Explosief feit over de EU goedkeuring van vaccins: farmaceutische bedrijven hebben hun lobbyisten rechtstreeks in het EMA geplaatst

1

Het EMA (Europees Geneesmiddelenbureau) is verantwoordelijk voor de goedkeuring van vaccins en daarom zeer machtig.

Mevrouw Emma Cooke werd medio november vorig jaar benoemd tot voorzitster van het EMA. Het is interessant dat mevrouw Cooke jarenlang een lobbyiste was van die farmaceutische bedrijven die nu de goedkeuring van hun vaccins aanvroegen en daar succes mee hadden. De vraag rijst dan hoe geloofwaardig het Europees Geneesmiddelenbureau überhaupt is. De Oostenrijkse politicus Gerald Hauser van de Vrijheidspartij (FPÖ) stelt deze meer dan twijfelachtige omstandigheid onverbiddelijk aan de kaak.

Dank u mijnheer Hauser – bijna dagelijks wordt het topje van de ijsberg zichtbaarder – een moeras van corruptie en nepotisme komt naar boven, wie heeft het over gezondheid ? Geld geld geld en nog eens geld – ze gaan over lijken – in de ware zin van het woord, schrijft iemand in het reactieveld op YT.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Oostenrijkse lerares verbreekt haar zwijgen: “Cultuurstrijd in het klaslokaal” – Hoe de islam de school verandert

  Lammeren naar de slacht
Vorig artikelVK meldt 25 nieuwe gevallen van zeldzame bloedstolsels in verband met AstraZeneca vaccins
Volgend artikelTerwijl Russische tanks richting Oekraïne gaan, zet de wereld zich schrap voor de derde wereldoorlog
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Welk deel van Europese bureaus of commissies is dan wel geloofwaardig. Is het nog steeds niet duidelijk dat wat Rutte op kleine schaal doet in Nederland in Brussel op grote schaal gebeurd. Vriendjespolitiek, belangen verstrengeling en noem maar op. Het is de grootste zakkenvullende organisatie van de wereld. Van mij mag een bepaalde organisatie daar huis houden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in