Raimond Spekking / Wikimedia / (CC BY-SA 4.0 DEED)

Het lijkt erop dat de 93-jarige George Soros zijn best doet om het Europese continent te vernietigen voordat hij overlijdt. We vermoeden echter dat het ‘Soros-plan’ zo drastisch is dat veel meer mensen wakker zullen worden over wat de liberale elite voor hen van plan is…

De LIBE-commissie van het Europees Parlement heeft eerder deze week een nieuw migratiepact aangenomen. Het plan voor massale migratie naar het continent wordt “het plan-Soros” en “de zelfmoord van Europa” genoemd, schrijft YourDestinationNow.

Het is duidelijk dat Amerikaanse politici niet de enigen zijn in hun streven naar nationale zelfmoord. Het is de hele westerse beschaafde wereld.

Deze video “With open gates: the forced collective suicide of European nations,” werd 8 jaar geleden uitgebracht tijdens de invasie van Obama-migranten in Europa. De video werd verwijderd door YouTube en Liveleak.

De video veroverde het internet stormenderhand. Links bestempelde het als racistisch om echte beelden van de invasie van Europa te laten zien.

Je kunt zelf beslissen of deze video racistisch of beledigend is.

De laatste stemming vond deze week plaats.

Modernity News bericht:

De EU heeft een migratiepact aangenomen dat “de zelfmoord van Europa” wordt genoemd en dat ertoe kan leiden dat het continent wordt overspoeld met maar liefst 75 miljoen nieuwe migranten.

De LIBE-commissie van het Europees Parlement nam de wet woensdag aan, die de verdeling van migranten over de lidstaten formaliseert en die lidstaten straft die weigeren hen op te nemen.

Omdat culturele verrijking en diversiteit “onze grootste kracht” is, zullen landen die proberen hun nationale identiteit te behouden zonder te worden opgeslokt door migranten zware financiële sancties krijgen.

  Tijd om het moeras droog te leggen - Orbán zegt dat "iedereen wist" dat de EU corrupt was

Marine Le Pen, de leider van de parlementaire vleugel van de National Rally, zei eerder dat het pact zou leiden tot “de zelfmoord van Europa” en voegde eraan toe dat het een deal met de duivel was en een “georganiseerd plan om Europa en de naties waaruit het bestaat onder te dompelen” vertegenwoordigt.

Het lijkt erop dat de 93-jarige George Soros zijn best doet om niet alleen Amerika, maar ook het Europese continent te vernietigen voordat hij overlijdt.

Het plan dat door Hongaarse politici het “Sorosplan” wordt genoemd, zal resulteren in de creatie van migrantengetto’s.

Magyar Nemzet meldt:

De goedkeuring van het migratiepact is de zoveelste aanval van Brussel op Hongarije.

Acht jaar na het begin van de migratiecrisis, ondanks talloze calamiteiten, menselijke tragedies, bedreigingen voor de openbare veiligheid en de terrorismedreiging, heeft de LIBE-commissie van het Europees Parlement vandaag een besluit genomen om het Sorosplan uit te voeren, – aldus Fidesz-parlementslid Balazs Hidveghi. De politicus sprak met journalisten in Brussel op woensdag nadat de LIBE Commissie van het Europees Parlement voor het migratiepact had gestemd.

Met betrekking tot de voortgang van het migratiepact, gaf de heer Hidveghi een gedetailleerde uitleg waarom het onverenigbaar is met het standpunt van Hongarije.

De Europarlementariër benadrukte dat het voorstel, dat negen stukken wetgeving omvat, onder andere tot doel heeft om illegale immigranten in Europa volgens quota te verdelen, en voegde eraan toe dat elk land dat dit afwijst boetes opgelegd kan krijgen. Deze beslissing zou effectief migrantengetto’s creëren in EU-lidstaten, wat onaanvaardbaar is voor Hongarije, zei de politicus, eraan toevoegend dat de nieuwe regels nog steeds niet vereisen dat beslissingen over asielaanvragen buiten de grenzen van Europa worden genomen.

  Globalisten doen de laatste push voor een ontvolkte één-wereldorde: Hoe bieden we weerstand?

Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Ongelooflijk: EU-ambtenaren trakteren zichzelf nu op 8,5% meer loon!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKIJK: De verovering van Avdijivka – Oekraïners bevolen te vertrekken – Russen nemen strategische vestingswerken in – Kiev laat ‘laagwaardige’ troepen (inclusief vrouwen) achter om de aftocht te beschermen
Volgend artikelZal Israël Zuid-Libanon binnenvallen?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

57 REACTIES

 1. Allejezus. Nou maar hopen dat de linkse vleugel van de maatschappij zo goed wil zijn om straks 1 of meerdere immigrantjes in huis te nemen en te onderhouden.
  Ik ga het anders doen hier thuis. Na goed overleg met mijn vriendin heb ik besloten dat er bij ons alleen Afikaantjes mogen komen……in de groentetuin (dát dan weer wel)

 2. Ach wat leuk! . De mensen die hier op hebben gestemd en veel geld hebben kunnen beginnen al hun bezittingen over tedragen aan deze mensen . En vervolgens mogen ze van mij part verdwijnen .

  Alles moet kapot . Kijk naar Amerika geen winkel die meer open is en iedereen is bij de beesten af … mega drugs problemen en criminaliteit

  • Beste Erik,
   Ik kijk niet meer naar de VS en hoe alles daar naar de kloten gaat.
   Ik ben meer bezorgt om wat er hier aan de gang is en nog gaat gebeuren.
   Decennia lang is het altijd geweest om naar de VS te kijken op vrijwel elk gebied.Trends, opinie’s, overtuigingen, fast food (de Mac.) zelfs de angsten van de VS krijgen wij hier op ons bordje (Rusland) de Nederlands taal is doorspekt met Engels woorden (let eens daarop tijdens reclames)

   De VS is vergane glorie en ontpopt zich meer en meer als een drenkeling die niet kan zwemmen.( of als een kat in het nauw, als je wil)

   Wat hier in Europa gaande is, is veel belangrijker dan wat daar gebeurd.

   • @Tigron…

    De amerikanen zijn de laatste blanke mensen die zich met wapens kunnen verzetten. Hoe sneller het in Amerika mis gaat, hoe sneller de amerikanen een burgeroorlog beginnen om de satanisten te verwijderen. Dat gaat de rest van de westerse wereld ontwaken. De USA vernietigd Europa, pas als er in de USA wat verandert, verandert alles.

   • Als je je vast houd aan de US , JE ZAL BEDROGEN UIT KOMEN. Een varken heeft meer verstand dan zij. Ook heeft een varken geen demons , zij wel

  • Ik kende in Amsterdam trouwens iemand die bizarre verhalen had dat ze hem wilden vergiftigen, een verdachte was iemand met een sinaasappel of zo. Hijzelf was (de nazaat van) een maharadja die ik redelijk goed kende, een erudiet en goed opgeleid iemand. Maar hij had een beetje een vreemde kant, hij vertrouwde de Nederlanders geen moment, omgekeerd werd hij trouwens ook niet vertrouwd door hen. In die tijd werd zelfs ik voor zoiets absurds door een heel team van de politie opgepakt en verwijderd uit de mensa van de Universiteit van Amsterdam, onder auspiciën van de manager Lex Gaal die ‘een anoniem telefoontje’ had gehad, vlak nadat een paar Surinamers die daar wachtlopen met een of ander kutverhaal kwamen over de chique hoeren in Den Haag. Een jaar of wat later kwam ik op het Waterlooplein de Marokkaanse jongen tegen die daar aan de koffiecorner werkte. Hij kwam net uit de gevangenis, hij bekende dat hij van tal van studentes had genaaid waar hij geld van had geleend (of gestolen), totdat de ouders verbanden begonnen te leggen. Multicultureel Nederland.

  • Dit soort persoonlijk verraad begon met gesprekken over de Joden, niet met mij maar onderling tussen mensen die elkaar via mij kenden. Een zoon van een rozenkruiser en freelance docent filosofie aan de UVA gaf me tegelijk een heel manuscript over Soros. Baudet studeerde daar rechten.

  • Zoals altijd is er een context, de international school for humanities die nu centraal staat, geopolitiek, Eurazië, Soros, alsmede de liberalisering van het onderwijs, die onder andere de oorlog in Oekraïne triggerde.

 3. Dit artikel is in 2008 gepubliceerd ergo de cijfers zijn meegegroeid

  ZATERDAG 22 MAART 2008
  De islam als veroveringsideologie
  Islam is geen religie, en ook geen cultus. Het is een compleet systeem.

  De islam heeft religieuze, juridische, economische en militaire componenten. De religieuze component is een weerhaak voor alle andere componenten.

  Islamisering doet zich voor wanneer er genoeg moslims in een land zijn om actie te voeren voor hun zogenoemde “recht om hun geloof te mogen belijden”.

  Wanneer een politiek correcte maatschappij met een verscheidenheid aan culturen instemt met de “redelijke eisen” van moslims om hun “geloof te mogen belijden” krijgen ze de andere componenten er onder de tafel bij. Dat werkt zo: (bron voor de percentages: CIA The World Fact Book (2007).

  Zolang moslims ongeveer 1% van de bevolking van een willekeurig land uitmaken zullen ze worden beschouwd als een vredelievende minderheid die voor niemand een bedreiging vormt. Ze worden, in feite, in artikelen en films afgebeeld als unieke, kleurrijke stereotypen:

  Verenigde Staten – 1.0 % moslim
  Australië – 1.5% moslim
  Canada – 1.9% moslim
  China – 1%-2% moslim
  Italië – 1.5% moslim
  Noorwegen – 1.8% moslim

  Bij 2% en 3% beginnen ze bekeerlingen te maken onder andere etnische minderheden en ontevreden groepen, voor een belangrijk deel in gevangenissen en onder straatbendes.

  Denemarken – 2% moslim
  Duitsland – 3.7% moslim
  Verenigd Koninkrijk – 2.7% moslim
  Spanje – 4% moslim
  Thailand – 4.6% moslim

  Vanaf 5% oefenen ze een onevenredig grote invloed uit in verhouding tot hun aandeel van de bevolking.

  Ze zullen aandringen op de introductie van halal (zuiver naar islamitische standaard) voedsel, en zo zorgen voor banen voor moslims in de voedingsindustrie. Ze zullen de druk opvoeren op supermarktketens om dit voedsel in de schappen te plaatsen – met dreigementen voor het geval men aan die oproep niet voldoet. (Verenigde Staten)

  Frankrijk – 8% moslim
  Filippijnen – 5% moslim
  Zweden – 5% moslim
  Zwitserland – 4.3% moslim
  Nederland – 5.5% moslim
  Trinidad & Tobago – 5.8% moslim

  Op dit punt beginnen de pogingen de overheid zover te krijgen dat ze zichzelf volgens de regels van de sharia, de islamitische wet, mogen besturen. Het uiteindelijke doel van de islam is niet om de hele wereld te bekeren, maar om de hele wereld onder de wetten van de sharia te brengen.

  Wanneer moslims 10% van de bevolking uitmaken zullen ze de wetteloosheid doen toenemen om zo te klagen over hun levensomstandigheden (Parijs – autobranden). Elke actie van een non-moslim die de islam beledigt wordt gevolgd door opstanden en dreigementen (Amsterdam – Mohammed cartoons)

  Nadat ze een aandeel van 20% hebben bereikt zijn bij het minste of geringste rellen te verwachten, worden er jihad milities gevormd, komen er hier en daar moorden voor en wordt er af en toe een kerk of synagoge in de brand gestoken:

  Ethiopië – 32.8% moslim

  Bij 40% verschijnen de wijdverbreide bloedbaden, voortdurende terroristische aanvallen en aanhoudende oorlogvoering door milities:

  Bosnië – 40% moslim
  Tsjaad – 53.1% moslim
  Libanon – 59.7% moslim

  Vanaf 60% kun je ook verwachten: ongebreidelde vervolging van ongelovigen en andere religies, sporadische etnische zuiveringen (genocide), het gebruik van de wetten van de sharia als wapen en het invoeren van de jizya, de belasting voor ongelovigen:

  Albanië – 70% moslim
  Maleisië – 60.4% moslim
  Qatar – 77.5% moslim
  Soedan – 70% moslim

  Na 80% kun je verwachten dat de etnische zuiveringen en genocide van de staat uitgaan:

  Bangladesh – 83% moslim
  Egypte – 90% moslim
  Gaza – 98.7% moslim
  Indonesië – 86.1% moslim
  Iran – 98% moslim
  Irak – 97% moslim
  Jordanië – 92% moslim
  Marokko – 98.7% moslim
  Pakistan – 97% moslim
  Palestijnse gebieden – 99% moslim
  Syrië – 90% moslim
  Tadzjikistan – 90% moslim
  Turkije – 99.8% moslim
  Verenigde Arabische Emiraten – 96% moslim

  100% zal de vrede van Dar-es-Salaam inluiden – men denkt dat er vrede zal heersen omdat iedereen moslim is:

  Afghanistan – moslim 100%
  Saudi-Arabië – moslim 100%
  Somalië – moslim 100%
  Jemen – moslim 99.9%

  Dat is natuurlijk niet het geval. Om hun bloeddorst te bevredigen beginnen de moslims dan elkaar om diverse redenen uit te moorden.

  “Voor ik negen was had ik de grondregel van het leven als Arabier al geleerd. Die luidde: ik tegen mijn broer; mijn broer en ik tegen mijn vader; mijn familie tegen mijn neven en de clan; de clan tegen de stam; en de stam tegen de wereld. En wij allemaal tegen de ongelovige. – Leon Uris, “De Hadji”

  Naar het boek van Dr. Peter Hammond: Slavery, Terrorism and Islam: The Historical Roots and Contemporary Threat

  Bovenstaande is een vertaling van een artikel dat op diverse blogs is verschenen.

 4. Den Haag de hoofdstad van de Bévénederlandpuntnl provincie van de EU kreeg gister een voorproefje van wat die apen kunnen uitvreten. Retourtje Eritrea dunkt mij. Deze mensen zijn volslagen idioot met hun ‘sorossoap’. Rutte voorop.

 5. De EU-Commissie bestaat uit een stelletje nooit-gekozen volksmenners met grote achterbakse financiële- en machtsbelangen.
  In feite zijn zij echter niets meer dan gehoorzame stromannen van een toplaag in een nog veel meer machtsbeluste stam van een zeker allooi…
  Vanuit hun weergaloze haat voor Christus is dit laatste gajes full-on bezig om hun eeuwenoude plan uit te voeren om onze Westerse landen naar de afgrond te duwen.
  Werk er niet aan mee!

 6. het “Sorosplan”

  oftewel Het Zionisten KM plan…
  JewSA USA maar tegenwoordig noemen ze het alleen US en dat maakt JewS het ligt zo voor de hand, Europa is ook als het ware in handen (Fazal staat of hoe noem je zoiets) van de JewSA/JewS al vanaf WW2 in elk geval.

  daarom maken ze ook de USA nu al US kapot, ze willen het overnemen dus het moet nog meer kapot = goedkope overname, they control the SSystem, they penetrated (hey Soros) the cabinets and more, banks/medical world/governments/and so on VN/UN alles met UN alle grote wereldwijd opperende organisaties, zo goed als alle MSM alles gekocht, omgekocht, gechanteerd, enz enz, veelal van geprint/getypt geld ten laste van de belastingbetalers, voorkennis van enz enz, they own the SSystem and build it bigger and bigger and making us poor till you own nothing and (they) will be happy…

 7. Hier in de randgemeenten van Brussel, zie je dat mensen hoge hekken plaatsen rond hun villa met grote hoge automatische poorten en camera’s. (Hierboven zijn ze blijkbaar de moslim'”s van Brussel vergeten, misschien 60 pct?)

  • Deze rijken zullen belegerd worden en de politie gaat niets kunnen doen, en ook hun vrouwen gaan ze verkrachten!
   En eens buiten hun poort zijn ze ook niet beschermt, zeker niet in Brussel!
   De burger zonder deze hoge omheining (gevangenis) kan nog gaan lopen en veiliger oorden opzoeken.
   Wantrouw elke vreemdeling en bescherm je kinderen!
   Uiteindelijk zijn ze niet meer te stoppen en gaan ze elke blanke aanvallen!
   En de minderheid politie en leger kan niets tegen deze massa doen!
   Ik herinner me in mijn jeugd de woorden nog later zijn wij hier baas, dat was dus de pure waarheid!
   Het is niet nodig om de russen aan te vallen, we worden binnenkort uitgemoord, daarom moesten we onze wapens aan de politie gaan inleveren.

 8. We zullen ons allemaal moeten gaan bewapenen om huis en haard te verdedigen! Niet iedereen kan hoge hekken plaatsen om zijn/haar woning met kamera’s en misschien wat landmijnen in de tuin?
  Het wordt al gekker en gevaarlijker in eigen land.
  Ik houd mijn hart vast voor onze jeugd. In wat voor een wereld moeten zij leven, hebben zij nog wel een toekomst?

 9. Ik ben al niet eens meer geschokt bij het zien van deze beelden,het gaat precies zoals het bedoeld is.
  Of het racistisch is?
  Zeker,maar dan gericht tegen de oorspronkelijke bevolkingen van deze landen, en niet andersom!
  Ik heb zelf ruim zes jaar met “vluchtelingen” gewerkt,echter ben ik gestopt omdat mijn ogen steeds meer open gingen!
  Echte vluchtelingen daar gelaten, maar op een gegeven moment weet je het kaf wel van het koren te scheiden.
  Als er nu geen burgeroorlogen uit gaan breken,dan vraag ik me af in welk deel van het lichaam de grijze cellen zich bevinden!

 10. Ik ben al niet eens meer geschokt bij het zien van deze beelden,het gaat precies zoals het bedoeld is.
  Of het racistisch is?
  Zeker,maar dan gericht tegen de oorspronkelijke bevolkingen van deze landen, en niet andersom!
  Ik heb zelf ruim zes jaar met “vluchtelingen” gewerkt,echter ben ik gestopt omdat mijn ogen steeds meer open gingen!
  Echte vluchtelingen daar gelaten, maar op een gegeven moment weet je het kaf wel van het koren te scheiden.
  Als er nu geen burgeroorlogen uit gaan breken,dan vraag ik me af in welk deel van het lichaam de grijze cellen zich bevinden!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in