© The White House (Public Domain)

Dit is het artikel waarin ik het voor elkaar krijg om iedereen boos te maken, ongeacht wie ze steunen. Toch moet het gezegd worden.

“Ze hebben me vanaf het begin voorgelogen over Covid en de prikken,” zegt Donald Trump in het denkbeeldige scenario dat ik in mijn hoofd heb verzonnen. “Vandaag wijs ik officieel de Covid-19 vaccins af en ik verontschuldig me voor het feit dat ik ze de afgelopen tweeënhalf jaar heb aangeprezen,” schrijft JD Rucker.

Dat is wat ik wil dat hij zegt. Ik wou dat hij dat al gezegd had. Het bewijs is glashelder. De machthebbers en hun handlangers in zijn regering hebben vanaf het begin gelogen en hem gemanipuleerd via zijn inherente verlangen naar actie tegen een vermeend probleem. Nu heeft hij de moeilijke keuze om ofwel terug te komen op zijn beweringen dat hij tientallen of zelfs honderden miljoenen levens heeft gered, ofwel vast te houden aan zijn narratief dat de vaccins goed waren maar de mandaten slecht.

Helaas is hij niet de enige met zijn Covid vaccinbagage. De gouverneur van Florida, Ron DeSantis, zijn grootste bedreiging aan Republikeinse zijde, heeft zijn eigen geschiedenis van het promoten van de vaccins en lockdowns. Hij heeft geprobeerd zijn standpunten langzaam om te buigen, maar zijn geschiedenis zal op hem wegen, tenzij ook hij naar buiten komt met een volmondige veroordeling van de prikken. Hij staat er beter voor dan president Trump, maar niet veel beter.

De enige belangrijke kandidaat die de injecties ondubbelzinnig veroordeelt, is de Democraat Robert F. Kennedy Jr. Hij zegt de laatste tijd veel goede dingen, maar heeft een heel andere bagage. Als Democraat omarmt hij een beleid dat het voor de meeste patriotten die Amerika voorstaan onhoudbaar maakt om hem te steunen. Aan de andere kant van het hek maken sommige van zijn meer Libertarische standpunten hem een non-starter voor radicale progressieven.

  28.103 doden 2.637.525 gewonden na COVID-injecties in Europese databank van ongewenste bijwerkingen

Hij is de vreemdste kandidaat met extreme standpunten die hem moeilijk te slikken maken voor het duistere midden. Buiten diegenen die alleen op basis van de opmerkingen kunnen stemmen, weet ik niet hoe hij een voldoende sterke basis kan opbouwen om een zittende president te verslaan, zelfs een impopulaire als Joe Biden.

Als Biden om welke reden dan ook voor de voorverkiezingen zou vallen, zou de DNC iemand inschakelen die beter te controleren is, zoals de Californische gouverneur Gavin Newsom of Michelle Obama. Ze zullen iemand die zo triggert als RFK Jr net zo min omarmen als iemand als Bernie Sanders.

Dat brengt ons terug bij president Trump. Ik wil wanhopig dat hij de injecties afwijst, want dat zou het makkelijker maken hem te steunen. Ik ben op dit moment op zoek naar eenvoud, niet naar perfectie. Het is voor mij gemakkelijker dan voor de meeste mensen om niet zo betrokken te zijn bij de politiek van presidentiële campagnes, omdat ik er vast van overtuigd ben dat alleen God de rampzalige koers van ons land kan corrigeren, en dat alleen wij, het volk, onze problemen kunnen oplossen, niet politici. Dat gezegd zijnde, hoop ik dat Trump de sterkst mogelijke oppositie wordt tegen globalisme, transhumanisme en de Deep State.

Zolang hij de prikken niet aan de kaak stelt, kan hij zich niet goed verzetten tegen het globalisme. Hij kan zich niet verzetten tegen transhumanisme. Hij kan zich zelfs niet behoorlijk verzetten tegen de Deep State. Alle drie zijn ze afhankelijk van de promotie van de prikken en de verspreiding van het pandemie-paniektheater om hun doelen te bereiken. Bovendien neemt de kans op een nieuwe “pandemie” elke dag toe, dus we hebben iemand in het Witte Huis nodig die op zijn minst sceptisch, zo niet fel gekant is tegen alles wat de medische machthebbers naar voren brengen.

  Pfizer schandaal: CEO Albert Bourla onthult dat twee COVID-vaccinprikken 'zeer beperkte bescherming' bieden, nadat hij beweerde dat het vaccin '100% effectief' was

Leest er nog iemand of heb ik iedereen al weggejaagd?

Trump-aanhangers zullen zeggen dat hij een mulligan [golfterm, een tweede kans om een actie uit te voeren] neemt op zijn steun voor de injecties en dat de rest in orde is. DeSantis-aanhangers zullen zeggen dat hij op zijn minst sceptisch is geweest over de doeltreffendheid en veiligheid van de prikken en dat hij daarom dichter bij de waarheid zit. RFK Jr aanhangers zullen zeggen dat de prikken het grootste probleem zijn en dat we zijn linkse beleid moeten negeren.

Iedereen heeft gelijk en iedereen heeft ongelijk. En daarin ligt mijn dilemma. Het wordt allemaal een stuk eenvoudiger als Trump tot bezinning komt, zijn adviseurs ontslaat en toegeeft dat de injecties meer mensen doden dan helpen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Trump is er geweestVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBill Gates is van plan de mensheid een microdosis te geven met een kankercoating op ALLE groenten en fruit
Volgend artikelScott Ritter: “De NAVO kan de oorlog niet aan – Oekraïne zal door de VS onder druk worden gezet voor een aanval die gedoemd is te mislukken”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

33 REACTIES

 1. Een bedachte neppandemie om te verleiden/dwingen de nepvaccins in het lichaam te krijgen. Om dit doel te ondersteunen werden neptesten zonder specificiteit opgedrongen. Hoe slim of hoe dom moet je zijn om dit te willen ontkennen ?

 2. Ik denk er ook zo over. Als Trump zijn fout toegeeft zal dit inderdaad een begin zijn om meer in hem te geloven. Helaas zijn politici meesters in het vertellen van leugens en waien met elke wind mee om er ZELF beter van te worden. Mijn insziens is dit hele circus van vaccinplicht en totale controle over de burger alleen te stoppen als we dat hele corrupte, misdadige politieke tuig uit onze maatschappij weren. Ik wil geen juk op mijn schouders gelegd krijgen door werkschuwe, overbetaalde en incompetente beroepscriminelen.

 3. Trump gaat zijn excuses denk ik niet aanbieden want hij ziet zichzelf als het geschenk van god aan de wereld. Dat kan in een aantal gevallen best nuttig en/of grappig zijn maar in dit geval is die narcistische inslag een ernstige handicap. Een god maakt geen ernstige fouten. Een god zou wel eens een afspraak kunnen vergeten, mensen vertrouwen die niet te vertrouwen zijn of denken dat een voetbalclub kampioen wordt die uiteindelijk degradeert, maar wat een god niet kan is een vaccin from hell promoten. Bovendien hou ik er rekening mee dat Trump wel eens niet zou kunnen zijn die mensen denken dat hij is. Dus dat hij gewoon lid is van ‘de club’ en een spel speelt met de Amerikanen en de rest van de wereld. Dat laatste kan overigens ook het geval zijn met Putin (maar dat denk ik niet). DeSantis vertrouw ik niet. Dat wil niet zeggen dat hij geen goede dingen doet maar uiteindelijk hoort die er gewoon bij.
  Als ik een Amerikaan was dan was RFK op dit moment mijn favoriet. Hij is tegen vaccinatie en wil de Amerikaanse troepen terugtrekken uit de wereld en is bijzonder kritisch op de CIA. Voor een Amerikaanse politicus is dat heel bijzonder. En als hij Biden (mag) verslaan en het Witte Huis haalt kan hij wel eens de tweede president Kennedy worden die omgelegd wordt. Hij moet als hij authentiek is oppassen omdat the deep state wel raad weet met ‘ongeleide projectielen’ die te succesvol worden. Maar zelfs Kennedy kan lid van de club zijn en gecontroleerde oppositie zijn. Het zit allemaal best ingewikkeld in elkaar.

  • RFK jr. is reeds verschenen in een podcast bij Deep State-dienaar Russell Brand.

   Wat betreft Ron DeSantis het volgende: m.i. moet ook hij getekend hebben bij het kruisje anders was hij nooit gouverneur geworden van Sunny state Florida.

  • Ik heb geen enkel vertrouwen in de VS ondanks dat ik wel sympathie heb voor een Bernie Sanders of die nieuwe Kennedy, simpelweg omdat er boven de gekozen President een organisatie zit die al 2 Kennedy’s heeft vermoord omdat zij dingen wilden veranderen en hun macht probeerden te breken, er is dus weinig mogelijk voor welke President dan ook om dingen te verbeteren of veranderen, Obamacare voor Amerikaanse begrippen was even een positieve verandering omdat er nieuwe Amerikanen nu wel gezondheidszorg kregen, voor velen is dit nog steeds onmogelijk, de binnenlandse als de buitenlandse politiek maakt mij alleen maar misselijk, ik moet nou eenmaal niks daarvan hebben, er komen prachtige dingen uit de VS maar ik denk meer shit!

 4. Ik had mijn hoop op Trump gevestigd, tótdat hij meeging in de cojonahoax en mensen indirect vermoord heeft. Hij heeft heel, heel veel bloed aan zijn handen. Voor mij heeft hij voor altijd afgedaan. Dat je je als één van de rijkste zakenmannen ter wereld zo kan laten misleiden…? Ik vertrouw hem voor geen ene millimeter meer. Ik weet niet of Kennedy nog steeds gelooft in de klimaathoax, zo ja dan mag hij ook wieberen, hoe goed zijn andere standpunten ook zijn. Hij is fel tegen alle “vaccins” en dat is top, maar verder moeten we het bij hem nog maar zien. Ik dacht ergens gelezen te hebben dat hij ook het leger uit alle landen wil terughalen, zou mooi zijn uiteraard. Ik denk dat hij de beste keuze is, maar ook hij kan opeens draaien. Tegenwoordig is niks meer zeker.

 5. Herhaling van Patrick op https://www.frontnieuws.com/de-slechtste-vier-minuten-die-u-vandaag-zult-hebben/#comment-187470

  patrick mei 16, 2023 at 07:31
  Er is iets aan het veranderen in deze wereld!
  Ik hoop alleen dat deze informatie in deze link niet zomaar verloren gaat!
  dit is deel twee van dit International Covid Summit III
  https://youtu.be/vJ93mW_sMPo?t=881
  Je hoeft niet alle wetenschappers hun toespraak te volgen, maar wel deze is heel belangrijk!
  Het zal de machtigste toespraak aan de wereldbevolking zij en een wake up call
  Alleen spijtig dat de reguliere media niets hiervan uitzend omdat er veel bloed aan hun handen kleeft.

 6. In een interview gaat RFK jr. in op dit onderwerp: Na zijn installatie als President in 2015 heeft team Trump RFK jr. en anderen benaderd voor een nieuwe vaccinatie welstands commissie in zijn nieuwe regering. Toen big Pharma (met name Pfizer) daar lucht van kreeg, zijn zij snel te werk gegaan. Met hulp van Fauci bij de NIH, heeft Pfizer de Trump partijkas met miljoenen gespekt, en heeft Trump afgezien van deze commissie..
  Dit zou een reden kunnen zijn dat Trump stug blijft vasthouden aan het narratief…

 7. Jongens, over Trump:

  Krijg het nou eens in je hoofd gepeuterd dat die Trump echt niet deugt! Hij staat van het begin af aan al achter AIPAC. Hij paradeert met een jarmulke op zijn harsens. Hij heeft de ambassde in Jerusalem opgezet. Zijn schoonzoon de Jood heeft de Sahara deal gebrokered. En zo is er nog wel meer dat hem aan de Ziomaffia bindt. Dit kun je allemaal opzoeken! Net zo slim als je was over “het virus” zo slim kun je nu ook zijn over Trump!!!!! Trump is gewoon een spreekbuis voor de parasieten, een egocentrische narcistische kwaakhaan die alles nawauwelt waarvan hij denkt dat hem dit een pluim in zijn reet steekt, terwijl hij niet meer dan een puppet is voor de schaduwregering. Jongens, jongens toch… laat je toch niet zo misleiden…

  • Donald J. Trumps schoonzoon Jared Kushner houdt kantoor op 666 Fifth Avenue en het pand staat voor 1,8 miljard in de boeken.

  • Ambrahamic family house in Abu Dabi…’Trump dingetje’….luceriferiaans Vaticaan,Zionisten en sekte islamieten op 1 plek.

 8. Trump gaat de jabs niet “afkeuren” want hij is ‘part of the problem’ en degene is geweest die de snelle introductie van “Operation Warp Speed” van de DoD heeft goedgekeurd, waarmee de hele ‘Covid’ LEUGENS-operatie is georchestreerd! Trump is (net als Poetin en Elon Musk bv) deel van het NWO-establishment dat de wereld met voorbedachte rade naar de klote helpt.

 9. Trump en DeSantis staan in het nieuwe financiele systeem als souvereign te boek.
  JFK jr staat als Quarantined te boek, die mogen ze niet echt.

  “It was previously reported by us that the accounts of Trump, DeSantis and Alex Jones had no in-flows. Each account had previously been viewed at some point during the past eight months (we will not disclose the exact dates they were retrieved). Upon more recent account reviews, the first in-flows have been detected. Trump received $1 million U.S Dollars from a shell company, DeSantis deposited $100,000 U.S. Dollars from what appears to be a personal bank account, and Jones deposited $50,000 U.S. Dollars in Bitcoin (these amounts are general and not accurate to avoid triangulation of when the account was viewed; this is already obfuscated by the whistle blowers to avoid detection, but all precautions must be made). Each deposit was converted to USDR.”

  https://web.archive.org/web/20220807201850/https://oculumlabs.com/the-complete-list-of-sovereign-gatekeepers/

 10. HET probleem van deze tijd is, politiek.
  Dit probleem los je niet op door politiek te bedrijven.
  Volg de waarheid en let op de feiten.
  Luister naar de wetenschap en neem je eigen beslissingen.
  Draag de verantwoordelijkheid NOOIT meer over aan derden.
  Ben je eigen baas

 11. eenvoud het beste woord heb je zelf gezegd.. het enige wat deze staat kan redden van een revolutie..die in de steigers staat..en ja daar is Trump de geschikte man voor..op voorwaarde dat hij wat intellectuele mensen aan zich bindt.. die uit het veld komen, en al zeker niet uit Oxford en Co alsook een wakkere Militair die als soldaat begonnen is.. vergelijking met Poetin en Xi-Pinjing is niet toevallig hoor..

 12. Timbre, dat heb je mooi gezegd 🌹

  Door democratie als instrument te gebruiken voor eigen gewin sinds ontstaan hiervan;
  Sociaal – leefregels opgelegd aan de bevolkingen ; de autonomie weggenomen.

  Is dit geworden wat het nu is.
  Ieder die aan het circuit deelneemt faciliteert in de kern dit systeem.

 13. Trump heeft schijnbaar van Pfizer 1 miljoen (of meer) aan donaties gekregen voor zijn campagne destijds, denk dat ze hem wellicht daar mee chanteren? of met wat anders.

  ze lijken hem er in elk geval goed te hebben ingeluisd oid en idd jammer dat ie het alsnog niet toegeeft en dat vele aanhangers van hem dat niet zien.

  ja hij leek de beste en kon heel veel meer doen, maar toen werd ie er uitgetrapt anders zou hij wellicht de Deep State in zijn 2de termijn meer aanpakken? but… the deep state won with fraude, niks tegen te doen als zo’n groot systeem er in mee doet, bijna allemaal corrupt.

 14. 02-05-2023
  ´Billionaire entrepreneur Elon Musk announced on Thursday, May 1, that he will be stepping down as chief executive officer of Twitter within six weeks. On Friday, May 12, he named globalist WEF participant Linda Yaccarino as his replacement.

  Musk said he will transition to being the executive chair of Twitter as well as being chief technology officer, overseeing products, software and systems operations.

  The announcement came several months after Musk pledged in December 2022 to step down as the head of Twitter as soon as he found someone “foolish enough to take the job.” ´

  Elon Musk treedt af als Twitter-CEO, tikt WEF-globalistische vaccin-pusher Linda Yaccarino aan als vervanger.

  https://www.naturalnews.com/2023-05-12-elon-musk-steps-down-as-twitter-ceo.html

 15. eventjes een kleine opmerking..
  kennedy was NIET tegen de vaccinverplichting…INTEGENDEEL, hij was radicaal VOORSTANDER van de verplichting, maar heeft gaandeweg een bocht gemaakt van 180 graden…hem presenteren als zijnde ’tegenstander van in het begin’ is te zot voor woorden…omdat het eenvoudigweg niet klopt……
  voor de rest vertrouw ik hem voor geen haar, hij is demcrap en volg getrouw de partijlijn….hij is NIETS in vergelijking met zijn illustere voorlopers….

 16. Helemaal mee eens. Lees momenteel het boek “de gevaarlijkste dokter op aarde” van R Kennedy en dat maakt een hoop duidelijk. Dit is een duivels plan wat al jaren aan de gang is. Trump heeft de hele boel omgegooid in de 4 jaar dat hij president was maar luisterde toch naar Fauci. Die naam doet me altijd denken aan Faust, die zijn ziel aan de duivel had verkocht.
  Maar of Kennedy de oplossing is? Stel uw vertrouwen niet op edelen zegt de bijbel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in