De afgelopen dagen was er iets ronduit ongelofelijk in verband met de Coronavaccinatie in Duitsland te lezen. “Al besmet vóór de Coronavaccinatie? Elf doden en zeven acute infecties in het verpleeghuis in Uhldingen-Mühlhofen“.

Dit was de vragende kop van het artikel in kwestie in de Südkurier. En verder staat er:

“Na de eerste Corona-vaccinaties in het bejaardentehuis in Uhldingen-Mühlhofen, is er slecht nieuws: Elf van de 40 bewoners die op 31 december zijn gevaccineerd, zijn in de afgelopen drie weken overleden aan of met Covid-19”.

Dat ze stierven “aan” of “met” de vaccinatie wordt reeds bij voorbaat uitgesloten. Corona komt altijd op de eerste plaats. Opnieuw wordt hier met twee maten gemeten, meldt Unser Mitteleuropa.

Inwoners vóór de vaccinatie reeds “vermoedelijk ondetecteerbaar besmet”

De bewoners van het bejaardentehuis in Uhldingen-Mühlhofen waren de eerste mensen in het Bodensee-district die tegen het Coronavirus werden ingeënt. Het resultaat was fataal: meer dan een kwart (!) overleefde de volgende drie weken niet. En wat zeggen de autoriteiten hierover? Dat zij “vermoedelijk” reeds “ondetecteerbaar” met het virus besmet waren op het ogenblik van de inenting, of dat de besmetting kort nadien plaatsvond, zo vervolgt de genoemde krant. Klaarblijkelijk – en in de mainstream media gepresenteerd alsof het de normaalste zaak in deze zogenaamde pandemie is.

Hoeveel van dergelijke verontrustende incidenten moeten zich nog voordoen voordat een kritisch aantal burgers alert wordt en journalisten ophouden met hun obsessie om alleen interpretaties af te drukken die hun regering goed uitkomen?

Een andere “samenzweringstheorie” lijkt waar te zijn

Zelfs als dit het geval is, bevestigt dit alleen maar de “samenzweringstheorie” dat de testresultaten niet betrouwbaar zijn vanwege de hoge foutenpercentages en dat mensen die drager zijn van het Coronavirus zonder symptomen, door de vaccinatie ernstig in gevaar worden gebracht.

Tweede dosis Covid-19 vaccin heeft ernstigere bijwerkingen

Het zou ook interessant zijn na te gaan of in vergelijkbare tehuizen voor bejaarden, waar nog niet is gevaccineerd, ook elke vierde persoon in zo’n zeer korte termijn “aan of met Corona” is overleden. Waarschijnlijk niet.

Boze moslims bestormen “Allahu Akbar” schreeuwend een naturistenzwembad in Duitsland en dreigen de vrouwen “uit te roeien”

3 REACTIES

  1. En blijven ze maar zeiken over de zg wandaden van Mengele, ze zijn nog veel erger, ze werken mee aan het zionistenplan om de blanke Chr. bevolking uit te roeien, wat zpuden ze blij zijn als er weer eens een mannetje opstond, die vocht tegen, bankierds, globalisten, communisten, zionisten en satanisten (kindermisbruikers)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here