De Amerikaanse “klimaattsaar” John Kerry is van mening dat de Russische operatie in Oekraïne kooldioxide-uitstoot veroorzaakt en dat de oorlog de aandacht afleidt van het klimaatprobleem, dat belangrijker is dan al het andere.

Kerry voorspelde ook dat Europa 100 miljoen migranten op de vlucht zal zien voor hongersnood en sociale chaos in hun thuislanden. Hij noemde hen echter “klimaatvluchtelingen” in plaats van hongervluchtelingen, en hield vol dat het probleem het klimaat was, en niet de beginnende voedselschaarste die momenteel de voedselzekerheid in de wereld ernstig bedreigt, bericht Freewestmedia.com.

John Kerry, de Amerikaanse “klimaattsaar” in de Biden-regering en voormalig minister van Buitenlandse Zaken onder de Obama-regering, waarschuwde onlangs voor de gevaren van “klimaatverandering” en verminderde toegang tot voedsel. Dat gebeurde op 7 maart op de jaarlijkse energieconferentie CERAWeek in de oliestad Houston, Texas.

Hij begon zijn toespraak met een aanval op de acties van Moskou in Oekraïne, die hij als “walgelijk” omschreef, terwijl hij zijn steun aan Kiev betuigde. Daarna ging hij over op de immigratiekwestie, waar critici in de sociale en alternatieve media zeiden dat hij zijn toespraak “zorgvuldig ontworpen” had om “burgers van verschillende naties aan te sporen miljoenen vluchtelingen op te nemen”, of ze dat nu willen of niet. Kerry deed vervolgens een noodlottige voorspelling voor Europa.

“We zien nu al klimaatvluchtelingen over de hele wereld. Als u denkt dat migratie een probleem is geweest in Europa met de Syrische oorlog en ook wat we nu zien… wacht maar tot u 100 miljoen mensen ziet voor wie de hele voedselproductiecapaciteit in elkaar is gestort,” waarschuwde hij.

  Gekke, onrealistische mensen versus rationele, realistische mensen

De klimaattsaar, die door velen bekritiseerd is omdat hij globalistische idealen nastreeft en bij elk onderwerp bekrompen klimaatopvattingen opdringt, legde vervolgens uit wat de doelstellingen waren. Het enige dat de klimaatcrisis kan oplossen en de mensheid kan redden is dat wij Net Zero bereiken, d.w.z. uiterlijk in 2050 van alle kooldioxide-uitstoot af zijn. Hij erkende echter dat de levering van aardgas, dat in de sancties tegen Rusland is opgenomen, een vitaal onderdeel is om deze doelen te bereiken.

“Als u denkt dat migratie een probleem is geweest in Europa […] wacht dan maar tot u 100 miljoen mensen [migranten] ziet voor wie de hele voedselproductiecapaciteit is ingestort,” zei de voormalige minister van Buitenlandse Zaken.

Kerry, een voorstander van de Grote Reset, probeerde vervolgens de toch al twijfelachtige wereldwijde temperatuurstijging van 1,2 graden Celsius in verband te brengen met de voortdurende vluchtelingencrisis. Velen waren verontwaardigd over de poging om de nu grootste vluchtelingenstroom, die van het door oorlog verscheurde Oekraïne, in het klimaatdebat in te brengen. Jesse Watters, presentator van Primetime op de conservatieve Amerikaanse nieuwszender Fox News, beschreef Kerry’s optreden als “schandalig”.

De klimaattsaar wekte ook veel woede op 24 februari, op dezelfde dag waarop Rusland zijn operatie in Oekraïne begon. Hij klaagde dat het gevaar bestond dat de oorlog de aandacht zou afleiden van de belangrijkste kwestie, het klimaat. Het menselijk lijden en sterven is Kerry nooit opgevallen – het waren veeleer de emissies van de gevechten die hem zorgen baarden.

“Dat [de oorlog] natuurlijk een diepgaande negatieve invloed op het klimaat zal hebben. Je hebt een oorlog en natuurlijk zal de oorlog enorme gevolgen hebben voor de uitstoot. Maar even belangrijk is dat we de aandacht van de mensen zullen verliezen […] ze zullen afgeleid worden [van de klimaatkwestie] en ik denk dat dat een nadelig effect kan hebben,” zei Kerry in een interview met het Arabischtalige kanaal van de Britse BBC.

  Dr. Coleman: Ze willen ons Blut Hongerig Dood

Kerry sprak verder zijn bezorgdheid uit over zowel het Russische volk als de materiële bezittingen van Vladimir Poetin, in verband met de opgeblazen klimaatkwestie.

“Ik hoop dat president Poetin zich realiseert dat de mensen in het noordelijk deel van zijn land vroeger op 66 procent bevroren land leefden. Nu is er een dooi, en zijn [Poetin’s] infrastructuur is in gevaar. En de mensen van Rusland zijn in gevaar. Dus ik hoop dat president Poetin ons zal helpen om op het [door de globalisten gedicteerde] pad te blijven over wat we moeten doen voor het klimaat,” zei hij.

Zijn uitspraken veroorzaakten veel verbijstering en werden beschreven als zowel bizar als onrealistisch.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Stijgende olieprijzen, energie- en voedselcrisissen aan de horizon… is het mogelijk dat wij het ECHTE doelwit van deze economische oorlog zijn?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelRussische tegensancties op komst: Verwoestend voor het Westen
Volgend artikelLeun achterover en kijk toe hoe Europa zelfmoord pleegt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. klimaat onzin 1 van de grootste leugens ooit LEUGEN LEUGEN NOG EENS LEUGENs
  Het zijn dezelfde idioten van Fake pandemie/fake vaccin
  Trieste wereld.

 2. Het is niet de enigste klimaattsaar, Er TIMMERt een MANs van zuiver Nederlandse oorsprong met een diploma kleuterschool die klimaat onzin rondstrooit. En zo heeft ieder land zijn eigen tsaar die denkt dat hij de weg kan wijzen zonder tomtom of kaart en kompas.
  Allemaal figuren zonder moraal en geweten zoals in de EU regering

 3. Kerry is samen met Biden heel actief geweest in Ukraine. Maar we hebben altijd nog Heinz tomatenketchup. Skull and Bones lid.

 4. Menselijk lijden voorkom je enkel door je niet voort te planten. Alle andere ingebrachte oplossingen zijn onzinnig en enkel geschuif met geld en inperken van vrijheden.

  Overigens heeft Rusland veel baat bij global warming, de noordelijke vaarroute komt open en enorme stukken land worden geschikt voor landbouw en vee.

 5. Allemaal onzin wat die man uitkraamt, dat er nog veel migranten naar hier zullen komen is duidelijk daar ze dit bewerkstelligen -ExPrEs

 6. Hij wist ook één dag na de mh17 ramp dat Putin de boosdoener was en had het bewijs. Na zes jaar nog geen spat gezien.

 7. Lol, onze linkse terrorist Obama was ook zo een idioot die de wereld bang maakte; het water ging paar meter stijgen en het was NU of nooit!
  Maar die believers kopen wel allemaal hun villa’s dicht aan het water… haha.

  • En al die vluchtelingen of asieltoeristen naar hier brengen doen ze al meer dan 40 jaar.
   Divide et impera… ook de reden waarom er nu overal oorlog moet komen want het gaat niet snel genoeg.
   Dat is agenda 21-2030.

 8. Wacht ventje, we hebben nog een eitje te pellen met u. Waar blijf je met uw bewijzen over MH17 waar ge zo’n stoere verklaringen moest over doen om alle kritische, eerlijke, stemmen van experten de mond te snoeren?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in