Ik geloof niet in de regering. Ik haat politiek. Ik ben er tegen. En ik hoop dat we ergens dit najaar een deel van onze regering kunnen vernietigen, en volgend jaar nog meer ervan. Hoe minder overheid, hoe gelukkiger ik zal zijn.” ~ Ray Bradbury, interview met Rachel Goldstein, content.time.com 23 augustus 2010.

Zonder heersers zou er geen totalitair bewind zijn. Er zouden geen lockdowns zijn. Er zouden geen mandaten zijn. Er zou geen gedwongen medische staat van beleg zijn. Er zou geen gedwongen isolement zijn. Er zou geen diefstal door belastingheffing zijn. Er zou geen ongelimiteerd drukken van geld zijn om de slechten te verrijken en het proletariaat om te kopen. Er zou geen valse ‘viruspandemie’ zijn. Er zou veel minder dood en vernietiging zijn. Met de regering uit de weg, zou er vreugde en geluk zijn in plaats van haat en tirannie. Overheid is een cultus, en in al zijn vormen slecht, dus een vermindering van de overheid kan alleen maar een vermindering van het kwaad betekenen, schrijft Gary D. Barnett.

Zoals voorspeld, is de tijdelijke rust van de zomer voorbij, en als de herfst nadert, komt er meer tirannie in de vorm van onderdrukking, dreigementen, mandaten, en extreme angstzaaiende propaganda. De “Covid”-leugen gaat door, maar met hernieuwde kracht en heftige autoritaire controlemaatregelen die in het hele land worden gepland en uitgevoerd.

Dit is vooral duidelijk op het gebied van wat belachelijk “gezondheidszorg” wordt genoemd in de meest zwaarlijvige en een van de ongezondste ontwikkelde naties ter wereld. Wij leven in een fascistisch/socialistisch systeem waarin de meeste burgers ten onrechte “geloven” dat zij recht hebben op “gratis” medische zorg. Hoewel deze gedachte absurd is, is zij het gevolg van vele tientallen jaren indoctrinatie, wetgeving op het gebied van “gezondheid”, afhankelijkheid en controle door de weinigen en hun pionnen in de regering, het medische systeem, de particuliere en overheidsverzekeringsmaatschappijen, inclusief de communistische Medicare en Medicaid zwendel. Het grootste deel van de samenleving is voor het merendeel van alle medische dienstenop de een of andere manier volledig afhankelijk van de staat. Deze afhankelijkheid heeft in feite slaven van haar burgers gemaakt.

  Redacteur bij "Pro-vaccin publicatie" ervoer ernstige bijwerking na tweede Pfizer injectie

Toen werd vorig jaar het “Covid”-complot losgelaten op deze samenleving, en het bracht de hel met zich ermee. We leven nu in een tijdperk van terrorisme; geen terroristische aanvallen van veraf, maar van binnenuit, door toedoen van wat door de massa’s ten onrechte wordt beschouwd als “hun” regering. Dat is het niet. Met zoveel macht van de staat over beslissingen op het gebied van gezondheid, ziekenhuisopname, medicijnen, voorgeschreven medicijnen, ‘vaccins’ en wie er zorg moet krijgen en wie niet, loopt de gezagsgetrouwe burger een groot risico. Vanwege de valselijk beweerde “pandemie” zijn allerlei beperkingen van de zorg op komst, en zogenaamde noodtoestandprotocollen in dit hele land zullen worden gebruikt om zorg te ontzeggen aan veel van degenen die deze het meest nodig hebben, vooral die groepen die door de staat als minder belangrijk worden beschouwd. Daartoe behoren ouderen en zieken, geestelijk gehandicapten, bepaalde etnische groepen, kwetsbare kinderen, armen, al diegenen die als een aderlating voor het economisch systeem worden beschouwd, en tenslotte al diegenen die weigeren het gangbare narratief te aanvaarden en te voldoen aan de draconische “Covid”-mandaten die door de heersende klasse en haar partners zijn uitgevaardigd.

De intelligentere ongevaccineerden zullen de schuld krijgen van alle vermeende kwalen van de samenleving. De druk om deze giftige injectie te nemen zal sterk worden opgevoerd, en de handhaving zal agressiever worden. Wat gezondheid en medische zorg betreft, zullen degenen die niet gevaccineerd zijn en niet bereid zijn de stompzinnige ‘Covid’-regels te gehoorzamen, zorg en noodzakelijke operaties, vitale medische ingrepen, medicijnen en toelating tot het ziekenhuissysteem worden geweigerd. Dit zal slechts het begin zijn van de oorlog tegen andersdenkenden en zwakkeren. In feite gebeurt dit nu al.

Idaho heeft zojuist aangekondigd dat het “Crisis Care” mag gebruiken voor “Covid”-patiënten. Staatsambtenaren in het hele land “pleiten” bij het publiek om zich te laten “vaccineren” tegen Covid-19, niet omdat er iemand ziek is, maar omdat “de gevallen opnieuw toenemen”. Dreigementen van de gouverneur van Idaho, Brad Little, hebben het Idaho Department of Health and Welfare in staat gesteld te waarschuwen (dreigen) dat rantsoenering van de gezondheidszorg in minder dan twee weken zou kunnen plaatsvinden. Als dat het geval is, komt er een prioriteitenlijst voor mensen die zorg zoeken; een volgorde van zorg over wie als eerste en wie als laatste aan de beurt is. Kinderen tot 17 jaar en late zwangere vrouwen (meer dan 28 weken) zouden als prioritair worden beschouwd, en alle volwassenen ingedeeld volgens leeftijd zouden als laatste zorg krijgen. De oudsten zouden natuurlijk aan hun lot worden overgelaten.

  CEO Sigurdson: COVID-19 vaccin uitrol leidde tot grootste genocide in de geschiedenis van de mensheid

Het is geen geheim dat veel patiënten in dit land zijn afgewezen, geen zorg hebben gekregen of geen noodzakelijke operaties hebben ondergaan, allemaal vanwege het excuus dat mensen met “Covid” alle ziekenhuisbedden hebben gevuld. Maar de waarheid vertelt een ander verhaal, aangezien ziekenhuizen tijdens deze georkestreerde paniek zijn blijven sluiten, terwijl massaontslagen bij de nog openstaande ziekenhuizen gebruikelijk waren en op grote schaal plaatsvonden. Dit alles werd toegeschreven aan de leugen dat er geld verloren zou gaan doordat de ziekenhuizen volliepen met “Covid”, terwijl de medische centra in feite enorme sommen extra geld ontvingen voor alle “Covid”-patiënten. Als dit voor u net zo dom klinkt als voor mij, gefeliciteerd met het vermogen om na te denken en het bedrog te doorzien.

Het afgelopen jaar zal naar mijn mening verbleken in vergelijking met wat komen gaat. Ziekte en dood zullen sterk escaleren, niet door iets waarvan beweerd wordt dat het “Covid” of “Covid”-varianten zijn, maar door de vele tientallen miljoenen die vrijwillig deze giftige injecties hebben genomen. Wanneer dit gebeurt, zal de mogelijkheid om toegang te krijgen tot “gezondheidszorg” voor diegenen die het echt nodig hebben een moeilijke taak worden. Uitgekiende triage maatregelen zullen gemeengoed worden, terwijl de ‘virus’ propaganda zal woeden. De schuld zal worden gelegd bij allen die zich verzetten tegen het “Covid”-complot, en bij hen die weigeren de injectie te krijgen, waardoor het criminele medische systeem behandelingen en operaties kan toewijzen, of zorg ronduit kan weigeren op basis van “vaccin”-status.

Dit zal natuurlijk ook leiden tot meer lockdowns van ongevaccineerden, afschaffing of beperking van de toegang tot levensondersteunende behoeften en producten, dreiging met boetes en opsluiting, gewelddadige handhaving, en medische staat van beleg.

  Dr. Sucharit Bhakdi geeft dringende waarschuwing aan Boris Johnson: Britse kinderen vaccineren is misdadig

Het gaat er heel lelijk aan toe, heel snel. Ik geloof dat er meerdere valse vlag gebeurtenissen gepland zijn, en in onze nabije toekomst zouden kunnen zijn. Ik denk ook dat het opvoeren van de draconische maatregelen binnen de komende weken zal worden uitgevoerd, misschien zelfs al tijdens de 9/11 herdenkingszooi. Er zijn zeker aanwijzingen en voortekenen van terreur-tactieken tegen de mensen, niet alleen door deze regering, maar ook door anderen over de hele wereld. De timing van de gebeurtenissen die leiden naar de 9/11 verjaardag en het herfst- en winter-griepseizoen zijn geen toeval, inclusief het fiasco in Afghanistan. Zoals ik al vele malen heb gezegd, is absoluut niets wat de regering doet toevallig, het is niet natuurlijk of organisch; het is altijd van tevoren gepland. Wat er nu gebeurt, en wat er de komende weken en maanden zal gebeuren, is al in de maak, en is dat al die tijd al geweest.

Degenen onder ons die nooit dit vergif zullen nemen dat ten onrechte als een ‘vaccin’ wordt bestempeld, degenen onder ons die nooit een mondkapje zullen dragen, en degenen onder ons die deze frauduleuze ‘pandemie’ blijven ontmaskeren voor wat het werkelijk is, een zwendel, zullen in de toekomst zwaar worden aangepakt. Wij zullen de schuld krijgen van alle kwalen van de samenleving, medische zorg geweigerd worden, geen hulp krijgen, en veroordeeld worden door de media, de politieke klasse en alle daders van deze dodelijke fraude.

In het aangezicht van extreme tirannie is het noodzakelijk om opstandig te blijven, ongehoorzaam te zijn, van mening te verschillen, en samen te staan om leven en vrijheid te beschermen. Alles minder dan dat zal alleen maar leiden tot lijfeigenschap.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Hoe zal de gescheiden samenleving eruit zien voor de ongevaccineerden?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWaarom liegen regeringen, haar wetenschappelijke adviseurs en de mainstream media over het COVID-19 vaccin en Ivermectine?
Volgend artikelAlex Mitchell: Man verliest been na AstraZeneca COVID-19 prik, dringt er toch bij anderen op aan zich te laten vaccineren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Net een paar dagen ervoor had ik een stukje op Discovery Channel gezien over “controlled demolition”, toen ik thuiskwam en dacht het weer te zien op de tv. Ik zei nog tegen mijn ouders: “Oh, is dat die aflevering over controlled demolition?”. Dit bleek echter 9/11 te zijn.
    Door mijn opmerking bleef het heel lang hangen en tien jaar later kwam ik achter het antwoord waarom het me zo bleef achtervolgen.
    Nadat ik het iemand had verteld wat ik uitgezocht had, vroeg deze: “Maar zelfs als het zo is, wat kun je er mee? Je kunt er toch niets aan doen?”, waarop ik vol ongeloof antwoordde: “Maar… als ze hier mee weg komen kunnen ze het weer doen? Dit is een oefening om te zien waar ze mee weg kunnen komen!”. Nou, ik werd natuurlijk voor gek versleten.
    Zie hier het resultaat. Ruim 22 jaar gewacht, maar dan heb je ook wat. Dat is naast alle pedofilie waar ik al sinds Paul de Leeuw, die rare dingen doet met een jongetje op tv, wakker voor was. En ik was echt nog heel jong toen dat op tv kwam!

    • Er komt (of wordt al uitgezonden) op National Geographic een 6 delige reportage over 9 11. We weten inmiddels dat mossad en Israhell 9 11 gepland en uitgevoerd hebben samen met een 5e colonne in de vs. Denk maar niet dat deze serie het daar over gaat hebben. Geen woord over de daders, de Judea Cult. Ik durf mijn Ferrari er voor te verwedden dat ze Osama Bin Laden gaan aanwijzen als hoofdschuldige. De 9 11 dadergroep heeft volledige controle over de financiële wereld, de centrale banken en de mainstream media. De mainstream media, en dan vooral kranten, ‘wetenschappelijke’ tijdschriften en de Talmoedvision zijn niets anders dan een brute hersenspoel, indoctrinatie, propaganda en intimidatie machine van de Ashkenazi elites met op de troon de criminele Rothschild familie. Deze kliek moet aangepakt worden anders zal er nooit iets ten goede veranderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in