De Verenigde Naties zijn betrapt op het stilletjes wissen van een artikel waarin zij toegaven dat wereldhonger een noodzakelijk kwaad is bij de uitvoering van de “Grote Reset” agenda van het WEF, schrijft Sean Adl-Tabatabai.

Het opiniestuk uit 2008, “The Benefits of World Hunger“, [hier via de Wayback Machine, red.] werd snel verwijderd, een paar uur nadat het artikel deze week door internet speurneuzen ontdekt was.

In het opiniestuk roemt de VN de “voordelen van de honger in de wereld:”

“Wij spreken soms over honger in de wereld alsof het een plaag is die wij allen afgeschaft willen zien, en zien het als vergelijkbaar met de pest of aids. Maar die naïeve visie verhindert ons greep te krijgen op wat honger veroorzaakt en in stand houdt. Honger heeft voor veel mensen een grote positieve waarde,” schreef professor George Kent van de Universiteit van Hawaii.

Infowars.com meldt: “Sterker nog, het is van fundamenteel belang voor de werking van de wereldeconomie. Hongerige mensen zijn de meest productieve mensen, vooral wanneer er behoefte is aan handenarbeid.”

Kent gaat verder met te zeggen dat zonder de “dreiging van honger,” de wereldeconomie zou ophouden te bestaan.

“Hoeveel van ons zouden onze diensten verkopen als de dreiging van honger er niet was? Nog belangrijker, hoeveel van ons zouden onze diensten zo goedkoop verkopen als de dreiging van de honger er niet was? Wanneer wij onze diensten goedkoop verkopen, verrijken wij anderen, zij die de fabrieken, de machines en de landerijen bezitten, en uiteindelijk de mensen bezitten die voor hen werken. Voor hen die afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van goedkope arbeidskrachten, is honger de basis van hun rijkdom,” schreef Kent.

  De woede van de Europese boeren schokt de EU-technocraten

“Niemand werkt harder dan hongerige mensen. Ja, mensen die goed gevoed zijn hebben een groter vermogen tot productieve lichamelijke activiteit, maar goed gevoede mensen zijn veel minder bereid om dat werk te doen,” voegde hij eraan toe.

Alsof dat nog niet psychotisch genoeg was, gaf Kent ruiterlijk toe dat de elites voedselschaarste eigenlijk als een “troef” zien, en beweerde hij dat pogingen om een einde te maken aan de honger in de wereld “een ramp zouden zijn.”

“Voor degenen onder ons die hoog op de maatschappelijke ladder staan, zou het beëindigen van de honger in de wereld een ramp zijn. Als er geen honger was in de wereld, wie zou dan de velden ploegen? Wie zou onze groenten oogsten? Wie zou er in de destructiebedrijven werken? Wie zou onze toiletten schoonmaken? Wij zouden ons eigen voedsel moeten produceren en onze eigen toiletten schoonmaken. Geen wonder dat de mensen aan de top zich niet haasten om het hongerprobleem op te lossen. Voor velen van ons is honger geen probleem, maar een troef.”

Daar hebt u het: de wereldmachtsstructuur zal zich wel verheugen over het ontstaan van voedseltekorten als gevolg van een verdacht aantal rampen met voedseldistributiefabrieken, “groene” initiatieven, regionale conflicten, storingen in de toeleveringsketen, en ongebreidelde inflatie.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Schokkende WEF-video stelt voor senioren te euthanaseren “voor de kinderen”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWEF lanceert “zeer sinister” digitaal paspoort – ja, uw bloed zal nodig zijn
Volgend artikelUw regering probeert u te doden en de planeet te ontvolken – Officiële regeringsrapporten, vertrouwelijke Pfizer documenten en levensonderhoudscrisiskosten bewijzen dat 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Ik heb het betreffende originele artikel heel zorgvuldig gelezen. Met geen enkel woord wordt daar over de grote reset gepraat. Ook was het een kritisch artikel waar het klaar gestelt werd dat het de elites zijn die profiteren van hongerige mensen dewelke slavenwerk tegen een hongerloon doen. Het was in elk geval niet geschreven in de kontext dewelke hier aangevoert wordt.

  2. VN = Verenigde Nazi’s.

    ah, vandaar, ooit zelfs deels bestuurd door een Nazi uit operation Paperclip als ik het goed heb, hoe dan ook Verenigde Nazi’s is their way.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in