Regeringen overal ter wereld nemen beleidsmaatregelen om de stikstofuitstoot aan te pakken – en deze maatregelen brengen de wereldwijde voedselvoorziening in gevaar. De mensen die deze zogenaamde “oorlog tegen stikstof” pushen, beweren dat een teveel aan stikstof in het milieu gevaarlijk is en het land, het water en de lucht vervuilt. Ze zeggen dat het zelfs de ozonlaag aantast, bericht Afinalwarning.

De Verenigde Naties lopen voorop in deze beweringen en suggereren zonder bewijs dat stikstof niet alleen bijdraagt aan de zogenaamde klimaatverandering, maar dat stikstofvervuiling op de een of andere manier ook een bedreiging vormt voor de menselijke gezondheid en schadelijk is voor de wereldeconomie. “Stikstof is een primaire voedingsstof die essentieel is voor het overleven van alle levende organismen op aarde,” gaf Leticia Carvalho, hoofdcoördinator van de Marine and Freshwater Branch van het United Nations Environment Program, toe. “Maar de wereld moet zich bewust worden van de problematiek van stikstofverspilling en de mogelijkheden om gezamenlijk actie te ondernemen voor een duurzaam gebruik ervan.”

Sri Lanka, Nederland leiden de “oorlog tegen stikstof”

Twee van de belangrijkste landen die de globalistische “oorlog tegen stikstof” leiden, zijn Sri Lanka en Nederland. In april 2021 verbood de Sri Lankaanse regering onder leiding van toenmalig president Gotabaya Rajapaksa het gebruik van alle chemische meststoffen in de kleine eilandnatie met 22 miljoen inwoners. Ongeveer een jaar na dat besluit werd de regering door wijdverspreide protesten gedwongen het verbod terug te draaien nadat het had geleid tot een snelle ineenstorting van de voedselopbrengsten, waarbij sommige schattingen wijzen op een jaarlijkse daling van minstens 30 procent in de opbrengst van rijst.

  "Handen af van onze kinderen": Poetin verbiedt geslachtsveranderende chirurgie in Rusland

“Ik kan me geen moment in het verleden herinneren dat we zoveel moeite moesten doen voor een fatsoenlijke oogst,” klaagde de 65-jarige W.M. Seneviratne in het oostelijke Srilankaanse dorp Agbopura destijds. “Vorig jaar kregen we 60 zakken [rijst] van deze twee hectare. Maar deze keer waren het er maar 10.” “Deze gewassen hebben ureum nodig. Compost is gewoon niet goed genoeg en we hebben zelfs niets gekregen van de organische meststof die door de overheid werd uitgedeeld,” voegde hij eraan toe.

Ureum, een veelgebruikte en goedkope chemische meststof die 46 procent stikstof bevat, is een essentieel element in de levenscyclus van gewassen voor boeren over de hele wereld zoals Seneviratne. En in Nederland heeft de Nederlandse coalitieregering onlangs groen licht gekregen van de Europese Unie om verder te gaan met een plan om de stikstofuitstoot tegen 2030 te halveren door land te onteigenen van de boeren in het land.

In het plan wordt bijna 1,5 miljard euro (1,64 miljard dollar) gereserveerd voor boeren die bereid zijn hun boerderijen “vrijwillig” aan de staat te verkopen in ruil voor een aanzienlijke compensatie. Alle landbouwwerkzaamheden op de in beslag genomen gronden zouden dan onmiddellijk worden stopgezet om grootschalige uitstoot van stikstof uit het gebied te voorkomen. Naar verwachting zullen de komende jaren zo’n 3.000 boerderijen in beslag worden genomen. Meerdere andere landen zullen zich wellicht binnenkort aansluiten bij de aanvallen op boeren vanwege hun vermeende schadelijke stikstofuitstoot, met name de landen die zich ertoe hebben verbonden hun stikstofuitstoot te verminderen.

Bekijk deze video van The New American waarin Alex Newman en documentairemaker James Patrick bespreken hoe het Nederlandse plan om landbouwgrond in beslag te nemen onder het mom van beperking van de stikstofuitstoot slechts een complot is om meer land over te dragen aan de elites.

  De Great Reset gaat momenteel viraal op het net - waarom en wat is het


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Nederland is nu ground zero voor de wereldwijde hongersnoodagenda nu de regering een nep stikstofcrisis creëert om de landbouwsector van het land te vernietigenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelScott Ritter: “De NAVO kan de oorlog niet aan – Oekraïne zal door de VS onder druk worden gezet voor een aanval die gedoemd is te mislukken”
Volgend artikelDe Russen “schoppen” de Oekraïners uit Bakhmut: De troepen zijn begonnen zich terug te trekken (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

  • De overheid zit diep in het hoofdje van de mensen. Staatsonderwijs, waarbij de overheid de leerstof bepaalt en de ouders die ook door het staatsonderwijs zijn geïndoctrineerd.
   Het gevolg is dat de bevolking volgzaam, trouw, onderdanig is geworden. De bevolking begrijpt niet dat de overheid dit als beleid heeft. De overheid heeft de kerk vervangen als leidende instituut in het leven van mensen.
   Dit is het resultaat van sociaal democratie, democratie, socialisme, communisme etc. Imperia worden van binnenuit kapot gemaakt door eerst de kasteelheren, toen koningen en nu overheden. Dit is overall zo.

 1. Zolang rijkaards in privéjets mogen vliegen is er niets mis met het milieu. (dat milieuverhaal is een psyop en een valse religie)

  Indien het echt slecht zou gaan met het milieu zouden wereldleiders electrische rijden en voor internationale conferenties gewoon via internet videobellen.
  Zolang zij dit niet doen is er voor ons geen milieualarm. Ik herhaal, als wereldleiders geen moeite doen, doen wij dit ook niet.

 2. Iedereen die nu nog gelooft in Covid of klimaatcrisis is medeschuldig aan volkerenmoord. Tijd om de wapens op te nemen. Politie knuppelt alleen op vredelievende, ongewapende demonstranten. Als we zelf ook gewapend zijn dan schijten ze in hun broek en lopen ze jankend weg. Deze volksverraders verdienen een kwalijke dood. Onze generatie heeft de plicht een goede basis te scheppe voor de vogende maar helaas is de Nederlander zwak, ziek en misselijk.

   • Gelukkig hebben onze zuiderburen Belgisch hoop in bange dagen MR-leider & hipster Georges – Louis Bouchez in huis, alleen spreekt hij nog geen woord Nederlands.
    Misschien kan Bart De Wever of Tom Van Grieken . . .

 3. De CO uitstoot is het beste te verminderen door de vraag naar producten te verminderen. Die vraag verminderen bereik je alleen door genocide.

  Onze toekomst is dus worden afgemaakt maar dan subtiel.

  En alle “oplossingen” die verder worden bedacht zoals isolatie en extra belasting en uit de auto etc. lossen de basis van het probleem niet op, teveel tweevoeters.

 4. Hoe schaarser het aanbod hoe duurder de producten. Die dan alleen nog betaald kunnen worden door de elite die deze maatregelen voor de gewone mensen verplichten.
  Met dank aan alle domme deugders die braaf achter de “goede”politici zijn blijven aanhobbelen en die braaf de grootaandeelhouders rijker en rijker hebben gemaakt.
  Ladies and gentlemen : the PRESIDENT of the united states
  https://www.youtube.com/watch?v=ogpbaU0-bN4
  …ongelofelijk…
  democratie, eeuwige vrede en welvaart voor u allen

 5. Daar zijn ze weer, de doemscenario’s…

  Er is één regel, evenwicht, al wat teveel is aan de ene kant is te weinig aan de andere kant.
  Een goed uitgebalanceerd gebruik van de bodem en voedingsstoffen.

  Er mag gerust in de door montesanto-mega bedrijven gesnoeid worden, de mega vlees- en kippe- boerderijen. Ook het kapotmaken en overbevissing van de waterlopen en wereldzeeën. En daar zal genenene gewone boer last van ondervinden. Noch zal daardoor één iemand daar honger door lijden.
  Nu in onze tijd van welstand en overvloed is en was er ook al honger.
  Omdat honger een goed controlemiddel is en onderdrukkingsmiddel.
  Wij hebben de holocaust en de slavernij niet meer nodig.
  Voedsel is macht.

  Joepiejahee

 6. Stikstof en co2, de twee absoluut belangrijkste bouwstenen voor alle flora ter wereld, dit is een openlijke aanval op het leven zelf. Dood en verderf zaaien is het enige waar overheden goed in zijn .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in