Russische soldaten buiten de Reichstag, Berlijn 1945. (Public Domain)

Godzijdank zal de grote Franz Beckenbauer niet meer meemaken hoe diep zijn vaderland Duitsland faalt in voetbal, maar ook in al het andere. Volgers van het mooie spel zullen zich herinneren dat Bobby Charlton van Engeland, die toen als ’s werelds beste speler werd beschouwd, Beckenbauer uit de WK-finale van 1966 schopte. Engeland won die op controversiële wijze en de grote Beckenbauer accepteerde ridderlijk de nederlaag van zijn land, schrijft Declan Hayes.

Beckenbauer was nog maar een kind toen Duitsland in 1954 voor het eerst de wereldbeker won en onderweg te maken kreeg met het meest verachtelijke racisme van de slechte verliezers van de Engelse pers. Maar terwijl het Duitse team in 1954 het grote en veelgeprezen Hongaarse team versloeg, waren andere Duitsers de bouwstenen aan het leggen voor de wederopstanding van Duitsland na de oorlog.

Die bouwstenen bestonden onder andere uit het kanaliseren van de nationale geestdrift naar relatief onschuldige bezigheden als voetbal en het laag houden van zowel de rente als de inflatie, want de ontevredenheid over de hyperinflatie van Weimar was de ladder die Herr Hitler en zijn vele vrienden gebruikten om aan de macht te komen.

Intern zou er een bedrijfsconsensus zijn waar verschillen tussen werkgever en werknemer, consument en producent, boer en stadsbewoner zouden worden beslecht door onderhandelingen en onderhandeling en niet door het soort gewelddadig vuurwerk dat men vaak met Frankrijk associeert.

Naar buiten toe moesten zowel Frankrijk als Duitsland de nederlaag omarmen en, vooral in het geval van Duitsland, de wortel van het Marshallplan en de voortdurende stok van de Amerikaanse militaire bezetting, die tot op de dag van vandaag voortduurt. Vergeleken met het bevriezen van je ballen in Stalingrad of gezonken worden terwijl je een U-boot bemande, was het geen slechte deal en Duitsland maakte er het beste van en van de Europese Economische Gemeenschap, die het oprichtte met Frankrijk en enkele anderen, waaronder Nederland en Luxemburg, die het grootste aantal dodelijke slachtoffers per hoofd van de bevolking van de Tweede Wereldoorlog had.

De belangrijkste taakverdeling in de EEG was dat Frankrijk, met De Gaulle aan het roer, de politieke stem zou zijn en Duitsland de economische motor. Dat werkte allemaal goed toen de Yanks beide satrapies nodig hadden als bolwerk tegen de Sovjet-Unie en haar Rode Leger. Spoel nu door naar vandaag en Duitsland is één grote farce.

  Poetin en Xi staan stevig aan de goede kant van de geschiedenis

Laten we beginnen met de belofte van Duitsland om als derde partij tussenbeide te komen bij het Internationaal Gerechtshof om Israël te beschermen tegen de slam dunk aanklacht van Zuid-Afrika dat Israël genocide pleegt in Gaza. Hoewel, gezien bepaalde gebeurtenissen waar Duitsers bij betrokken waren van 1939 tot 1945, de kwispelstaarten een geweldige tijd hebben gehad met het bespotten van Duitsland daarover, veronderstelt de stuntelige interventie van Duitsland dat de topadvocaten die Israël in dienst heeft genomen niet helemaal opgewassen zijn tegen de taak en dat ze een groep in tutu’s geklede dansende Duitse olifanten nodig hebben om hen te helpen. Aangezien dat niet het geval is, zou Duitsland gewoon moeten gaan zitten en zijn mond houden.

Niemand minder dan Zijne Excellentie Hage Gottfried Geingob, president van Namibië, voorheen Zuidwest-Afrika, heeft hen verteld precies dat te doen, niet in de laatste plaats omdat Namibië, destijds bekend als Zuidwest-Afrika, het toneel was van de eerste genocide in de moderne wereld, gepleegd door niemand minder dan Duitsland.

Voordat we zowel Zuid-Afrika als Zuidwest-Afrika achter ons laten, moeten we opmerken dat hun eigen interventie in Den Haag namens de Palestijnen een zeer belangrijke stap is in de lange mars van Afrika ten zuiden van de Sahara naar een wereldspeler, omdat zowel Zuid-Afrika als Zuidwest-Afrika, in ieder geval in het geval van de Palestijnen, elk op twee benen staan en niet op de vier die de laatste tijd de voorkeur van Duitsland lijken te hebben.

Wat Israël en Palestina betreft, hoeven we alleen maar op te merken dat Duitsland de eerste bewapend en gefinancierd heeft en de tweede met kruimels en grove beledigingen heeft afgescheept. Dat is waarschijnlijk een beetje beter dan wat ze in petto hebben voor de Houthi die, wat hun andere fouten ook mogen zijn, fel gekant zijn tegen het afslachten van Palestijnse kinderen.

De Duitsers sturen het F-124 Hessen fregat naar de Rode Zee om de Amerikanen en hun Britse lakeien te helpen bij het doden van de verarmde Jemenieten. Hoewel het kantoor van de Duitse Kanselier heeft verklaard dat “de internationale gemeenschap” de Rode Zee open moet houden, zijn de Amerikanen en de Britten niet alleen niet “de internationale gemeenschap”, maar hun aanvallen op Jemen zijn illegaal, volgens de wetten en normen van “de internationale gemeenschap” namens wie Duitsland beweert oorlog te voeren.

  Polen's ex-president Walesa eist opsplitsing van Rusland en bevolkingsafname tot 50 miljoen

Het F-124 Hessen-fregat uit de Sachsen-klasse is uitgerust met een verkenningsradar die tot 1000 doelen tegelijk kan detecteren, luchtverdedigingsraketten en aanvalshelikopters. Het heeft ook Harpoon raketten en torpedo’s aan boord. Even terzijde: je vraagt je af wat Zelensky ervoor zou hebben gekregen op de zwarte markt, als Duitsland het aan hem en zijn collega’s had geschonken.

En dan hebben we nog de voortdurende financiering door Duitsland van Zelensky’s mislukte Reich, dat tot een miljoen doden heeft gekost om geen andere reden dan om Amerikaanse wapenleveranciers en hun lokale Oekraïense en andere collaborateurs te verrijken. En hoewel Zelensky en zijn trawanten rationeel zouden kunnen beweren dat ze zichzelf hebben verrijkt door honderdduizenden Oekraïners op te offeren voor een versleten hersenschim, kan Duitsland zich niet op dezelfde manier op de borst kloppen.

Duitsland heeft niet alleen de fundamenten vernietigd waarop haar naoorlogse welvaart was gebouwd, maar is zelfs zo ver gegaan dat het de Verenigde Staten en hun Noorse Quislings heeft toegestaan om hun pijpleidingen op te blazen en daarmee een einde te maken aan het tijdperk van goedkope energie waarop Duitslands economische wonder was gebouwd. In Oekraïne heeft het zijn equivalent van de gootsteen naar de ringen van staal van Rusland gegooid, alleen om te zien dat die gootsteen achterwaarts boemerangt en het land bij de knieën afsnijdt.

Amerika’s Trojaanse paarden Polen, Litouwen en andere Baltische grappenmakers maken nu de politieke dienst uit in de Europese Unie en Duitsland krijgt te horen dat het zijn mond moet houden en moet betalen. God weet wat Beckenbauer en Bismarck van deze farce zouden vinden.

De geest van Beckenbauer en Bismarck is echter nog niet dood, want niet alle Duitsers trappen in deze onzin. Duitse boeren en vrachtwagenchauffeurs protesteren bijvoorbeeld, geholpen door dappere bondgenoten uit Polen, Tsjechië, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, België en Nederland. Net als Duitslands eigen mittelstand, die kleine bedrijven die mede de ruggengraat van de Duitse industrie vormen, zijn deze truckers en boeren zowel onafhankelijk als vindingrijk en net als de Canadese truckers willen ze niet onder de kaplaars van een Trudeau, een von der Leyen of een niet minder verachtelijke Scholz.

  VS zal enorme klap krijgen in mondiale reputatie door Israël

Deze onafhankelijk denkende Duitsers worden op de hielen gezeten door de opkomst van de “uiterst rechtse” Alternative für Deutschland (AfD), die momenteel bijna 24% van de stemmen haalt. En hoewel de media van de NAVO schreeuwen dat hun opkomst de terugkeer van Hitler zal betekenen, in plaats van Beckenbauer of Bismarck, is dat niet helemaal het geval. De meeste Duitsers zijn meer geïnteresseerd in bier en Beckenbauer, in wandelen en bakkerijproducten, dan in het marcheren naar Jemen of in het helpen van Israël met het weven van zijn leugens.

Het probleem voor Duitsland is hetzelfde probleem dat we hebben in Nederland, Canada en talloze andere landen die Amerikaanse vazallen zijn geworden. Het probleem is, zoals Donald Trump het uitdrukte, hoe we het moeras kunnen draineren en het draineren zonder dat de invasieve soorten van de NAVO, zoals de Duitse oorlogszuchtige Groene Partij, het moeras verder verkloten. Hoewel de heilzame dagen van Duitsland met bier en Beckenbauer helaas net als onze jeugd te snel voorbij zijn, zijn we het aan onszelf en aan anderen verplicht om build back better, om een verstandige weg uit het moeras van de NAVO te vinden die niet inhoudt dat we samenwerken met of macht afstaan aan degenen die kinderen vermoorden in Gaza, Donbass of Jemen.

In Duitsland zijn er op 9 juni verkiezingen voor het praatcollege van de Europese Unie en in 2025 voor de al even ontmande Bondsdag. Wie er ook wint, laten we hopen dat de Groenen en de Sociaal Democratische psychopaten van Sсholz tot de grootste verliezers behoren, zodat Duitsland, en heel Europa, een nieuwer, helderder en beschaafder hoofdstuk kunnen gaan schrijven dan het overlijdensbericht dat de NAVO en haar frontgroep van de Europese Unie momenteel voor hen opstellen.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Onderschat Rusland op eigen risico: Een vergelijking van de overmoed van Duitsland tijdens de Tweede Wereldoorlog en het huidige collectieve WestenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPepe Escobar: De Oekraïense schertsvertoning, opnieuw bekeken
Volgend artikelDr. Coleman: Dit is het einde
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

 1. Dank Declan Hayes en Pepe Escobar en Rommel voor de fantastische strategische analyses geplaatst op Frontnieuws en die wereldweid gelezen zullen worden.

  Dank namens de nog enorme XYZ-zwijgende meerderheid in de wereld die zeer binnenkort de door de ZioNAZI-Black Rock-Rotschild-WEF gefabriceerde hyperinflatie en Grootste Economische Depressie/massale economische diefstal moeten/zullen ervaren.

  Op naar een wereldrevolutie en Neurenberg 2 en bevrijding van het ZioNAZI juk sinds 1900 en op naar de brandstapel voor de WEF en hun landverraderlijke en volksverlakkende parasieten/WEFfers/NSBers.

  Te beginnen met de bevrijding van de held Reiner Fuelmich die op schandalige Trojan-verraderlijke wijze door de ZioNAZI en de ZioNAZI-WEF-EU-dictatuur in het gevang werd gezet door misbruik van recht in de perverse op hun ZioNAZI genocide regels gebaseerde massamoordende dictaturen.

 2. Duitsland werd gewaarschuwd. Door president Trump in volle VN vergadering, maar de Duitsers lachten hem in zijn gezicht uit. In 2007 door Poetin maar ze lachten hem in zijn gezicht uit. En talloze andere keren tussenin werden ze gewaarschuwd. Straks is het afgelopen met dat betweterige monkellachje van de Duitsers en staan ze weer hysterisch te krijsen over het onrecht dat hen werd aangedaan. Dat, die Duitse betwetersmentaliteit, heeft al twee wereldoorlogen veroorzaakt. De geschiedenis herhaalt zich misschien niet, maar ze rijmt wel.

  • De geschiedenis herhaalt zich keer op keer en Duitsland staat elke keer aan de verkeerde kant, domme mensen domme keuzes. En ze menen ook nog dat ze echt iets beter zijn. Het staat hun tot aan de lippen, terwijl ze het zo goed hadden kunnen hebben.

 3. De verkiezingen waar naar wordt verwezen, zullen niks veranderen.
  Hooguit vertragen.
  We leven in een tijdperk van politieke problemen.
  Deze kunnen niet politiek worden opgelost.
  In mijn ogen zijn we al te laat, onze welvaart van weleer zal nooit meer terug komen.
  Onderwijs gezondheidszorg justitie of economie zijn verwoest door de criminele organisaties.
  Alleen een serieuze revolutie kan de westerse mens behoeden van uitsterven.

 4. “Duitse boeren en vrachtwagenchauffeurs protesteren bijvoorbeeld, geholpen door dappere bondgenoten uit Polen, Tsjechië, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, België en Nederland.”

  Gigantische boerenprotesten gisteren niet ver van Caen en Parijs. Kilometers file. Ze deelden pamfletjes uit. Politie begeleidde het verkeer een beetje en deed niet akelig. Zie link:

  https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2024/01/24/frankrijk-franse-boeren-landbouwers-protest-acties/

  De link staat verder boordevol sappige weetjes, o.m. coke handel bij onderwijsminister FR.

 5. In maart 2022 kwam linkse genocide brandon samen met zijn engel des doods in Bxl met veel poeha en groot vertoon een oorlogsverklaring voorlezen en terzelfdertijd zijn enorm vervuilend fracking gas slijten tegen een vriendenprijsje wel te verstaan. Het applaus voor zoveel dankbaarheid was oorverdovend. Ondertussen staat dankzij FJB en zijn kliek oorlogshitsers meer dan de halve wereld letterlijk in vuur en vlam en ligt de economie op apegapen.

 6. Patrick O’Carroll – De satanistische vendetta tegen Gods uitverkoren volk: de Duitsers

  “Maar het grootste geheim dat de Talmoedisten ruim zeventig jaar lang verborgen hielden, was hun genocide op ruim dertig miljoen etnisch-Duitse burgers na ‘VE Day’ op 8 mei 1945.

  WO1 en WO2 waren beide religieuze oorlogen voor de genocide op christenen: 65 miljoen christenen in WO1 en 85 miljoen christenen in WO2.

  Duitsers werden geselecteerd voor een speciale straf vanwege de roekeloosheid die zij aan de dag legden bij het creëren van systemen en industrieën die dienden om de mensheid te bevrijden. Dus in 1870-1910 bouwde de Londense QUATUOR CORONATI- loge het nazisme, de nazi-idealen, stichtte de Thule Society die overging in de NSDAP, en installeerde vervolgens op 30 januari 1933 ‘Illuminati’ Agent, of Stooge, Adolf Hitler, met zijn ‘ Mein Kampf” hoogstwaarschijnlijk geschreven door Tavistock.

  Iedereen die de Duitsers kent, weet dat Jezus mensen zoals zij MOET hebben bedoeld toen Hij in Matteüs 5 zei: “Jij bent het zout van de aarde… en het licht van de wereld” (“Ihr seid das Salz der Erde. .. en het licht van de wereld”).

  De talmoedisten (zionisten en vrijmetselaars) wilden dat de Duitsers ofwel werden weggevaagd, ofwel onder hun volledige controle kwamen, en hadden die doelen in 1945 bereikt.

  Maar het grootste geheim dat de talmoedisten ruim zeventig jaar lang verborgen hielden, was hun genocide op ruim dertig miljoen etnisch-Duitse burgers na ‘VE Day’ op 8 mei 1945 . Als hun goedgelovige publiek dat had geweten, zou het van de ene op de andere dag niet meer in het onzinverhaal van de officiële ‘waarheid’ trappen.

  De Eerste en Tweede Wereldoorlog waren beide religieuze oorlogen met als voornaamste doel Israël te creëren als locatie voor het bewind van de Antichrist en om christenen te genociden, precies zoals de Talmoed beveelt. En alle goedgelovige Amerikaanse christenen die nog steeds hun vlag groeten, moeten in gedachten houden dat zij in de komende religieuze oorlog, genaamd WW3, genocide zullen ondergaan door onthoofding in de FEMA-vernietigingskampen, overeenkomstig de (volledig verzonnen) Talmoedische Noachidische “Wetten”, die werden in 1991 in de Amerikaanse “wetboeken” geplaatst door de gezamenlijke resolutie HJRES.104.ENR van het Huis van Afgevaardigden. Dit zal plaatsvinden zodra de VS aan het begin van de Derde Wereldoorlog de staat van beleg afkondigt. Amerikaanse christenen staan ​​nu dus op het punt een “speciale behandeling” te krijgen, vergelijkbaar met wat de Duitsers kregen in WO II maar ook in WO I. De Talmoedisten willen alle christenen dood.

  In 1992 gaf de Britse historicus Alan Bullock het cijfer van 3,81 miljoen etnisch-Duitse burgers die tussen 3 september 1939 en 8 mei 1945 genocide hadden gepleegd. Dit omvat de Holocaust in Dresden en de waarschijnlijke 400.000 of meer slachtoffers ervan.

  De brutale verdrijving van 15 miljoen Duitsers uit hun oostelijke thuislanden was de ernstigste daad van etnische zuivering die de wereld ooit heeft gezien. Daarbij kwamen 7 miljoen etnische Duitsers om.

  Op 23 maart 1949 hield Konrad Adenauer een toespraak voor de Interparlementaire Unie in Bern-Zwitserland, waarin hij zei dat in totaal 13,3 miljoen etnische Duitsers gedwongen waren het Oosten te ontvluchten, maar dat slechts 7,3 miljoen van die Duitse vluchtelingen waren aangekomen in de bezette gebieden van Oost- of West-Duitsland. Hij merkte op: “Zes miljoen Duitsers zijn simpelweg verdwenen; ze zijn dood en verdwenen [‘Sechs Millionen Deutsche sind vom Erdboden verschwunden; sie sind gestorben, verdorben’]”. >>>

  Door Patrick O’Carroll
  ( henrymakow.com )

 7. Hedgefondsen zetten een miljard in op de economische ondergang van Duitsland

  https://apollo-news.net/hedgefonds-setzt-eine-milliarde-auf-wirtschaftlichen-niedergang-deutschlands/

  —————————————————————————-

  “U moet begrijpen dat deze oorlog niet tegen Hitler of het nationaal socialisme is, maar tegen de kracht van het Duitse volk, dat voor eens en altijd vernietigt moet worden, ongeacht of het in handen is van Hitler of een jezuïetenpriester.”

  – Winston Churchill

 8. The tables are turning…!

  We weten allemaal dat we Rusland niet gaan verslaan. Laten we dus stoppen met het sturen van wapens naar Oekraïne en stoppen met het doden van Slaven. Dat zei de Slowaakse Europarlementariër Miroslav Radacovsky afgelopen week in het Europees Parlement.

  Als het niet stopt, kan het gebeuren dat wij – de Slaven – ons als broeders verenigen, vervolgde het Europarlementslid. “En ik denk dat wij ons op een dag zullen verenigen en West-Europa met de grond gelijk maken. Van de Tatra tot Sumava en Het Kanaal. Niemand van ons wil dat.”

  https://youtu.be/eGSeJz2RtNQ

 9. Duitsland gaat in diepe slaap tenonder, zelf meegemaakt afgelopen weekend.
  Het verschil is dat ze deze keer geen industrie, grondstoffen en goed opgeleide/motiveerde specialisten zullen hebben.
  Duitsland gaat terug naar voor het verenigde Duitsland met nog meer verschillende bevolkingsgroepen dan toen.
  En de Autochtone bevolking zal flink gereduceerd worden omdat:
  1. ze vooraan staan te trappelen om in Litauen over de grens naar Rusland te blaffen.
  2. deze bevolkingsgroep zich nauwelijks nog de levenstandaard/luxe van kinderen kan veroorloven.
  Auf nimmer wiedersehen.

 10. Rommelaar januari 26, 2024 Bij 11:00

  Hetzelfde geldt voor Nederland, maar dan erger, iedereen stond erbij en keek ernaar….Wet verplaatsing bevolking uit 1956 opnieuw geactiveerd, de spoedwet midden in de corona periode de spreidingswet de horden zullen ‘ons’ overspoelen en zich alles toe-eigenen wat van ‘ons’ is/was.

  • Adriaan, zonder meer, tijdens Coucourona hebben ze in Duitsland een andere wet aangepast en gereactiveerd, Lastenausgleich, dat was toen om de mensen die huis en haard verloren hadden met hypotheken voor mensen die hun huis nog wel hadden te helpen.
   Maar het model werd iets aangepast, zodat het ook voor andere rampen, ik dacht toen eerst aan Corona, maar later toen ik “Sondervermoegen” hoorde voor defensie (dus € 1800.- extra schuld per hoofd van de bevolking) en later sprak ik er met een Duitser over en die had dus uitgerekend dat er ook een Sondervermoegen is wat dus in €3600.- schulden per hoofd van de werkende bevolking was voor vluchtelingen opvang, daar heeft mijn zoon in Duitsland met zijn €1500.- netto in de maand wel flink lang aan te betalen.
   Ik denk dus als de Duitse staat failliet dreigt te gaan dus gewoon de huizen van de mensen “gehypoticiseerd” gaan worden oftewel dag huisje.
   Maar goed wie ben ik.

 11. Rioolblad “Der Spiegel” pakt vandaag groots uit met “experten” die hebben “bestudeerd” hoe Rusland desinformatie in Het Westen verspreid. Als je de topics leest hoeft Rusland helemaal niks. Dat de miljardenhulp aan Oekraïne ten koste gaat van de Europese burgers is dus “bewezen desinformatie” van Rusland. Denken ze dus écht dat we gek zijn?

  • Ja dat denken ze, maar ze weten ook dat de niet gekken (te herkennen aan geen masker of verwonding aan de arm) door de domme meute onderdrukt gaan worden.
   Er komt een moment dat het om het overleven gaat en dan is het dus ongeveer 1 tegen 4, zorg dus voor genoeg patronen, als je wilt overleven.

 12. mijn moeder en haar zuster hebben Dresden overleefd.. fysiek dan, maar het verdriet en de Haat.. zijn Nooit losgelaten en dus ook niet voor ons én de onzen..de afkeer van de UK/US/JODENDOM…is voor eeuwig…ondanks de Walgelijk Natuurlijke Arrogantie van de Duitsers nog heden ten dagen… hopenlijk/waarschijnlijk krijgen ze opnieuw een Vreselijke Rammeling…wel weer jammer voor de onschuldigen…als die er al zijn…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in