Foto: Kees Torn / wikimedia.org (CC BY-SA 2.0)

Sinds eind juli demonstreren duizenden boeren in Nederland tegen de regering. De regering had besluiten genomen die ongeveer een derde van de boeren hun broodwinning zullen kosten. Dit alles om het dubieuze EU-project van de “Green Deal” uit te voeren, schrijft Unzensuriert.at.

Gedwongen naar de onderhandelingstafel

Geconfronteerd met wegversperringen en massademonstraties heeft de regering onderhandelingen op gang gebracht, die vrijdag zijn geëindigd: zonder succes. En het had niet anders kunnen zijn in onze gemedialiseerde wereld, hoe de percepties van de twee partijen verschillen.

Terwijl de hoofdonderhandelaar van de regering, Johan Remkes, en premier Mark Rutte weliswaar een “diepe vertrouwenscrisis” constateerden, maar beweerden een “buitengewoon constructieve” sfeer te hebben bespeurd, sprak de Nederlandse Boerenbond van het feit dat er niet gesproken kon worden van een aanbod van de regering dat het vertrouwen in de politiek had kunnen herstellen. Voor de protestbeweging “Farmers Defence Force” was het regeringspraatje “voor de galerij”, d.w.z. voor mooie plaatjes in de media, maar verder nutteloos.

Geen concessie

Want de regering is geen stap dichter bij de boeren gekomen. Zij eisen dat de zogenaamde kritische depositiewaarde als maatstaf voor de toevoer van nutriënten uit de nieuwe meststoffenverordeningen wordt geschrapt. Premier Rutte wijst dit categorisch van de hand. Concessies: in het geheel niet.

Het toppunt van verontwaardiging was het aanbod om de omstreden stikstofvermindering met vijf jaar uit te stellen; met andere woorden, om vijf jaar door te leven en dan pas de boerderij te moeten sluiten. En zelfs dit “aanbod” werd vervolgens door Rutte geweigerd.

Eenheid aan de protestzijde

  Kijk: Vrouwen gruwelen als ze ontdekken dat het ijs dat ze net hebben gegeten, gemaakt is van maden

Het Boerenverbond, dat als ambassadeur van acht beroepsorganisaties aan de ronde deelnam, zag daarom geen heil in verdere “onderhandelingen” en beëindigde de besprekingen. Voordeel is dat alle pogingen van de regering om een wig te drijven in de protestbeweging tot nu toe mislukt zijn. De protesterende boeren blijven samen standhouden over alle andere meningsverschillen heen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Turbofase omvolking: Nederland kan burgers dwingen migranten in hun huis op te nemen!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNee, ik wil uw prik niet. Hier is waarom (Update)
Volgend artikelDOODENG! Een arts in Amerika waarschuwt voor de mogelijke overdracht van het spike-eiwit van gevaccineerden op ongevaccineerden!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

57 REACTIES

 1. Never give in, never give in, never, never, never, never—in nothing, great or small, large or petty—never give in except to convictions of honor and good sense.
  Winston Churchill

  If you’re going through hell, keep going.
  Winston Churchill

  • Ik geloof niet dat het heel kies is deze Winston Churchill aan te halen.

   Hij was de Trudeau/Rutte/Merkel van het begin 1900.

   Misschien krachtige woorden, maar laat dan de vermelding weg.

  • Ik denk dat de boeren het beter begrijpen dan de machthebbers in Den Haag. Als de Haagse plannen doorgaan raken de boeren alles kwijt en kunnen de politici door naar hun volgende leugen(s).

   • De machthebbers weten al lang dat alles in kannen en kruiken is. De boeren nog niet. Toch hoop ik dat ze doorstrijden tot hun laatste snik. Want er is geen hoop jongens. Er is geen hoop.
    Dus je kunt net zo goed je vel zo duur mogelijk verkopen.

    • Hopen liggen in het weiland. Het ligt niet aan de boeren, die gaan wel door, er valt alleen nog maar te winnen. Het is het laffe volk wat maar blijft slapen !! Triest Volk De Hollanders

 2. Rutte en co zijn de grootste landverraders die er rondlopen met maar 1 agenda Nederland moet stuk de zakkenvullers verkeerde metingen land stelen dat in opdracht van de nazi’s WEF en die clown van oranje.

   • Precies. De meeste stemmers nemen de moeite niet om zich te informeren: beter “wir haben es nicht gewusst” en het hokje naast de naam van de gebrilde narcist rood maken, dan lezen/luisteren en van alle kanten informatie tot je nemen. En mocht toevallig een “ongewenste” partij een beetje teveel stemmen krijgen, dan wordt die gewoon genegeerd of buitengesloten. Zo rolt de trein. Er zit geen (nood)rem op. Ik ben nog van een generatie die in relatieve vrijheid heeft geleefd. Wat er nu gebeurt, is werkelijk ongelofelijk. We leven in een democratuur, die steeds meer de contouren krijgt van een totalitaire staat. Straks zitten we te kijken naar onze QR-codes en krijgen we berichten dat we teveel verkeerde boodschappen deden de afgelopen maand en dat we daarom niet meer kunnen afrekenen bij supermarkten. So weit kommt es. Iedereen was gewaarschuwd. Maar de slaafse schapen stappen met open ogen in deze groteske volksverlakkerij. We blijven een laf zootje niksnutten. We deden in 40-45 niks en werkten mee aan het afvoeren van Joden, zigeuners en andere “ongewenste personen” en nu zien we weer wat er gebeurt en weer doet niemand wat. Alleen die boeren. Die laten wat zien. En de acties kunnen me niet heftig genoeg. Gooi het land maar plat. Toon ze dat er tenminste nog mensen met een ruggegraat zijn. Zo moet het. Als we het niet eens zijn met het gemanipuleer, moeten we ze een halt toeroepen. Maar ja. Het laffe zootje stemvee laat zich liever lachend door Kaag, Rutte en Jetten naar het slachthuis voeren. En dan hebben we oktober nog voor de boeg. Daar komen de mondmaskers weer. En de prikverplichting… het uitsluiten…. fase zoveel van Het Plan. Ik geloof nergens meer in. Maar mijn tijd zal het wel duren. Het is jammer dat er geen sprankje hoop meer is. Nergens. Niks. Nooit meer.

  • Van die clown valt het me nog het meest tegen. Misschien zijn wraak omdat hij vroeger zo gepest is door het volk? Met hun paparazzi die hem nooit rust gunden. Kan me helemaal voorstellen dat hij vol wraakzucht zit en dat volk wel over het randje van het ravijn wil duwen. Daarom ook met een naziwijfje is getrouwd. Gewoon lekker terugpesten dat kutvolk. De wraak zal bitterzoet zijn. Want het land dat hij nooit bezat levert hij ervoor in. Maar goed, hij zal er goed voor betaald krijgen straks.

 3. Elk gesprek of vorm van communicatie met de overheid is verspilde moeite. Ze doen toch wat ze willen. Het maakt ook niet uit wat de boeren gaan doen, of ze staken of gebouwen in de fik steken, of politici doodrijden met hun tractoren. Het maakt echt niks uit, die bedrijven gaan eraan. De voormalige landbouwgronden zullen ten goede komen van de plannen en bestemming die de EU voor ogen heeft. Zoals het er nu naar uitziet word NL een grote smartcity met Utrechtse heuvelrug en Veluwe als nationale parken. De NL taal verdwijnt, dat is nu al! Verder met een 24 uurs economie waarin burgers ondemocratisch nog schaamtelozer zullen worden afgeroomd als werkslaven voor Europese doelen en elite.

  • Hoe smart zal smartcity zijn als er nog maar weinigen over zijn om het te bewonen. Bouwen van huizen zal door De Jonge ook wel worden getraineerd. Bedoeling is chaos te scheppen.
   Maar je hebt zeer vermoedelijk gelijk over dat gesprekken niets helpen. Op welk gebied dan ook. Is alleen voor de vorm dat de “overheid” reageert, zodat hun welwillendheid om oplossingen te brengen, breeduit in de media komt. En oh kijk eens hoe goed we wel zijn…..

   Alhoewel ik soms wel lichtpuntjes zie als mensen zich echt durven uit te spreken. Zoals die Australische arts. Vraag is echter hoelang dat nog wordt gedoogd, want ja de waarheid legt natuurlijk wel de leugen van de roverheid bloot. En de tijdslijn van het programma dendert intussen voort om iedereen die er nog is, in de pas te laten lopen.
   Bah wat een overheid, wat een wereld, en ik druk me zachtjes uit.

   • Hetgeen er komt te wonen, is voornamelijk import. Door het stikstofbeleid kan er niet eerder gebouwd worden dan dat de agrarische sector om zeep is geholpen.

  • Dat is nou zo eigenaardig. Elke boer weet al jarenlang dat de overheid niet deugt. Decennialang houdt de overheid je al wortels voor. Wie bijt is slaaf. Daar ging het de overheid vóór corona al om.
   Mijn ouwe trapte er nooit in, zag wat er kon gebeuren als je hapte en hij werd erom bespot want hij bleef een kleine boer. Maar hij heeft het goed gedaan, is schuldenvrij geëindigd.

 4. Rutte is een monster. Een akelig creatuur die zijn moeder eenzaam liet sterven en daar zelfs noch trots op is. Hij past in elke geval goed in het monsterkabinet waar ongeveer elke politieker in de wereld vertegenwoordigt is.

  • Heb je er wel eens aan gedacht wat zijn moeder hem heeft aangedaan? Rutte is een monster ja, maar dat gedrag moet ergens vandaan komen. Een kind wordt niet vanzelf een monster.
   Ik denk dat zijn moeder een draak was. Waarschijnlijk ook verborgen narcist. Dat is een vreselijk soort mens. Die Mark altijd onder de plak heeft gehouden. Vandaar ook dat hij na haar dood pas ’tot bloei’ kwam.
   Beetje ’n eigenaardig soort bloei, meer sadistische bloei, maar toch..

   • Dat is toch zo bij 95% van die zielepoten in Den Haag, stuk voor stuk een klotejeugd gehad, gepest, ruzie met pa en ma, verkracht door een oom of buurman, wat dan ook. Allemaal niet leuk, maar geen reden om ALLE mensen te HATEN. Psychopaatjes zijn het, zilelige, niks waard zijnde psychopaatjes.

    • Er is ook nog die Johan Vollebroek. Die ongelofelijk gefrustreerde man die naar de rechter liep om het land stil te laten leggen. En het is nog gelukt ook omdat opeens rechters op de stoel van het kabinet gingen zitten. Maar die Vollebroek… ik zou wel eens willen weten hoe erg die vroeger – nog steeds? – gepest is en uit wat voor nest die komt. Als je ZOVEEL haat hebt en daar tot het uiterste mee gaat om iedereen het leven zuur te maken, dan ben je goed verknipt hoor. En hij had natuurlijk de D66-rechters mee. Die hadden een mandaat van Kaag.

  • Joa, kop erveur Ed. Je bent niet alleen. Zolang er leven is is er hoop en voor de dood hoeven we niet bang te zijn want aan gene zijde gaat het leven gewoon weer verder al is het op een andere manier.
   Het goede van dit alles is dat we nu de Jihad-strijders begrijpen. Die we nooit begrepen. Dit is de tijd van begrip voor elkaar kweken. Of je nou zin hebt of niet. ’n Goede tijd!

  • Blij dat ik geen “Nederland” ben 🙂 Van mij mag het gros ook opzouten hoor, maar er is een klein groepje van ik gok enkele tienduizenden die ik het leven wél gun. De mensen die het wél zien, die wakker zijn, nadenken, anderen helpen met de waarheid, actievoeren (ook al zijn het enkel Twitterberichtjes, is ook actie) en degenen die hun geld van de banken halen, naar de boer gaan etc etc. We zijn met weinig, maar dat maakt niet uit. We trappen het hele politieke gezeik stukje bij beetje onderuit en bouwen het leven wel weer op, het is niet anders.

 5. Deze regering is bezig met een build back better, WEF gecontroleerd stappenplan. Praten met dit soort graftakken heeft totaal geen zin,daar moeten hele andere middelen op worden toegepast, if you catch my drift!

 6. praten is enkel mogelijk tussen redelijke partijen, een regering die over de rechten van de eigen burgers pist en zelfs de grondwet negeert is geen gesprekspartner maar een kandidaat voor het schavot.

  Praten is nutteloos, er moet een revolutie komen en dat kan als de regering de politie inzet om met grof geweld de boeren aan te pakken. Dan is de keuze voor de rest van Nederland duidelijk en in het hier en nu.

  • @Duchesne,

   Beste,

   Je weet natuurlijk wel hoe ik hier over denk!!!!!

   Dit met de boeren…………goede afspraken, een strak met militaire precisie geleid en uitgevoerd plan……..en het juiste aantal trekkers op de juiste plaatsen met de juiste middelen…….ehhhhhhhh……

   Geef me 1 maand……….1 maand en van de weffertjes is niet meer over dan keffertjes…….met daarbij top down gezuiverd………..maar helaas, als ik dit vreselijke gehannes zie en daarbij de telkens maar weer GEREGELDE FALSE FLAGS om deze mensen in een kwaad daglicht te stellen………en ik doel op de zogenaamde autobandenbranden en stortingen van asbest……….

   Wie denkt dat deze boeren zo achterlijk zijn die denkt nog maar eens een keertje..en dan die fabel met die zogenaamde HOERNALIST die opeens een swastika vlag zag hangen en daarvan (helaas waren deze op een FOUT tijdstip gemaakt!!!!, hoe stom kun je zijn als hoernalist!) fotootjes maakte. ECHT NIET WAAR…….totale BULLSHIT!

   Dit zijn gewoon vuil tuig acties om de boeren in een kwaad daglicht te plaatsen……

   Nogmaals, 1 maand en Rutte cs zat met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid op zijn verwijfde knietjes………en ik……..hahaha…..zeg ik niet!

   Gegroet beste,

   Gladiator

 7. Daar is Rutte ook op uit. Op revolutie. Zodat hij ons aan kan pakken. Hij vind ons een ingekakt volkje en pakt ons daar op. Hij weet dat we toch niets terug doen. Slap volk dat we zijn.

  “Elke welgelukte aanslag op de vrijheid kan dus de Staat nooit dan medeplichtige zijn. Hoofdschuldige blijft de plichtsvergeten burger zelf die in zonde en zingenot zijn zedelijke spierkracht verslappend de kracht tot eigen initiatief verloor” Toen hij dat citaat uitsprak keek hij bijzonder zelfingenomen uit zijn corrupte oogjes.

  https://twitter.com/Armandodvx/status/1556950193895051265
  https://apokalypsnu.nl/2021/08/23/vroeg-rutte-het-volk-om-op-te-staan-of-toonde-een-psychopaat-zijn-ware-gezicht/

 8. Gooi het land maar eens echt plat met trekkers en vrachtwagens! Sluit havens, vliegvelden, rij rondjes rondom Amsterdam en Den Haag, parkeer een paar honderd trekkers bij politici voor deur en organiseer daar barbecues en evenementen. Ga weg bij de banken, neem ook al zijn het honderdduizen euro’s, alles alleen nog in contanten aan. Stop de leugens, stop het bankenkartel, stop de politici, stop de 2030 agenda!!!

 9. Idd. De acties zijn veel te zacht, veel te vriendelijk. Die “natuurgebieden kunnen in de fik, het land kan plat gelegd worden door een week de melk in de sloot te laten lopen, de ingangen van steden blokkeren.

  Maar nooit, nooit dat linkse van de kliek van Rutte vertrouwen; dat zijn adders!

  • In Frankrijk dreigt een groot tekort aan melk. Zelf ben ik een absolute melkmuil. Ik ben tegen verspilling van voedsel. De voedingsindustrie verspilt zelf ongelooflijk veel voedsel. Vandaag las ik van een reaguurder hier op FN die in de vriesindustrie werkt dat er maar liefst VIJFTIG PROCENT aan voedsel wordt WEGGEGOOID. Goed voedsel wel te verstaan. Laat er dan van de melk melkpoeder worden gemaakt in plaats deze in de sloten te kieperen.

   NIEMAND OP DE WERELD ZOU HONGER HOEVEN HEBBEN !!!
   Wanneer er werkelijk op humanitaire wijze met voedsel (en deze te verbouwen) zou worden omgegaan.
   En NEEN er is geen sprake van overbevolking !!!
   Dat wordt de mensheid ingefluisterd door degenen die de mensheid haten en ervan af willen !!!
   WAKE UP PEOPLE !!!

  • Dat natuurgebied bevat OOK leven. In Australië zijn vele hectares natuurgebieden MET OPZET drooggelegd door het water om te leiden. Daarna is er de fik ingezet. Door hetzelfde tuig wat alles en iedereen wil domineren. Vele agrariërs waren daardoor de lul en VELE dieren !!! De verzekeringspremies schoten hiermee omhoog om nog een val te zetten voor de gewone mensen. Denk na voordat je uitspraken doet !!!

   • Zet dat in de fik in NL, en die “natuurgebieden”bestaan niet meer en dus is de uitstoot van boeren niet meer relevant.

    Vuur lost veel op en is niet duur.
    Rondom Athene zijn vaak bosbranden. gek niet?
    In Griekenland zijn “nachthuizen”toegestaan; dwz: zet ’s nachts 4 muren met dak, tafel en bed erin, en het mag blijven staan, als er rook uit de schoorsteen komt.

    Bos heeft geen waarde; maar daar mag nooitgebouwd worden. Als het in de fik gaat, wel dus, en vliegt de waarde met een factor 50–150 omhoog.

   • ‘Staatsbosbeheer’ wil in de duinen bij Schoorl nu 90 hectares bos kappen vanwege het klimaat. Waarom gaan ze dit trucje niet toepassen in pak ‘m beet Lage Vuursche?

 10. Als je te zacht en voorspelbaar bent, wordt er niet over je gelopen, maar gefietst! Zie destijds Fokker….
  Dat tuig in kaabinet is gekocht en betaald; die moet je dwingen; door b.v nieuwe verkiezingen af te dwingen.

  • De strekking begrepen, blij dat mijn Engels niet zo heeeel erg goed is.
   Een deel van de genoemde ziekmakende parasieten ed is ook nu al bekend. En ook wat die in het lichaam veroorzaken.
   Vraag me nu af of we niet al veel langer hiermee via allerlei wegen belast zijn geworden. Ook hier weer: immuunsysteem niet in orde, vatbaarder voor allerlei zaken.
   Dus zorg goed voor je immuunsysteem om het zo lang mogelijk gezond te houden.

 11. De methode van die linkse honden is simpel: zoveel mogelijk tijd rekken, totdat het publiek of de betrokken groep interesse en weerstand verliest; dan die wet erdoor rammen.
  Denk even terug aan boer Koekkoek….
  ———————————————
  Ik heb jaren onderdelen geleverd voor mest injectie in de grond.
  Plotseling werd de verplichting opgeheven; reden: maakte geen moer verschil. WEL boeren op hoge kosten gejaagd.

 12. ALS de boeren volhouden, en overgaan naar wat hardere acties, en dat doen tot in December, dan komt de misere van de idiote inflatie (die veel hoger is dan dat de staat zegt) en gebrek aan gas (terwijl export doorgaat) dan komt alles bij elkaar en kan rechts wellicht winnen en NL terug brengen naar normaliteit.
  DWZ: uit EU, uit euro, uit Nato, uit UN, uit WHO en vluchtelingen eruit; naar “wir schaffen das” land

  Typisch: UN, EU,Nato, zijn uitvindingen van de nazi’s voor 1945.

  Inflatie: 2 trillioen euro’s zijn bijgedrukt; zou–voor zover mijn info gaat–40% van alle euro’s in omloop zijn; dat betekent, dat met de dezelfde zekerheden, de euro alweer 40% gekelderd is.
  Euro was al 45% gezakt sinds onvrijwillige invoering…..
  Nu zelfs onde de waardeloze USA dollar; waarvan er 6 trillioen zijn bijgedrukt; 40% van alle dollardjes..

 13. ´Kritische leden D66-focusgroep presenteert nieuw stikstofaanpak zonder veestapelkrimp

  Datum: donderdag 11 augustus 2022 in Categorie: D66 , Stikstof

  Twee wetenschappers, Han Lindeboom en Johan Sanders, die betrokken waren bij een D66-focusgroep over de stikstofcrisis hebben woensdag een nieuw stikstofplan gepresenteerd op Texel.

  Bart Reijmerink 11-8-2022

  Volgens deze nieuwe aanpak is een krimp van de veestapel helemaal niet nodig. Beide wetenschappers hebben de plannen aan enkele VVD-Kamerleden overhandigd.

  Professor Han Lindeboom had in juni op NPO Radio 2 een boekje open gedaan over de werkwijze van D66. Lindeboom was betrokken bij een focusgroep van de democraten die bezig was met het stikstofdossier. Tijdens diverse bijeenkomsten focuste deze groep zich op het stikstofbeleid. De focusgroep kwam er al snel achter dat er niks wetenschappelijks was aan het stikstofbeleid, maar deze conclusie mocht niet gedeeld worden met de rest van Nederland. Dit zou namelijk een partij als FVD in de kaart spelen, aldus Lindeboom.

  Bij Op Z’n Kop, de NPO-podcast van Marianne Zwagerman, vertelde Lindeboom dat de conclusies van het onderzoek van de focusgroep, waar hij deel van uitmaakte, niet gedeeld mochten worden van Tweede Kamerlid Tjeerd de Groot omdat die “koren op de molen” zouden zijn “van Thierry Baudet.”

  Binnen deze D66-focusgroep was er nogal stevige kritiek te horen op de kabinetsplannen voor de stikstofreductie. Volgens wetenschapper Lindeboom klopte zelfs sommige RIVM-cijfers niet. Dit hebben zij in een rapport dan ook aangekaart, maar dit rapport mocht absoluut niet naar buitenkomen, aldus De Groot. Het zou natuurlijk voor D66 een flinke flater zijn als nota bene een eigen werkgroep de landbouwvisie van D66 bekritiseert.

  Lindeboom heeft nu samen met Johan Sanders een alternatief plan gepresenteerd. In dit plan wordt omschreven hoe men in Nederland de stikstofuitstoot kan reduceren zonder dat de veestapel hoeft te krimpen. Volgens beide wetenschappers is het belangrijk dat men vooral de focus legt op innovatie.

  Dat kan door met minder stikstof uit kunstmest en veevoer uit het buitenland toch dezelfde landbouwopbrengsten te halen, zowel in de veehouderij als de akkerbouw.

  “Zonder moeite kunnen we achter het doel van het kabinet staan om 39.000 ton stikstof emissiereductie te bereiken voor 2034”, vertelt Sanders´

  https://www.stichting-jas.nl/2022/08/zoeken-contact-opinie-tpi-een-grove.html

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in