Alex Soros heeft gezworen om conservatieven en onafhankelijke journalisten online “100 keer agressiever” te censureren dan zijn vader George Soros.

Na het nieuws dat de extreem-linkse miljardair George Soros de volledige controle over zijn imperium van $25 miljard aan zijn zoon heeft overgedragen, heeft Alex in een interview met de Wall Street Journal zijn despotische visie op de toekomst van het internet uiteengezet, bericht Thepeoplesvoice.

“Ik ben veel politieker,” zei Alex Soros en vergeleek zichzelf met zijn radicale vader.

“Hoe graag ik ook geld uit de politiek zou willen halen, zolang de andere kant het doet, zullen wij het ook moeten doen,” gaf hij toe.

Slaynews.com meldt:

Door Soros gefinancierde politieke actiecomités zijn een belangrijke factor geworden in de Amerikaanse verkiezingen.

George Soros is de grootste donor van de Democratische Partij in recente Amerikaanse verkiezingen en zijn financiering van kleinere lokale openbare aanklager verkiezingen heeft hem in staat gesteld om de controle over Amerika’s rechtssysteem over te nemen.

Alex Soros zei dat hij momenteel werkt aan het verbeteren van de steun van Hispanics en zwarten voor Democratische politici.

De nieuwe leider van het Soros-imperium heeft volgens Fox News sinds 2021 minstens 17 keer het Witte Huis van de Democratische president Joe Biden bezocht.

Drie bezoeken vonden plaats tussen 8 en 10 februari, zoals Slay News meldt.

Verschillende topambtenaren van de regering Biden staan in de bezoekerslijsten vermeld als degenen die Alex Soros hebben ontmoet.

“Alexander Soros is klaar om het politieke en filantropische netwerk van zijn familie, dat vele miljarden dollars waard is, te leiden,” zei Scott Walter, voorzitter van Capital Research Center, volgens de Washington Examiner.

  Sluitend bewijs: Covid-19 was gepland om de Nieuwe Wereldorde te lanceren

“Net als zijn vader kruipt hij in de huid van leiders van het Witte Huis en het Congres die bereid zijn om het vuile werk van de familie op te knappen in kwesties als misdaad, immigratie, verkiezingsbeleid en nog veel meer, terwijl de Sorossen elke vorm van geven uitbuiten: geld aan partijen, onafhankelijke uitgavengroepen en zogenaamde ‘goede doelen’,” zei hij.

Volgens de New York Post zei Mike Howell, directeur van het Oversight Project bij de Heritage Foundation, dat de toegang die Alex Soros heeft tot het Witte Huis van Biden een grote zorg is.

Howell waarschuwt dat de familie Soros al “enorme schade aan ons land heeft toegebracht.”

“De agenda van Soros is er één van dood en verderf in naam van open grenzen en het beëindigen van de Westerse beschaving,” zei hij.

“De regering Biden en de schurken openbare aanklager-beweging zijn misschien wel de schadelijkste aankoop in Amerika tot nu toe.”

Matt Palumbo, schrijver van “The Man Behind the Curtain: Inside the Secret Network of George Soros,” zei dat de familie Soros diep in de regering Biden zit.

“In het hele Witte Huis is er ergens een Soros-greep, en zijn zoon is de nieuwe ambassadeur van zijn vader,” zei Palumbo.

De voorzitter van Judicial Watch, Tom Fitton, zei dat ongeacht wie de frontman is voor de stichting en de door Soros gesteunde PACS, George Soros nog steeds de leiding heeft.

“Laat u niet afleiden door de naam van Alex in het bezoekerslogboek; het is een vertegenwoordiger van George Soros die ze willen ontmoeten in het Witte Huis van Biden,” zei Fitton.

  Het Nieuwe Normaal begint te bijten

“Hij maakt nog steeds de dienst uit. Het is zijn geld, zijn stichtingen.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GEORGE SOROS DOSSIER

De geloofwaardigheid van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens ligt in ruïnes nadat de banden van de rechters met Soros aan het licht zijn gekomenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraiense aanvallen in de regio Bakhmut vergroten de verliezen van Kiev (Video’s)
Volgend artikelNAVO “Wunderwaffens” branden: CNN geeft toe dat Kiev 15% van zijn volledige VS Bradley infanterie gevechtsvloot in de afgelopen week heeft verloren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

82 REACTIES

 1. Een rijkeluis zoontje met teveel geld omhanden en overtuigd om de wereld te ‘redden’.
  Een gevaarlijke gek, inderdaad nog erger dan pappie soros.

  • en hij is niet alleen, dacht dat ze 5 kids hebben en alle? in dezelfde schadelijke ‘werk’ zitten.

   het houd niet op, niet vanzelf.

   het kan ophouden als dat soort ophoud te bestaan, wellicht een handje of 2 geholpen;-)

   • Waar kweken ze die mensen? Waarschijnlijk van baby af blootgesteld aan gruwelijkheden en daardoor gevaarlijke gekken geworden! Kan haast niet anders.

  • This POS has no intentions of saving the world whatsoever. His purpose and intention is to destroy humanity, destroy cultures, destroy nationalism, and pave the way for his lord and master, Satan Schwab and his little dick, a.k.a. the great reset.

 2. “Alex Soros zweert conservatieven uit te roeien van het internet: “Ik ben 100 keer erger dan mijn vader”

  Dat geloof ik zeker, het water staat de globalisten aan de lippen ze laten géén gelegenheid onbenut om de wereld populatie te doen gijzelen met diverse methoden geschikt of ongeschikt het maakt hen niet uit, ze spelen iedereen tegen elkaar uit met de meest idiote beleidsmaatregelen die deze psycholische zieke geesten kunnen bedenken, dan kun je ook zoiets verwachten, Devide et impera…!

  Vrouw wordt een ‘transman’ en realiseert zich dan dat het te moeilijk is om een ​​man te zijn
  https://www.zerohedge.com/political/watch-woman-becomes-trans-man-then-realizes-being-man-too-hard

 3. Miljardair zoontje die de wereld gaat vertellen wat goed of fout is, grappig. Jezelf verheven voelen boven andere is het fundament voor dingen als discriminatie, racisme, fascisme en nazisme.

 4. De elite van het collectieve westen loopt over van arrogantie en zelfverzekerdheid. Soros jr. doet geen enkele moeite meer om de verborgen agenda te verbergen. Waarom zou hij ook. De overwinning is zeker. Hij maakt deel uit van de übermenschen die de wereld zullen erven. Dit gaat ze opbreken. Nee, Soros jr. en zijn vrienden zijn niet bang. Ze hebben al gewonnen in hun universum. Je ziet het al in de oorlog tegen Oekraïne hoe ver je uiteindelijk komt met die mentaliteit. Ik denk dat de westerse elite werkelijk dachten dat ze met twee vingers in de neus Rusland op de knieën zouden dwingen. Dit gaat fout. Of ik kan beter zeggen dit komt vanzelf goed.

  • Ja, Gert, dat zie je nmm goed, hun onmetelijke arrogantie gaat ze uiteindelijk opbreken. Soros Jr. is veel agressiever dan zijn vader die ‘onopvallend’ vanuit de luwte opereert en dat is waar hij zijn ‘succes’ aan te danken had. Het irritante, onbeheerste gedrag van Jr. gaat hoogstwaarschijnlijk opvallen en tegen hem werken.

  • Mischa juni 13, 2023 at 12:18
   Doe ik wel even voor je.
   Ik heb het niet van mezelf,maar:
   Door een hakselaar halen met de benen eerst.

    • Wat kan dat kind er aan doen, dat zijn wiegje toevallig in het huis van
     George Soros stond toen hij werd geboren.
     We moeten eigenlijk medelijden hebben.
     Ik prijs me zelf heel gelukkig, geboren te zijn in een normaal gezin.
     Waar het hoofd, een modaal inkomen had.

 5. Nog een voorbeeld van particuliere geldschieters onder het mom van filantropie die de democratische rechtvaardigheid ondermijnen om hun egoïstische doelen te bereiken, geholpen door corrupte politici.

  • Beste Treeg,
   Het is hier inmiddels wel duidelijk dat jij een obsessie hebt m.b.t. joden.
   je heb nog steeds niet in de gaten dat het Joodse volk en Crypto joden niet per definitie hetzelfde is.
   Jodendom is een geloof, Crypto joden zijn een politieke cult.
   Is heel wat anders.
   Ga je eens verdiepen in die materie in plaats van hier jouw gal te spugen.
   Mensen met een soortgelijke mening hebben we in 40-45 genoeg gehad.

   • Treeg noemt George en Alex Soros meer dan terecht zeer bedenkelijke Joden. Dat geldt trouwens ook voor de hele Rotschilds dynastie, die ook Joods zijn. Pas wanneer je het hele Joodse volk als bevolking wegzet als criminelen, dan ga je te ver. Echter Joodse criminelen benoemen moet helemaal kunnen.

    • Hun kwaadaardigheid kun je niet afrekenen op het gegeven dat ze joods zijn.
     Er zijn meer dan genoeg figuren die net zo kwaadaardig zijn en niet joods.
     Dus het vergruizen van figuren omdat ze joods zouden zijn legt een combinatie die niet perse klopt.

     Er zijn heel veel joden die ook last hebben van deze figuren en als normale mensen zoals wij, door het leven willen gaan.

     Treeg heeft een aversie voor alles wat joods is, niet alleen Figuren als Soros e.d.
     Je schrijft; ” Treeg noemt George en Alex Soros meer dan terecht zeer bedenkelijke Joden. Dat geldt trouwens ook voor de hele Rotschilds dynastie,”
     Wat als die figuren nu Boeddhist of Christenen waren?
     Of past dat niet in het plaatje sinds de jaren 30 van de vorige eeuw?

      • Tigron juni 13, 2023 at 15:39
       Dat ben ik wel met je eens.
       Daarentegenovergeslteld,mogen we wel oppassen met stigmatiseren van 1 bevolkingsgroep.
       Niet alle duitsers waren fout (in WOII)
       Ook niet alle marokkanen zijn fout of slecht.
       Ook niet alle Nederlanders zijn slecht.
       Maar we hebben er wel een paar.
       pRutte,Kaag etc.
       Bovendien,let niet op die splinter in andermans oog,
       als je er zelf een balk hebt zitten.

     • Kijk Trigron als het een ander groep is zal ik het zelfde zeggen
      Heeft dus niks te maken met een religie maar het is een gegeven dat alle rotzooi wordt veroorzaakt door deze JODEN.
      Het kapitaal is Joods , the Deep state is Joods , de Industrie is Joods.
      the Elite is het meerendeel joods ,Nuland is Joods ,ze heet Nudelman en ze is een Ukrainer daarvoor haar gedrag .
      Ik heb geen balk , nog geen splinter

    • Stoere taal clown, Soros,Rockefellers en Rothshilds zijn niet eens joden maar satanisten Khazaren die moloch aanbidden. Mensen en kinder offeraars die hun ontwetende lagere klasse hebben geofferd via de nazi’s en boven al Hitler en nazi’s hebben gefinancierd zowel tijdens begin 30-er jaren en daarna gehele ww2 wat ook een depopulatie was..Je zal er geen davidster vinden bij deze mensen maar eerder occulte symbolen.

    • Ik heb een vraag.
     Waarom worden Joden zolang ze bestaan GEHAAT.
     Door alle eeuwen heen worden ze GEHAAT.
     Vanaf de eerste geschiedenis boeken worden de Joden al GEHAAT.
     Het moet toch een reden hebben?
     Is het misschien door hun politieke MEDELIJDEN beleid.
     Niet Joden en Joden mogen het mij uitleggen.
     Ik heb het al heel vaak, en lang gevraagd, maar nooit een echt antwoordt gekregen.

     • Beste oprecht,
      Ik zal proberen jouw vraag te beantwoorden voor zover ik het zie.
      Joden zijn over het algemeen succesvol geweest met o.a. handelsgeest, wat afgunst veroorzaakte onder andere volkeren.
      In vroeger tijden (oude testament) was er sprake van een toekomstige koning der joden die zou komen wat de toenmalige heersers o.a. in Egypte verontrustte.
      Om dit te voorkomen liet Herodes alle eerstgeborene jongetjes vermoorden.

      Deze toenmalige heersers hadden een beeld voor ogen van een machtige koning met een sterk leger enz.
      Na de geboorte van Jesus bleek hij niet de machtige persoon die men dacht( hij kwam notabene op een ezel de stad binnen.)

      Door zijn preken over naasten liefde enz. kreeg hij een grote aanhang wat voor de toenmalige heersers toch een bedreiging vormde met het gevolg dat hij aan het kruis aan zijn einde kwam.
      De volgelingen bleven echter geloven in hetgeen Jesus hen had geleerd.
      De vervolgingen van de joden bleef doorgaan waardoor ze verspreid raakten over vele continenten.

      Nu was er het oude Khazaria ( in het oosten van Europa) een cult geloofsgroep die zich bezig hield met o.a. sadisme, kinderoffers, satanisme en vele andere zaken.
      Na diverse waarschuwingen vanuit de toenmalige Russische staat, werden deze Khazaren verdreven en hun zaken in beslag genomen.

      Deze Khazaren verspreidde zich over Europa .o.a Spanje, Frankrijk, Engeland en Nederland.
      Nergens echter kregen ze toegang tenzij ze hun cult geloof af zouden werpen en een ander geloof zouden aannemen.
      Ze beloofden om het joodse geloof aan te nemen en volgens dat geloof te gaan leven.

      Achteraf bleek het slechts voor de buhne te zijn en bleven hun oorspronkelijke cult geloof handhaven met misbruik, satanisme enz.
      Ze werden daar daarmee de zogenoemde ‘ crypto joden ‘
      oftewel; nep joden.

      Bij iedere opmerking van misdragingen verschuilde ze zich achter het joodse geloof wat mooi parallel liep met de oude vervolging van de joden uit o.a. Egypte.
      Ze trokken dus telkens de slachtofferkaart om zich onschuldig te pleiten.

      Door de verdrijving van de Khazaren destijds hebben deze eeuwig wraak gezworen aan Rusland.
      Dat is ook de basis voor Napoleon tegen Rusland, de Russische revolutie, de moord op de tsarenfamilie, Hitler, en nu dus opnieuw via de Oekraïne.

      E,e,a hebben de Khazaren mogelijk kunnen maken d.m.v. belangrijke posities te verwerven met hun cult geloof, in diverse instellingen.
      Met name; de banken over de hele wereld, in het bijzonder de BIS bank in Zwitserland die van daaruit alle centrale banken in beheer heeft.

      Het is dus dat nogal wat vermenging is ontstaan tussen echte joden en deze Khazaren wat het moeilijker maakt om de echte geloofs joden te onderscheiden van deze crypto joden.

      De grondregel blijft echter de eeuwige wraak tegen Rusland en de vernietiging daarvan.

      Nogmaals, dit is mijn uitleg en is verre van compleet.
      Het gaat veel te ver om het helemaal uit te leggen hier op FN.
      Onder staand wat links die wat onderbouwing kunnen geven:

      https://www.mintpressnews.com/conflating-anti-zionism-with-anti-semitism-a-dangerous-and-useful-ploy/249293/

      https://www.wanttoknow.nl/geschiedenis/geheime-genootschappen/de-kwaadaardige-khazarische-maffia-deepstate/

      Voor een groter inzichtelijk beeld;
      kijk eens de docu; Europe, the last battle.
      Het is een hele zit met meer dat 10 delen.

      Groet, Tigron

      • Stel je voor dat Adolfje een groot fan was van de “muurkoppers”!
       Flikker toch op met dat gelul over een religie.
       Een religie wordt interessant gevonden, om te “geloven” dat men een streepje voor heeft.
       Kijk eens meester, ik ben braver geweest!

       • Beste jroam,
        Jouw reactie blinkt uit bij gebrek aan bronnen die jouw uitspraken kunnen bevestigen.
        Woorden als; ” flikker op en gelul ‘ geeft blijk van gebrek aan een fatsoenlijke manier van reageren en laat tevens blijken dat jij de bronnen die ik plaatste niet hebt bekeken.

 6. …en dan word er gezegd dat er complottheorieën zijn….als het overnemen van een democratie door een paar miljardairs dat niet is…

 7. Een vieze valse verwende sneeuwvlok is dit.
  Een ontastbare sprinkhaan die een paar keer per maand het vliegtuig neemt, om in allerlei landen voor chaos helpen te schoppen.

  De echte kwaaien zijn trouwen de mensen die voor deze zelfbenoemde heerschappen werken. Beveiligingspersonen vooral, die dit soort mensen beschermen…..voor groot geld.

 8. Als er al een samenwerking is van joodse mensen die ” Jews against Soros” hebben opgericht, dan kan je beseffen dat die Farizeeër Soros niet echt geliefd is!

 9. Alles draait om geld. Rijkdom verkrijgt de macht. Sinds mensenheugenis al zo. Als iemand anders uit hetzelfde ei was gekropen als dit griezelige reptiel, en hij werd ook met de paplepel ingevoerd dat het okay is om te bedriegen, zoals papa Soros zonder blikken of blozen zei dat hij deed, dan zou die persoon ook een Alex worden. Je ziet het overal: hoe meer geld, hoe groter de bek. (Niet het verstand, maar de waffel.) Vreselijk. Zolang er geld gegraaid kan worden, ontstaat er macht. Het Grote Graaien zie je nu de laatste paar jaar, wie krijgt het Aardse bezit? Of moeten ze het nog een beetje delen met elkaar, of gaan ze elkaar ook kapot klauwen zoals Ziomerica dat overal doet. Vandaar dat Rusland opgekaveld moet worden, om het Grote Graaien daar ook te beginnen. Parasieten aka Vrijmetselaars aka Globalisten aka Zionisten aka Anglosaksen aka Psychopaten aka Neocons, etc, zetten alles op alles om de grootste Graaiers te zijn. Ten koste van alles, ten koste van iedereen. It’s back to the laws of the Jungle om die Graaiers te verdampen.

 10. Ik ben beelden tegengekomen waarop Alex(ander) Soros (1975) een jurk draag. In deze woelige woketijden moet dat kunnen. Zou deze Alex niet iets voor Mabel zijn?

 11. Grote mond die Alexie, maar vooral waardeloos ventje. Volkomen geschift ook, dus kan een gevaar vormen voor onschuldige kinderen. Ik geef de Russen toestemming hem voorgoed uit te schakelen.

 12. Hij wil natuurlijk net zolang meegaan als zijn vader. Liefst nog een twintigtal jaren meer. Zoals het er nu met hem voorstaat maakt hij zich terecht zorgen dat hij dat niet gaat halen. Als hij geluk heeft maakt hij 2050 nog mee wanneer het water hem aan de lippen staat.

 13. Dat deze snotneus zich maar niks verbeeldt…haha…het welbekende spreekwoord schiet mij nu te binnen… Holle vaten klinken het hardst… Oh ja, nog een… Hoogmoed komt ten val… Ik heb schijt 💩 aan dit ventje

 14. Dit stuk stront 💩 heeft de ogen van een psychopaat maar ik ben niet onder de indruk…wij laten ons toch zeker niet imponeren door zo’n onbeschoft ventje? Als hij mij tegen komt, dan krijgt hij een pak voor zijn broek…

 15. “Alex Soros zweert conservatieven uit te roeien van het internet: “Ik ben 100 keer erger dan mijn vader” Wie denkt hij wel wie die is? Stuk stront. 100x erger dan zijn vader? Hij loopt dan ook 100x meer kans om opgeruimd te worden met zijn grote bek.

 16. Alle steenrijke debielen die op deze aarde rondlopen hebben een groot probleem en dat zijn hun,,, geldzorgen,,,,, Niet omdat ze er geen hebben maar ze hebben er teveel hebben en weten niet wat ze ermee moeten aanvangen………. Ook in het klein gebeuren van miljonairs doet zich het probleem voor dat ze niet weten wat ze met hun verzameld kapitaal moeten doen en inversteren in projecten die geen nut hebben om de gewone arme sloeber te helpen om zijn geldzorgen te verbeteren Denk maar eens aan woningbouw projecten die kleine miljonairs uit de grond willen stampen om de plaatselijke afgewezen bouw projecten te doen plaatsvinden Maar dat doen zij niet voor niets want ze vragen voor hun huur meer dan 1300 euro per maand en nog meer Dus telkens doen ze voor wat hoort wat!!waar niemand die pas wil beginnen met een gezin te stichten een betaalbare woning kan krijgen tenzij ze een droge boterham eten om die huur op te brengen Dus rijke lui’s zoontjes zijn niet veel beter dan hun opvoeders die geld is geld metaliteit hebben Ja en dan de overheid stimuleert waanprojecten zodat de schatkist steeds leger raakt en geen geld meer over is om de bevolking aan betaalbaar leven te helpen!!!!!!!!!!!

  • @ marcel juni 14, 2023 at 09:53
   Ook in de woningbouw zegt die Jonge straat voor straat als hij het heeft over de zogenaamde energiemaatregelen aan woningen. Omdat hij zo goed weet waar iedereen woont, zou hij daarom om deze post zijn gezet?
   Maar het hele woningbeleid is waardeloos en is, net als alle andere onderwerpen, langzaam maar zeker gemanipuleerd richting afgrond.
   Utrecht koopt veel grond in Merwedebuurt. Toeval? Of zou het zijn om daar verder te werken aan de 15 minuten buurten binnen de Tristatecity?
   De ontwikkelingen in die buurt lijken daar wel op, oa geen autoverkeer in de wijken.
   En als je al die (oude) nieuwbouw wijken bekijkt vanuit helicopterview met een huidige bril, zijn die ook niet opgebouwd met een dergelijke structuur zodat je alle dagelijkse benodigdheden in je directe omgeving hebt? Overigens een ramp voor hulpverleners al die rondlopende straten.
   Recent zag ik een huurprijs van €1650,– voor een 80m2 appartement. Ik ken de appartementen en die zijn dat beslist niet waard. De prijzen worden kunstmatig verhoogd om de “grootgrutters” erachter van vette winsten te voorzien. Diverse appartementen zijn weliswaar “gerenoveerd” maar de essentiële zaken op complex niveau (isolatie, Cv-installatie optimaliseren e.d.) komen alsmaar niet van de grond, zodat nog steeds de energiekosten daar torenhoog zijn en de buitenlandse eigenaren zich, eigenaardig genoeg, niet verantwoordelijk voelen om daar iets aan te doen. Ook niet in deze tijd nu de energieprijzen zo hoog zijn. Of verdienen ze indirect ook daar aan? Ik weet niet in welke bedrijven zij ook aandelen hebben, maar zou me niet verbazen.

 17. Alle belangen verstrengeling van grote bedrijven en particulieren instellingen en organisaties, die NIET GEKOZEN zijn door de burger bevolking dienen beëindigd te worden, WERELDWIJD !!! STOP DE CORRUPTE POLITICI en MEDIA.

 18. De A12-blokkade van Extinction Rebellion werd breed uitgemeten in de media. Vaak opvallend sympathiek. Cultuur onder Vuur ging op onderzoek uit en onthult dat Extinction Rebellion in 2020 met 20.000 euro betaald is door Stichting Democratie en Media, die mede-eigenaar is van Nederlandse mediabedrijven. Dezelfde stichting maakte de vorige baan van Margo Smit mogelijk. Dezelfde Margo Smit die er nu als ‘ombudsman NPO’ op uit is Ongehoord Nederland uit het omroepbestel weg te censureren.
  https://www.zorgdatjenietslaapt.nl/index.php/2023/06/13/artikel615-html/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in