FENIXX KLASSIEKEN

Bedreigingen, vandalisme, en afpersing is een alledaags gebeuren geworden voor de kroegeigenaren in Norrebro, ten noorden van Kopenhagen. Ze worden geterroriseerd door een grote groep van jongemannen die beweren dat de sharia wetgeving heerst in Norrebro.

Onlangs kwam er een grote groep jongemannen in mijn kroeg en eiste dat iedereen de gelegenheid moest verlaten, omdat volgens hen de sharia wetgeving geldt in Norrebro en daarom geen alcohol mocht worden gedronken, zegt één van de kroegeigenaren tegen het Deense dagblad Ekstrabladet.

Deze gebeurtenissen zijn bekend geworden nadat aantal politici de politie heeft gevraagd om actie te ondernemen.

Minister van Justitie Soren Pind zegt dat dit “onacceptabel” is.

Het is volstrekt onaanvaardbaar dat een groep immigranten café-eigenaren in Norrebro terroriseren en op deze manier proberen geld van hen af te persen. Ze moeten niet dreigen of klanten belagen, en ook niet proberen om Norrebro in een sharia zone te veranderen, zegt Pind in een verklaring.

Soren Pind zegt verder dat de politie nu al het mogelijke moet doen om deze immigranten in de kraag te grijpen, zodat men een halt kan houden aan de bedreigingen, vernielingen en afpersingen. De politie heeft opdracht een actieplan op te stellen met een beschrijving hoe ze deze ontwikkeling gaat stoppen.

Extreme dierenmishandeling in “kwetsbaar gebied”: katten onthoofd, kittens opengesneden en ingewanden uitgetrokken

Deense eis: "Enkeltje naar huis voor moslims die niet aan onze normen voldoen"

6 REACTIES

  1. Niet alleen corona is een probleem maar islamisering is al langer een gekend probleem.
    Als ze de sharia willen moet ze maar trug richting zandbak in hun grot!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here