Het CDC is een “zuiver politieke organisatie geworden,” zegt Dr. Robert Malone, een van de bedenkers van mRNA-injecties, omdat zij degenen zijn die medische misinformatie verspreiden en kritische gegevens verborgen houden voor artsen, wetenschappers, gezondheidsautoriteiten en het Amerikaanse publiek. Deze misinformatie is fraude en is misdadig. Ook volgens Dr. Robert Malone, met betrekking tot de CDC-overheidsmedewerkers die cruciale gegevens verbergen die onthullen wat hij en andere prominente artsen nu al twee jaar aan het licht brengen:

“Er zullen juridische gevolgen zijn, en ik geloof dat ze een keuze hebben. Deze regeringsmedewerkers hebben meegewerkt aan het verbergen van deze gegevens. Zij kunnen aangeklaagd worden of zij kunnen getuigen zijn.”

Vandaag hebben wij een punt bereikt waarop vele mensen met een leidende functie op verschillende gebieden zich schuldig lijken te maken aan medisch fascisme en het promoten van dodelijke, bloedstollende gentherapie-injecties die verantwoordelijk zijn voor ontelbare ernstige verwondingen en duizenden (zo niet miljoenen) sterfgevallen van Amerikaanse burgers, schrijft S.D. Wells.

Er komen wellicht moordprocessen in Neurenberg-stijl voor de wetenschappers, regeringsmedewerkers, journa-terroristen in de media die willens en wetens dodelijke Covid-prik-propaganda hebben gepromoot

Na de Tweede Wereldoorlog hielden de Geallieerden de processen van Neurenberg voor de leiding van nazi-Duitsland, waarin overlevenden uit verschillende gebieden zaten, o.a. uit de politiek, het leger, de rechterlijke macht, de wetenschap, de medische wereld en de economie. Hitlers leger van ja-knikkers maakte zich schuldig aan massamoord en deelname aan genocidale oorlogsvoering, en werd ook als zodanig berecht. Het feit dat zij “bevelen opvolgden” van hogerhand, maakte hen niet onschuldig aan deze afschuwelijke misdaden.

Hetzelfde kan vandaag gezegd worden van bepaalde regeringsfunctionarissen bij regelgevende instanties, in alle takken van de regering, journalisten, wetenschappers, artsen en zelfs de miljardairs die de “vaccin”-propaganda financieren en doordrukken, die verantwoordelijk is voor miljoenen doden over de hele wereld, niet alleen in de Verenigde Staten.

  Arts en traumachirurg die 'Anti-Vaxxers' bespotte in virale berichten overlijdt plotseling en onverwacht

Tijdens de poging van het Nazi-regime om de wereld over te nemen, wisten maar heel weinig mensen wat er ECHT aan de hand was in de concentratiekampen. Hitler gebruikte medische experimenten en dodelijk gas om miljoenen onschuldige mensen uit te roeien die hij beschouwde als een last voor de maatschappij en de economie. Het was eugenetica. Het was massamoord. Het was genocide. En het gebeurde allemaal onder een baldakijn van hebzucht, machtswellust en psychotische plannen om de wereldbevolking drastisch te verminderen. Maar veel van de mensen aan de top wisten wat er aan de hand was, en zij gingen er toch in mee, zonder acht te slaan op de gevolgen die zij later zouden ondervinden wanneer zij terecht zouden staan voor massamoord.

Vandaag de dag hebben de meeste mensen er geen idee van dat de Covid-“vaccins” het nieuwe mechanisme voor bevolkingsvermindering zijn, dat de genen van de mensen verandert om giftige prionen en nanobots in het bloed te maken, die nu al mensen uitroeien die een “afvoerputje” voor het systeem zijn – mensen die nu al lijden aan chronische ziekten en aandoeningen, zoals kanker, suikerziekte, hartkwalen, zwaarlijvigheid en dementie.

Het is slechts een kwestie van tijd voordat er genoeg mensen sterven aan de Covid-prikken en de schuldige daders aangeklaagd worden voor hun misdaden

Volgens de “Onderzoekscommissie Corona,” zijn er reeds overtuigende bewijzen dat de zogenaamde Covid-“vaccins” voor ontworpen zijn om mensen opzettelijk te doden. Dit zou moord met voorbedachten rade zijn, en advocaten in India hebben in dit verband reeds klachten ingediend. Zelfs volkomen gezonde mensen lijden reeds aan de dodelijke gevolgen, die als “bijwerkingen” worden bestempeld, van de Covid griepprikken, waaronder bloedstolsels, myocarditis en ernstige neurologische aandoeningen. Dit is nog maar het begin, en daarom is het zo moeilijk voor het grote publiek om “door de bomen het bos te zien”.

  Het spectaculaire falen van de COVID-19 injecties

De CDC liegt. De FDA liegt. De wetenschappers die deze dodelijke vaccins gemaakt hebben, liegen. Er zijn zelfs al belangrijke klokkenluiders van “binnenuit” die geholpen hebben bij het maken van de eugenetica-injecties (mRNA), zoals Dr. Robert Malone, die de wereld proberen te waarschuwen voor dit plan van massale bevolkingsvermindering.

De Covid-19 vaccins zijn niet “veilig en doeltreffend”, in feite zijn ze juist het tegendeel, gevaarlijk en dodelijk. Het zijn massa-experimenten die dodelijke doses vergif bevatten. Dat ze niet onmiddellijk doden, zoals de gaskamers van WO II, betekent niet dat het geen dodelijke massavernietigingswapens zijn.

Nu komt aan het licht dat de dodenstatistieken van de “vaccins” te herleiden zijn tot specifieke partijen, want sommige zijn dodelijker dan andere. Zelfs piloten, topatleten en militairen vallen als vliegen neer na de prion-injecties van Pfizer, Moderna en J&J. De volgende ronde van “Neurenberg”-processen staat voor de deur voor de mensen die deze injecties opdringen. De enige vraag is welke juridische structuur gebruikt zal worden voor de komende rechtszittingen, en welke mediaplatforms de wereld zullen laten zien wat er gebeurt?

Het CDC is een “zuiver politieke organisatie geworden,” zegt Dr. Robert Malone, een van de bedenkers van mRNA-injecties, omdat zij degenen zijn die medische misinformatie verspreiden en kritische gegevens verborgen houden voor artsen, wetenschappers, gezondheidsautoriteiten en het Amerikaanse publiek. Deze misinformatie is fraude en is misdadig. Ook volgens Dr. Robert Malone, met betrekking tot de CDC-overheidsmedewerkers die cruciale gegevens verbergen die onthullen wat hij en andere prominente artsen nu al twee jaar aan het licht brengen: “Er zullen juridische gevolgen zijn, en ik geloof dat ze een keuze hebben. Deze regeringsmedewerkers hebben meegewerkt aan het verbergen van deze gegevens. Zij kunnen aangeklaagd worden of zij kunnen getuigen zijn.”

  Schokkende berichten in VS-databank: baby's van borstvoeding gevende moeders kregen bloedstolsels

Momenteel wij een punt bereikt waarop vele mensen met een leidende functie op verschillende gebieden zich schuldig lijken te maken aan medisch fascisme en het promoten van dodelijke, bloedstollende gentherapie-injecties die verantwoordelijk zijn voor ontelbare ernstige verwondingen en duizenden (zo niet miljoenen) sterfgevallen van Amerikaanse burgers.

Nu komt aan het licht dat de dodenstatistieken van de “vaccins” te herleiden zijn tot specifieke partijen, want sommige zijn dodelijker dan andere. Zelfs piloten, topatleten en militairen vallen als vliegen neer na de prion-injecties van Pfizer, Moderna en J&J. De volgende ronde van “Neurenberg”-processen staat voor de deur voor de mensen die deze injecties opdringen. De enige vraag is welke juridische structuur gebruikt zal worden voor de komende rechtszittingen, en welke mediaplatforms de wereld zullen laten zien wat er gebeurt?


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duitse Dr. Thomas Jendges met een laatste boodschap voor hij zelfmoord pleegt “COVID-19-vaccin is een genocide”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBekijk de oncontroleerbare spasmen van deze man na het krijgen van het vaccin
Volgend artikelWaar is Tiffany Dover? Verpleegster die flauwviel terwijl ze tijdens een live nieuwsuitzending COVID-gevaccineerd werd, is nog steeds nergens te vinden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Waar waarschijnlijk ook aan voorbij gegaan is, is de afkorting of betekenis van Covid.
  Covid-19 is geen ziekte.
  Het is een project gestart in 2015 en staat voor Certificate Of Vaccination ID.
  Dit project is gekoppeld aan een project van Bill Gates genaamd ID 2020.
  Het houdt in dat je lichaam je paspoort wordt.
  That was the plan.

  In de eerste plaats zijn virussen geen levende organismen of levende microben zoals bacterieen. Ze hebben geen ademhalingssysteem en ook geen kern of voedselverterend systeem. Virussen zijn niet levend en daarom ook niet besmettelijk.

  • Zo is dat. En het paspoort is niet het enige dat Gates of Hell blij maakt. Zie ook waar de Gates vax zich op wreekt, en waarom. Dan begrijp je waarom er zoveel ongenadige druk op dat gevaccineer staat. Ook al bezwijken er links en rechts mensen aan die smerige vax. Gates is een heel smerig mannetje. Zijn wraak is heel zoet. Voor hem.
   Geoengineering en consent – https://zonderreden.substack.com/

  • “Ze” zullen dat ook zeggen…de enige manier om dit soort tuog gestraft te krijgen is door gerechtigheid uit eigen hand, tot dat moment vreten ze vrolijk door en zijn binnen hun wereld gewoon geldverdienende artiesten waar anderen van meeprofiteren. Wil je Big Pharma aanpakken, dan moet je hun aandeelhouders van gedachten laten veranderen. Aandeelhouders die pensioenfonds zijn, beleggings maatschappij of gewoon stinkend rijke onaantastbare “system of a down personages…”

   Gerechtigheid komt enkel voort uit eingen hand of wanneer je niet kijkt en dit soort lui een emmer ellende ingegoten krijgen…..

 2. Er komen geen processen, laat je niks wijsmaken. Alles verloopt nog steeds volgens plan. Wat een geluk voor al die regeringen dat het volk zo dom en mak is. Ze lachen ons allemaal uit. Iedereen wil toch een rustig vredig leven. nou ga je gang.

 3. Over Neurenbergprocessen gesproken de Elite bestaande uit grote Multinationals zoals General Motors,Ford,IG Farben die samen met Hitler voor de Genocide hebben gezorgd zijn er allemaal heel goedkoop vanaf gekomen met lichte straffen.En als ze dan al een gevangenisstraf kregen werden ze allemaal vervroegd vrijgelaten.Alleen enkele grote kopstukken zijn terecht gesteld.Dus het idee dat Neurenberg een eerlijk proces was, vergeet het….

 4. Vergeet ‘Neurenberg’ zo snel als mogelijk…
  Er komt een dag dat je dat niet meer mag uitspreken!
  En doe je dat wel zoals twijfelen over de regering, overheid, (hun pseudo) wetenschappers, enz. dan gaan ze recht hebben om al je bezittingen in beslag te nemen. Die wetgeving is onderweg.
  Er is geen voorbeeld uit de geschiedenis van wat nu op grote schaal aan het gebeuren is.
  Heel die oorlog behoort zelfs tot het plan.
  Maar van mij mag ieder verder dromen, dat is enige waar we goed in zijn.

 5. Daar heb je controlled opposition Malloot weer. Probeert mensen aan te zetten tot geweld zodat er legaal geweld tegen hen gebruikt mag worden. Trap niet in zulke overduidelijke valkuilen want dit is precies wat ze willen.

 6. Wanneer gaan de Neurenberg style processen EIN-DE-LIJK eens serieus beginnen en worden ook de MSM veroordeeld en openbaar gemaakt?!?!??!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in