Bedreigingen, vandalisme, en afpersing is een alledaags gebeuren geworden voor de kroegeigenaren in Norrebro, ten noorden van Kopenhagen. Ze worden geterroriseerd door een grote groep van jongemannen die beweren dat de sharia wetgeving heerst in Norrebro.

Onlangs kwam er een grote groep jongemannen in mijn kroeg en eiste dat iedereen de gelegenheid moest verlaten, omdat volgens hen de sharia wetgeving geldt in Norrebro en daarom geen alcohol mocht worden gedronken, zegt één van de kroegeigenaren tegen het Deense dagblad Ekstrabladet.

Deze gebeurtenissen zijn bekend geworden nadat aantal politici de politie heeft gevraagd om actie te ondernemen.

Minister van Justitie Soren Pind zegt dat dit “onacceptabel” is.

Het is volstrekt onaanvaardbaar dat een groep immigranten café-eigenaren in Norrebro terroriseren en op deze manier proberen geld van hen af te persen. Ze moeten niet dreigen of klanten belagen, en ook niet proberen om Norrebro in een sharia zone te veranderen, zegt Pind in een verklaring.

Soren Pind zegt verder dat de politie nu al het mogelijke moet doen om deze immigranten in de kraag te grijpen, zodat men een halt kan houden aan de bedreigingen, vernielingen en afpersingen. De politie heeft opdracht een actieplan op te stellen met een beschrijving hoe ze deze ontwikkeling gaat stoppen.

Extreme dierenmishandeling in “kwetsbaar gebied”: katten onthoofd, kittens opengesneden en ingewanden uitgetrokken

  "Geen zin" om te werken: Afghaanse migrantenfamilie heeft belastingbetaler al 80.000 euro gekost
Vorig artikelDe EU wilde reeds in 2008 56 miljoen Afrikanen importeren als ‘arbeidskrachten’
Volgend artikelPijnlijk voor de klimaatalarmisten: Wereldwijd groeien de gletsjers weer
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Niet alleen corona is een probleem maar islamisering is al langer een gekend probleem.
    Als ze de sharia willen moet ze maar trug richting zandbak in hun grot!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in