Alsof de EU zichzelf nog niet genoeg heeft gediskwalificeerd in de globale Coronacrisis en door haar onvermogen om te handelen zichzelf in het absurdum heeft gevoerd, slaan de Brusselse bureaucraten nu de volgende klap toe. Duidelijk van de crisisbeheersing volledig ongemoeid, aangezien de natiestaten gedwongen waren om zelf snel te handelen, worden er nu nieuwe voorstellen uitgewerkt om de toegang tot Europa voor zoveel mogelijk asielzoekers “vooral” in de Corona-tijd te vergemakkelijken, zoals ook de RND bericht.

Hervestiging van migranten in “Corona-crisis” urgenter

De EU dringt er bij haar lidstaten op aan “de geplande hervestiging zoveel mogelijk uit te voeren”. Volgens Brussel zouden inreisbeperkingen, die momenteel voor bijna alle landen binnen de EU gelden, niet mogen gelden voor asielzoekers uit derde landen die de EU binnenkomen. De uitzetting van afgewezen asielzoekers moet ten minste worden voorbereid en zo mogelijk worden uitgevoerd, anders moet de terugkeer van afgewezen asielzoekers vrijwillig zijn, schrijft Unser Mitteleuropa.

EU-asielaanvragen per mail of post mogelijk maken

Om “hervestiging” gemakkelijker en sneller te maken, moedigt de EU de lidstaten nu aan om asielzoekers toe te staan hun asielaanvraag per e-mail of per post in te dienen. Het argument van de Brusselse bureaucraten is natuurlijk de Coronacrisis. Deze aanbeveling, die op 16 maart door de EU is gedaan, voorziet ook in de toezending van een ontvangstbevestiging aan de aanvragers. Bovendien wordt gesteld dat “vluchtelingen een zo ruim mogelijke toegang tot asielprocedures moeten hebben en dat hun grondrechten moeten worden geëerbiedigd”. Dit terwijl de EU-burgers tegelijkertijd gedwongen worden met de grootst mogelijke beperkingen te leven.

  Franse generaals ondertekenen waarschuwingsbrief over dreigende rassenoorlog: "En de doden, waarvoor u verantwoordelijk zult zijn, zullen in duizenden geteld worden"

“Afwijkingen van de normale procedures moeten naar papier proportioneel en niet-discriminerend zijn”, volgens de aanbeveling van de EU. Asielzoekers moeten alleen in quarantaine worden geplaatst als dit geldt voor mensen die uit een bepaald gebied komen, zo wordt in het document verder uitgelegd.

Laptops en mediamiddelen voor kinderen van asielzoekers

Kinderen van asielzoekers, en daarmee dus blijkbaar ook het grote aantal onbegeleide minderjarigen, zouden toegang moeten krijgen tot basisvoorzieningen zoals onderwijs. Op dit moment omvat dit ook online leren. Om dit mogelijk te maken, moet de staat er vervolgens ook voor zorgen dat kinderen en jongeren die asiel aanvragen, worden voorzien van lesmateriaal, d.w.z. computers, laptops en de bijbehorende internettoegang. Het is niet aannemelijk dat asielzoekers naast hun standaard mobiele telefoons ook nog laptops en computers in hun bagage hebben.

Kanselier Angela Merkel kan in dit opzicht opnieuw het goede voorbeeld geven; haar voormalige politieke metgezel en nu de voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, heeft haar al duidelijk de weg gewezen. Nadat een speciaal vliegtuig met 47 onbegeleide minderjarigen, waaronder 43 mannelijke en vier vrouwelijke jongeren van een kamp op Lesbos, op 18 april in Hannover landde.

De Afrikanisering van Europa-agenda wordt zelfs in tijden van crisis uitgevoerd

Dat men zelfs in deze grootste crisis sinds de Tweede Wereldoorlog de toestroom van migranten in ieder geval niet opschort, maar dat men maatregelen eist om immigranten binnen te halen, lijkt voor velen onbegrijpelijk. Als we echter weten dat de EU al in 2008 heeft besloten om Europa in de komende jaren met 50 miljoen Afrikanen te overspoelen, dan slaat de verbazing om in verontwaardiging. Waar Frontnieuws eerder over heeft bericht:

De geplande Afrikanisering van de EU – Er wordt een nieuwe samenleving opgebouwd

Vorig artikelCorona maakt alles nog erger: Hoge VN-ambtenaar voorspelt hongersnood van “Bijbelse proporties”
Volgend artikelCriminaliteit onder asielzoekers in Nederland in 2019 sterk toegenomen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Dit is geen asiel verlenen maar pure omvolking, genocide op de eigen bevolking. Dit is een daad van verraad tegen het eigen volk, de eigen cultuur en opzettelijk moord en doodslag, verkrachting en beroving introduceren in een samenleving die juist op wederzijds respect is gegrondvest.

  Afgelopen week werd een jongen van net 18 op weg naar zijn werk vermoord door een asielparasiet die om zeer onduidelijke redenen asiel heeft gekregen. Laat alle figuren die in de keten zitten en zijn asieleis hebben gesteund bekend worden, het zijn simpelweg mede daders.

  De NGO’s die omvolking steunen, de “beroemdheden” die hun eigen volk verkopen voor wat kijcijfers, de hoernalisten die verzwijgen en verdraaien, laat hun namen bekend worden opdat de lasten bij de juiste personen komen te liggen.

 2. Door e-mail solliciteren zou misschien een voordeel hebben, nl. ze kunnen ook door e-mail afgewezen worden.
  Geen bemoeienis van NGO-s, corrupte juristen en advocaten, geen overbelasting van ambtenaren, politie, doktoren en ziekenhuizen, geen noodzaak om te pamperen,woning beschikbaar stellen, zakgeld etc.
  Lijkt me een goed systeem. Nu nog de aambtenaren die hun hersens gebruiken.

 3. ogenschijnlijk een prima systeem, geen groepen mensen meer zwalkend over de weg.
  geen opvang kampen meer, geen “boot” vluchtelingen meer.
  geen verloren persoons bewijzen meer.
  pas bij een positief besluit mogen ze reizen.

  ik zie alleen maar voordelen..

  • Jij bent wel erg goed gelovig.
   Verwacht jij nou echt dat er ook maar eentje minder binnen gehaald wordt?
   I.p.v. dat ze zelf op reis gaan, worden ze dan opgehaald met vliegtuigen.
   Ik vertrouw geen enkele regering meer in mooie voornemens.
   In Italië is vermelden dat je homo bent voldoende voor een paspoort.
   En zo heeft iedereen wel een reden waarom ze zielig zijn.
   Je verwacht toch niet dat de EU iedereen gaat tegen houden of blokkades voor ze opwerpt.

 4. Ja wel want in reizen naar Duitsland is voor buitenlanders buurlanden niet of nauwelijks gewenst omdat je een corona paspoort moet overleggen maar als alsmede nog een testbewijs dat niet ouder is dan 48 uur Maar wat doen ze dan met die asielzoeker die een pas aanvraagt in het buitenland???? Sterker nog,,,, de Duitsers steken de grens gewoon over naar buurlanden en er wordt geen coronapas of testbewijs vereist Dus waarom dan EU denkt u Amntwoord::::: om asielzoekers die van die kant komen de doorgang open te houden Ja die Rutte daar hebben homo’s en lesb. op gestemd wat die zijn voor een multicuturele samenleving om met ander vlees te rotzooien in hun bed!!!!!!!!!!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in