevaccineerde bevolking met 233 geregistreerde sterfgevallen, goed voor 77% van alle Covid-19 sterfgevallen.

Voeg daarbij de 10 sterfgevallen onder gedeeltelijk gevaccineerden en dat betekent dat 81% van de Covid-19 sterfgevallen in Schotland tussen 21 augustus en 17 september voor rekening kwam van de gevaccineerde bevolking.

Bron

De gegevens van het UK Health Security Agency (de sinistere vervanger van Public Health England) zien er ook niet veel beter uit. Tabel 4 van het door UKHSA gepubliceerde rapport laat zien dat er 687 sterfgevallen waren onder de ongevaccineerden, 110 sterfgevallen onder de gedeeltelijk gevaccineerden, maar een schrikbarende 2.338 sterfgevallen onder de volledig gevaccineerden tussen 30 augustus en 26 september 2021.

Bron – Pagina 16

Dit betekent dat de ongevaccineerden verantwoordelijk zijn voor slechts 22% van de Covid-19 sterfgevallen in september 2021, terwijl de gevaccineerden verantwoordelijk zijn voor een rampzalige 78%.

Rechtszaak in Duitsland: AstraZeneca weigert vergoeding voor vaccinschade - gevaccineerden hebben zelf schuld

En probeer niet te beweren dat dit normaal is omdat de meerderheid van de volwassen bevolking gevaccineerd zou zijn. Als dit normaal zou zijn, hoe verklaart u dan dat het aantal sterfgevallen door Covid-19 meer dan twaalf keer zo hoog is als in dezelfde periode vorig jaar, toen er nog geen Covid-19-vaccin beschikbaar was?

Met een geclaimde doeltreffendheid van 95% (uit de laatste gegevens van de UKHSA blijkt dat de vaccins een negatieve doeltreffendheid hebben van slechts MINUS 66%), zou je natuurlijk verwachten dat er nog steeds Covid-19 sterfgevallen zouden zijn. Maar niet wanneer het seizoensgebonden karakter aan onze kant zou moeten staan, net zoals dat het geval was in 2020 toen het aantal sterfgevallen daalde tot bijna nul.

Meng seizoensgebondenheid met een effectief vaccin en je zou denken dat het VK gewoon van een Covid-19-vrije zomer zou hebben kunnen genieten, maar de realiteit is verre van dat.

De bovenstaande cijfers zijn wat je zou verwachten in het midden van de winter met een effectief vaccin, niet midden in de zomer.

Maar alsof een Covid-19 vaccinatieprogramma dat niet alleen niet blijkt te werken, maar ook de ontvangers van de injecties veel slechter maakt, nog niet erg genoeg is, heeft de Chief Medical Officer voor Engeland, professor Chris Whitty, besloten dat hij het besluit van het Joint Committee on Vaccination and Immunisation niet zou accepteren, en heeft hij hen terzijde geschoven omdat hij duidelijk kinderen wil doden.

Net zoals hij heeft geholpen om ouderen en kwetsbare mensen te doden met een algemeen beleid van “niet reanimeren” dat werd gebruikt als een excuus om te beginnen met zorg aan het einde van het leven, waarbij de patiënten werden uitgehongerd en uitgedroogd terwijl ze een overdosis kregen van een medicijn genaamd Midazolam, waarvan bekend is dat het dezelfde symptomen veroorzaakt als ernstige ziekte als gevolg van Covid-19.

Het is nog te vroeg om te zeggen of er al kinderen zijn overleden als gevolg van de beslissing van Chris Whitty om hen een experimentele lekke Covid-19 injectie te geven, maar uit officiële gegevens van het Office for National Statistics blijkt wel dat het aantal sterfgevallen bij tieners boven de 15 jaar al aanzienlijk is gestegen sinds zij het Covid-19 vaccin kregen toegediend.

"Een zich ontvouwende gezondheidscatastrofe wordt in de doofpot gestopt terwijl het voor onze ogen gebeurt"

Uit de editie 2020 van “Deaths registered weekly in England and Wales”, die hier kan worden gedownload en hier op de ONS-website kan worden geraadpleegd, blijkt dat tussen de week die eindigt op 8 mei 2020 en de week die eindigt op 18 september 2020 in totaal 219 sterfgevallen zijn opgetreden onder 15- tot 19-jarigen. Hiervan waren 142 sterfgevallen onder tienerjongens, terwijl 77 sterfgevallen onder tienermeisjes vielen.

Terwijl de 2021 edities van “Deaths registered weekly in England and Wales”, die hier kan worden gedownload, en toegankelijk is op de ONS website hier, laat zien dat tussen de week eindigend op 7 mei 2021 en de week eindigend op 17 september 2021, een totaal van 320 sterfgevallen voorkwamen onder 15 – 19-jarigen. Hiervan waren 231 sterfgevallen onder tienerjongens, terwijl 89 sterfgevallen onder tienermeisjes waren.

Hieruit blijkt dat het aantal sterfgevallen tussen 7 mei 2021 en 17 september 2021 onder tieners van 15 jaar en ouder 46% hoger lag dan het aantal sterfgevallen in deze leeftijdsgroep in dezelfde periode in 2020, en de stijging van het aantal sterfgevallen begon precies op hetzelfde moment dat tieners het Covid-19-vaccin begonnen te krijgen.

Bron – Pagina 82 (oudere leeftijdsgroepen verwijderd voor de duidelijkheid)

Maar wat dit ook laat zien is dat sinds de Covid-19-vaccins werden gegeven aan tieners ouder dan 15 jaar, het aantal sterfgevallen onder tienerjongens met 63% is toegenomen, terwijl het aantal sterfgevallen onder tienermeisjes nog steeds is toegenomen, maar in een veel lager tempo van slechts 16%.

Wij hebben de volgende tabel met ONS-cijfers samengesteld, zodat wij het aantal sterfgevallen per week onder tieners ouder dan 15 jaar, uitgesplitst in mannen en vrouwen, gemakkelijk konden vergelijken.

Bron – ONS 2020 + 2021 datasets

De grootste stijging van het aantal sterfgevallen onder mannelijke tieners vond plaats in de week eindigend op 3 september 2021, toen het aantal sterfgevallen onder mannelijke tieners met 700% toenam, maar het aantal sterfgevallen onder vrouwelijke tieners slechts met 17%.

Uit bovenstaande tabel bleek ook dat het aantal sterfgevallen onder mannelijke tieners aanzienlijk is gestegen in 17 van de 20 weken sinds een aanzienlijk aantal tieners het Covid-19-vaccin begon te krijgen. In de resterende 3 weken was er een stijging van 0%, een daling van -45% en een daling van -22% in de week die eindigde op 17 september.

Reeds bij de Mexicaanse griep: elites kregen speciaal gemaakt minder gevaarlijk vaccin

Terwijl het aantal sterfgevallen onder vrouwelijke tieners slechts in 8 van de 20 weken sinds deze leeftijdsgroep het Covid-19 vaccin begint te krijgen, is gestegen ten opzichte van het voorgaande jaar. In vijf van de 20 weken steeg het aantal sterfgevallen met 0% ten opzichte van het voorgaande jaar, terwijl in 7 van de 20 weken het aantal geregistreerde sterfgevallen juist daalde ten opzichte van het voorgaande jaar.

Wij hebben de bovenstaande gegevens over sterfgevallen als gevolg van tieners volledig onderzocht, wat hier kan worden bekeken, en waaruit duidelijk blijkt dat er een verband bestaat met het feit dat het aantal oproepen voor een ambulance met het verzoek om een hartstilstand, in vergelijking met het verwachte niveau, tot ongekende hoogte is gestegen.

Als je bedenkt dat myocarditis, een aandoening die ontsteking van de hartspier veroorzaakt en tot een hartstilstand kan leiden, officieel is toegevoegd aan het veiligheidsetiket van de vaccins Pfizer en Moderna Covid-19, en waarvan bekend is dat het veel vaker bij mannen voorkomt, is het niet moeilijk om uit te vinden wat hier aan de hand is.

Het probleem is dat wij niet de enigen zijn die dit zien. De Britse belastingbetaler financiert verschillende openbare instellingen, waaronder de ONS, UKHSA (voorheen PHE) en MHRA (UK Medicine Regulator), die geacht worden al deze gegevens actief te controleren en te zoeken naar waarschuwingssignalen.

Dat laat ons drie mogelijke antwoorden –

 1. Ze zijn te dom om te zien wat er gebeurt.
 2. Ze kijken niet.
 3. Het kan ze niet schelen, en ze zijn blij om tieners en kinderen te doden.

81% van de sterfgevallen onder Covid-19 zijn gevaccineerden, het aantal sterfgevallen onder Covid-19 is twaalf keer zo hoog als vorig jaar om deze tijd, en het aantal sterfgevallen onder tienerjongens is met 63% gestegen sinds zij het Covid-19 vaccin krijgen, maar het Verenigd Koninkrijk gaat gewoon door alsof er niets aan de hand is.

We zeggen nu al weken dat Australië gevallen is, maar het blijkt dat het Verenigd Koninkrijk al lang geleden gevallen is.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wat te doen met de uitnodiging voor corona vaccinatieVolg Frontnieuws op Telegram

3 REACTIES

 1. laat de politici aller waanzin straks voor een tribunaal maar recthbaardigen, de cijfers liegen nog niet ( maar die zullen straks worden weggestopt).

  https://www.cbs.nl/nl-nl/visualisaties/dashboard-bevolking/bevolkingsgroei/overlijden

  …er is feitelijk een bedrog gaande dat zijn weegha niet kent.
  De EU doet er volop in mee, en daarme worden al onze rechten als mens geschonden.

  De cijfers liegen niet. De politici en de belanghebbende “wetenschappers en medici” nog harder.

 2. De interpretatie van de eerste tabel (tabel 18 uit rapport Public Health Scotland) gaat helemaal mis. Als een grote meerderheid gevaccineerd is, is het logisch dat in absolute aantallen meer mensen uit die groep overlijden. Maar als je kijkt naar de mortality rate (sterfgevallen per 100.000) zie je toch dat mensen uit de dubbel gevaccineerde groep ruim vier keer zo lage kans hebben te overlijden?

 3. Ook “de zorg” heeft hierin steken laten vallen.
  Je kan mij niet wijsmaken dat die lui de gevolgen niet herkennen.
  Het niet opstaan maar gewoon doorgaan met deze onethische werkwijze terwijl men weet van de mogelijke gevolgen is ook in zekere zin misdadig.
  Daar hebben die idioten voor staan te klappen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here