Voordat we hier induiken, is het belangrijk om stikstof en zijn rol op aarde te begrijpen. De lucht die de mensen inademen bestaat voor 78% uit stikstof, 22% uit zuurstof en 1% uit andere dingen. De mens ademt al zijn hele bestaan op aarde stikstof in. De meeste stikstof in de atmosfeer van de aarde zijn N2-moleculen, die meestal inert zijn (chemisch niet-reactief). Stikstofoxiden, zoals ammoniak (NH3) en stikstofmonoxide (NO) zijn de “slechte” nitrogenen waarvan de klimaatverandering mensen zeggen dat ze ons allemaal zullen doden. Maar geen voedsel hebben zal ons allemaal veel sneller doden, schrijft TheCOVIDBlog.com.

Stikstofoxiden zijn feiten van het leven op aarde. Lachgas (N2O), ook bekend als “lachgas” en “whippets“, is het op twee na meest voorkomende stikstofoxide in de lucht, volgens het U.S. Environmental Protection Agency. Natuurlijke bronnen van N2O, waaronder de oceanen en de bodem onder natuurlijke vegetatie, zijn goed voor 62% van alle N2O. Stikstofdioxide (NO2) en stikstofmonoxide (NO) zijn de twee meest voorkomende stikstofoxiden. Het meeste NO2 is afkomstig van tabaksrook, kachels en verwarmingstoestellen. De voornaamste bronnen van NO zijn de verbranding van fossiele brandstoffen en de toevoeging van meststoffen aan de bodem.

Het is waar dat de grootste menselijke bijdrage van stikstofoxiden van de landbouw komt. Maar uit een studie uit 2017 van de Universiteit van Virginia en The Organic Center blijkt dat biologische landbouw (d.w.z. met gebruik van mest en compost als meststof en zonder chemische bestrijdingsmiddelen) de nieuwe reactieve stikstofuitstoot met 64% vermindert ten opzichte van de “conventionele” landbouw.

Toch is minder dan 1% van de landbouwgrond in de VS en slechts 4% van de Nederlandse landbouwgrond biologisch gecertificeerd. Intussen maken reusachtige bedrijven – Monsanto/BASF, DuPont/Dow, en Syngenta/ChemChina – al die giftige bestrijdingsmiddelen en bezitten zij via octrooien alle zaden die voor voedingsmiddelen geplant worden. Deze drie bedrijven beheersen de hele wereldwijde landbouwindustrie.

Als de uitstoot van stikstofoxide werkelijk een wereldprobleem zou zijn, dan zouden de machthebbers The powers that be (TPTB) de voornoemde bedrijven gewoon kunnen opdoeken en investeren in biologische landbouw. Maar wij weten allemaal dat oprechte bezorgdheid om de mensheid voor deze mensen geen prioriteit is, nooit geweest is, en ook nooit zal zijn.

Nederlandse boeren vechten tegen hun ondergang

Het Wereld Economisch Forum promoot de zoveelste “bug chef”. Joseph Yoon is de oprichter van Brooklyn Bugs in New York. Hij reist het land door, kookt insecten, rupsen, enz., en eet ze voor de ogen van mensen op. Yoon bestaat sinds 2017. Maar Klaus en zijn gezelschap hebben hem onlangs onderschreven als onderdeel van The Great Reset agenda van “u zult insecten eten en het lekker vinden.”

  VN-voedselchef waarschuwt voor "chaos", "hel", "verwoesting" door HONGERSNOOD... verwacht prijscontroles, rantsoenering en criminalisering van preppers... VERBERG UW VOEDSEL

Om de insectenagenda te laten werken, moeten de mensen wanhopig hongerig zijn en toch de wil hebben om te leven. TPTB moet de mensen niet alleen laten geloven dat insecten voedsel zijn, maar ook een wereldwijde hongersnood in de hand werken, die de mensen ertoe zal dwingen te gehoorzamen om te overleven.

Bill Gates is een van de hoofdingenieurs. Hij bezit momenteel 242.000 acres landbouwgrond in de Verenigde Staten.

In juni heeft hij nog eens 2.100 acres in North Dakota gekocht. Het doel is om de grond te kopen en braak te laten liggen als onderdeel van deze geplande wereldwijde hongersnood, waarvan wij voorspelden dat er tussen nu en eind 2024 een miljard mensen zullen sterven. De mensen zullen kiezen tussen insecten eten of verhongeren. Nederland, een klein land met slechts 18 miljoen mensen, is van vitaal belang voor deze genocidale agenda.

Christianne van der Wal.

Christianne van der Wal is de “Nederlandse Minister voor Stikstof- en Natuurbeleid” (ja, dat is een echte functie in de regering). Zij en premier (en lid van het World Economic Forum) Mark Rutte hebben een nepcrisis uit de hoge hoed getoverd, die oproept tot “vermindering van de stikstofuitstoot” met wel 70% tegen 2030. Toegegeven, de Europese Unie had naar verluidt al sinds de jaren zeventig een soort plannen om de stikstofuitstoot te verminderen. Maar sinds die tijd is er niet echt iets aan gedaan.

Het huidige Nederlandse plan omvat het afmaken van 30% van de veestapel in het land, waardoor 30.000 boeren zonder werk zouden komen te zitten en de vleesvoorziening in Europa en daarbuiten drastisch zou verminderen. De overblijvende boeren zouden gedwongen worden de stikstofuitstoot met meer dan 95% te verminderen, waardoor ook zij zonder werk zouden komen te zitten.

Nederland is de op één na grootste landbouwexporteur ter wereld, na de Verenigde Staten. Het is de grootste vleesexporteur van de Europese Unie. De Nederlandse boeren hebben sinds juni bijna non-stop geprotesteerd. Maar de reguliere media besteden er nauwelijks aandacht aan. Boeren hebben snelwegen geblokkeerd met hun tractoren en door koeienmest en balen hooi over de rijwegen uit te storten. Ongelooflijke foto’s zoals de volgende circuleren al de hele zomer online.

De protesten doen denken aan het Truckerskonvooi van in Canada eerder dit jaar.

Maar de TPTB zijn niet van plan toe te staan dat de demonstranten hun doel in de weg staan. Net als de Aussies vóór 2020, zijn de Nederlanders niet gewend aan gewelddadig politietuig dat hen aanvalt, zoals de modus operandi in de Verenigde Staten is. Het begon tijdens de COVID lockdown protesten eind 2021 en begin 2022…

  EU wil energie nog duurder maken: "Verwerp dit voorstel!"

…en wordt erger tijdens de boerenprotesten.

Agenten schieten zelden met pistolen in Nederland. Maar zij openden begin juli het vuur op een 16-jarige jongen die vreedzaam in een tractor zat.

Het doel is de boeren en hun aanhangers bang te maken tot meegaandheid en gehoorzaamheid.

De Bill Gates-factor

Christianne van der Wal is getrouwd met Piet van der Wal, de zoon van Okke van der Wal, die in 2019 is overleden. Okke was een van de rijkste 500 mensen van Nederland, met het grootste deel van zijn rijkdom afkomstig van Boni supermarkten. Het bedrijf heeft 44 winkels in heel Nederland en een distributiecentrum in Nijkerk. Bouke van der Wal, de broer van Piet, staat technisch gezien nu te boek als de eigenaar van Boni. Maar het is een  familiebedrijf.

Picnic is een Nederlandse online supermarkt met 70 bezorghubs en 10 distributiecentra in Nederland, Duitsland en Frankrijk. Het bedrijf is in 2015 opgericht door vijf rijke families, waaronder de van der Wal’s. Picnic vervult uitsluitend online bestellingen en bezorgingen.

Klanten kunnen geen winkel binnenlopen en iets kopen. De controverse begon in september 2021, toen de Bill and Melinda Gates Foundation in wezen het hele bedrijf kocht voor €600 miljoen, dat was toen ongeveer $707 miljoen. Verder koopt Picnic al zijn levensmiddelen bij Boni supermarkten.

Deze flagrante belangenconflicten doen er blijkbaar niet toe. “Stikstofminister” Christianne creëerde een beleid om de landbouwsector in Nederland, die vorig jaar voor meer dan €104 miljard aan goederen exporteerde, kapot te maken. Als die sector eenmaal weg is, zullen miljoenen Europeanen gedwongen zijn om al hun boodschappen bij Picnic/Boni te kopen, waarvan de familie van der Wal aanzienlijk profiteert. En met Bill Gates aan het hoofd, betekent dat veel voedsel uit insecten en uit laboratoria op het menu.

De Nederlanders weten en begrijpen wat er gebeurt. Twee distributiecentra van Picnic zijn sinds december tot de grond toe afgebrand.

Fasen van aanvaarding van genocide

Het is al een paar dagen geleden dat wij nieuwe inhoud gepubliceerd hebben, wegens het werk aan het boek The COVID Blog™. Een deel van het proces is teruggaan en alle berichten opnieuw lezen, en de algemene stemming op de respectieve tijdstippen aanvoelen.

In juni 2021 gingen de meeste verhalen op de blog over personen die stierven aan diverse #ABV smoesjes (Alles behalve vaccin). TPTB gebruikte ook nog steeds de term “doorbraakgevallen,” waarmee zogenaamde COVID-19 gevallen bedoeld werden, ondanks dat ze geïnjecteerd waren. Veertien maanden later schrijven wij nog maar zelden verhalen over slechts één slachtoffer, omdat dat geen recht meer doet aan het verwoorden van de genocide. En het doorbraakverhaal is al lang uit de wereld, want bijna alle zogenaamde COVID-19 gevallen zijn nu gevaccineerde mensen.

  Dark Winter zal nooit eindigen

Een verhaal van 21 juni 2021 over 12 verpleeghuispatiënten die in België sterven, was de eerste en enige keer dat deze blogger melding maakte van die Deagel website die een beetje een cliché geworden is. “Het wordt heel interessant om de wereldbevolking van 2020 op 2021 te vergelijken met die van 2022,” staat er in het verhaal. Er wordt dan gelinkt naar het Deagel archief. Die “voorspelde” in 2013 natuurlijk dat de Verenigde Staten tegen 2025 70% van hun bevolking zouden verliezen.

De website wordt nooit meer genoemd op The COVID Blog™, omdat niemand weet wie de eigenaar van Deagel is. Er is letterlijk geen informatie beschikbaar over wie of wat de site is. Ook zijn die voorspellingen ergens eind 2020 of begin 2021 van de site verwijderd. Het is nu alleen nog in archieven beschikbaar. Verder werd Deagel genoemd in een e-mail die Wikileaks in 2012 publiceerde van een Texaans bedrijf dat Stratfor heet. Dat doet “global intelligence” voor de eerder genoemde Dow, Lockheed Martin, Raytheon, en andere militaire aannemers van de regering.

Deductief redeneren leidt tot de conclusie dat Deagel.com gecontroleerde onthullingen zijn door TPTB.

Dat alles gezegd hebbende, hebt u geen anonieme websites nodig om te weten dat er genocide aan de gang is, vooral niet als u er al vanaf het begin verslag van doet. Deze blogger wist dat er veel mensen zouden sterven door de genocide op vaccins. Maar pas in januari 2022 werd de omvang van deze genocide kristalhelder. Aanvallen op de wereldvoedselvoorziening zijn bijna dagelijkse kost, evenals de “u zult insecten eten en het lekker vinden” propaganda.

Nederland is een van de grootste voedselproducenten ter wereld. Volgend jaar om deze tijd zal dat niet meer het geval zijn. En of het nu via na-injectie sterfgevallen zijn of via hongersnood, tegen die tijd zullen er ook miljarden sterven. Het is nu de tijd om volledig over te schakelen op het eten van alleen maar hele voedingsmiddelen (granen, groenten, vlees, enz.) om de gevolgen te verzachten. Alle bewerkte voedingsmiddelen zijn nu verdacht. Wij hebben geen idee wat ze in dat spul stoppen. En het is absoluut misselijkmakend niet te weten of u misschien net gemalen krekels, maden of sprinkhanen hebt ingeslikt.

Blijf waakzaam en bescherm uw vrienden en geliefden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

“Daarom wordt er selectief in de media gemeld wat er in Nederland gebeurt”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelTwitter censureert Pfizer-vaccingewonde Israëlische COVID-vaccindirecteur Professor Shmuel Shapira, suggereerde dat de uitbraak van de apenpokken verband hield met mRNA-vaccins
Volgend artikelOverzicht van de bloedige Oekraïense aanvallen op burgers in Donetsk op 4 augustus (Video’s 18+)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. –Om de insectenagenda te laten werken, moeten de mensen wanhopig hongerig zijn en toch de wil hebben om te leven.–

  Hier wat knowhow over bugs……

  Insects contain CHITIN which cannot be processsed by our gut.
  But chitin is a polysacharide which is very taste to cancer, parasites, fungi and pretty much all what give you sickness.
  Chitin is a building part of them!
  Also they contain METAMORPHIC steroids especially Edysterone.
  This is not a food for mammals.
  Only BIRDS can process insect food in safe conditions.
  Birds digestion apparatus is COMPLETELY different then ours……

  Stinker he!!
  Krijgen ze ons niet de pijp uit met doodspuiterkes dan met bugs…….

  • Of ze vertellen de mensen niet dat ze eigenlijk insecten eten en laten hen in de waan dat het een onderdeel van een koe of kip is. Of plantaardig. Met uitzondering van de boeren weten de meeste mensen niet wat ze eten. Zonder de boeren blijven de mensen onwetend …. en geven deze onwetendheid door aan hun kinderen en kleinkinderen

 2. Twee vingers in de lucht

  sign of presorvation

  Exposing Deception: KIRK FRANKLIN THE ILLUMINATI & FREEMASONRY MEMBER …

  emperorundertheking.blogspot.com

 3. Crocodile Dundee zei het al: “you can live on it but it tastes like shit”. Ik ga echt geen sprinkhanenkebab of wormensjaslick eten. We kunnen altijd nog een minister slachten en eten. mijn vader zij altijd: “met veel mayonaise kan je zelfs een drol nog laten smaken” dus een rot stukje ministersvlees moet ook wel op smaak te brengen zijn. Mensen wat laten we ons toch bij de bok doen. Sta godverdomme op en naai dat criminele tuig buiten, weg uit ons mooie Nederland.

  • Inderdaad, de NYT heeft onlangs gepleit om het taboe op het consumeren van mensenvlees te laten varen. En het schijnt nog goed te smaken ook, dat mensenvlees. Misschien dienen de corrupte bestuurders en handlangers toch nog een nuttig doel, aan het spit met ze dus.

 4. “En het is absoluut misselijkmakend niet te weten of u misschien net gemalen krekels, maden of sprinkhanen hebt ingeslikt.”
  Da’s erg.
  Alleen alle chemische toevoegingen, goedgekeurd door dezelfde bedrijven die de prikken hebben goedgekeurd, daar maak ik me veel meer zorgen over.

 5. Het stikstof verhaal is een rookgordijn, om de kabinet op kabinet falende stelende politici een uitweg te bieden. Falende is een groot woord, hun WEF agenda loopt als een trein, maar ze falen in het kwadraat in hun belofte aan de burgers….

  Dat politie, van wie je mag verwachten dat ze ook politiek op de hoogte zijn van wat er in dit land gebeurd, dat deze werknemers van de BV Nederland als beesten op de bevolking inslaan, dat is andere koek. Het is een keuze een beroep te kiezen waarbij geweld de leidraad en een deel van de werktaak is….wie om reden van integriteit bij de politie is gaan werken zal ofwel al vertrokken zijn, ofwel bezig zijn elders het brood te willen gaan verdienen. Wie blijft zal bereid zijn de eigen burgers op bevel te doden, zoveel is nu duidelijk.
  Hoeft dus geen verdere discussie of gedachte te zijn in de nabije toekomst….

  De energieprijzen en eigenlijk alles wat nu absurd duur word, tot 150% meer dan vorig jaar voor hout bijvoorbeeld, daarvan is de politiek de oorzaak, net als inflatie, de diefstal gepleegd door de regering. Dat is helder, en ook dat behoeft geen 5 minuten te worden besproken bij ene volksgericht. Er is simpelweg geen excuus voor, lidmaatschap van de WEF en het uitvoeren van haar agenda is de oorzaak.

  We worden ontdaan van onze grondrechten, van onze menselijkheid. We worden tot slaaf gemaakt, en hen die dat doen staan bij monumenten de gevallenen voor de vrijheid openlijk te schofferen. Rutte hoort niet bij een monument te staan voor hen die voor onze vrijheid zijn gestorven…..alsof je een verkrachter/ pedofiel conciërge maakt bij een blijfvanmijnlijf huis….

  …de huidige politieke kaste voor een volksgericht zetten is per stuk misschien 2 minuten van onze tijd, naam, functie, verraad en vonnis….plus 5 seconden….het komt eraan, het kan niet anders meer gaan.

  Als mensen honger hebben, geldgebrek etc. dan word dat tekort meestal in de directe omgeving gecorrigeerd…..armen stelen en beroven armen….fout !
  Hier is een les te leren.

  Overal in dit land wonen leden van de regerings partijen, leden die samen de WEF agenda laten doorgaan, deze zelfs steunen…..de fundering voor groeiende corruptie heeft een basis…..

  …met wortel en tak mensen, met wortel en ta.

 6. Weet niet wat Gates van plan is, maar de grond braak laten liggen is een goede zaak. De grond is danig uitgemergeld en uitgeput dat er chemische brol moet onder gemengd worden. Om terug ietwat naar een natuurlijke samenstelling te komen zou 5 jaar braak het evenwicht kunnen herstellen. Terug naar ‘vroeger’ 1 jaar akker, 1 jaar braak, 1 jaar weiland.
  Weet ook dat het Vaticaan de grootste vastgoedbezitter is van vruchtbare grond wereldwijd.
  Sobere paus aan hoofd grootste vastgoedimperium ter wereld.

 7. In de Telegraaf lezen we over de ING die je co2 uitstoot gaat meten via je uitgaven. Dat geeft je een handig inzicht om co2 uitstoot te gaan verminderen. Super ING en ook super van de Rabobank want die hebben het systeem ook al. Toevallig? Nee natuurlijk niet. Dit is een opmaat naar de co2 taks en de daaraan vast hangende credit score. Zie: https://www.burgerfront.nl/heden-de-boer-morgen-gij/

 8. Beste Mensen

  Alle levende Wezens zijn op een dag uitgeleefd
  Dus verdoemd om uit te sterven

  Zo luid de Wet nu eenmaal

  Er zal dus geen mens overblijven
  Echt alle mensen sterven uit
  Dus ook de Families Soros ,
  Hilly Billy Gates , Monsantos , Schwatzwabberlap , Elonus Anus Muskhi als alle exsamples cellen bewaard in de ijskappen in de Bunker opslagplaats alles gaat verloren
  Net als ooit de TiranosauRUSSEN uitstierven
  Gaan nu alle andere Russen die nu aan de winnende hand zijn
  Gekeken vanuit het oogpunt van Winnen en Verliezen ook dood

  De weg terug naar huis kent geen winnaars of verliezers
  Immers alles was en is een spelletje van het Alomtegenwoordige gespeeld via God Duivel of Positief Negatief
  Twee keerzijden van èèn en dezelfde munteenheid
  Linker en Rechterhand van èèn belichaming
  Als de eene hand vies is maakt / wast de andere hand die eene schoon
  Word het een beetje begrepen ?

  Tegenstrijdigheden bestaan in werkelijkheid niet
  Alles is Èèn pot Nat

  Dank U

 9. Zoek als u interesse heeft, in de toestand v.d. wereld m.n. natuur dit intervieuw op.
  The True About Green Peace. w/…
  https://Youtu.be/-rn3zdMB8k.

  Duurt ongeveer 1 en half u.
  De presentatoren kletsen zo op heet eerste gezicht teveel, maar kaarten daardoor wel goede zaken aan.

  Voormalig G. P. directeur vertelt ogen openende kwesties.

  Trek uw conclusies.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in