Explosief feit over de EU goedkeuring van vaccins: farmaceutische bedrijven hebben hun lobbyisten rechtstreeks in het EMA geplaatst

Het EMA (Europees Geneesmiddelenbureau) is verantwoordelijk voor de goedkeuring van vaccins en daarom zeer machtig.

Mevrouw Emma Cooke werd medio november vorig jaar benoemd tot voorzitster van het EMA. Het is interessant dat mevrouw Cooke jarenlang een lobbyiste was van die farmaceutische bedrijven die nu de goedkeuring van hun vaccins aanvroegen en daar succes mee hadden. De vraag rijst dan hoe geloofwaardig het Europees Geneesmiddelenbureau überhaupt is. De Oostenrijkse politicus Gerald Hauser van de Vrijheidspartij (FPÖ) stelt deze meer dan twijfelachtige omstandigheid onverbiddelijk aan de kaak.

Dank u mijnheer Hauser – bijna dagelijks wordt het topje van de ijsberg zichtbaarder – een moeras van corruptie en nepotisme komt naar boven, wie heeft het over gezondheid ? Geld geld geld en nog eens geld – ze gaan over lijken – in de ware zin van het woord, schrijft iemand in het reactieveld op YT.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Oostenrijkse lerares verbreekt haar zwijgen: “Cultuurstrijd in het klaslokaal” – Hoe de islam de school verandert

Terwijl opnieuw een slachtoffer van de genocidale biowapeninjectie de 'Pfizer flop' live op tv doet - Waarom zou de FDA 75 jaar lang veiligheidsgegevens van de Pfizer prik verbergen, tenzij ze genocide in de doofpot stoppen?

1 REACTIE

  1. Welk deel van Europese bureaus of commissies is dan wel geloofwaardig. Is het nog steeds niet duidelijk dat wat Rutte op kleine schaal doet in Nederland in Brussel op grote schaal gebeurd. Vriendjespolitiek, belangen verstrengeling en noem maar op. Het is de grootste zakkenvullende organisatie van de wereld. Van mij mag een bepaalde organisatie daar huis houden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here