Screenshot video Died Suddenly.

Tussen 5 juni 2022 en 4 juni 2023 registreerde Groot-Brittannië 1.059 extra sterfgevallen per miljoen mensen. Het vreemde hieraan is dat het sterftecijfer in Groot-Brittannië in 2023 hoger is dan het sterftecijfer over dezelfde periode in 2020-21 in 13 van de 27 EU-landen! schrijft Nick Rendell.

Als de mensen in Oostenrijk, Cyprus, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Ierland, Luxemburg, Malta, Nederland en Zweden zich dermate zorgen maakten over de kans dat ze zouden sterven, dat ze zich erbij neerlegden om zichzelf op te sluiten, hun economieën vrijwillig overhoop gooiden en hun kinderen in 2020-21 niet meer naar school lieten gaan (nou ja, Zweden niet, maar de rest wel), waarom voelen wij dan nu niet de behoefte om hetzelfde te doen? We hebben nu meer sterfgevallen dan die landen destijds hadden.

Als YouGov morgen een opiniepeiling zou houden met de vraag of we nu wel of niet weer in lockdown moeten gaan, hoeveel duimen zouden er dan worden opgestoken? Heel weinig, mag ik hopen. Maar als de burgers van Groot-Brittannië het nu geen goed idee vinden, waarom vonden de Duitsers, de Finnen of de Grieken het dan wel een goed idee in 2020 en 2021? Zou het kunnen zijn dat ze gemanipuleerd werden? Dat ze niet het hele plaatje te zien kregen? Dat ze ‘ertussen werden genomen?’

Laten we proberen dit getal in perspectief te plaatsen. We kunnen de 1.059 extra sterfgevallen per 1.000.000 inwoners op verschillende manieren beschouwen. Als percentage ronden we het af op 0,1%. Dit betekent dat we verwachten dat 0,1% van de bevolking sterft bovenop het aantal mensen dat normaal gesproken in een jaar sterft. Of, als u dat liever heeft, één op de 1.000 mensen zal in dat jaar extra sterven.

  Duitse minister van Volksgezondheid roept op tot onmiddellijke gedwongen vaccinatie van de hele bevolking

In Groot-Brittannië sterft ruwweg één op de 100 mensen per jaar, oftewel 1% van de bevolking. Maar als we te maken hebben met een sterfteoverschot van 0,1%, dan kunnen we verwachten dat dit jaar ongeveer 1,1% van de bevolking zal sterven. Laten we het voorbeeld nemen van een grote stad met 100.000 inwoners. In een normaal jaar zouden we 1.000 sterfgevallen verwachten. Met het hogere aantal sterfgevallen van dit jaar, verwachten de begrafenisondernemers 1.100 sterfgevallen. Dat klinkt allemaal heel eenvoudig.

Voor het geval we het vergeten zijn, herinneren we onszelf eraan dat de periode van 5 april 2020 tot 4 april 2021 de twee grote pieken in het aantal sterfgevallen in het voorjaar van 2020 en de winter van 2020-21 omvatte. Deze periode eindigde ook voordat de uitrol van het vaccin was voltooid. Terwijl ongeveer 50% van de Britse bevolking tegen die tijd één dosis van het vaccin toegediend had gekregen, was dat in de EU slechts ongeveer 20%. Dit was precies het jaar waarin we in Groot-Brittannië en in heel Europa een piek in het aantal sterfgevallen door pandemieën door alle oorzaken hadden verwacht, met zeer weinig verbetering door vaccins of eerdere besmetting.

Figuur 1 toont het sterftecijfer door alle oorzaken in de EU voor de periode van 4 april 2020 tot 5 april 2021. Ik heb de grafiek Our World in Data voorzien van een dikke rode lijn die het sterftecijfer door alle oorzaken in Groot-Brittannië weergeeft voor de periode van 5 juni 2022 tot 4 juni 2023. Daaruit blijkt dat het aantal sterfgevallen in Groot-Brittannië in 2022-23 in de middenmoot van de EU-landen zou hebben gelegen in 2020-21.

  GECENSUREERD: COVID-19 Vaccingewonden die spijt hebben van hun beslissing om de prik te nemen en hun boodschap aan jou

Wat kunnen we hieruit opmaken? Het roept een paar vragen op die het Hallett-onderzoek zeker zou moeten stellen. Zoals: “Als er nu meer sterfgevallen per hoofd van de bevolking in Groot-Brittannië zijn dan in de helft van de EU in 2020-21, waren de Europeanen toen dan zo gek om in lockdown te gaan, of zijn wij nu zo gek om nu niet in lockdown te gaan?” Of: “Gezien het feit dat, met de eervolle uitzondering van Zweden, al deze landen in grote lijnen hetzelfde beleid volgden, zijn de Bulgaren, met ongeveer 3.500 sterfgevallen per miljoen, en Denemarken, met minder dan gemiddelde sterfgevallen, beide van mening dat lockdown een waardevol instrument was?” Als lockdown zo effectief was, waarom waren de sterfgevallen in Bulgarije dan zo hoog? Als de pandemie zo dodelijk was, waarom waren ze dan zo laag in Denemarken?

Maar daar houdt de pret niet op. Figuur 2 selecteert Groot-Brittannië en 13 EU-landen met een sterfteoverschot door alle oorzaken in de 12 maanden tot april 2023 (de laatste datum waarvoor voor alle landen cijfers beschikbaar waren) van meer dan 750 per miljoen. In 2020-21 zou dit niveau van sterfteoverschotten een land in de middenmoot van de EU-competitie voor sterfteoverschotten hebben geplaatst. Het is duidelijk dat het in 2020-21 essentieel werd geacht om populaties met deze bescheiden niveaus van sterfteoverschotten (of zelfs lager) in lockdown te plaatsen.

In figuur 2 wordt het sterftecijfer door alle oorzaken voor de 12 maanden tot 4 april 2021 aangegeven met de blauwe balk en voor de 12 maanden tot 26 maart 2023 met de oranje balk. In acht landen – Duitsland, Finland, Oostenrijk, Letland, Griekenland, Estland, Nederland en Ierland – was het sterftecijfer in 2022-23 hoger dan in 2020-21. In Duitsland bijvoorbeeld was het sterftecijfer in 2022-23 vier keer zo hoog als in 2020-21. In Finland stierven in 2020-21 minder mensen dan normaal, terwijl ze nu een sterfteoverschot hebben dat hen in 2020-21 in de bovenste helft van de EU-sterfteklasse zou hebben geplaatst. In Ierland en Griekenland is het sterftecijfer in 2022-23 bijna twee keer zo hoog als in 2020-21.

  "Koop niet van de ongevaccineerden" Angstaanjagende slogan in Duitsland

Verplaats uzelf voor de lol eens in de schoenen van het Duitse, Oostenrijkse of Ierse equivalent van Lady Hallett. Hoe zou u, met een uitgestreken gezicht, tegenover uw landgenoten kunnen rechtvaardigen dat er honderden miljoenen euro’s worden uitgegeven om de vreselijke gebeurtenissen van de ‘eens per eeuw’-pandemie van 2020-21 te onderzoeken, toen de dood zogenaamd door het land trok, hetgeen resulteerde in een veel lager sterftecijfer dan nu het geval is?


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De PfizerGate catastrofe: Het verband tussen COVID-vaccins, miljoenen oversterftegevallen & lagere sterftecijfers onder ongevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe ineenstorting van het Westen, lente/zomer 2023
Volgend artikelLeger stelt dikke trannies vrij van fysieke fitheidsnormen, waardoor het Amerikaanse leger het lachertje van de wereld wordt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Het is als roepen in de woestijn. Niemand hoort je, niemand wil het weten. Zeker niet als je vrijwillig je mouw hebt opgestroopt. Het lijkt gek, maar het besef komt eigenlijk nu ook bij mij pas in volle glorie.

  Krankzinnig waren ze, ik kan alleen maar voor mezelf spreken. Ik heb geen seconde overwogen om die spuit te nemen. Ik heb me ook niet laten opsluiten ( Ok, had een hond en essentieel beroep) en heb nooit een mondkapje gedragen. Als was dat soms wel heel vreemd, ik moest naar de tandarts en allemaal zaten ze inde wachtkamer met hun bekluier, zat ik daar als enige.

  De slager, bakker en groenteboer deden er ook niet aan mee. Dus weinig last gehad.

  Bizarre tijd!

  • Precies ook nergens aan meegedaan toen die hoax begon maart 2020 hoorde ik in de auto over een vaccin produktie pas na 5 tot10jaar pas kan aanvangen toen ben ik op het internet op zoek gegaan en vond een hoop tegenstrijdigheden dus deed ik 🖕💉 en 😷😜😂😂😂🤣🤣

  • Beste Gijp,

   Bij mij kwamen de eerste bedenkingen toen in China paniek werd geroepen oven een zeer besmettelijke ziekte van een vleermuis opgelopen op een plaatselijke mart aldaar en de hele wereld ernstige waarschuwingen kreeg van het WHO.
   Nergens werd het internationale vliegverkeer stop gezet om verdere verspreiding te voorkomen.
   De basis regel bij besmettelijke ziektes is: isoleren/quarantaine.
   Nergens is dat toegepast. Dat gaf de eerste argwaan.
   Hoe meer idiote regels er vervolgens werden doorgevoerd, hoe meer mijn argwaan werd bevestigd.

   Het blijkt erg werkzaam te zijn voor overheden om d.m.v. angst dingen door te drukken.
   Blijf/word analytisch en kritisch om achter de maskers van de overheden te gaan kijken en jezelf vragen te stellen van het waarom, en wat is de werkelijke bedoeling van wat ze willen.

   Vragen stellen over 9-11
   Vragen stellen over Irak
   Vragen stellen over Afganistan
   Vragen stellen over Libië
   Vragen stellen over Yougoslavie
   Vragen stellen over Corona en de spuiten
   Vragen stellen over onze boeren
   Vragen stellen over de ‘asielzoekers’
   Vragen stellen over Oekraïne
   Enz.enz.

 2. Ja, ik begin de omvang van het schandaal nu echt te zien. Maar bij de bakker, gewoon een werkneemster stonden we de lui die met mondkapjes binnen kwamen gewoon uit te lachen. En ze was er ook trots op dat ze de spuit niet had genomen. Op een gegeven moment draaide ze de tent alleen want iedereen was ziek. Lachwekkend eigenlijk!

  • Ja lachen maar toen kreeg ik de schuld dat ik de ongeprikte de schuld dat ik de besmetting overgaf ik antwoordde hoe kan dat jdan ullie zijn toch geprkt tegen de covid🧐

   • Dat flikte mijn boekhouder ook, door jullie (mijn vrouw en ik dus) zitten we in een lockdown. Deze gaf ik hem, de 2e keer had ik hem eruit getrapt. Nu is hij muis, muis en muisstil. Wel geboosterd dus ik lach hem uit, maar daar kan hij dan weer niet om lachen. En daar moet ik dan weer om lachen,

    Wat een gekken.

 3. Het besef dat het foute boel is komt als het te laat is. Toch zullen ze verantwoording moeten afleggen om de genocide uit te leggen.

  • Laten we hopen dat het ooit zo ver komt dat er verantwoording moet worden afgelegd.
   Maar tot nu toe schiet het bepaald niet op, ze blijven maar draaien, liegen, verzwijgen en demoniseren.
   En het gros van de bevolking slikt dat als zoete koek, snapt nog steeds niet wat er gaande is, wíl het ook niet eens weten, en vindt ons nog steeds aso’s 😑

 4. We kunnen nu al die bange schapen uitlachen e.d..
  Maar het is de schuld van de regering en vergeet ook de media niet.

  Die zijn de schuldigen.
  Oke, de geprikte hadden beter moeten weten, maar hun vertrouwen in die RUTTE, DE JONGE EN DE REST van RIVM OMT komt hun slecht uit.

  De geprikte moeten geholpen worden ipv polarisatie. Dat is wat RUTTE EN CO willen.

  We moeten samen gaan werken om dit illegale, demisionair moordkabinet uit D Haag te werken.

  Te beginnen om landelijk de gemeentehuizen plat te gooien en doorstoten naar Den Haag om dat zooitje daar weg te werken.

  NEDERLAND geheel plat. Samen met de boeren.
  De politie en andere handhavers kunnen hier niet tegen op.

  Wij de massa zijn opper machtig.
  Als we gezamenlijk actie gaan ondernemen.

  Nederland vrij van die WEF CULT.
  Onze kinderen en kleinkinderen zullen ons dankbaar zijn.
  En ook de geprikten. Voornamelijk onze ouderen.

 5. …met statistieken kan men zowat ALLES ‘bewijzen’ das duidelijk …maar het minst gevaxxte land van de EU , Bulgarije, had in de covid periode blijkbaar een aanzienlijke oversterfte, toch ?

 6. 13 miljoen covid of fax doden nu op 7 miljard mensen

  Tis niks, nul tot marginaal effect op overbevolking
  Naijl effecten zullen ook nog keer vooral in rijke westen te merken zijn,
  Dus echte strategische meester zet.
  Van die politikers van ons hier in het vrije democratische en humanistische westen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in