Veel mensen weten dat de covid-agenda kwaadaardig is. Zij proberen geen injectie te nemen, maken het beste van hun huidige situatie, en zijn een beetje opgelucht wanneer de autoritaire laars die op hun mensenrechten staat, een beetje lichter wordt.

Wanneer sommige “covid-beperkingen” versoepeld worden, komen zij naar buiten en genieten een beetje van het leven als BC (vóór covid). Misschien kunnen zij zelfs over straat lopen zonder een muilkorf op hun gezicht, of een winkel binnengaan zonder te bewijzen dat zij zich onderworpen hebben aan onveilige en ondoeltreffende experimentele genetische injecties. Meer staten heffen maskermandaten en covid-beperkingen op, schrijft Dr. Mark Trozzi.

Hun kritisch denken is intact. Deze mensen weten dat Fauci, Gates, Tedros, Schwab, Trudeau, Freeland, Tam, en anderen verderfelijk zijn. Zij weten dat deze schurken diep begaan zijn met het met voorbedachten rade en georkestreerd, vergiftigen en tot slaaf maken van ons allen. Wij leven nu al twee jaar als slaven over een valse pandemie , valse statistieken, en misleidende PCR-testen, met als hoogtepunt dodelijke gedwongen injecties. Dit alles is opgelegd door de vervloekte WHO.

Deze slimme mensen weten ook dat er echt goede mensen zijn, die alles persoonlijk opofferen en riskeren, om de waarheid te vertellen en deze tirannie te stoppen. Zij staan tegenover door de vijand bezette regeringen en instellingen. Zij vechten met alles wat zij hebben voor het herstel van onze mensenrechten, waaronder ons recht op leven.

De slimme mensen die proberen geen injectie te nemen, bewonderen en zijn dankbaar voor de dappere waarheidsvertellers en activisten. Zij hopen en bidden dat hun kampioenen zullen winnen; maar daarin ligt het probleem.

  Gerenommeerd patholoog: Hartinfectie diagnoses zouden COVID-19 vaccin moeten stoppen

“Het werk is groot, maar de arbeiders zijn weinigen.”

Over de hele linie hebben wij meer mensen nodig die zeer actief worden in deze strijd om ons leven.

Iedereen, of u het beseft of niet, heeft alles op het spel staan in deze oorlog. Als de criminele covid-onderneming haar agenda voltooit, gaan wij een zeer duister tijdperk binnen. De plannen van de covid-criminelen houden in dat de meesten van ons sterven en dat de rest gemodificeerd, van microchips voorzien en tot slaaf gemaakt wordt. Daarom strijden de meest bewuste wetenschappers, dokters, advocaten, journalisten, activisten en anderen, met zoveel verve. Wij weten dat alles op het spel staat. Niemand van ons kan iets behouden, ook niet onze fundamentele mensenrechten, als wij dit niet omkeren.

Een klein percentage van de mensen die de kwade agenda begrijpen, strijden alsof ons leven ervan afhangt (en dat is ook zo), maar dat is niet genoeg. Ieders leven hangt hiervan af. Elk toekomstig leven hangt hiervan af.

Wat te doen? Waar te beginnen? Wat is de huidige actie?

Stop de Wereldgezondheidsorganisatie!

De Wereldgezondheidsorganisatie, onder de heerschappij van de kwaadaardige Dr. Tedros, is een wapen geworden dat tegen ons gebruikt wordt. De WHO is momenteel zeer actief bezig meer macht over uw leven en onze naties te bezweren. Hier zijn Dr. Rob Verkerk inzichten over het “Pandemic Preparedness Treaty” van de WHO – een plan om een einde te maken aan het gezag van ieder mens over zijn eigen lichaam. Hoe stoppen we de WHO? De eerste grote stap is om uit de WHO te stappen.

  Driekwart van de Covid-sterfgevallen in Vermont behoren tot de "volledig gevaccineerden" - Gezondheidsautoriteit: "Bewijs dat vaccins werken om Vermonters te beschermen tegen de ergste uitkomsten"

Op elk niveau, in communicatie met elke autoriteit, met elke politicus, en in het hart van elke verkiezing en elk debat: wij moeten aandringen op het uittreden uit de WHO. Dat houdt in dat wij alle financiering aan deze criminele organisatie moeten stopzetten, en de WHO uit onze landen moeten verwijderen.

WHO-directeur Tedros en anderen zijn extreme misdadigers. Justitie zou hen moeten arresteren of rechtmatig doodschieten. De eerste en schoonste stap om hen te stoppen, is dat wij in alle landen in opstand komen en erop aandringen dat ons land zijn soevereiniteit uitoefent, en uit de WHO stapt. De schurken van de WHO zullen papierwerk produceren om te beweren dat wij dat niet kunnen; zij zullen een ruime bevoegdheid over onze levens en onze landen opeisen; maar wij moeten hun zeggen dat zij alle verdragen en contracten die hun gezag over onze naties en onze levens geven, kunnen steken waar het licht niet schijnt. Wij verklaren onze soevereiniteit. Wij verwerpen hun aanspraken op gezag.

Actie: Dit document promoten

Hier is het belangrijkste beknopte document om te bestuderen en te promoten. Dit document en de links erin geven een stevig inzicht in de huidige bewegingen die de WHO maakt om hun wurggreep op de mensheid te voltooien: hun zogenaamde “Pandemic Preparedness Treaty or Agreement”. Deel dit document alstublieft wijd en zijd. Schrijf uw leden van federale, en provinciale of staatsregeringen om hen in te lichten over de verderfelijke WHO. Eis een dringend vertrek en een volledige defunding van de WHO.

Dit document maakt deel uit van onze dringende eerste stappen om onszelf te redden, en de WHO te stoppen.

  Het 'vaccin'kaartenhuis stort in elkaar: Europese geneesmiddelenregulatoren veranderen abrupt van koers over boosters

Wilt u nog meer weten?

Hier zijn Dr. Rob Verkerk inzichten over het “Pandemic Preparedness Treaty” van de WHO, dat een plan is om een einde te maken aan het gezag van ieder mens over ons eigen lichaam en leven, in naam van de “gezondheid”. https://drtrozzi.org/2022/03/09/the-who-pandemic-treaty-a-backdoor-to-global-governance/


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Verzet je tegen het biowapen, overleef medische apartheid, jaag op de roofdierenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelGrootste fraude in de moderne geschiedenis: Meerdere studies tonen aan dat COVID-19 vaccins geen einde maken aan infecties, transmissie, ziekenhuisopnames en sterfgevallen
Volgend artikelPoetin stopt vandaag met de gaslevering aan Europa – tenzij er in roebels betaald wordt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. laat de russen die vaccin pushers kapot maken, als wij het doen volgen er represailles, tegen Rusland gaan ze braafjes zwijgen.en de oorlog stopt dadelijk want het zijn dezelfde criminelen die de oorlog willen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in