Screenshot video X

Kevin Roberts, voorzitter van de conservatieve denktank The Heritage Foundation, sprak donderdag globalisten toe op het World Economic Forum en vertelde hen rechtstreeks dat “jullie deel uitmaken van het probleem, jullie zijn niet de oplossing.”

Tijdens een discussie met de titel “Wat kunnen we verwachten van een mogelijke Republikeinse regering“, haalde Roberts uit naar de elitisten, bericht Modernity.

“Ik zal eerlijk zijn,” begon Roberts, eraan toevoegend dat “de agenda die elk lid van de [toekomstige Republikeinse] regering moet hebben, is om een lijst samen te stellen van alles wat ooit is voorgesteld op het [WEF], en daar allemaal groot bezwaar tegen te maken.”

Hij drong er verder op aan dat “iedereen die niet bereid is om dat te doen, en deze macht van de ongekozen bureaucraten weg te nemen en terug te geven aan het Amerikaanse volk, onvoorbereid is om deel uit te maken van de volgende conservatieve regering.”

Toen de discussie overging op Donald Trump, zei Roberts tegen de gastheer van het panel, Sir Robin Niblett, ‘Distinguished Fellow’ van Chatham House, dat “het lachwekkend is dat jij of iemand anders Davos zou beschrijven als het beschermen van de liberale democratie,” en hij voegde eraan toe: “Het is net zo lachwekkend om het woord ‘dictatuur’ op Davos te gebruiken en dat op president Trump te richten… Ik denk dat dat absurd is.”

Hij vervolgde: “De reden waarom ik hier in Davos ben, is om uit te leggen aan veel mensen in deze kamer en die toekijken, met alle respect – niets persoonlijks – dat jullie deel uitmaken van het probleem.”

  Wereld Economisch Forum brengt dystopische film uit over het "mondkapje van de toekomst"

“Politieke elites vertellen de gemiddelde mensen… dat de realiteit ‘x’ is, terwijl de realiteit in feite ‘y’ is,” verklaarde Roberts verder en gaf verschillende voorbeelden met betrekking tot open grenzen, immigratie, genderkwesties en de constante schuldgevoelens waaraan elites gewone mensen onderwerpen over de “existentiële dreiging” van klimaatverandering, terwijl ze hypocriet rondvliegen in privéjets.

Kijk:

Roberts herhaalde een aantal van dezelfde sentimenten die tijdens de conferentie werden geuit door de Argentijnse president Javier Milei.

Het is verbazingwekkend om te zien dat Roberts en Milei zelfs zijn uitgenodigd om te spreken op het WEF. Je kunt je alleen maar voorstellen dat de globalisten daar nader onderzoek doen naar hun vijanden.

In een stuk dat voor de paneldiscussie werd geschreven, merkte Roberts op: “De beruchte hypocriete zelfbenoemde marxisten, privé-jet-milieuactivisten en aan genocide grenzende humanitaristen willen van de Heritage Foundation horen hoe ze het vertrouwen kunnen “herstellen” bij de gewone Amerikanen tegen wie ze hun instellingen hebben gewapend.”

Meestal is het gewoon Klaus Schwab die fantaseert over het geven van hersenimplantaten aan iedereen en het afschaffen van democratische verkiezingen.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

World Economic Forum naakt uitgekleedVolg Frontnieuws op Telegram

  EU wil energie nog duurder maken: "Verwerp dit voorstel!"

Lees meer over:

Vorig artikelWe moeten allemaal dankbaar zijn dat Alex Soros een idioot is
Volgend artikelWEF: Biometrische digitale identiteitskaarten kunnen vaccinatiestatus traceren, zegt Nederlandse koningin Máxima in Davos
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Wat zeg je dan? Top die Kevin, vooral dat een ieder die deze ideologie aanhangt verbannen moet worden uit de politieke macht. Dan kunnen ze allemaal naar huis! Immers WEF is niet gekozen dus WEF kan zeggen wat ze willen, omdat ze geen mandaat hebben kun je ze niet aanklagen. Vrijheid van meningsuiting, toch?

 2. Totale fake, zo smeren ze iedereen weer zand in de ogen. Kijk we luisteren, kijk we hervormen, kijk we zijn transparant. We houden van jullie, zie je dat niet?

  En de trein dendert door,

  • Exact Gijp, Milei = een 100% Mossad asset. Trump = groot AIPAC zionist en verplaatste de Amerikaanse ambassade naar Jeruzalem, dat tot 1967 een Jordaanse stad was. Nu geheel opgeslokt door de zionisten.
   Het enige voordeel van Trump is dat hij de oorlog in UA binnen een paar weken zal beëindigen en vrede zal sluiten met Rusland.
   WEF = Vrijmetselaars, Maltezer en Johanniter ridders, Rozenkruisers en wat er nog meer aan occulte lieden te vinden is. Schwabs vader was een vooraanstaande NAZI en mede-eigenaar van de waterstoffabriek in Noorwegen die de Duitsers de waterstofbom had moeten geven.
   Iets met appel en stam. Datzelfde geldt voor ons Duitse koningshuis.

   • Idd, dat is het eerste wat die carrot kop heeft gedaan toen hij zijn ambt begon, ambasade verplaatsen. SAudi Arabië ook pushen om de banden te normaliseren met die k*t zionisten. Sommige schapen aanbidden die Trump … in mijn ogen 1 pot nat, wel minder erg dan die perverte democraten.

   • DONNY DRUMPF’s schoonzoon is o.a. ‘J-walker’ ……
    ’t Gros van z’n toenmalige kabinetsmedewerkers in tha elipsyOffice
    afgestudeerd aan ‘IHS’ – inst.

 3. Tsja…het ging om vertrouwen herstellen he, nou, hoe je dat dan doet: je nodigt een aantal sprekers uit die bereid zijn een kritische noot te voeren.

  Dont be fooled!

 4. Ik wil even het WEF negeren gewoon en zelf een antwoord op hun vraag geven over wat een Republikeinse regering in de V.S. zou kunnen betekenen: https://en.wikipedia.org/wiki/Project_2025#

  Project 2025 is een stappenplan ondersteund door verschillende conservatieve organisaties. Het plan zou zijn om Trump de volledige uitvoerende macht te geven en de Republikeinse aanwezigheid in alle andere takken van de overheid te verhogen (enkel mensen die dit plan ondersteunen). Hiervoor wordt eigenlijk gewoon een staat van beleg aangekondigd om zo na de overname onmiddelijk in te grijpen op abortus, discriminatie tegen homo’s enz. te legaliseren, pornografie te verbieden en het Christendom een speciale status te geven als staatsgodsdienst.

  Dus ja, de elite en idk, mensen zoals mij zijn bang voor dit soort ding. Dus gewoon naar het WEF kijken en zeggen dat zij “de dictatuur” zijn is hypocriet?

 5. Het is hartversterkend hoe de meerderheid der FN-lezers zich niet meer om de tuin laten leiden en in staat zijn om de vele luchtbellen meteen te doorprikken.
  Alles wat bij het WEF een spreekgestoelte krijgt is controlled opposition. Amen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in