De afgelopen twee jaar is ons verteld dat het antwoord op de COVID-19 plandemie en datgene wat “levens zou redden,” was dat iedereen de Operation Warp Speed “vaccins” zou nemen. Het blijkt echter dat de bevolkingsgroei in de Verenigde Staten sinds de injecties zijn ingevoerd een historisch dieptepunt heeft bereikt.

In 2021, het jaar waarin de meeste “volledig gevaccineerden” hun prikken kregen, zagen de Verenigde Staten hun bevolkingsgroei het laagste niveau ooit bereiken. Dit is volgens de laatste gegevens van het Census Bureau, schrijft Ethan Huff.

Het jaar daarvoor, 2020, was niet veel beter, want de bevolkingsgroei in Amerika neemt al enige tijd af. Maar de zaken zijn pas echt opgeschroefd in de ontvolkingsafdeling vlak nadat het “geneesmiddel” tegen de covid-griep op grote schaal was ingevoerd.

“De groei in de V.S. is niet langzaam weggeëbd: Hij gleed weg, en gleed weg, en viel toen van een klif af,” schrijft Derek Thompson voor The Atlantic.

“De jaren 2010 waren al demografisch stagnerend; elk jaar van 2011 tot 2017 groeiden de V.S. met slechts 2 miljoen mensen. In 2020 groeiden de V.S. met slechts 1,1 miljoen. Vorig jaar zijn er slechts 393.000 mensen bijgekomen … Wat is er aan de hand?”

Thompson beantwoordt zijn eigen vraag op een omweg door erop te wijzen dat de overgrote meerderheid van de sterfgevallen in Amerika plaatsvond nadat de injecties waren vrijgegeven. Hij voegt eraan toe dat zij vooral geconcentreerd waren in 2021, het jaar waarin de meeste mensen de prikken kregen.

“Vorig jaar overtrof het aantal sterfgevallen het aantal geboorten in een recordaantal Amerikaanse provincies,” wijst Thompson er verder op.

  Long Covid of Long Masker? MIES (Mask-Induced Exhaustion Syndrome)

“Nooit eerder in de Amerikaanse geschiedenis zijn zoveel verschillende delen van het land gekrompen door “natuurlijk overlijden,” dat is het verschil tussen sterfgevallen en geboorten.”

In plaats van de prikken de schuld te geven van de dalende bevolkingsaantallen, zegt The Atlantic dat er niet genoeg immigratie is

Tussen 2019 en 2021 was het teveel aan sterfgevallen goed voor 50 procent van het verschil in bevolkingsgroei. Thompson geeft daarvan de “pandemie” de schuld, maar de realiteit is dat een groot deel van die sterfgevallen zich voordeed nadat de spuiten waren ingevoerd, en nadat ze in de armen van de mensen waren gespoten.

Hij brengt die twee dingen natuurlijk niet met elkaar in verband, maar uit zijn gevolgtrekking blijkt wel wat de ware oorzaak van een groot deel van die sterfgevallen is: de zogenaamde “vaccins”.

Verbazend genoeg gaat Thompson in een lange tirade de schuld van het dalende bevolkingsaantal van Amerika in de schoenen schuiven van een gebrek aan immigratie in de afgelopen jaren. In 2016, zegt hij, immigreerden maar liefst een miljoen nieuwe mensen uit andere landen legaal naar de V.S. Nu ligt dat aantal rond de 250.000 per jaar.

Als dat waar is, verklaart dat nog steeds niet de overtollige sterfgevallen die zich allemaal hebben voorgedaan sinds het begin van de plandemie, toen de patiënten werden gedood met beademingsapparatuur en Remdesivir – dit was vóór de prik – en vanaf eind 2020, toen de injecties op grote schaal werden toegediend.

Er is duidelijk iets dramatisch gebeurd sinds de covid-griep de wereld werd aangesmeerd, maar bijna niemand is bereid de olifant in de kamer aan te wijzen die dit veroorzaakt heeft.

  "Dit is niet normaal": Balsemer blijft alarm slaan over bizarre bloedproppen bij mensen die zijn gevaccineerd

“In deze nep-vaccins zit het HIV-genoom in het spike-eiwit ingebakken,” suggereerde iemand op Natural News. “Fauci is grootaandeelhouder in al die vaccins. Groot belangenconflict, samen met het feit dat hij een massamoordenaar is.”

“Vaccins zijn ontworpen om immuniteit te voorkomen, niet om die te geven,” schreef een ander. “Dit geldt ook voor mRNA-prikken. Vaccins doen dit door het immuunsysteem uit zijn evenwicht te brengen, zodat het het lichaam aanvalt, en zodanig farmaceutische klanten voor het leven te creëren.”

“Wanneer u ziek bent, of u hebt een verwonding of infectie, dan maakt uw lichaam tijdelijk antilichamen aan om het probleem het hoofd te bieden. Vaccins kapen dit proces en hyperstimuleren chronisch de productie van antilichamen, waardoor ernstige ontstekingen ontstaan. Dit is zeer schadelijk, en soms zelfs dodelijk.”


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 IVERMECTINE DOSSIER

Het grote sterven: “Enorm aantal sterfgevallen door vaccin en het wordt nog veel erger” – Dr. Pierre KoryVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWaar is Tiffany Dover? Verpleegster die flauwviel terwijl ze tijdens een live nieuwsuitzending COVID-gevaccineerd werd, is nog steeds nergens te vinden
Volgend artikelSancties gaan de Westerse burgerij meer pijn doen dan Rusland, waarschuwt Duitse econoom
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Mooi zo, opgeruimd staat netjes, aan achterlijken die klakkeloos alles geloven en doen wat de staat hun opdraagt heb je niks! Die hebben geen meerwaarde voor de maatschappij en aan retards heb je niks, dus gewoon verder spuiten en opruimen van dat volk daar schoont de wereld mooi van op!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in