Israël heeft nooit enig bewijs geleverd dat Hamas massa-verkrachtingen pleegde tijdens hun aanval op 7 oktober en nu weten we dat ze dat ook nooit zullen doen.

Hoewel dergelijke beweringen zich als een lopend vuurtje verspreidden in de media en op social media, was het enige “bewijs” dat ooit werd geproduceerd de bewering dat Shani Louk “naakt” werd weggesleurd door Hamas (ze was niet naakt en had kleren aan) en de bewering dat vrouwelijke IDF-soldaat Naama Levy met een vuile broek werd weggesleurd door Hamas in een vrachtwagen (ze kon haar broek bevuild hebben of waarschijnlijker gewoon gedwongen zijn om in modderig water te gaan zitten, aangezien de soortgelijke vlekken aan de onderkant van haar broek zaten), schrijft Chris Menahan.

Reuters interviewde Levy’s moeder in het weekend en zij zei niets over verkrachting of seksueel misbruik.

Afgezien van deze twee gevallen is alles wat is geproduceerd van horen zeggen, een “bekentenis” die is verkregen onder bedreiging van (zo niet regelrechte) marteling en opzettelijk vervalste vertalingen.

Op donderdag gaf The Times of Israel toe dat het bewijs van de verkrachtingen door Hamas “is weggezakt” en schreef een smoes waarom het nooit zal worden geproduceerd:

Te midden van oorlog en dringende noodzaak om lichamen te identificeren, zakt bewijs van Hamas’ verkrachtingen van 7 oktober weg

Ondanks definitieve getuigenverklaringen blijft er wereldwijd scepsis bestaan over de seksuele misdaden van de terroristen. ToI onderzoekt hoe een massaslachtoffer in een oorlogsgebied forensische vaststelling onmogelijk maakte

Door CARRIE KELLER-LYNN | 9 november 2023, 15:18 uur

[…] In de nasleep van de ongekend grote massaslachtoffergebeurtenis werd fysiek bewijs van seksueel geweld niet verzameld van lijken door Israels overbelaste mortuaria tijdens hun voortdurende gevecht om de gedode mensen te identificeren, van wie velen verminkt en verbrand waren. Meer dan een maand nadat Hamas een ravage aanrichtte in grensgemeenschappen in de buurt van de Gazastrook en een groot openlucht muziekfestival, is Israël nog steeds bezig met het identificeren van de doden door middel van protocollen voor het identificeren van slachtoffers van rampen.

  Amerikaanse president gelaste Israëls aanval op de U.S.S. Liberty

De beslissing – genomen onder oorlogsomstandigheden en een dringende noodzaak om de doden te identificeren – om geen gebruik te maken van tijdrovende protocollen voor misdaadonderzoek om verkrachtingszaken te documenteren, heeft echter het internationale scepticisme aangewakkerd over het seksuele misbruik van slachtoffers door Hamas toen het de controle had over delen van het zuiden van Israël op 7 oktober.

Er is significant bewijs van systematisch seksueel misbruik, maar ambtenaren van het mortuarium hebben individuele gevallen niet als verkrachting bestempeld bij gebrek aan fysiek bewijs dat aan de rechtbank voldoet. Naast de getuigenissen van overlevenden, hebben een groot aantal Israëlische functionarissen, eerstehulpverleners en mortuariummedewerkers verklaard dat Hamas vrouwen verkrachtte als onderdeel van de aanval. De Shin Bet heeft clips vrijgegeven van op video opgenomen ondervragingen van gevangen Hamas daders die getuigen van hun orders om Joodse vrouwen te verkrachten.

Dit is allemaal misleiding en verduistering.

Eerste hulpverleners beweerden dat ze zagen hoe Hamas een baby in een oven bakte, maar zelfs Israëlische journalisten gaven toe dat dit allemaal gelogen was. Hetzelfde geldt voor de ontkrachte “Hamas onthoofde 40 baby’s” hoax.

Zogenaamde getuigenissen van overlevenden zijn waardeloos als je bedenkt dat Israël heeft toegegeven dat ze al hun vrijgelaten gijzelaars gaan coachen in het kielzog van de “PR-ramp” van de bevrijde gevangene Yocheved Lifshitz die in detail beschreef hoe Hamas haar en andere gevangenen “heel aardig” behandelde en “heel delicaat en zachtaardig met hen omgingen en voor al hun behoeften zorgden.”

ToI’s artikel gaat verder:

Als afspiegeling van het officiële standpunt van de regering zei minister van Defensie Yoav Gallant dat Hamas daden van “moord, verkrachting en ontvoering” heeft gepleegd in Hebreeuwse opmerkingen die de afgelopen maand meerdere keren zijn herhaald. De regering heeft echter geen expliciete beelden vrijgegeven of verkrachtingsoverlevenden onder druk gezet om hun verhalen te delen. Ook hebben de forensische diensten geen formele rapporten vrijgegeven over de vraag of hun bevindingen overeenkomen met seksueel misbruik.

  Uitgemaakt worden voor nazi omdat je tegen een genocide bent

Deze schijnbaar officiële beslissing om geen duidelijk bewijs van verkrachting te leveren aan de internationale media heeft geleid tot aanhoudende kritiek, vooral uit het buitenland, en veel mediakanalen framen de verkrachtingen van 7 oktober nu als een bewering in plaats van een volledig onderbouwd feit. Social media worden nu overspoeld met memes waarin wordt geparodieerd op het “niet geloven van vrouwen” die Israëlisch of Joods zijn.

[…) Meer dan een maand na wat Israëli’s “Zwarte Shabbat” noemen, heeft The Times of Israel onderzocht wat we wel en niet weten over het gebruik van verkrachting door Hamas onder de 1.400 doden, en waarom Israëls forensisch proces van seksueel geweld zich in een schijnbare impasse bevindt.

Het onderzoek van de Times of Israel concentreert zich op bewijs dat is verzameld op de lichamen van degenen die op 7 oktober zijn afgeslacht. Er werd een redactionele beslissing genomen om geen sporen na te trekken naar overlevenden van seksueel misbruik en het Ministerie van Defensie weigerde inlichtingen te bespreken over de behandeling van gijzelaars van Hamas.

[…] Nu, een maand na het bloedbad, is de tijd om fysiek bewijs van verkrachting te verzamelen dat stand kan houden in de rechtbank gesloten, zei een forensisch ambtenaar die sprak op voorwaarde van anonimiteit. Onder goede omstandigheden zouden de autoriteiten ongeveer een week hebben gehad om bewijsmateriaal van lichamen te verzamelen als ze snel gevonden en professioneel behandeld waren.

Maar de omstandigheden voor het verzamelen van bewijsmateriaal waren niet optimaal. In de nasleep van het bloedbad waren de middelen vooral gericht op het identificeren van de slachtoffers, niet op hun doodsoorzaak, een proces dat nog steeds gaande is. Door de omstandigheden van de massale slachtoffers en de voortdurende oorlog werden de plaatsen delict vervuild of kon er geen relevant bewijsmateriaal worden verzameld. En in veel gevallen waren de lichamen zo verminkt of in staat van ontbinding toen ze gevonden werden, dat het onmogelijk was om bewijsmateriaal te verzamelen.

De lichamen werden vernietigd omdat Israël er Hellfire raketten op afvuurde met Apache helikopters en ze beschoot met tanks in de mist van de oorlog.

Dit werd allemaal gedetailleerd beschreven in het artikel van Grayzone van 27 oktober, zie Frontnieuws “Getuigenissen van 7 oktober onthullen dat het Israëlische leger Israëlische burgers “beschoot” met tanks, raketten

De wereld heeft de ene leugen na de andere te horen gekregen over wat er echt gebeurde op 7 oktober en alleen Israëlische Hebreeuws-talige kranten berichten over hoe IDF-soldaten de huizen plunderden van bewoners van kibboetsim in de Westelijke Negev nadat ze het bevel hadden gekregen om te evacueren in de nasleep van de aanval van Hamas en twee Israëlische burgers werden aangeklaagd voor het naar verluidt plunderen van muziekfestivalgangers die werden gedood tijdens de aanval.

Vorige maand berichtte een andere Israëlische krant over hoe de Israëlische premier Benjamin Netanyahu naar verluidt valse familieleden plaatste in een vergadering met de families van gijzelaars die door Hamas waren meegenomen om hen te vertellen dat “we moeten stoppen met dit zeurderige gedrag” omdat “we deze oorlog moeten winnen.”

  Dr. Coleman: Nieuwe Oorlogsorde - Israël, Gaza en de Derde Wereldoorlog: Ongemakkelijke waarheden

Stel je eens voor hoe verdorven iemand moet zijn om valse familieleden in een meeting met de families van gevangenen te plaatsen om hen te vertellen dat ze hun mond moeten houden en achter de oorlog moeten staan!

Netanyahu kondigde met zoveel woorden aan de wereld aan dat het doel van deze oorlog is om “Amalek te vernietigen” – Israël die gruweldaadpropaganda opdringt om het begaan van gruweldaden te rechtvaardigen is gewoon standaardpraktijk!


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Getuigenissen van 7 oktober onthullen dat het Israëlische leger Israëlische burgers “beschoot” met tanks, rakettenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGrove misrekeningen: VS, Israël overschatten hun militaire kracht in het Midden-Oosten
Volgend artikelDe WAARHEID doet pijn: CDC-functionarissen maken zich zorgen over publiciteit over COVID-19 vaccinonderzoeken die het vertrouwen van het publiek in vaccins schaadt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. er valt verder niets over te zeggen, het goed gedocumenteerd artikel zegt alles..het vervolg zien of horen we wel, in de nabije toekomst…dit is voor de Nederlandstalige de enige plaats om de onverbloemde waarheid te lezen… verder zal de rekening aan de Moordende Israëlische leiders gepresenteerd worden.. hopenlijk snel en hard… Israël zal alweer..én Terecht met al zijn/haar zonden overladen worden…de geschiedenis heeft weer een bocht genomen de Zionisten zullen uiteindelijk hun zelf gecreëerde Hell niet ontlopen.. het collectieve Westen evenmin 😤

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in