Pixabay

Israël bereidt naar verluidt zeer binnenkort een grondinvasie van Gaza voor als reactie op de Hamas-aanval van zaterdag. We kunnen verwachten dat het vanaf daar nog veel, veel bloediger zal worden, schrijft Caitlin Johnstone.

Ondertussen heeft de VS een vliegdekschip naar het oostelijk deel van de Middellandse Zee gestuurd ter ondersteuning van de komende Israëlische militaire operaties, bovenop de extra militaire hulp die Biden al aan Netanyahu heeft toegezegd. Tegelijkertijd beweert The Wall Street Journal dat de Hamas-operatie werd gecoördineerd met zowel Iran als Hezbollah.

Deze oorlog heeft het potentieel om zich de komende weken in een aantal zeer lelijke richtingen uit te breiden.

Als er zoiets gebeurt, grijpen oorlogsstokers altijd de emotionele waanzin van het moment aan om waanzinnige oorlogshandelingen door te drukken en vitriool te schreeuwen tegen iedereen die hen in twijfel trekt. Later, als alle feiten bekend zijn, beginnen mensen zich langzaam te realiseren dat er iets heel erg fout is gegaan en dat ze misleid zijn.

Na 9/11 was iedereen die meerdere grootschalige grondinvasies van soevereine naties niet steunde een terroristische sympathisant en een Saddam-apologeet. Ons werd verteld dat Al Qaeda kwaadaardige, irrationele actoren waren die aanvielen omdat “ze ons haten om onze vrijheid”, en dat we een oorlog tegen terreur moesten steunen tegen elk land dat als bedreigend werd gezien, omdat het enige wat zulke monsters begrijpen geweld is. Nu worden zowel de oorlog in Irak als die in Afghanistan door iedereen die eerlijk is als kolossale fouten beschouwd.

Toen Rusland Oekraïne binnenviel was iedereen die vredesbesprekingen wilde in plaats van een snel escalerende proxy-oorlog tussen nucleair bewapende naties een Poetin-liefhebber en een Kremlin-stroman. Ons werd verteld dat Poetin alleen maar binnenviel omdat hij slecht is en vrijheid haat, en dat we een oorlog tegen hem moeten steunen omdat het enige wat zulke monsters begrijpen geweld is. Nu is het tegenoffensief mislukt, heeft de VS moeite om de financiering van de proxy-oorlog door het Congres te krijgen en erkent zelfs het hoofd van de NAVO dat deze oorlog werd uitgelokt door de uitbreiding van de NAVO.

  Israël's 43-minuten durende Hamas-wreedheden video ontmaskerd

En nu worden we geconfronteerd met een ander geval van intense emotionele razernij, en wordt ons verteld dat Hamas Israël volledig onuitgelokt aanviel om geen andere reden dan omdat het kwaadaardige monsters zijn die graag Joden vermoorden. Er zal ons verteld worden dat we elke oorlogsdaad moeten steunen die nodig wordt geacht, want het enige wat zulke monsters begrijpen is geweld.

Ooit zullen we moeten stoppen met in dit oude liedje en dansje te trappen.

De westerse pers is grotendeels schuldig aan dit alles. Als zij gewoon de waarheid hadden verteld in plaats van de hele tijd “Palestijns kind loopt tegen kogel aan” koppen te schrijven en iedereen te vertellen dat het boycotten van Israël genocide is, dan had er al lang politieke druk uitgeoefend kunnen worden om een vreedzame en rechtvaardige oplossing voor deze puinhoop af te dwingen.

Als ze gewoon hun werk hadden gedaan en de feiten aan het publiek hadden gerapporteerd, zou er nooit genoeg publieke instemming zijn geweest voor het Amerikaanse imperium om een wreed apartheidsregime te steunen dat niet kan bestaan zonder non-stop geweld, en zouden vreedzame resoluties onvermijdelijk zijn geworden.

In plaats daarvan hebben ze al die misstanden generaties lang voor het publiek verborgen gehouden, waardoor er een omgeving is ontstaan waarin vreedzame oplossingen onmogelijk zijn en waardoor Palestijnse facties zijn ontstaan die begrijpelijkerwijs geweld als het enige haalbare antwoord zien.

Dit is hun schuld. Zij hebben deze puinhoop gecreëerd met een berg leugens en verdoezeling, en nu worden die leugens betaald met rivieren van bloed. De westerse pers zijn oorlogsmisdadigers. Ze hebben misdaden tegen de mensheid begaan.

  CNN betrapt op het ensceneren van nepaanval in Israël

Israël-apologeten zullen serieus zeggen: “Waarom is iedereen zo geobsedeerd door de kernbewapende kolonialistische apartheidsstaat die een centrale rol speelt in de Amerikaanse oorlogszucht in het Midden-Oosten? De enige mogelijke verklaring is dat ze allemaal een vreemde haat tegen Joodse mensen koesteren!”

Ik zie geen reden om te speculeren over de vraag of het Hamas-offensief op dit moment mocht plaatsvinden, terwijl de komende gebeurtenissen zullen aantonen hoe waarschijnlijk dat was. Als er gewoon veel geweld is en het daarna weer min of meer de status quo wordt, dan heeft de Israëlische inlichtingendienst waarschijnlijk net een enorme faceplant gedaan en uitgebreide voorbereidingen voor een aanval gemist, waaronder training voor lucht- en zeeaanvallen. Als er nieuwe agenda’s worden uitgerold waarmee zonder de aanval niet zou zijn ingestemd, is de kans veel groter dat het werd toegestaan; hoe ingrijpender de agenda’s, hoe groter de kans.

Het wordt steeds moeilijker om te beweren dat de door de VS geleide wereldorde meer vrede en stabiliteit in de wereld brengt dan de oorlog en instabiliteit die ze veroorzaakt. Naarmate er meer en meer geweld wordt gebruikt tegen naties en groepen die weigeren zich te onderwerpen aan de dictaten van Washington, zien we steeds meer conflicten en chaos. De weigering van Rusland om te buigen voor Washington resulteerde in de oorlog in Oekraïne en al het nucleaire gekonkel dat daarbij hoort. De weigering van Hamas, Hezbollah, Ansarallah, Syrië en Iran om zich te onderwerpen aan de machtsbond van de VS resulteert in constant geweld in het Midden-Oosten. Nu het imperiale vizier op Peking is gericht, worden we geconfronteerd met het angstaanjagende vooruitzicht van een oorlog met China.

  Franse senatoren willen iedereen die Israël bekritiseert CRIMINALISEREN

Op een gegeven moment moet je je afvragen, als de door de VS geleide wereldorde steeds meer geweld en nucleair gekonkel vereist om in stand te houden, wat is dan eigenlijk het argument om deze wereldorde in stand te houden? Begint het op een gegeven moment niet meer op een “orde” te lijken, maar op een tiranniek imperium dat de wereld probeert te regeren, hoeveel dood en vernietiging er ook nodig is om het te onderwerpen?


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Ze herhalen het woord ‘niet uitgelokt’ opnieuw, deze keer ter verdediging van IsraëlVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelScoop: Rusland verfijnt elektronische oorlogsvoeringssystemen om Oekraïense F-16’s te onderdrukken
Volgend artikelGazanen breken uit ’s werelds grootste concentratiekamp
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Betreft de titel “Al deze dood is de schuld van de westerse pers”, zover zou ik nu niet gaan. Feit is dat de “regimepers” wel medeplichtig is.
  Ik vraag me wel af hoeveel percent van al de regimepers-journalisten beseffen welk vuil spel ze meespelen. Is het de helft die het beseft? Of slechts 25%?
  Meer dan de helft zal het niet zijn, vanwege te dom en slachtoffer van cognitieve dissonantie.
  Maar stel dat 25% van hen wel heel goed weet dat ze continu fake news verspreiden en weten wie echt aan de macht is, hoe slecht moet men als mens dan wel zijn?
  Als ze echter weigeren om aan dergelijke shit nog mee te werken dan verliezen ze hun job en zullen ze nooit nog bij de regimepers werk vinden. En zelf een onafhankelijke nieuwssite beginnen zoals Frontnieuws, zal bijlange zo goed niet betaald worden, ook al doet men dan wat een journalist hoort te doen.
  En iemand zoals Tucker Carlson is een uitzondering, dat kunnen er niet veel.
  Ze spelen het vuile spel dus mee om hun goedbetaalde job niet te verliezen.
  Als buitenstaander is het ook zo goed als onmogelijk om te weten wie van hen het vuile spel door heeft, en wie te dom is om het te beseffen.

  • Welkom bij de mensen die deze problematiek bestuderen. Vroeger was er journalistiek, berichtgeving zo goed en kwaad als het kon. En als je breder informeerde kreeg je ook ander inzichten. Nu is het een propagandasysteem geworden: de meningen van het volk zijn in de greep van de opdrachtgevers van de broodschrijvers: Amerika is goed, Poetin en Iran zijn slecht en China is gevaarlijk. Mijn voorlopige analyse is dat de wereld in handen is van groep(en?) miljardairs die hun voorrechten verdedigen en machttentakels overal rondom grijpen.

 2. Het is de wereld op haar kop, “As above, so below”. Volgens de omgekeerde retoriek van de fascisten moeten we de N@zies vereren en verheerlijken terwijl de slachtoffers worden gecriminaliseerd en uitgemoord.

  Al vanaf 1947 wordt het ‘beloofde land’ door een door Rothschild gefinancieerde terroristische organisatie bezet en sindsdien wordt door hen een massamoord gepleegd op de bevolking. Maar dat mag je niet zeggen want dan ben je een “anti-semiet”, u weet wel; zo’n ‘wappie’ die door de fascistische massamoordenaars van de djuw-world-order wordt gehaat omdat de waarheid wordt gesproken.

  Er zijn gelukkig nog eerlijke politici in Israel, die het bevestigen en toegeven dat alle critici met deze BS om de oren wordt geslagen als zij iets over het fascistische zionisme durven zeggen!

 3. De laatste zin van het artikel gaat volgens mij voorbij aan het feit de de USA wordt geregeerd door het groot kapitaal in allerlei vormen (WEF) en industriën.
  De VN is allang overgenomen door de WEF en de WHO is daar een voorbeeld van.
  Doelstelling 1: Wereld regering en bezit van ALLE grondstoffen op deze aardkloot.
  Doelstelling 2: Genocide tot er hooguit nog een miljard mensen in leven is.
  Van die miljard is er hooguit 1% die als HEERSER mag functioneren en de rest wordt geacht slaven te zijn om de wellust te bevredigen van die ENE procent.

  • Hoe jij het samenvat zou eigenlijk de kern van de zaak moeten zijn waar alle gesprekken over gaan. Hoe komen we hier onder uit, hoe bereiken we onze toekomst in veiligheid. Dat is nog de enige vraag die resteert. Wat er al eeuwen lang speelt is reeds bekend – dezelfde tiran die al eeuwen bezit van de hele wereld denkt te verdienen. Al het andere is invullen / aanvullen en bezigheidstherapie en afkoelen en hart luchten en hopium roken en zo. Ik steek er nog eentje op. Groeten.

 4. Kijk de joden zijn vermoord door de nazi en zie hier de nazi bid hier bij de muur
  Duidelijker kun je het niet maken met wie de Joden nu heulen

 5. 🔥⭐️ DIT!!! Lees en verspreid dit alsjeblieft. Heel belangrijk!

  Er wordt weer een verschrikkelijk vals spel gespeeld om de hele mensheid voor de gek te houden.

  Lees dit lange bericht rustig door aub. Je ogen zullen geweldig opengaan…

  NIETS IS WAT HET LIJKT.

  👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼

  Om te begrijpen wat er gaande is in Israël, is de belangrijkste vraag eerst en vooral: wie heeft de nieuwe staat

  Israël opgericht en met welk doel? Welke machten zitten daar achter? Wat is de agenda?

  Welnu, de huidige staat Israël werd opgericht door de Rothschilds. Zij hebben het gefinancierd en georganiseerd. Waarom investeerden zij daar hun fortuin in? Omdat het moet dienen als toekomstig centrum voor de wereldregering die ze willen vestigen.

  Ik heb persoonlijk contact met drie verschillende mensen die aan de top van de elites / cabal geleefd hebben. Alle drie zeggen ze, onafhankelijk van elkaar, tegen me dat het einddoel van hun duistere agenda is om vanuit Jeruzalem de hele wereld te regeren.

  Dat is de reden dat de Rothschilds Israël hebben opgericht. Het moet het centrum worden van hun wereldregering.

  Wie zijn de Rothschilds eigenlijk?

  De Rothschilds staan erom bekend aan de top van het wereldwijde satanisme te staan. Ze staan ook aan de top van vrijmetselarij. Bovendien staan ze aan de top van het internationale financiële systeem, dat al meer dan een eeuw lang de mensheid in slavernij houdt. Ze bezitten meer dan 160 centrale banken (deze controleren de banken die wij kennen) en staan daarmee aan de top van de zwaar misdadige financiële wereld.

  De Rothschilds staan erom bekend extreem gruwelijke en perverse feesten te organiseren, en kunst van de meest beestachtige artiesten te promoten, waarin gewelddadige verkrachting en brute moord gevierd wordt.

  De Rothschilds zijn onderdeel van wat men noemt de “elites”. Ze opereren vanuit de souvereine staat “the City of London”, een onaantastbaar gebied in het hart van Londen, dat boven elke wet staat. The City of London is een van de hoofdkwartieren van waaruit de agenda voor wereldoverheersing uitgevoerd wordt. Andere centra zijn Vaticaanstad, Washington DC, en Jeruzalem.

  Ze staan ook aan de top van BlackRock en Vanguard, twee investeringscorporaties die de meeste aandelen van alle grote bedrijven ter wereld bezitten. Dat geeft hen een monopolie over elke industrie ter wereld: nieuwsmedia, technologie, reizen, gezondheidszorg, kledij, energie, enz. Dit monopolie gebruiken ze om de mensheid te controleren.

  Deze elites staan ook achter de Wereldgezondheidsorganisatie, de Verenigde Naties, de Europese Unie, het World Economic Forum en dr andere globalistische organisaties.

  Satanisme en vrijmetselarij zijn hun religies, en het ultieme doel van vrijmetselarij bijvoorbeeld is om de tempel van Salomo te herbouwen in Jeruzalem en daar een zogeheten “Wereldleraar” te plaatsen die aan de kop van hun wereldregering zal staan.

  Om die reden zijn ze in 1948 met tanks en soldaten dat gebied binnengedrongen, waar ze miljoenen gezinnen beroofd hebben van huizen en boerderijen, landerijen en wijngaarden, en hen als vuil uitgedreven hebben.

  Ontelbare vaders zijn bruut afgeslacht voor de ogen van de moeders en kinderen, honderden kinderen zijn opgesloten in de gevangenissen van het nieuwe Israël waar ze gemarteld worden. De monsterlijke misdaden die bedreven werden tegen deze mensen zijn met geen pen te beschrijven. Amnesty International heeft diverse hartverscheurende rapporten gepubliceerd over de schrijnende misdaden gepleegd door Israël, tegen de weerloze Palestijnse gezinnen.

  Miljoenen mensen zijn opgesloten in de grootste openluchtgevangenis ter wereld, in Gaza, waar de meeste zelfmoorden ter wereld gebeuren omdat het leven er een echte hel is. Er is maar af en toe wat stromend water, nauwelijks medische zorg en niemand mag eruit.

  Om te slagen in hun opzet hadden de elites echter eerst en vooral de steun nodig van de wereldwijde christelijke kerk. Om dat te verwezenlijken werd in de 19e eeuw een criminele advocaat onder de arm genomen: Cyrus Scofield. Deze man was veroordeeld wegens fraude en vervalsing en stond bekend als een genadeloze bruut die zijn vrouw mishandelde. Hij werd gecontacteerd door de Rothschilds om een nieuwe Bijbel te maken: de Scofield Study Bible. Deze Bijbel werd op diverse punten vervalst en bevatte honderden voetnoten die het idee introduceerden dat God een nieuwe politieke en militaire staat Israël zou oprichten. Dat zou zogezegd de vervulling zijn van Gods beloften aan Abraham om hem “het beloofde land” te geven.

  Via deze Bijbel werd er dus aangekondigd dat er een nieuwe politieke en militaire staat Israël opgericht zou worden. Dit zou zogezegd een een daad van God zijn en alle christenen zouden het dus van harte moeten ondersteunen. Zij die zich ertegen verzetten, zouden door God Zelf vervloekt worden. Omdat dit in voetnoten in deze Bijbel vermeld stond, was het alsof het deel was van de Bijbel.

  Deze vervalste Bijbel werd breed verspreid in heel Amerika en legde het fundament voor een heel nieuwe beweging die zich met hart en ziel achter dit nieuwe Israël schaarde. Mensen die er vraagtekens bij zetten, kregen het stempel “Jodenhater”. Zo werd alle kritiek hiertegen de kop ingedrukt.

  Er werd een psychologische campagne opgezet om sterk emotionele sympathie te wekken voor de “vervolgde Joden”, waarbij uiteraard met geen woord gesproken werd over de miljoenen vaders, moeders en kinderen die door Israël bruut verkracht, vermoord en gemarteld werden, en van alle bezit beroofd werden. Sterker nog: mensen die opstonden om het voor deze mensen op te nemen, werden opnieuw “Jodenhaters” of “anti-semieten” genoemd.

  Net zoals in onze tijd iedereen die onderzoek doet naar de waarheid achter de pandemie een “complotdenker” wordt genoemd, om ze te framen en ongeloofwaardig te maken, wordt iedereen die zich afraagt wat er echt aan de hand is in Israël, geframed als “Jodenhater”. Je moet blind en onnadenkend dit nieuwe Israël steunen, anders ben je een anti-semiet.

  Iedereen die verhuisde naar de nieuwe politieke staat Israël kreeg het stempel “uitverkoren volk van God”. Of ze nu uit Amerika, Europa, Afrika of Azië kwamen, en of ze nu wel of niet gelovig waren (de overgrote meerderheid is fel atheïstisch) speelt geen rol. Woon je in deze nieuwe staat, dan ben je opeens deel van het “uitverkoren Joodse volk” dat boven de rest van de mensheid staat en daarom het recht heeft andere mensen te vermoorden, beroven en terroriseren.

  Enkele jaren geleden kreeg ik contact met een christelijke Palestijn, die jarenlang in Jeruzalem gewoond heeft en zeer intensief betrokken is bij alles wat daar gebeurt. Hij lichtte me in dat het Israël is die zelf de terreurorganisatie Hamas heeft opgericht, om vervolgens medelijden te kunnen wekken bij de wereld. Want als zij aangevallen worden door Hamas kunnen ze slachtoffer spelen, in plaats van als agressor gezien te worden. Zodoende krijgen ze de wereldwijde publiek opinie op hun hand.

  Zo werken deze misdadigers altijd: ze controleren beide partijen, om een psychologisch spel te voeren. In de wereldoorlogen financierden ze ook beide partijen.

  Terug naar de psychologische operatie om de hele wereldwijde christelijke kerk op hun hand te krijgen. Het denkbeeld werd verspreid dat deze nieuwe politieke staat “Gods land” is en dat niemand er een vinger naar uit mag steken. Wie dat wel doet, of wie zelfs nog maar durft een verkeerd woord te spreken tegen deze staat wordt “vervloekt door God Zelf”.

  Terwijl miljarden gelovigen wereldwijd wijsgemaakt wordt dat Israël “Gods heilige land” is, is deze staat in werkelijkheid een van de meest atheïstische landen ter wereld, en een internationaal centrum van seksuele perversie. Tel Aviv organiseert de grootste pride parade van het oostelijk halfrond en Israël is een veilig toevluchtsoord voor pedofielen die in andere landen door de politie gezocht worden.

  Van “heilig land” is geen sprake. Het is letterlijk het tegendeel. Bovendien is Jeruzalem een centrum van de wereldwijde vrijmetselarij, wat in feite een verkapte vorm van satanisme is. Hoezo “Gods land”?

  De hele ideologie dat Joden het “uitverkoren” volk van God zijn, is de basis voor de meest bloeddorstige en gewelddadige vorm van racisme en volkerenhaat ter wereld. Miljoenen onschuldige mensen, waaronder tienduizenden christenen (want onder Palestijnen bevinden zich grote aantallen christenen) worden genadeloos vermoord en gemarteld, onder deze dekmantel dat “de Joden Gods uitverkoren volk” zijn en dus andere volkeren mogen vernietigen en al hun bezittingen roven.

  Over de hele wereld zie je dat er opgeroepen wordt om te “bidden voor het Joodse volk” en “bidden voor Israël”, maar niemand roept op om te bidden voor de miljoenen Palestijnse families die al sinds 1948 onder een afschuwelijke terreur leven.

  Religieus racisme is de ergste vorm van medogenloosheid die er bestaat. God wordt afgeschilderd als een monster die sommige mensen zegent en anderen vervloekt, puur op basis van etniciteit. Het is hetzelfde wat we zagen bij de Amerikaanse Klu Klux Clan die grote aantallen zwarte mensen levend in brand stak, bij een brandend kruis. Zij gebruikten een soortgelijk religieus racisme om hun moordpartijen goed te praten.

  Er wordt ook beweerd dat idee de huidige inwoners van Israël afstammelingen zijn van de oude Hebreeers die vroeger in dat gebied woonden. Maar dat klopt niet. Iedereen die door de Zionisten naar Israël gehaald is, heeft geen enkele genetische verbondenheid met de authentieke Joden. Israël heeft het beleid dat om het even wie zich in hun land kan vestigen en de status van “Jood” kan krijgen. Jood zijn wordt dus herleid tot letterlijk niets. Elke Aziaat, Afrikaan, Amerikaan en Australiër kan “Jood” worden in Israël.

  Over de hele wereld is de Orthodoxe Joodse gemeenschap, de echte gelovige Joden, van meet af aan heel sterk gekant tegen deze nieuwe militaristische staat. Er zijn vele betogingen geweest tegen Israël, door de grote Orthodox Joodse groepen, die de gruwelijke misdaden tegen de Palestijnse mensen veroordelen. Dat weet echter bijna niemand. Want het wordt doodgezwegen.

  Hoe zit het eigenlijk met God en zijn zogenaamde “uitverkoren” volk? In de Bijbel wordt er met grote nadruk gezegd dat God de ene mens niet boven de andere stelt en dat alle mensen gelijk zijn. Er is geen onderscheid! God is geen racist. De mensen die God als Zijn geliefde kinderen beschouwt, zijn diegenen die, net als Abraham in de oudheid, niet meedoen met de demonische kwaadaardige cultuur van hun omgeving, maar die God liefhebben en hun medemensen helpen.

  Een “Jood” of “Israëliet” is volgens de Bijbel iedereen die zijn hart heeft laten transformeren door de liefde van God. De naam “Israël” betekent namelijk “prins van God” ofwel “Koninklijk kind van God”. Het wordt gegeven aan iedereen die met een oprecht hart God liefheeft en dus Zijn kind is. Dat heeft niets te maken met genetische afstamming, religie of politiek. Elk mens, om het even uit welke cultuur of land, of huidskleur of taal, kan een kind van God zijn. Er is geen enkele vorm van rassenonderscheid.

  Wat de Bijbel werkelijk zegt, staat dan ook haaks op wat er beweerd wordt door de Zionisten.

  Dat werd bijvoorbeeld duidelijk gemaakt door Jezus die mensen uit Samaria, die door de Joden als “honden” bestempeld werden, met liefde en waardering bejegende. Het oude Israël was extreem racistisch en zij beschouwde andere volkeren als dieren. Jezus ging daar tegenin door juist mensen uit die volkeren openlijk te omhelzen, en te genezen.

  De politieke staat Israël heeft dan ook niets te maken met wat God verstaat onder “Israël”. Het is opgericht door mensen die door de Bijbel juist “kinderen van de duivel” genoemd worden. Reeds in de tijd van het oude Israël noemde Jezus de leiders van het toenmalige Israël “zonen van de hel”, “kinderen van de duivel” en “leugenaars en huichelaars”. Jezus hekelde hun religieuze schijnheiligheid en zei dat het slechts een dekmantel was voor hun satanische praktijken.

  Jezus zei tegen de Joodse leiders dat echte kinderen van God die mensen zijn, die luisteren naar wat God zegt en dat doen. Daarom werd Jezus vermoord door hen. Hij ontmaskerde hoe kwaadaardig ze waren, al beweerden ze het “uitverkoren” volk te zijn.

  De Bijbel maakt duidelijk dat het echte Israël, de echte “prins van God” geen politieke of militaire natie is, maar een volk dat bestaat uit mensen over de hele wereld die God liefhebben en hun naaste mens helpen. God woont bij die mensen, en maakt hen tot Zijn kinderen. Dat is volgens de Bijbel “Israël”, de “konings kinderen van God.”

  In 1948 werd het woord “Israël” gestolen door satanisten om een religieuze dekmantel te hebben voor hun plan van wereldoverheersing. Ze infiltreerden de christelijke kerk wereldwijd, om de steun van miljarden christenen te krijgen.

  Het is echter absurd om een staat die opgericht is door de top van het wereldwijde satanisme, en die een van de meest atheïstische landen ter wereld is, waar pedofilie beschermd wordt en elke vorm van perversie gevierd wordt, te beschouwen als “Gods heilige land”.

  De haat die zorgt voor de felle verdeeldheid tussen Joden en Palestijnen, is kunstmatig veroorzaakt.
  Ik had eens een droom waarin ik Israëlieten zag die oorlog voerden tegen Palestijnen. Er was een intense haat in het hart van beide groepen. Toen hoorde ik opeens een luide stem roepen: “Er is geen verschil tussen Israëlieten en Palestijnen. Beiden zijn zondig en hebben Gods vergeving nodig.” Toen zag ik dat deze groepen elkaar om de hals vlogen. Er was vrede.

  Vrede kwam door te erkennen dat we allemaal gelijk zijn. We hebben allemaal gezondigd tegenover God en elkaar. We hebben allemaal vergeving nodig. Als we dat beseffen, kunnen we elkaar omhelzen en valt elke haat weg.

  Als we kijken naar wat er vandaag gaande is in Israël, met de plotseling en aanvallen van Hamas, dan is het duidelijk dat dit een zoveelste spel is. Want Hamas is opgericht door dezelfde machthebbers die Israël opgericht hebben. Ze financieren altijd beide partijen van elke oorlog. Zo spelen ze hun spel en manipuleren ze de mensheid.

  Het plan is om de macht van Israël veel groter te maken. Deze aanval van de Hamas geeft hen daarvoor het perfecte excuus.

  Het is net als met 9/11, waarbij de deep state een slachting aanrichtte onder hun eigen mensen. Ze gaven de schuld aan “terroristen” uit Saoudi Arabië, maar het was gewoon de deep state. Deze vreselijke “aanslag” gaf hen opeens het “recht” om Irak binnen te vallen.

  Trap er alsjeblieft niet in. Wees wijzer dan dat. Speel hun spel niet mee.

  Als je wilt bidden voor wat er gaande is, bid dan alsjeblieft dat de misdadige entiteiten die achter al dit leed zitten, ontmaskerd worden en dat waarheid zal zegevieren in dit hele gebied.

  Bid dat er een einde komt aan de kunstmatige georchestreerde haat tussen twee groepen mensen.

  Bid dat er liefde mag komen tussen hen, en dat de ogen van mensheid mogen opengaan voor wat er werkelijk gaande is.

  Het is goed om liefde te hebben voor de mensen die in Israël wonen. Maar heb alsjeblieft ook liefde voor de mensen die daar verdreven zijn en nu opgesloten zitten in Gaza, een reusachtige open lucht gevangenis. Wees aub geen meedogenloze religieuze racist die de ene mens op handen draagt en de andere mens een schop geeft.

  Verspreid dit bericht alsjeblieft, want het is echt belangrijk dat wereldwijd onthuld wordt wat er werkelijk aan de hand is in Israël. Deze staat werd opgericht met als enig doel om het centrum te worden van de wereldregering waar alle globalistische organisaties, en de elites die hen opgericht hebben, naar streven. Dat is wat de mensheid moet beseffen.

  David Sorensen

  • Lieve Monique , dankjewel voor deze duidelijke uitleg , mijn ogen zijn niet droog gebleven , kga dit ook zeer zeker delen , velen zijn boos en onwetend , en kiezen een partij , ikzelf heb dat totaal nooit gehad , alles heeft meer kanten , zodus deze oorlog ook , k ben een vredelievend mens , hartegroet van mij ,

 6. Het zijn de Rotchild Sabbeteans die ook Hamas in handen hebben en deze False Flag hebben gepleegd en de Mossad was van tevoren ook al op de hoogte. Albert Pike [ Een hooggeplaatste vrijmetselaar aar eeuwen geleden ] is mede planner van 1e , 2e en toekomende 3e wereldoorlog. Alle plannen van het Onlicht staan al eeuwen vast. En als t niet via Poetin en Oekraine lukt om een 3e wereldoorlog te ontketenen dan op deze manier en straks via Iran .
  Het zijn dezelfde sabbeteans en clubgenoten Skull en bones Kerry en Bush die ook een oorlog hebben verklaard aan alle boeren op de hele wereld . T WEF is maar een instrument van de Rothclihld Satanische sekte.

 7. De westerse pers zijn oorlogsmisdadigers. Ze hebben misdaden tegen de mensheid begaan.

  met dank aan ‘”onze democratische gekozen leiders”‘in feiten criminelen
  USA en ISRAEL zijn in feiten aas van het kwaad

 8. Er klopt het een en ander niet. Maar kijkend op gewoon menselijk vlak: hoe kun je zo wreed met burgers omgaan? Ooit heb ik een filmpje gezien met een ezel waar moslims een Israëlische vlag over hadden gelegd. Ze staken het beestje levend in brand. Dat doe je niet omdat je levensomstandigheden slecht zijn, dat doe je omdat je geniet van wreedheden. En dat feesten terwijl onschuldige mensen vermoord worden, hoe kun je? Iedereen is verantwoordelijk voor zijn/haar gedrag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in