Hoe zou iedereen over vaccins denken als ze wisten dat mensen als vliegen dood neervallen na het krijgen van de COVID-19 klonterinjecties? Een verpleegster genaamd Tiffany Dover, die in het CHI Memorial Hospital in Tennessee werkte, met meer dan 20 jaar ervaring, is tijdens een live televisie-uitzending flauwgevallen terwijl zij opschepte over hoe geweldig het is om je te laten inenten voor COVID-19, schrijft S.D. Wells.

Nu is ze nergens meer te vinden, en op het internet gonst het van de geruchten dat ze twee meter onder de grond ligt, terwijl de massamedia zich inspannen om het te verdoezelen met weer een vals narratief om het gezicht te redden van die dodelijke genmuterende injecties.

Nepnieuws MSM verspreiden hun doofpotverhaal voor Dover door te zeggen dat zij lijdt aan vasovagal, waarbij je flauwvalt van de stress, en dat zij volkomen in orde is, en haar leven leidt in absolute afzondering, waar niemand kan verifiëren dat ze de dodelijke ervaring van een prik heeft overleefd met een bloedstollingsserum gemaakt door dezelfde buitenissige wetenschappers die het SARS-CoV-2-virus hebben gemaakt.

De media beweren dat Dover een geschiedenis heeft van deze “vasovagale overreactie” op zelfs lichte pijn, ook al zei ze hoe geweldig ze zich voelde enkele seconden voordat ze flauwviel en mogelijk stierf. Ja, we hebben het nog steeds over dezelfde verpleegster die 20 jaar in een ziekenhuis heeft gewerkt waar ze elke dag bloed ziet en stress ervaart. Dus heeft ze een geschiedenis van flauwvallen terwijl ze de artsen hielp tijdens de operatie? Onderzoekende geesten willen meer weten.

  Vanwege zijn waarschuwing om "onze kinderen te beschermen," werd Dr. Malone verbannen op alle sociale media

Welke verpleegstersopleiding levert een verpleegster af die flauwvalt telkens als zij stress voelt?

Waarom heeft men uit de groep van enkele tientallen verpleegsters Tiffany Dover uitgekozen om live op tv de dodelijke COVID prik te krijgen? Als zij een geschiedenis heeft van flauwvallen van pijn, hadden zij dan niet iemand anders moeten kiezen? En hoe kan deze persoon ooit verpleegster geworden zijn als dit vasovagale verduisterverhaal echt is?

Tiffany Dover werkte als hoofdverpleegster op de spoedeisende hulp, en er wordt gezegd in de nepverhalen die proberen weg te verklaren wat er live op tv gebeurd is, dat zij door haar vasovagale aandoening zes keer flauwgevallen is in de zes weken die aan het incident voorafgingen. Deze dame werkte op de eerste hulp van het CHI Memorial Hospital. Hoe? Laat zij gewoon patiënten met hun hoofd eerst op de cementvloer vallen als zij hen door de gang helpt lopen, terwijl zij flauwvalt van de “stress”?

Wel, waar rook is, is vuur, zegt men. Dit hele voorval is dan een spektakelvuur, en de hele wereld moet weten of deze dame gestorven is vlak nadat zij de klonterprik gekregen had, zoals zovele anderen die van de planeet Aarde verdwenen zijn kort nadat zij die “veilige en effectieve” prik gekregen hadden, die eigenlijk een gevaarlijk medisch experiment is om de wereldbevolking met een paar miljard te verminderen. Het lijkt erop dat het zeer “doeltreffend” is op DAT gebied.

Elk mogelijk bewijs dat Tiffany Dover nog leeft is van het internet verwijderd, dus waar is zij?

  Schokkende beelden: Danser stort in tijdens optreden, sterft aan hartaanval

De Facebookpagina van Tiffany Dover is weggehaald nadat 22.000 mensen “Rust in vrede” en andere commentaren hadden geplaatst over haar verdwijning. Verdwenen. Het ziekenhuis zweert dat ze in orde is, maar elk artikel over haar in het plaatselijke nieuws en in de massamedia heeft een videolink die zogenaamd “bewijst” dat ze nog leeft, maar elk van die links is “gebroken”, of zegt “geen toegang toegestaan”, of zegt “deze video bestaat niet” als je er op klikt. Tiffany heeft geen enkele social media-account meer. Is dit een COVID-vaccin-veroorzaakte-doofpotaffaire door de massamedia?

Tiffany is niet de eerste die de doodsprik zwaar promoot en dan kort daarna van de aardbodem verdwijnt. Dokters, wetenschappers en beroemdheden van over de hele wereld hebben steeds weer opgeschept over de “veiligheid” en de “werkzaamheid” van de klonter-injecties tegen de ziekte van gain-of-function, en vielen dan kort daarna dood neer aan een hartaanval of beroerte, om dan door de massamedia ergens anders de schuld van te krijgen.

Tijdens een live persconferentie om de dodelijke prikken te promoten, kreeg Dover de prik met haar operatiemasker op, stond toen op om vragen van verslaggevers te beantwoorden, legde haar hand op haar hoofd, zei dat ze zich duizelig voelde, zakte op haar knieën, en moest door haar cohorten worden opgevangen voordat ze op de grond viel. Het ziekenhuis zoekt dekking en twittert dat Dover “thuis is en het goed maakt.”

De massamedia noemen elk gesprek over de verdwijning van Dover “misinformatie” en het Department of Homeland Security noemt dit soort vrijheid van meningsuiting “binnenlands terrorisme”. Geen enkel mens mag ooit nog vragen stellen over de COVID-vaccins, of riskeert een onbeperkte gevangenisstraf zonder proces, zoals de 6 januari’ers.

  De mRNA-experimentele gen-veranderende giftige spuiten

Zelfs het Alabama Public Health Department kan niet bewijzen dat ze nog leeft. Zij zeggen alleen dat iedereen die zegt dat zij dood is, “onware” verklaringen plaatst. Als iemand kan bewijzen dat zij nog leeft, doe dat dan alstublieft in de commentarensectie.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Flauwgevallen na inenting: grote ongerustheid over de Amerikaanse verpleegster – Waar is Tiffany?

Vorig artikelHoe lang duurt het nog voordat de wereld “Neurenberg”-stijl moordprocessen lanceert voor de kwaadaardige wetenschappers van Moderna, Pfizer, en J&J die de dodelijke Covid prikken gemaakt hebben?
Volgend artikelONTVOLKING BEVESTIGD: Sedert de invoering van de COVID-19 vaccins is de bevolkingsgroei in de V.S. sterk gedaald
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

 1. Op haar toen nog bestaande fb account, was er op gegeven moment iemand die reageerde en zei haar echt te kenne, die zei dat Tiffany 10u na die bewuste prik gestorven is.
  De familie vroeg om met rust gelaten te worden nadat deze grote bedreigingen had gekregen, komende van onbekende achtergrond, overduidelijk de overheid dus..
  Misschien brengt deze video duidelijkheid, de video en de persoon die op fb zei haar echt te kennen hebben niks met elkaar te maken.
  https://youtu.be/2FkbwsifHfs

 2. Haar account op Insta bestaat nog maar laatste x dat daar een foto door haar is opgeplaatst was een paar dagen voor het vaccin daarna heeft een vriendin nog iets geplaatst (ondergaande zon) ook haar Facebook account bestaat nog maar ook daar is de laatste x dat ze iets geplaatst heeft voor de vaccinatie. Op het Facebook account van haar man staar relatiestatus single dussss
  Haar accounts zijn op allebei Tiffany Dover Pontes

 3. Hoe kan het geld alles kopen….De man van har is niet goed mee bezig. Ik zal mijn mond open doen en erg hard voor andere mensen en overheid.

 4. Bewijzen dat iemand leeft is heel gemakkelijk: je zoekt die persoon op en zegt “hallo”. Bewijzen dat iemand dood is is ook heel gemakkelijk: je zoekt zijn/haar graf op of kijkt in de overlijdens database. Dat we nu na zo lang nog steeds geen bewijs hebben is te bizar voor woorden. Wel een knap staaltje doofpot en omkoping. Uiteraard is Tiffany vrij snel na het prikje als jonge moeder in de bloei van haar leven overleden aan de gevolgen, maar dat mogen we niet weten. Dat alleen al zegt genoeg.

  • Ook in het verleden is de regering krankjorum geworden. Denk maar aan de keizer-tiran Ivan de Verschrikkelijke die op een bepaald moment een heuse dictatuur tegen zijn eigen volk begonnen is …Je moet niet zo ver zoeken …Denk maar aan de griezels Stalin, Mao, Pol Pot, Hitler, Mussolini, enz. Zowel extreem-links als extreem-rechts …

 5. @Simon: heel juist, er bestaat een filmpje waarbij is gecheckt in het overlijdensregister waaruit blijkt dat zij idd is overleden.
  Natuurlijk is dit weer gefactchecked en zou zij springlevend zijn!
  Alleen heeft niemand haar ooit meer gezien…

 6. Tja… en als ze niet doodgaan aan het vaccin dan wel aan slecht voedsel te kort aandacht en vooral ook bij het oversteken…

 7. Hoe kan tiffany meer dan 20 jaar ervaring hebben als ze nog maar 30 jaar was dan was ze 10 toen ze in de verzorging ging dat lijkt mij sterk

  • Aan Johan

   Dit is echt een goede wakkere opmerking. Ook in de oppositie verhalen moeten we scherp blijven met wat we lezen.

 8. We worden momenteel plat gebombardeerd met informatie en het spreekwoord “je ziet het woud niet meer door de bomen” is hier heel toepasselijk. Deze geschiedenis ligt ondertussen al meer dan drie maanden terug. De verpleegster Tiffany Dover Pontes is inderdaad kort na de “prik” overleden. Dat er een verband bestaat met haar overlijden na de recente Covid spuit is wel meer dan waarschijnlijk. Ik vind het echter verwarrend dat dit bericht hier geplaatst wordt als betreft het hier nieuws, heet van de nadel. Niets is ouder dan het nieuws van gisteren. Alles ontwikkelt zich razend snel en er zijn meer dan voldoende aktuele feiten om over te berichten.

 9. Triest deze post. Het is al lang bevestigd dat ze dood is. Was idd een tijdje de vraag. Haar familie had een geheimhoudingsbevel getekend of opgelegd gekregen. Waarschijnlijk afgekocht. Uiteindelijk hebben geeks de data gevonden dat ze dood was. Geen gissen meer dus.

 10. Haar familie heeft zwijggeld gekregen van Pfizer een schandalig iets dat het de familie niet om de dochter gaat maar om het geld heeft een tante van haar een post op FB gedaan over haar schandalige familie dat die niet naar buiten zijn getreden. De tante heeft vermeld dat tiffany 10 uur na het vaccin is overleden en de family gretig het geld heeft aangenomen van Pfizer. Maar ach een schaap minder op deze wereld scheelt weer, schapen die volgen zijn voer voor de wolven zeggen we dan maar en ze heeft gekregen wat ze heeft verdiend en ook die Tiffany was een pro vaccin voerder en zo moeten die pushers er net mee aan dat ze ervan dood neervallen. Heb er geen medelijden mee en wie de zelfmoordprikken neemt mag van ij snel sterven want dat zijn die achterlijken die ervoor hebben gezorgd dat ze een systeem kunnen doorvoeren voor totale controle. Dus lekker dood laten gaan en geen aandacht aan besteden en wie spastisch is geworden ook heel goed, god zal je straffen als je luistert naar de duivel en de duivel trouw volgt. Ga maar gewoon lekker dood van je aids prikje en als ze bloed nodig hebben is het heel simpel, heb je geld zo ja dan betaal je er maar dik voor en anders ga je maar lekker dood. Want de één zijn dood is de ander zijn brood en als ze geen poen hebben krijgen ze van mij geen druppel!

  • Van die zustertjes zijn gewoon volgzame types. Daarom zitten ze ook in de zorg. Die doen alleen maar wat hen opgedragen wordt. Die denken niet zelf. Je kan het zo’n wijffie niet kwalijk nemen.

 11. @Chris,

  De link in jou reactie is duidelijk bewijs dat Tiffani overleden is, nog sterker als ze niet zou zijn overleden na toediening van de gifinjectie had mainstream de verdenkingen dat er met haar iets is gebeurd meteen rechtgezet, maar dat kunnen ze simpelweg niet dus moet alles de doofpot in.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in