Er is mij verteld dat rijke, chique mensen hun kinderen naar Eton sturen voordat ze geboren zijn – waarschijnlijk al voordat ze verwekt zijn. Nou, tegenwoordig moeten we een afspraak maken bij de dokter voordat we ziek worden en een afspraak voor een ambulance voordat we er een nodig hebben. En je moet een verwarmingsmonteur boeken lang voordat de cv-ketel kapot gaat. Ik vergat een afspraak te maken voor een storing toen we nog warme radiatoren en warm water hadden, dus we bevriezen al tijden en we zullen waarschijnlijk blijven bevriezen – waarschijnlijk tot de zomer, als we die dit jaar krijgen. Na de koude, nare zomer van vorig jaar weet ik niet meer hoe zonneschijn voelt. Vandaar de muts, sjaal en handschoenen ben ik bang. Oh, wat zou ik graag willen dat iemand een manier uitvond om de planeet op te warmen, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Eigenlijk is het falen van onze verwarmingsketel interessanter dan je zou denken.

Zoals je ongetwijfeld weet, willen vogels niet in de buurt van de 5G-zenders nestelen die over de hele wereld zijn geplaatst. Vroeger hadden we een parlement van kraaien die in bomen vlakbij ons huis leefden. Er is onlangs een zender geplaatst in de laan en de kraaien zijn verhuisd. Tegelijkertijd verschenen er werklui in een gewone bestelbus die twee dagen lang onze laan hebben afgegraven. Er leek geen reden te zijn

Binnen een paar weken werkten onze telefoons niet meer, werd onze Wi-Fi zo onregelmatig dat het uren duurt om artikelen en video’s op onze toch al zwaar aangevallen sites te zetten, stopten de afstandsbedieningen van onze tv en dvd-speler ermee, ging onze vriezer kapot, gaf ons fornuis de geest en, ja, je raadt het al, stopte onze verwarmingsketel door een of ander elektronisch probleem. Oh, en de elektronica van de auto ging op vakantie. En we hebben allebei zorgwekkende en enigszins mysterieuze hoofdpijn gehad. Toeval? Ik denk het niet. Ik geloof er tegenwoordig niet meer in. De vuile trucjes worden smeriger.

Dit soort dingen – en veel, veel ergere – overkomt ons al jaren. Ik ben al tientallen jaren verbannen en onderdrukt. Twee keer ben ik onderworpen aan een uitgebreid belastingonderzoek en beide keren kreeg ik geld terug omdat ik te veel had betaald.

Maar de laatste vier jaar is het veel erger geworden. En wat er met ons is gebeurd, is veelzeggend omdat het heel levendig laat zien hoe wanhopig ze zijn om de waarheid over de neppandemie, over de griep die bekend staat als covid, over vaccins en over hun angstaanjagende plan te onderdrukken.

Vorige week werd ik zo vaak gehackt dat ik alleen al op een dag vier keer van e-mailadres en wachtwoord moest veranderen en uiteindelijk het zicht op de werkelijkheid begon te verliezen. Ik heb een laptop en een iPad moeten dumpen omdat ze waren binnengedrongen door zo’n toetsaanslagprogramma. We hadden een privéserver die gedumpt moest worden. En de leugens op Google en Wikipedia waren net zo schadelijk als ze bedoeld waren. Iemand die we vertrouwden en goed betaalden om ons te helpen, bleek in dienst te zijn van de vijand. Zijn meedogenloze bedrog, eindeloze leugens, manipulaties en frauduleus gedrag overtroffen alles wat ik ooit eerder was tegengekomen. Hij kwam met wat onberispelijke connecties leken te zijn.

De vijand zal alles doen om de waarheid te onderdrukken. Nadat ik was verbannen van YouTube verhuisde ik naar wat toen bekend stond als BrandNewTube waar de baas te horen kreeg dat hij mijn kanaal moest dumpen of anders. Hij weigerde dapper en dus gebeurde het ‘of anders’ en gingen mijn video’s en het hele platform plat. Een van mijn websites – vernoncoleman.org – moest worden gesloten nadat een mol was binnengedrongen en we niet konden zien wat er beschadigd was.

Het is niet leuk en om eerlijk te zijn wordt het een beetje vermoeiend. Maar we voeren oorlog en dat gebeurt nu eenmaal in een oorlog. Lees mijn boek `Truth Teller: The Price’ om meer te weten te komen over hoe ze de feiten verborgen hebben gehouden.

Het is januari 2024 en dit is video nummer 334.

Het was in februari 2020 op mijn website www.vernoncoleman.com dat ik voor het eerst vraagtekens zette bij de officiële dreigementen die over covid werden geuit. Sindsdien ben ik de tel kwijtgeraakt van het aantal bizarre beweringen en bedreigingen die zijn gedaan.

In de zomer van 2021 kregen gezondheidswerkers te horen dat ze de verantwoordelijkheid hadden om zwangere vrouwen actief aan te moedigen zich te laten vaccineren tegen covid-19. Het officiële enthousiasme werd gedeeld door de modewereld. Het officiële enthousiasme werd gedeeld door modieuze mediadokters met dure kapsels, journalisten die graag het goedkeurende oog van de regering wilden vangen en mensen die helemaal niets wisten over zwangere vrouwen of vaccins, maar die een winstgevende bandwagon op 500 meter afstand konden herkennen.

Ik schreef meteen dat ik het er niet mee eens was. Dat was in augustus 2021.

Ik zei dat ik vond dat gezondheidswerkers de verantwoordelijkheid hadden om te stoppen met het geven van deze experimentele prik. En ik wees erop dat de covid jab een injectie was die niet deed wat de meeste mensen dachten dat het deed. En ik herinnerde de lezers eraan dat ik al in 2020 had onthuld (voordat de uitrol van de prik begon) dat het zogenaamde vaccin een enorm aantal gevaarlijke bijwerkingen had. Ik was de eerste arts ter wereld die de aandacht vestigde op de gevaren. Ze vervalsten een ziekte, ze vervalsten een test en ze vervalsten een geneesmiddel. Ik waarschuwde voor hart- en hersenproblemen en bloedstolling in 2020.

Ik waarschuwde dat niemand wist wat er zou gebeuren met degenen die ermee geïnjecteerd worden.

Zal het een effect hebben op de zwangere vrouw, op de baring of op de gezondheid van de baby? vroeg ik.

Ik wees erop dat niemand het wist omdat het vaccin experimenteel was.

Zal het de vruchtbaarheid van de pasgeboren baby beïnvloeden? vroeg ik.

Ik zei dat niemand dat wist omdat het vaccin experimenteel was.

Zal het invloed hebben op de fysieke of mentale gezondheid van de baby over een jaar of twaalf jaar? vroeg ik.

Ik wees erop dat niemand dat wist omdat het vaccin experimenteel was.

Ik herinnerde de lezers van mijn website eraan dat de Wereldgezondheidsorganisatie in januari 2021 had aanbevolen om zwangere vrouwen niet de experimentele covid-19 prik te geven.

Men was het erover eens dat er niet genoeg veiligheidsgegevens waren. Zwangere vrouwen waren niet ingeschreven in de eerste onderzoeken.

Er was ook echte twijfel of het veilig zou zijn om de prik te geven aan vrouwen die borstvoeding gaven.

Waarom werd vrouwen dan officieel verteld dat ze de prik moesten krijgen?

  Canadese overheid geeft toe dat Covid 'Booster' jonge moeder verlamde, biedt aan haar te euthanaseren om 'het goed te maken'

Ik meldde toen dat ik had rondgezocht en dat, hoewel ik veel gepubliceerd materiaal had gezien, ik nog steeds geen adequaat, overtuigend klinisch bewijs had gezien dat ons vertelde wat er wel (of niet) zou kunnen gebeuren met zwangere vrouwen en hun ongeboren baby’s. Ik meldde dat ik niet in staat was geweest om de juiste informatie te vinden. Ik meldde dat ik geen bewijs had kunnen vinden dat naar mijn tevredenheid bewijst dat de covid-19 prik veilig is om aan zwangere vrouwen te geven. Ik meldde echter dat ik een enorme hoeveelheid informatie had gezien waaruit bleek dat het covid-19-vaccin in verband werd gebracht met duizenden sterfgevallen en miljoenen significante ongewenste bijwerkingen en dat de waarschuwingen die ik in 2020 had afgegeven, juist waren.

Mijn conclusie bleef dat niemand dit experimentele vaccin zou moeten krijgen. “Ik zou deze prik zeker niet geven aan een zwangere vrouw of een vrouw die verwacht zwanger te worden,” zei ik.

En ik wees erop dat we nooit moeten vergeten dat het niet aan degenen onder ons die twijfelen aan de werkzaamheid of veiligheid van een medicijn of injectie is om te bewijzen dat het gevaarlijk is. Het is aan de promotors van dat medicijn om te bewijzen dat het veilig is. En ze hebben niet en ze kunnen niet bewijzen dat de covid-19 prik veilig is of zal zijn voor zwangere vrouwen, voor kinderen of voor wie dan ook.

Voor de goede orde wees ik erop dat ik al meer dan 50 jaar over medicijninteracties en bijwerkingen schrijf en dat ik, hoewel ik waarschijnlijk de meest ervaren arts op dit gebied ter wereld ben, verbannen ben door alle mainstream media en het grootste deel van het internet.

Nu is het 2024 en vrouwen die zwanger zijn of net een baby hebben gekregen, sterven in zorgwekkende aantallen.

Tussen 2020 en 2022 stierven in totaal 293 vrouwen in het Verenigd Koninkrijk tijdens hun zwangerschap of binnen 42 dagen na het einde van hun zwangerschap. Dat is een sterftecijfer onder moeders van 13,41 per 100.000.

En dat is een enorme stijging ten opzichte van de 8,79 sterfgevallen per 100.000 in de voorgaande jaren.

De belangrijkste doodsoorzaak was trombose of trombo-embolie. Hartproblemen kwamen ook voor.

De medische wereld staat perplex.

“Wat kan in hemelsnaam de oorzaak zijn?” vragen ze zich af.

“Zou het een slechte gezondheid zijn?” vragen ze.

“Zouden deze vrouwen sterven omdat ze zwaarlijvig zijn?” vragen ze.

“Of hebben vrouwen betere zorg nodig tijdens de zwangerschap?” vragen ze.

NIEMAND ZIET HET VOOR DE HAND LIGGENDE ANTWOORD

Het lijkt mij dat deze vrouwen sterven omdat ze de covid-19 prik hebben gekregen – waarvan bekend is dat het bloedproblemen veroorzaakt.

Ik denk dat je een idioot moet zijn – of gekocht en betaald – om het daar niet mee eens te zijn.

In 2020 heb ik herhaaldelijk gewaarschuwd dat dit zou gebeuren. Ik heb herhaaldelijk gezegd dat zwangere vrouwen in het bijzonder deze prik niet zouden moeten krijgen.

Niemand luisterde. Iedereen in de medische wereld en de media snauwde me af en verbande me gewoon. Artsen met media-aandacht hielden vol dat de covid-19 prik volkomen veilig was voor volwassenen, kinderen en zwangere vrouwen. Journalisten zonder ervaring en zonder kennis kondigden de wereld aan dat het vaccin veilig was voor zwangere vrouwen. Gekochte en betaalde factcheckers deden wat hen verteld werd en verklaarden dat de covid-19 prik het veiligste product was dat ooit gemaakt was – volkomen veilig voor iedereen. Hoeveel mensen zullen sterven als gevolg van al die leugens?

In 2020 – en het is nu 2024 – waarschuwde ik dat er een epidemie zou uitbreken van hartziekten, beroertes en terugkerende kanker. Het medische establishment spotte. Vandaag de dag beweert het medische establishment dat het verbaasd is over de epidemie van hartaandoeningen, beroertes en kanker – en het enorme aantal onverklaarbare plotselinge sterfgevallen onder jonge mensen. De Bangkok Post viel me venijnig aan in 2020, vandaag waarschuwen ze voor de problemen met het covid-vaccin. Vergeet trouwens nooit dat het nog niet zo lang geleden is dat het medisch establishment roken aanraadde als een goed middel tegen een zwakke borstkas. Ik zou je tientallen andere voorbeelden kunnen geven waaruit blijkt dat het establishment altijd aan de verkeerde kant van de medische wetenschap heeft gestaan.

Ik waarschuwde ook dat verwondingen door het covid-vaccin toegeschreven zouden worden aan covid-19 (de nieuwe griep). Ik moet echter toegeven dat een deel van mij niet dacht dat het publiek in zulke schandalige propaganda zou trappen; helaas heb ik onderschat hoe goedgelovig en onnadenkend de mensenmassa is. Laatst hoorde ik bijvoorbeeld twee vrouwen in een winkel praten over de tienerzoon van een buurvrouw die met myocarditis in het ziekenhuis lag. Een van hen zei: “Het was covid-19 dat myocarditis veroorzaakte, ook al was hij er volledig tegen ingeënt”.

De video’s waarin ik waarschuwde voor de gevaren van het vaccin werden overal verboden, dus miljoenen zijn, net als die vrouw, misleid en beroofd van waarheden.

Maar er is nu geen andere logische verklaring.

Wanneer, o wanneer, zal iemand in het medische establishment en de mainstream media begrijpen dat de covid-19 prik dodelijk is?

Ik vrees dat het antwoord is: ‘Waarschijnlijk nooit’.

Omdat de waarheid te verdomd lastig is.

Dus wat is het plan? Wat, behalve oneindige oorlogen, massale hongersnood en gebroken economieën, zal 2024 brengen?

We weten dat de covid-injectie het menselijke immuunsysteem vernielt, dat wisten we vanaf het begin. We weten dat mensen die de prik hebben gekregen kwetsbaarder zijn voor een reeks infecties. We weten dat de bijwerkingen vaak dodelijk of schadelijk zijn en het lijkt waarschijnlijk dat de epidemie van plotselinge of onverwachte sterfgevallen onder voorheen gezonde mensen te wijten is aan deze giftige en nutteloze uitvinding.

We kunnen alleen maar speculeren over wat deze gevaarlijke experimentele stof nog meer kan aanrichten.

Ten minste één expert, een Duitse patholoog, heeft bewijs gevonden dat aantoont dat het spike-eiwit dat geproduceerd wordt door de covid mRNA-prikken het sperma vervangt bij mannen die gevaccineerd zijn. Welke invloed dit zal hebben op de vruchtbaarheid en de bevolkingsgroei onder de gevaccineerden is een onderwerp voor onderzoek dat waarschijnlijk nooit zal worden uitgevoerd. Voeg dit probleem bij de vervrouwelijking van mannen door vrouwelijke hormonen in het drinkwater en je kunt zien hoe de samenzweerders van plan zijn om het aantal vrouwen dat zwanger wordt te verminderen.

En vergeet niet dat ander onderzoek problemen met de eierstokken bij vrouwen heeft aangetoond.

Wat is er nog meer?

Nou, één mogelijkheid (slechts een wilde gok) is dat de covid-injectie op één of andere manier zal interageren met onderhuidse implantaten die gebruikt worden als onderdeel van het voorgestelde digitale ID-systeem.

Ik vermoed al heel lang dat de covid-injectie slechts een test was om een of ander wapensysteem uit te proberen.

  Met AstraZeneca tot de dood erop volgt - verschrikkelijke zaak schokt Duitsland

En hier is een andere mogelijkheid.

Miljardairs en wetenschappers hebben dieren van meer dan 100 verschillende soorten gevaccineerd met verschillende vaccins – waaronder het experimentele covid-19 vaccin. Eén groep onderzoekers heeft zelfs gezegd, dat dieren “vrijwillig hebben meegewerkt.”

En nu worden dieren ziek met angstaanjagende symptomen.

Er is een reële mogelijkheid dat mensen die geïnjecteerd zijn met het covid-19 vaccin soortgelijke symptomen ontwikkelen. Ik kan je niet vertellen dat dit zal gebeuren, maar niemand kan je vertellen dat het niet zal gebeuren.

En zoals ik jaren geleden al waarschuwde, twijfel ik er niet aan dat er binnen een jaar of zo een enorm aantal sterfgevallen zal zijn door hartaandoeningen en problemen met de bloedsomloop.

Deze sterfgevallen zullen de schuld krijgen van de lockdowns (die, zoals ik al waarschuwde in april 2020, een zeer schadelijk effect hadden op de gezondheidszorg) en, in het Verenigd Koninkrijk, van de stakingen van artsen en verpleegkundigen.

De vaccins zullen natuurlijk worden genegeerd als een risicofactor – ook al heb ik meer dan DRIE jaar geleden al gewaarschuwd voor deze problemen en heb ik solide bewijs geleverd voor mijn waarschuwingen.

En er is nog een ander zeer ernstig probleem met het zogenaamde covid-19 vaccin. Normaal gesproken duurt het jaren voordat de ziekte van Creutzfeldt Jakob – CJD – zich ontwikkelt bij mensen, maar er zijn wetenschappelijke artikelen verschenen waaruit blijkt dat CJD zich ontwikkelde enkele dagen nadat de covid-19 prik was gegeven. Er zijn talloze andere gevallen opgedoken en bij veel van hen werd de diagnose binnen enkele maanden na de prik gesteld en veel van de gediagnosticeerden stierven vrij snel. Het zal je niet verbazen dat ik al in 2020 waarschuwde voor de risico’s van dit type hersenziekte, en het zal je ook niet verbazen dat ik universeel werd bespot door artsen, journalisten, zogenaamde factcheckers en diverse trollen.

Je moet wel hartstikke gek zijn om je te laten prikken met het zogenaamde covid-19 vaccin. En je moet moordzuchtig zijn om het te geven. Het bewijs dat deze rotzooi niet geschikt is voor het doel is overweldigend. En toch wil niemand met mij in discussie gaan over de waarde ervan. Dat zegt alles. De mainstream media stapelen alleen maar leugens op leugens. Laatst zag ik een krantenkop die voorspelde dat een nieuwe soort covid 100% van de mensen die het infecteert zal doden. Waarom niet 200% van degenen die het infecteert? Het is pure waanzin. Maar het is officiële waanzin.

Ik vrees dat over een jaar of twee (of zelfs eerder) regeringen overal (geholpen en bijgestaan door de door Gates gecontroleerde WHO) zullen aankondigen dat er een nieuw, nog dodelijker virus is geïsoleerd. Sterker nog, ze zijn al bezig met bangmakerij door te waarschuwen voor een denkbeeldige ziekte die ze hebben uitgevonden. De ziekte, genaamd Ziekte X, werd gepromoot alsof ze echt was, met krantenkoppen in de mainstream media met de tekst “Wereldleiders komen bijeen voor dreigende Ziekte X die 20 keer meer dodelijke slachtoffers kan maken dan covid.” Ze kwamen natuurlijk bijeen in Davos – al tientallen jaren het officiële adres van de hel.

De enige vraag is: waarom, aangezien ziekte X volledig denkbeeldig is, heeft de WHO zich beperkt tot de suggestie dat deze ziekte 20 keer meer dodelijke slachtoffers zou kunnen maken dan covid? Waarom niet 1000 keer meer dan covid? Als je ziektes gaat verzinnen, waarom dan niet met meer verbeeldingskracht?

En het is onvermijdelijk dat een nieuw ‘vaccin’ met enorm enthousiasme wordt gepromoot.

De volgende keer is het mogelijk dat mensen die gevaccineerd zijn met de ‘nieuwe prik’ binnen maximaal vijf jaar dood zijn – vooral als hun lichaam en immuunsysteem zijn aangetast door de covide prik.

Klinkt dat krankzinnig?

Onthoud alsjeblieft dat ik in mijn boek `Coming Apocalypse’ dat in april 2020 werd gepubliceerd – bijna vier jaar geleden – de verplichte vaccinatieprogramma’s, digitalisering en de afslachting van ouderen heb voorspeld.

Bekijk mijn voorspellingen van de afgelopen vier jaar. Ik sta achter alles wat ik heb gezegd in meer dan 300 video’s, verschillende boeken en duizenden artikelen voor mijn website. Maar de waarheid vertellen en bewijzen publiceren heeft geleid tot steeds wredere verboden en eindeloze leugens. En mijn hele geschiedenis is herschreven door de CIA en andere overheidsinstanties.

En nog steeds weigert het Britse Covid Inquiry mij toe te staan te getuigen in een duur onderzoek dat alleen maar bewijs aanneemt van mensen die alles fout hebben. Er wordt geen verantwoording afgelegd en de advocaten willen niet weten waarom ik alles goed had en de regering en de medische wereld alles gevaarlijk en voorspelbaar fout hadden.

YouTube, de BBC en de rest van de media zijn verantwoordelijk voor genocide door nepnieuws; hun medewerkers zullen vereeuwigd worden voor hun verraad en verraad.

YouTube was overigens zo vastbesloten om mij te vernietigen dat ze teruggingen en tv-programma’s van mij verwijderden die 20, 30 en zelfs 40 jaar oud waren. Ik waarschuw al tientallen jaren voor dreigend fascisme en medische wanpraktijken, maar geen van die oude programma’s die ze hebben verwijderd, had iets te maken met covid of de opwarming van de aarde. Ze hebben ze waarschijnlijk verwijderd uit wrok en om te proberen mijn reputatie te vernietigen zodat mijn aanvallen op de leugens zouden worden genegeerd. En Wikipedia verwijderde de pagina’s over mijn boeken over Bilbury – die zich afspeelden in de jaren 1970 – en mijn vier romans over mevrouw Caldicot. Waar was dat in vredesnaam voor nodig?

Ondertussen begint de mainstream media ruimte en tijd te geven aan artsen en verpleegkundigen die de covid prik oorspronkelijk met enthousiasme promootten, maar die nu, te laat en zonder gevaar voor zichzelf, hun angsten over de veiligheid van het vaccin delen. Vertrouw geen van hen. Deze charlatans en valse profeten hebben bakken met geld verdiend aan covid-19, maar zodra de volgende angst uitbreekt zullen ze hun ware gezicht laten zien door weer de kant van de samenzweerders, globalisten en bangmakers te kiezen.

En nu promoten ze het mazelenvaccin, het griepvaccin en het gordelroosvaccin en waarschuwen ze voor ziekte X die iedereen zal doden tenzij we ons laten vaccineren. Ik heb altijd gewaarschuwd dat covid slechts een proefversie was om mensen bang te maken en te dwingen. Het medische establishment wil nooit debatteren over vaccinatieprogramma’s, zelfs niet als er geen bewijs is dat een vaccin effectief is en er genoeg bewijs is dat het gevaarlijk is en meer kwaad dan goed kan doen. Debat en discussie zijn verboden en iedereen die vragen stelt wordt gestraft, belasterd en vernietigd. Als ze ervan overtuigd waren dat ze gelijk hadden, zou je denken dat ze met mij in debat zouden willen gaan om te bewijzen dat ik ongelijk had. Maar ze weten dat ik gelijk heb en zij ongelijk, dus weigeren ze te debatteren over covid, vaccinatie of andere belangrijke onderwerpen.

  Massale fraude bij het rapporteren van vaccinatieverwondingen; achtergehouden gegevens, veinzen van "veilig en effectief

Het establishment heeft het er nu over dat het covid virus uit een Chinees lab komt, dus dat was duidelijk een leugen – zoals het altijd al was. Als het establishment en de mainstream media het ergens over eens zijn, dan is het een vrij veilige gok dat het een leugen is. De ziekte- en sterftecijfers bewijzen onomstotelijk dat covid slechts de omgedoopte griep was. Ze gaven Wuhan de schuld om mensen te laten denken dat covid echt dodelijk was – en om ons klaar te stomen voor een oorlog met China, de volgende fase van de Derde Wereldoorlog.

Als je je realiseert dat regeringen over de hele wereld de bevolking van hun land willen verminderen en niet willen dat de mensen ergens heen reizen, dan lijkt alles wat ze doen logisch. Ze willen ons allemaal verarmen – daarom vernietigen ze de wereldeconomie – en ze willen niet dat je iets bezit. In Groot-Brittannië steunen steeds meer mensen hulp bij zelfdoding, wat een beetje lijkt op kalkoenen die voor Kerstmis stemmen. Ongetwijfeld heeft de regering gezien hoe goed Canada het doet in het terugdringen van de bevolking met gelegaliseerde hulp bij zelfdoding, dat ze het hier ook willen invoeren. Is het plan om mensen zo ellendig mogelijk te maken zodat ze in de rij gaan staan voor deze sterfklinieken om zelfmoord te plegen? Hoe lang zal het duren voordat ze zeggen dat het de plicht is van 70-plussers om zichzelf van het leven te beroven om de gezondheidszorg te ontlasten? Dan wordt die leeftijd verlaagd naar 60, dan naar 50 enzovoort. Denk je dat dat niet kan gebeuren? Dan heb je onderschat hoe slecht de machten die niet mogen zijn werkelijk zijn.

Ooit werden mijn boeken in 26 talen uitgegeven. Nu heb ik geen buitenlandse uitgevers meer en hoewel ik alleen al in het Verenigd Koninkrijk meer dan drie miljoen boeken heb verkocht, vind je tegenwoordig geen enkel boek van mij meer in Britse boekwinkels. En er zijn acht buitenlandse uitgevers die me niet eens royalty’s sturen die ze me verschuldigd zijn voor boeken die ze hebben verkocht. Vroeger was ik een van de best betaalde columnisten van de kranten, maar tegenwoordig ben ik volledig verbannen. Redacteuren hebben opdracht gekregen niet met me te praten. Ik weigerde geld te verdienen met mijn video’s of website omdat ik niet vervuild wilde worden door advertenties, maar ik begin te denken dat dat misschien een vergissing was. De Royal Society of Arts heeft me geroyeerd en ik word alom aangevallen als een vermeende in diskrediet geraakte samenzweringstheoreticus voor de misdaad van de 21e eeuw om de waarheid te vertellen.

Al jaren ben ik de meest verbannen dokter ter wereld, maar niemand, niemand, heeft fouten gevonden in meer dan 300 video’s, duizenden artikelen en een aantal boeken. Ongekwalificeerde, tiener factcheckers, in dienst van overheden en lobbyisten hebben het geprobeerd en hebben gelogen, maar hebben geen fouten gevonden. Ik ben verbannen van alle social media, maar ze staan toe dat valse sites in mijn naam blijven bestaan – en ze weigeren ze te verwijderen. Sommige van deze valse sites hebben duizenden zogenaamde volgers.

Ik ben verbannen, onderdrukt, tegengewerkt en belasterd voor de zeer moderne zonde van het vertellen van de waarheid. Begin 2020 werden mijn video’s regelmatig door miljoenen bekeken. Dat veranderde snel. Vandaag de dag is het moeilijk om mijn website of mijn video’s te vinden. Ik heb nooit geld verdiend met mijn video’s of mijn websites en mijn inkomen is verwoest en onze levens zijn verwoest. Handelaren komen niet naar het huis. Ik heb één zinloze en absurde dreigende rechtszaak gehad die niet meer was dan tijdverspillende overlast. Er werden diepe sneden gemaakt in twee autobanden – vermoedelijk in de hoop dat we een ernstig ongeluk zouden krijgen. De prijs die ze tegenwoordig vragen voor eerlijkheid is hoog.

Ik heb jullie dit allemaal maar om één reden verteld: zodat jullie begrijpen hoe slecht de vijand werkelijk is; zodat jullie begrijpen hoe wanhopig ze zijn om alles geheim te houden. Ze willen niet discussiëren of debatteren over wat ze doen. Ik heb tientallen verzoeken gedaan die allemaal zijn genegeerd. Het medische establishment en de mainstream media zijn nu in handen van zeer meedogenloze mensen. En ze zijn vastbesloten om de waarheid en iedereen die hun leugens aan de kaak durft te stellen, de grond in te boren.

De toekomst ziet er met de dag somberder uit. Sociaal krediet is er bijna. De Bank of England introduceert dit jaar haar eigen cryptomunt. Banken sluiten met angstaanjagende snelheid. Iedereen die naar de EU wil reizen zal vanaf oktober vingerafdrukken moeten nemen en gefotografeerd moeten worden – net als een crimineel of slaaf.

In de vier jaar sinds we deze fraude aan het licht brachten, zijn we gedemoniseerd, aangevallen en geruïneerd. Mijn vrouw Antoinette, die nog herstellende was van een kankeroperatie, voelde zich niet goed toen we begonnen, maar ze is enorm dapper geweest – vooral toen de bedreigingen snel en hard binnenkwamen. Een paar jaar lang hadden we walkie talkie radio’s bij ons zodat we met elkaar konden communiceren als een van ons dacht dat we een geluid in huis hoorden. We zijn allebei christenen, maar we hebben serieus een zelfmoordpact overwogen.

De tol op de lange termijn begint echter zichtbaar te worden en ik ga een tijdje vrij nemen van het schrijven voor mijn website en het maken van video’s om te proberen voor mijn vrouw te zorgen. Haar laatste consult in het ziekenhuis was, zoals gewoonlijk, telefonisch en duurde ongeveer even lang als een verkeerd nummer. Ze heeft meer nodig. En misschien zullen de trollen hun energie en anonieme moed steken in het bestrijden van regeringen en samenzweerders door hun eigen video’s te maken. Of misschien blijven ze liever sluipen vanuit de schaduw.

Dank aan iedereen die ons heeft gesteund. Jullie hebben ons vier jaar – en langer – op de been gehouden. Deel dit alsjeblieft met iedereen die je kent of niet kent.

Onthoud alsjeblieft dat je niet alleen bent. Steeds meer mensen worden wakker. En als ze eenmaal wakker zijn, gaan ze niet meer slapen.

Wantrouw de regering, vermijd de massamedia en vecht tegen de leugens.

En bedankt voor het kijken naar een oude man in een stoel.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Dr. Coleman – Bodypower: Het geheim van zelfgenezingVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWaggelend Duitsland is het lachertje van de wereld
Volgend artikel“Europa moet ook verzwakt worden”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

81 REACTIES

  • Ik heb respect voor deze wijze man, hij waarschuwt ons steeds en wat wij ermee doen is onze zaak,
   kwaad spreken over iemand, zonder dat deze zich kan verdedigen is min.
   Hij heeft nog nooit iemand om geld gevraagd, dus in mijn ogen een oprecht bezorgde man.

 1. Het wordt tijd dat dat duivels gebroed wordt vernietigd. Het zijn bijna allemaal oude fossielen die sterven van het geld(deden ze dat maar) wat is er nu leuk aan om de wereld bevolking te zieken. Ik hoop een ding dat ze snel uit het leven vallen

 2. Citaat.

  De seksuele ellende van deze planeet vindt haar oorsprong in het falen van de maan.

  De evolutie op de maan werd abrupt gestopt door de tussenkomst van de zonnelogos. Het geheim van het lijden op de aardketen, waardoor het de naam Bol van het lijden verdient, en het mysterie van de lange en pijnlijke wacht door de STILLE WACHTER, vindt zijn oorsprong in de gebeurtenissen die de maanketen tot een crisis brachten. Omstandigheden van pijn en angst zoals die op onze planeet voorkomen, worden op geen enkele andere planeet in zo’n mate aangetroffen.

  Het misbruik van de trillingskracht van een bepaald centrum, en de perversie van kracht voor bepaalde verkeerde doeleinden, niet langs de lijn van de evolutie, zijn verantwoordelijk voor een groot deel van het maanmysterie.

  Bepaalde resultaten, zoals de ontdekking van de tegenpool van de mens, werden op de maanketen onnodig bespoedigd, en het gevolg was een ongelijkmatige ontwikkeling en een vertraging van de evolutie van een bepaald aantal deva- en menselijke groepen.

  De oorsprong van de vete tussen de Heren van het Donkere Gezicht en de Broederschap van Licht, die plaatsvond in de Atlantische tijd en tijdens het huidige wortelras, kan worden teruggevoerd tot de maanketen.

  • Je gebruikt een aantal woorden die mij niks zeggen maar toch interessant. Ik herinner me ook een van die “interdimensionale tolk shows” over contact met een of andere gedaante (via computer interface dacht ik) uit een andere dimensie oid die het erover had dat zij al lang geleden zich van de maan ontdaan hadden.

  • Het fietspad staat onder water, als fietser moet je over de dijk waar de automobilisten gewent zijn ongeveer op een snelweg te rijden, lekker met de afgelopen stormen.
   Mijn vader heeft nog eb en vloed meegemaakt hier, dit zal er ergens tussenin liggen.
   Ze gaan zeker testen hoeveel het IJsselmeer boven zeeniveau kan komen.

  • Het volk weet niet wat op hun af gaat komen, onzekerheid veel verdriet en veel zelf moorden , de mensheid is aan idioten over geleverd maar ook heel veel volk zijn bruikbare idioten geworden wij hebben allemaal zelf kunnen zien en ervaren mensen zijn beesten geworden en hebben al hun menselijkheid verloren en zijn roepende in de woestijn maar niemand hoort ze ieder voor zich en de rijken zullen het overleven en dat is geen grap.

 3. Fundamentalisme.
  De wetenschap is verwikkeld in een ideologische strijd.
  We weten al dat Engeland en de VS, zelfs geografisch, de opvolger zijn (op overblijfselen) van Atlantis.
  Ze zijn al langer op de verkeerde weg. Ze kunnen niet meer terug. Ze kunnen ook niet terughalen waar ze de fout ingingen, omdat ze reactionair zijn, daarom kunnen ze de lijn niet vinden.

 4. Als burger alleen nog mogen betalen, accepteren en ondergaan (letterlijk en figuurlijk) WIJ TELLEN NIET MEER MEE. Het gaat mijn pet ter boven dat de bevolking, de normale bevolking eigenlijk nog zo rustig blijft. Ik stuurde gisteren de Franse beelden door van protesten. Er werd verbouwereerd gereageerd van de andere kant. Je brengt toch mensen niet in gevaar? Er wordt verwacht dat we moreel blijven. Men verwacht van elkaar. Maar ergens moet er toch een lijn zijn. Genoeg moet ook een keer genoeg zijn.

 5. OIL FOR IMMIGRATION
  Door Pamela Hemelrijk
  18 december 2005

  Op gevaar af dat u uw buik inmiddels boordevol heeft van gezeik over de multiculturele samenleving, wil ik u toch iets vertellen wat u nog niet weet. Namelijk dat de massale moslim-immigratie naar West-Europa niet zomaar uit de lucht is komen vallen. Zij is een rechtstreeks gevolg van een Europese richtlijn, die in 1975 geruisloos is bekokstoofd.
  Aanleiding was de oliecrisis van 1973. Uit angst dat de oliekraan voorgoed dicht zou gaan, is toen op Europees niveau besloten om een “Euro-Arabische Dialoog” op gang te brengen met de OPEC-landen. Deze EAD kreeg een permanent hoofdkwartier in Parijs, en organiseerde overal ter wereld congressen, waar afgevaardigden van de toenmalige EEG zich beijverden om de Arabische olieboeren te vriend te houden.

  In juni 1975 rolde daar een convenant uit, waarvan wij nu met z’n allen nog steeds de zure vruchten plukken: 200 zaakgelastigden namen in Straatsburg, met algemene stemmen, een resolutie aan. Uit naam van de hele toenmalige Europese gemeenschap. Het was een tijd van moordende consensus: in heel West-Europa waren toen sociaal-democraten aan de macht, en van oppositie was nauwelijks sprake. De geestelijke vader van de tekst, de Belg Tijl De Declercq, mocht dan een christen-democraat zijn, hij was ook zo links als een deur, en een warm voorstander van totalitarisme. Hij ijverde bijvoorbeeld ook driftig voor innige vriendschapsbanden met de Sovjet-Unie. Het is deze Resolutie van Straatsburg (onthoud die naam!) waarvoor Pim en Theo met hun leven hebben geboet, zou je kunnen zeggen.

  In het document belooft de EEG om voortaan de Arabische immigratie actief te bevorderen, en de nieuwkomers ruim baan te geven om hun cultuur naar Europa te exporteren. De tekst benadrukt “de grote verrijking, die het Arabisch cultuurgoed ons te bieden heeft, vooral op het gebied van normen en waarden”, en draagt de lidstaten op om aan de verspreiding “de hoogste prioriteit” te geven. De pers moet worden ingeschakeld “om een gunstig klimaat te scheppen voor de immigranten”, en de academische wereld moet worden gemotiveerd “om de nadruk te leggen op de positieve bijdrage van de Arabische cultuur aan de ontwikkeling van Europa”. Geld moet worden uitgetrokken om de oprichting van moskeeën, Islamscholen, centra voor Arabische cultuur en wetenschappelijke instituten ter bestudering van de Islam te stimuleren. Het staat allemaal zwart op wit. Sinds 1975. Dankzij ons onvolprezen Europarlement.

  Verrek, nou begrijp ik ineens waarom Wouter Bos van mening is dat er “meer moskeeën bijgebouwd moeten worden”! Geen wonder dat Samir A. steeds wordt vrijgelaten: als er iemand bezig is de Arabische way of life te exporteren is hij het wel, geef toe, en wij hebben zwart op wit beloofd daaraan de hoogste prioriteit te geven! Het verklaart ook waarom zelfs Beberkindertjes hier – voor het eerst van hun leven – Arabische les kregen, bij wijze van “onderwijs in eigen taal”. Andere smaken hadden we namelijk niet.

  Het verklaart ook waarom er hier te lande al tien jaar een literatuurprijs bestaat, waarvoor uitsluitend auteurs met een Marokkaanse of Arabische achtergrond in aanmerking komen. De “El-Hizra-prijs” heet dat ding, en hij wordt gefinancierd door het Rijk. Als je hem wint wordt je manuscript op staatskosten uitgegeven, en je krijgt een geldbedrag. Alles is welkom, ook song- en rapteksten, mits het maar door Marokkanen of Arabieren is vervaardigd. Zelfs als je Nederlands niet machtig bent is dat geen bezwaar: dan lever je je proza gewoon in het Arabisch of Tamazight in. Sinds 1992 zijn er zo 70 auteurs bekroond. Het is dit “steuntje in de rug”, zoals de El Hizra website het uitdrukt, waaraan schrijvers als Abdelkader Benali, Khalid Boudou en Mohammed Benzakour hun carrière danken. Met name Benzakour bleek al spoedig een kat in een zak te zijn: medio 2001 werd hij er bij de Volkskrant als columnist uitgegooid wegens plagiaat. Maar sindsdien heeft hij er zowaar alweer twee nieuwe prijzen bijgekregen: de Zilveren Zebra 2001 – “wegens zijn opvallende, in enkele jaren opgebouwde oeuvre” (zeer opvallend, zegt u dat wel) – en de Journalisten Vredesprijs 2005. Plagiaat of niet, de verbreiding van het Arabisch cultuurgoed krijgt hier inderdaad de hoogste prioriteit, dat is een ding wat zeker is. Nederland is nou eenmaal altijd het braafste jongetje van de klas geweest als het op Europese richtlijnen aankwam.

  Jarenlang heb ik me afgevraagd hoe het mogelijk was dat onze autoriteiten, zonder uitzondering, allemaal letterlijk dezelfde zoetsappige cliché’s bezigden als het over moslim-immigratie ging. Niet alleen hier, maar in heel West-Europa! Nooit eerder, zelfs niet toen half Suriname naar de Bijlmer verkaste, had ik er eentje horen lullen over “onderwijs met behoud van eigen taal en cultuur”, of “verrijking van de samenleving”. En nu deden ze het ineens allemáál! Ze leken wel gehypnotiseerd!

  Maar nu begrijp ik het: ze voeren al 30 jaar gehoorzaam de Resolutie van Straatsburg uit! Het is Europees beleid! Oil voor Immigration, als het ware! Voor zover ik nog niet Islamofoob was, ben ik het nu. Eurofoob was ik al lang, en terecht, dat blijkt maar weer. Heer ontferm u over ons, en over de zelfmoordmaniakken in ons Europarlement.

  (Voor wie geïnteresseerd is in bronnen: lees “Eurabia, The Euro-Arab Axis” van de schrijfster Bat Ye’or (Uitg. Associated University Presses, Cranbury, New Jersey, ISBN 0-8386-4077). Het is zo goed gedocumenteerd met registers en voetnoten dat het voor de leek bijna onleesbaar is. Verder heeft Oriana Fallaci erover geschreven (in “De Kracht van de Rede”, als ik me niet vergis), en wie op Google “Tijl Declercq” intikt, kan ook zijn hart ophalen.)

  Pamela Hemelrijk

  • Aanvankelijk werd door Benjamin Creme beweerd dat met de advent van Maitreya en de meesters van wijsheid de kennis gegeven zal worden van een alternatieve energiebron, zodat we minder afhankelijk zijn van het Midden-Oosten. Dit lijkt aantrekkelijk, maar het is al te laat om leuk te blijven. Wie zijn de schuld? Zij of wij?
   Dat mensen met superieure ontwikkeling bestaan is voor mij wel bewezen. De proportie en het directe belang zijn wel een eind weg. En ze zullen niet zoiets concreets ondernemen als de mensen er niet aan toe zijn.
   De vierde ether (van boven naar beneden) is het volgende doel van de mensheid die te beheersen, ook individueel. De ether is een principe anders dan het puur fysieke lichaam van aarde, water en lucht dat daaruit gevormd wordt.
   Hun bewustzijn verschilt van het onze net zozeer als het onze van een plant. Hoewel je een hoger niveau moeilijk kan bewijzen als je dat zelf niet hebt, kunnen ze je wel (even) tot dat niveau optrekken. Hoewel mensen nuttig gebruik maken van de uitvinder Tesla, hebben ze ook zijn genie niet.
   Maar we zullen de oplossingen ergens anders moeten zoeken. En je hoeft niet in de rij te staan.
   Voor dit soort dingen worden mensen echter ook vervolgd, en het verraad komt van twee kanten. Sommigen zoeken het weer te hoog, en ontlenen er claims aan die ze niet kunnen waarmaken.

   • Ook zal de ether toepassing vinden bij genezing, of (alleen gratis) vindt. Maar de mens zijn functionaliteit wordt afgemeten door de automonteur.

 6. A. Wereld karma. (De zeven wortelrassen.)

  B. Rassenkarma, of het lot en het doel van elk wortelras.

  C. Subras-karma, want elk subras heeft zijn eigen bestemming om uit te werken.

  D. Nationaal karma.

  e. Familiekarma.

  F. Individueel karma.

  Al deze verschillende soorten karma zijn met elkaar verweven en verbonden op een manier die voor de mens ondenkbaar en onlosmakelijk met elkaar verbonden is; zelfs de adepten kunnen het mysterie niet ontwarren dat verder gaat dan dat van de groepen die met hen verbonden zijn.

 7. Met alle respect, Ik heb inmiddels meer dan 50 video’s van Coleman gezien …..
  Hij zegt helemaal niets, nada, noppes … niets !!
  Het is een stortvloed van klaagzang over het feit dat hij ge-banned is van alle platforms. Dat is ook zo, en zijn boeken zijn zeer critisch over de medicijnmaffia.
  Maar de video’s zoals ook deze weer brengen geen nieuws, alleen klaagzang.

  • Beste Nico,
   Het zou best wel kunnen dat jij op een andere manier zou reageren zodra jij telkens zou bemerken dat je niet serieus genomen wordt en/of gebanned wordt of zelfs monddood gemaakt wordt.
   iedereen gaat op eigen manier met eigen frustraties om.
   Zou Coleman wellicht een advies kunnen krijgen van jou over hoe om te gaan met frustraties die vervolgens jouw goedkeuring kunnen krijgen?

   • Er niet iedereen mee lastig vallen 😉 Sorry, maar zolang hij niet de échte waarheid verteld nl. dat besmettelijke virussen helemaal niet bestaan, vertrouw ik hem niet en denk ik dat hij controlled opposition is. Zijn opdracht is om iedereen bang te bang om de waarheid te vertellen. We moeten er rekening mee houden dat de globalisten (die ongeveer de hele wereld bezitten) ondertussen ook een groot deel van de alternatieve media heeft gekocht, ik denk dat hij er 1 van is. David Icke noemt deze media MAM (mainstream alternatieve media). Dus pas op voor MAM 😉

    • Beste sandra,
     “nl. dat besmettelijke virussen helemaal niet bestaan, ”
     Kun jij dat aantonen of praat jij dat anderen na?

     “vertrouw ik hem niet en denk ik dat hij controlled opposition is.”
     Denken staat vrij zelfs zonder onderbouwing.

     “Zijn opdracht is om iedereen bang te bang om de waarheid te vertellen.”
     Was jij daarbij toen hij die zogenaamde ” opdracht ” kreeg?
     Van wie kwam die ” opdracht ” dan?

     “ondertussen ook een groot deel van de alternatieve media heeft gekocht,”
     Kun je dat met goede onderbouwing aantonen?

     Ik kan mij zo voorstellen dat wij tegenwoordig in een maatschappij leven waar vertrouwen en wantrouwen met elkaar in een strijd verwikkeld is en wij niet goed meer weten wat waar is en wat een leugen.

     Het is makkelijke om iets of iemand, waarmee men het niet eens is, af te branden en dat zonder onderbouwing met feiten zoals wij dat regelmatig kunnen bemerken uit linkse hoek.

     Wellicht heb je gelijk met jouw beweringen, wellicht ook niet.
     Maar kom dan met onderbouwingen waarop jouw beweringen gebaseerd zijn.

     • Nu reageer jij hetzelfde als links altijd doet: meteen naar een bron vragen. Ik neem aan dat jij ook weet dat onderzoek naar dit soort dingen lang duurt en dat je er veel artikelen voor moet lezen. Je hoeft me absoluut niet op m’n woord te geloven, maar ik heb wel het recht om mijn mening hier te geven en mensen die daardoor nieuwsgierig worden kunnen dan zelf op onderzoek uit gaan. Ik zie de alternatieve media als een plaats om te leren, niet om anderen naar de mond te praten. Of iemand wel of niet mij geloofd en verder gaat onderzoeken, is aan die mensen zelf niet aan mij.

      • Over virussen kan ik het boek “De besmettingsmythe” aanraden en zoek artikelen over het isoleren van virussen. Op veel alternatieve media kun je zoektermen invoeren. Ik heb op héél veel sites de zoektermen “besmettelijke virussen” en “controlled opposition” ingevoerd. Dan gaat er een wereld voor je open.

      • Beste sandra,
       “Nu reageer jij hetzelfde als links altijd doet: meteen naar een bron vragen.”
       Fout,
       Links wil doorgaans niets weten van bronnen.

       “Ik neem aan dat jij ook weet dat onderzoek naar dit soort dingen lang duurt en dat je er veel artikelen voor moet lezen.”
       Helemaal mee eens.
       Maar kom dan met onderbouwingen en conclusies van eventueel onderzoek over Coleman en dat hij ‘ controlled opposition’ is.
       Ga de bal niet terug kaatsen met; zoek het zelf maar op.
       JIJ doet uitspraken en beweringen over iemand.
       Ik vraag slechts om onderbouwing daarvan.
       Ondanks jouw reactie op die van mij, blijf je daarover in gebreke.

      • O ja de boeken “Waar word je nu echt ziek van?” deel 1 tm 3 zijn ook heel interessant. In deel 1 veel over besmettelijkheid en virussen.

       • Beste sandra,
        Veel reacties van jou.
        Nochtans blijf je bij het onderstaande in gebreke:

        “en denk ik dat hij controlled opposition is. Zijn opdracht is om iedereen bang te bang om de waarheid te vertellen.”

        Om kort te gaan:
        Jij kunt niet bewijzen dat Coleman controlled opposition is
        Ook niet dat hij een opdracht heeft gekregen.

        Hier laat ik het verder bij.

    • Ik vind de term NEM (New Establishment Media – Amazing Polly) beter. Of dat deze man er deel van uitmaakt, geen idee. Is er iemand die zijn achtergrond al heeft onderzocht?

     MAM, wat ook in het Engels voor moeder staat. Niet echt handig om dat te gebruiken om iets negatiefs mee aan te duiden.

   • Precies. Het zal wel stil blijven, want: “Velen hebben mond genoeg om het werk van anderen te kraken, maar hebben handen te kort om beter werk te maken”.

  • Adriaan even ter correctie dat zijn afgekeurde agenten die al ontslagen waren voor slecht gedrag en weer terug aangenomen in de covid tijd om te f7cken met mensen. Ik ken er hier ook een paar, zelfs mensen uit de uitkerIng die jaren een uitkering hadden werden ineens boa. Hele dagen blowen en zuipen en dan ineens een knuppel in de hand en boa. Ik heb er op éÉn een vrouw gespuugd en gezegd dat ze om te kotsen was en een vuile overloper. Beetje cru maar was in de corona tijd .
   Ze sloeg iedereen met haar knuppel in de corona tijd , jongeren die buiten in klikjes rondhingen uit elkaar slaan was haar hobby. Totdat ik er tussen vloog. Waren moslim jongeren,heb hun gezegd dat het een buurvrouw was en het adres en huisnr gegeven in haar bijzijn. Gelijk haar grote bakkes ingedimd en ze ging bang lopen, heeft maanden niet in haar woning gedurfd en als ik nu twee jaar later haar tegen kom,spuug ik haar nog steeds recht in der gezicht. Walgelijke vertoning bah. Jarenlang hier met de griebus van straat opgetrokken en zeker 5 jaar lang een uitkering genoten en ineens kwam ze in boa apenpak thuis met een knuppel en pepperspray en het ergst is nu is ze agente.
   Maar niet te min,stook ik hier regelmatig moslim jongens op en geef haar adres. Ik heb rond verteld dat zij degene is die haar moslim overbuurman heeft veraden en hij en zijn vrienden door haar in de bak zit.
   Yup🤣🤣🤣. Das haar straf voor eerst doen alsof ze onze vriend was en vervolgens als boa ons verraden dat wij op straat liepen in de avond ,met die avondklok toen. Gr….. na onderzoek te hebben gedaan bij een nieuwe wethouder hier die een goede vriend is,kwam ik erachter dat ze expres mensen zochten met agressieve achtergrond en weinig emphatie ,tot in de uitkering toe of ex agenten. En als de wethouder het zegt is dat zo. Die walgt er ook van hoor . Die staat aan onze kant gelukkig. En heeft het helemaal teniet gedaan en iedereen ontslagen omdat hij vond dat mensen die jaren thuis hebben gezeten met een uitkering geen boa met knuppel of pepperspray of agent met wapen moesten worden. En gelijk heeft hij. Want dan krijg je deze beelden die jij hier deelt.

   • Greet januari 26, 2024 Bij 13:39

    Bedankt voor je verheldering/bijdrage Greet, Rutte heeft 5000 nieuwe BAO’s georganiseerd, afgelopen zomer werd ik aangehouden door een enorme Amerikaanse pickup die hier in de gemeente rondrijden om indruk te maken, ik was mijn helm vergeten op te doen, ik kon mijn helm tonen die zat in de buddyseat, de volgende keer dat u rondrijdt zonder helm wordt u beboet, het hele gebeuren duurde meer dan een kwartier, tergend langzaam om mij op te houden, werd het protocol afgewikkeld grrrrrr.

    • Ja ik deins nergens voor terug. Waar ik woon was gewoon enkele keren noodverordening ingezet destijds en mocht ik mijn huis niet uit. Wat ik dus gewoon wel gedaan heb🖕en dan ging het verraaibakkes mij melden, niet dt ik dan naar binnen ging want ze zijn en waren nl bang van mij hier. Tja dat vergeet ik nooit , hoe ze ons behandelden, ook nu niet,dus als ik haar zie krijgt ze de volle lading. Ik walg van zulke laffe mensen die eerst jarenlang zogenaamd met een burnout thuis zitten in de uitkering voor 5 jaar. Zuipen en blowen en dan ineens zich tegen je keren en jou veiligheid afpakken. Echt niet. En dat weet ze ook. Ik geloof dat ze gaat verhuizen nu. Omdat de moslim jongeren haar continu bedreigen. Tja… die dealen hier en als die geen geld verdienen dan worden ze boos. Ik had haar dat ook gezegd ,ik pak je alles af wat je lief is, oog om oog tand om tand. Wat jij ons aan doet ,doe ik jou aan en ik vergeet nooit. Want daar gaat het om. De covidregels zijn voorbij en wij moeten maar vergeten hoe agenten oude mensen tegen de grond aansloegen tot bloedens en letsels toe. Echt niet want er komt weer een tijd waar ze die achterlijke idioten weer gaan inschakelen. Alleen hier in mijn wijk weten ze nu dat ze zelf het slachtoffer worden jaren nadat het voorbij is. Geen betere boodschap dan deze.

     • En misschien mijn achtergond dat ik van de kanten van de grens aan Poppel kom. Waar dat griebus van motorbendes is ontstaan in de jaren 70. Als liefje van ëén van hen vroeger heb ik veel geleerd, gehoord en gezien. Verraad aan elkaar is de ergste daad die je maar kan doen. Dat zit er ingeramd bij mij. Ik heb ergens nog een oude versleten tattoo op mijn lijf staan die zegt dat je voor elkaar zorgt en elkaar beschermd. Maar geen verraad . Dat ik overleef ik zelf niet. Wanneer je uit zo een milieu komt eer je mensen die jou beschermen. En mensen die zich tegen jou keren pak je hard aan. Zo ben ik grootgebracht. Een erecode breek je niet.🏍️

     • De Covid regels zijn NIET voorbij maar in een Wet vastgelegd. Den Haag kan ieder moment weer met de zwarte piet komen. Eenieder die dan niet in de pas loopt kan dan opgepakt en berecht worden. Dat beloofd wat als ze volgend jaar het (verzonnen) virus X zijn opgeld laten doen.

 8. Deze man heeft volkomen gelijk, en ik wens hem sterkte……. wát sommige reaguurders dan ook van hem mogen vinden.

  Het is waar dat het een herhaling is, en het doet niets, maar dan ook niets af aan de van Godverlaten smerigheid die deze wereld vervuild tot op het bot.

  Dr Coleman…….. sterkte!!!

 9. Ja rommel je bent niet de enige zie je maar, Die zo word bestookt. Kan me voorstellen dat het echt geen pretje meer is voor coleman . En dat hij het liefst zou willen opgeven.,maar dat is nu precies de reden waarom die achterlijke laffe laffe hackers dit doen. Dus gewoon lekker door blijven gaan.💪💪💪💪💪💪💪hun tijd komt nog wel. Alle energie word terug gebracht tot aan je voeten. In die tijd zitten we nu dat alles gereversed word. Kijk maar naar die idioten die de gifprik opdrongen en ons veroordeelden. Ook die idioten die laffe hackers zijn gegifprikt . Tja 🤷‍♀️

 10. Het einde van…
  de laatste hopeloze en verbitterd zwartgallige levensfase van… een onheilsprofeet..

  There is no hope for Coleman..

   • In het meer geeft in 2 X minder energie. Op de man. Het x haat-virus gaat nu rond. Gelukkig ben ik zelf niet misselijk en immuun voor meer. Fijn weekend 🙂

  • Wat heeft die man in godsnaam misdaan bij jullie?
   Kom met een eigen podcast en laat zien dat jullie dit ook in de vingers hebben. Van hetgeen waarover hij in een vooruitziende onvoorwaardelijk goedbedoelde waarschuwende stijl verteld heeft is nog niet gebleken dat hij het mis heeft gehad. Kan natuurlijk ook aan zijn kennis en vooral onberispelijke beroepsgerelateerde ervaring liggen. Dit doet hij pro-deo en hij is alleen verantwoordelijk voor wat hij meedeelt en niet hoe een ander dit interpreteert en doorvertelt.
   Met een terminale vrouw aan zijn zijde tóch zijn gedrevenheid laten gelden vindt ik zeer bewonderenswaardig.

 11. In grote lijnen ben ik het eens met Vernon Coleman en ik volg hem al jaren. MAARRR hij WEIGERT van het idee af te stappen dan “virussen” ook echt bestaande ziekteverwekkers zijn. Hij zegt ook expliciet dat dat niet de discussie moet zijn, maar dat we ons moeten verenigen tegen overheden en “gezondheids”zorg. Maar NEE, het grote probleem is de aller- allergrootste leugen en dat is dat VIRUSSEN NIET BESTAAN. Als hij dat nou eens durft te erkennen. Maar nee, ook bij Coleman zal het wel een verdienmodel zijn ofzo. Zoveel ziektes zijn volgens de medische en politieke wereld de schuld van onzichrbare wezentjes, virusjes, die ongemerkt overspringen van mens op mens en van dier op mens en mens op dier. Maar NIEMAND heeft het ooit kunnen bewijzen!!!!! Vernon, wake the F up!!

  • Daarom vertrouw ik hem ook niet. Heel apart is ook dat hij klaagt over Youtube dat hij daar verwijderd is. Lijkt me idd vervelend. Maar hij heeft een account op Rumble met 3300 volgers, daar is hij niet verwijderd, maar daar post hij al 2 jaar niet meer. Hij vertelt veel waarheid, maar nét niet alles, voor mij is hij daarom controlled opposition. Mijn mening 😉

  • De onderzoeker Koch heeft aan het eind van zijn leven bekend dat virussen NIET bestaan, in tegenstelling tot zijn eerdere foute berichten. Desondanks zweert de medische wetenschap nog steeds bij virussen. Zo ook bij de psychiatrie. Men verzint nieuwe aandoeningen en de Big Pharma spint er garen bij. De Big Pharma leeft bij de gratie van zieke mensen. Mensen ziek houden of ziek voeren met pillen zodat de inkomsten blijven toestromen.

 12. Ook emeritus-hoogleraar Besmettingsleer aan de Universiteit Utrecht, Pierre Capel (1946) blijft consequent het bestaan van virussen onderschrijven.

  • Zal hij waarschijnlijk ook goede redenen voor hebben , betere argumenten en onderbouwing in zijn video’s in tegenstelling tot meerdere reaguurders hier in ieder geval.

   • Er zijn hele websites (en tal van video’s maar die worden doorgaans gebanned van YT) met die “betere argumenten” die jij wilt maar om de een of andere reden verwacht jij zoiets terug te vinden in de commentaar sectie waar mensen doorgans gewoon even kort hun mening geven en waar het tegenwoordig nogal eens gebruikelijk is dat zoiets als linkjes plaatsen automatisch en zonder melding vaak het plaatsen van een bericht tegenhoud.

    • Er zijn meerdere kanalen dan alleen youtube, wat ik juist vanwege die censuur zelden bezoek.
     Heb ook al vele uren van m’n tijd verdaan met het kijken van video’s en websites bezoeken van personen die zeggen dat virussen niet bestaan en besmettingen onzin zijn , en waarin/op vermeld wordt dat gifstoffen of het lichaam dat een onbalans (met of zonder het activeren van sluimerende bacteriën) herstelt de oorzaak zouden zijn , maar verder dan dat komen ze niet. Geen uitgebreide studies/onderzoeken of iets dergelijks. Ik zal wel telkens de verkeerde sites/video’s bekijken van dr. Cowan , Kaufman en anderen.
     Regelmatig staan er links naar andere websites in commentaren hier , dus dat dat niet mogelijk is is een onzin opmerking. Zie bijvoorbeeld reacties met links van Sandra hierboven.
     Wanneer mensen met de stelligheid van een religieuze zeloot beweren dat virussen niet bestaan en dergelijke , en iemand die wel vind dat ze bestaan in meer of mindere mate verketteren is het niet meer dan logisch om fatsoenlijk bewijs voor die stellige zekerheid te vragen , wat ik tot op heden nog van niemand gekregen heb , zelfs geen fatsoenlijke link, ook niet in jouw reactie. Wat ik wel krijg is eromheen draaien en verwijten dat ik om fatsoenlijk bewijs vraag , want de andere kant heeft dat volgens hun ook niet.
     Dat mensen doorgaans kort reageren is ook onzin , gezien de vele lange en uitgebreide reacties die ook op dit forum te vinden zijn.
     Kortom je reactie is net als al die anderen inhoudsloos.
     Misschien kun jij dan de volgende , op zich toch vrij simpele vragen beantwoorden ;
     Hoe komt het dat mensen met de mazelen die ziekte aan anderen die bij hun in de buurt komen kunnen overdragen , en deze personen op hun beurt de mazelen dan weer op anderen kunnen overdragen ? Zoals vroeger ouders hun kinderen bij kinderen met de mazelen lieten spelen zodat deze dan meestal ook de mazelen kregen en daarna een levenslange immuniteit ertegen hadden.
     Hoe kan het dat volkeren die met vreemdelingen in contact kwamen plotseling ziektes , toegeschreven aan virussen ,kregen die voorheen bij hun onbekend waren (maar bij die vreemdelingen wel) en deze ziektes ook zonder het bijzijn van die vreemdelingen , en op andere plaatsen aan anderen konden overdragen?
     Een link met een goed antwoord is ook goed.

 13. Coleman had The poisoned Needle van dr. McBean kunnen lezen.
  Dan had hij geweten dat vaccins zeer schadelijk en zelfs dodelijk kunnen zijn.

  Er schijnt nog altijd een beloning te zijn/liggen
  voor iemand die een virus kan aantonen en isoleren.

  • Ja die van “isolate truth fund” is ook nog altijd niet opgeëist.

   WIR GARANTIEREN:
   1,5 Million € für einen Virologen, der den wissenschaftlichen Beweis der Existenz eines Corona-Virus vorlegt, inklusive der dokumentierten Kontrollversuche aller getätigten Schritte der Beweisführung.

   Top, die Wette gilt!

   WE GUARANTEE:
   1,5 million € for a virologist who presents scientific proof of the existence of a corona virus, including documented control experiments of all steps taken in the proof.

   You’re on!

 14. Eén van die ervaringen als hier omschreven kan een heel land de totale vernietiging brengen. De schrijver geeft enkel een mening, al is die onderbouwd, maar de betutteling van humaniteit wil de mensen beschermen die geen onderscheidingsvermogen hebben, omdat ze niemand anders kennen, en het sentiment, de eigenliefde, aangeeft de kleinsten te helpen, die ze zich van meet af aan het beste kunnen inbeelden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in