Covid-19 “herhalingsvaccinaties” in een verpleeghuis in Canada zijn verantwoordelijk voor vier sterfgevallen en zeven ziekenhuisopnames. Dat is volgens een anonieme klokkenluider die in het verpleeghuis werkt, schrijft Infowars.com.

De sterfgevallen deden zich voor in het verzorgingstehuis Sunnycrest in de Canadese provincie Ontario, aldus aannemer Steve Kirsch. Bewoners van het 136 bedden tellende verpleegtehuis kregen het boostervaccin, waarna vier van hen overleden en zeven in het ziekenhuis belandden, aldus Kirsch, die de anonieme informant citeert.

De mainstream media berichten hier niet over omdat dit de vaccinatiebereidheid zou beïnvloeden, benadrukt Kirsch. Hij zegt ook dat een klokkenluider uit Hawaï, Abrien Aguirre, was ontslagen nadat hij tijdens een demonstratie had gezegd dat hij “meer mensen had zien sterven aan het vaccin dan aan Covid“.

Kirsch zegt dat zonder Aguirre, deze informatie nooit zou zijn vrijgegeven aan het publiek. Mensen denken dat het toeval is, en als je ze belt, houden ze hun mond, zei hij. “Zodat niemand er ooit achter komt.”

Kirsch zegt verder dat de Canadese klokkenluider anoniem wenste te blijven wegens het risico van ontslag. “Aguirre werd ontslagen omdat hij de waarheid vertelde. Dat is waarom verpleeghuismedewerkers niets zeggen. Je zult gestraft worden als je de waarheid vertelt. Daarom blijft de Sunnycrest klokkenluider anoniem.”

Doel van de op angst gebaseerde pandemie: nieuwe virussen creëren, dan de wereldbevolking met enkele miljarden verminderen door iedereen bang te maken dodelijke vaccins te nemen

Op Twitter schrijft Kirsch dat de informatie afkomstig was van een verpleeghuismedewerker. Sunnycrest heeft eerder de krantenkoppen gehaald voor een grote Corona uitbraak.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Gewoon een klein prikje – en het beeldschone 18-jarige meisje stierfVolg Frontnieuws op Telegram

2 REACTIES

  1. Goed, niet. Het is het opkomen voor zijn bestaan. Dat deze mensen moeten kiezen tussen hun eigen leven en gezin of voor het leven van anderen is voor hen een hel.
    En dat is wel waar de overheid EN de “medische experts” ze voor plaatst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here