Pixabay

Dit had ik echt moeten bedenken toen ik klein was. Als ik elke vraag van een leraar had kunnen beantwoorden door te miauwen als een kat of te brullen als een dinosaurus, dan hadden ze me nooit kunnen beschuldigen van een fout antwoord. En als het tijd was voor een overhoring of een toets, dan had ik op elke vraag kunnen antwoorden met een pootafdruk. Natuurlijk zou tientallen jaren geleden niemand met zoiets weggekomen zijn. Toen ik nog een kind was, zou iedereen die zo’n stunt probeerde uit te halen meteen naar het kantoor van de directeur zijn gemarcheerd. Maar nu leven we in een tijd waarin we verondersteld worden mensen toe te staan zich te identificeren als wat ze maar willen, schrijft Michael Snyder.

Vooral in het Verenigd Koninkrijk is het absurd geworden. Volgens een onderzoek van de Telegraph staan scholen in het Verenigd Koninkrijk nu toe dat kinderen zich als allemaal verschillende dingen identificeren…

Op een middelbare staatsschool in Wales zou een leerling ‘miauwen’ als een leraar vragen stelt, in plaats van in het Engels te antwoorden, zo meldt de Telegraph.

Op andere scholen wil er blijkbaar één als dinosaurus aangesproken worden, één beweert zich als paard te identificeren terwijl een ander een cape zou dragen en als maan erkend zou willen worden.

Vroeger wisten leraren hoe ze met dit soort onzin om moesten gaan.

Maar tegenwoordig krijgen ze de opdracht om de kinderen niet te corrigeren omdat dat “discriminerend” zou zijn…

Scholieren beweren dat leraren zich “niet mogen ergeren” aan dergelijk gedrag, omdat het dan als discriminerend zou worden gezien.

Naar verluidt ontsporen de lessen echter volledig door deze interacties, met alle gevolgen van dien voor de kwaliteit van het onderwijs aan hun klasgenoten.

Deze leraren in het Verenigd Koninkrijk moeten er dus letterlijk het beste van zien te maken wanneer leerlingen op hun vragen reageren met “dierengeluiden“…

Ik zou dat niet kunnen verdragen.

Als mij verteld werd dat ik leerlingen de hele dag dierengeluiden moest laten maken, dan zou ik er gewoon mee stoppen.

Blijkbaar doet een leerling die zich identificeert als “een kat” dit al drie jaar

In een bijzonder storend geval sprak de krant met een leerling in Wales die beweerde dat een klasgenoot zich al drie jaar als kat identificeerde.

De leerling klaagde: “Als ze vragen beantwoorden, miauwen ze in plaats van een vraag in het Engels te beantwoorden.

Neem je me in de maling?

Vroeger zou dat kind op de eerste dag gecorrigeerd zijn.

Maar tegenwoordig mag je niets meer zeggen.

Dat zou gewoon niet fatsoenlijk zijn.

Een 13-jarig meisje werd onlangs zelfs “verachtelijk” genoemd door haar lerares toen ze een klasgenoot confronteerde die zich identificeert als “een kat”…

Een 13-jarig meisje werd vrijdag “verachtelijk” genoemd door haar lerares op een Church of England school in het Verenigd Koninkrijk nadat ze een klasgenoot gevraagd had waarom zij zich identificeert als kat.

Het schoolmeisje en haar vriendin werden berispt door hun leraar op het Rye College in East Sussex aan het einde van een les “levensonderwijs” in de achtste klas, waar hen werd verteld dat ze “konden zijn wie je wilt zijn en hoe je je identificeert is aan jou,” meldde The Telegraph.

Hier in de Verenigde Staten gaan we heel snel dezelfde kant op.

  Bill Gates wil kunstmatige intelligentie gebruiken om samenzweringstheorieën te bestrijden

We hebben net vernomen dat leraren op openbare scholen in New York nu de opdracht krijgen om “de geslachtsverandering van kinderen in sommige gevallen geheim te houden voor de ouders”…

Het New York State Education Department (NYSED) heeft maandag 42 pagina’s nieuwe richtlijnen voor openbare scholen uitgebracht, met daarin een sectie over het in sommige gevallen geheimhouden van geslachtsveranderingen van kinderen voor ouders.

Het rapport, getiteld “Creating a Safe, Supportive, and Affirming School Environment for Transgender and Gender Expansive Students” (Een veilige, ondersteunende en bevestigende schoolomgeving creëren voor transgender- en genderexperimentele leerlingen), stelt dat de geslachtsidentiteit van een leerling gebaseerd moet zijn op de eigen verklaring van de leerling en dat beheerders dergelijke informatie voor gezinnen geheim moeten houden als zij dat nodig achten.

Kunt u dat geloven?

Hoe denkt u dat ouders die opzettelijk door leerkrachten misleid zijn, zullen reageren als ze achter de waarheid komen?

De weg is geëffend voor een aantal zeer verwarrende rechtszaken.

En soms kan het toestaan dat leerlingen zich identificeren als wat ze maar willen, echt tragische gevolgen hebben.

Eerder vandaag las ik bijvoorbeeld over een 12-jarig meisje dat brutaal verkracht was op een middelbare school in New Mexico

Het bericht verwees naar een incident in oktober 2021, toen haar dochter Ray*, een 6e klasser op de ASK Academy charterschool in Rio Rancho, New Mexico, naar verluidt in het meisjestoilet werd verkracht door een oudere biologische mannelijke leerling.

Toen de mannelijke leerling voor het eerst het meisjestoilet binnenkwam, zei Ray dat ze haar handen aan het wassen was en niet speciaal lette op het geslacht van de leerling, noch was ze zich bewust van zijn “genderidentiteit”.

Maar voordat ze het wist, liep de mannelijke student naar haar toe, zette haar tegen de balie en worstelde haar op de grond. Nadat hij haar op haar hoofd had geslagen, hield hij haar naar verluidt vast, scheurde haar broek en verkrachtte haar.

Het spijt me, maar als ik een man een jonge vrouw een toilet in zie volgen, dan is er een probleem.

  Platinamunt van 1 biljoen dollar kan de VS redden van economische ineenstorting

Als samenleving hebben we allemaal ons gezond verstand verloren.

Als ik zeg dat ik een kip ben, maakt me dat nog geen kip.

Maar nu leren we onze kinderen dat ze zich kunnen “identificeren” als wat ze maar willen.

Als ik zeg dat de tijd dringt, overdrijf ik absoluut niet.

De sociale samenhang van onze samenleving valt overal om ons heen letterlijk uit elkaar.

De gekken runnen op dit moment het gekkenhuis en we voeden een hele generatie kinderen op die compleet en totaal in de war zullen zijn als ze ooit de kans krijgen om volwassen te worden.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Het kerende tijVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe nieuwe analyse van de militaire evolutie van Rusland door de denktank van West Point ontleed
Volgend artikelHoeveel lijnen van demilitarisatie, denazificatie maken een sanitaire zone voor Oekraïens grondgebied – ten oosten van Lvov, wat blijft er over?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

29 REACTIES

 1. Ik identificeer mij als soeverein mens tegenwoordig bij alle overheidsinstanties en die heeft geen plichten naar de overheid. Hooguit rechten en ze moeten mijn wens respecteren omdat je je dus ook als hond of kat mag identificeren…

  En verder identificeer ik mij als zelfstandig denkend en wat een ander vind boeit mij weinig

 2. Ik betaal ook geen hondenbelasting meer.
  Ik heb een brief naar de gemeente gestuurd, en die zijn zó woke joh, met de opmerking dat mijn honden zich een kat voelen.
  En ik ga ervan overtuigd dat dit helemaal in hun straatje past 😉.
  Grapje op z’n tijd, sorry kwam zomaar in me op.

 3. Over de laatste zinnen: ik denk niet dat juist die kinderen de volwassenheid gaan halen, zullen vroegtijdig sterven aan rmna vervuiling. Als die kutkinderen die zich zogezegd anders identificeren als dat ze zijn zijn geprikt. Of geinfecteerd door de doorgeboosterde ouders.

  Ach, vroeger was je druk, nu drukken ze je vol met ritalin. Je kunt niet zeggen dat we dit niet zagen aankomen.

  Dus wees erop bedacht dat de gekken die het gekkenhuis regelen een zeer kort leven beschoren is.

  Wijs man zij ooit: wacht geduldig, dit gaat zich helemaal vanzelf oplossen. Letterlijk

 4. Als deze idioterie zich mag voortzetten en er niet (van hogerhand) ingegrepen wordt is dit echt het einde van de westerse beschaving. Ik denk dan ook dat het ook niet de bedoeling is dat dit gekkenhuis waarin we nu leven overeind blijft maar dat de ondergang gepland is. De Russen en de Chinezen hoeven alleen maar met de armen over elkaar geduldig af te wachten en alleen de satanische debielen die hun grenzen dreigen over te komen te elimineren. Maar dit is nog niet alles. Het westerse bevolking zal als ze hun zin krijgen niet alleen uit mensen bestaan die geloven dat ze draken, vlinders, honden, katten en planeten zijn. Nee, het hele spul gaat ook nog op dieet. Dus wie geen wormen eet is een fascist. Dit gaat niet goed en dat is ook helemaal niet de bedoeling!

 5. De pest is dat vele ouders niet unaniem achter dingen staan. Anders zouden vele ouders
  hun kinderen al lang van vele scholen gehaald hebben.
  Er is nog steeds heel veel te zeggen over het schoolsysteem (kidnappers).

  Dat krijg je als er geen directe-democratie is.

 6. Ik heb nog van niemand vernomen dat hij/zij zichzelf identificeert als ‘ schaap ‘
  En de kids als ‘ lammetjes ‘.
  Dat zou nog eens een soort van ‘ gender realisme ‘ zijn.

  Tijdens het wegbrengen van hun kinderen naar school, komt een ouder een bekende andere ouder tegen en vraagt; ” heee, hoe gaat het met jou”?
  Zegt de ander; ” BHEEEEEst” .

 7. Wafwafwoeffgrrwoefff !!! Ik denk dat ik me ga identificeren als kees-hond zodat ik álle teefjes ga dekken óf als een Chinese-naakt-hond, dan hoef ik geen kleren meer aan ! Grrrommmmm wafwoefwoefwafferdewaf.

  • Ze kunnen zich in de voormiddag ook identificeren als kat, in de namiddag als hond en ’s avonds als ezel.
   “Those whom the gods wish to destroy, they make mad first.” (Prometheus)

 8. Uit balorigheid heb ik wel eens gezegd, “ik ben niet gek, ik ben een vliegtuig.” maar nu weet ik het niet meer. Kijk, zo’n eenmotorig vliegtuigje zo’n Cessna gaat nog wel maar hoe krijg je een Airbus in je achtertuin.

  • In de Bijlmer was dat indertijd helaas geen probleem. Wordt dacht ik nog over gebekvecht wie daar de schuldige van is/van zijn. Net als er nog andere “rampen” niet de juiste oorzaak hebben opgekregen..

 9. Als kinderen zich blijven gedragen, als in dit geval “een kat of een poes”, dan zitten ze over vijf jaar nog in groep één te miauwen terwijl alle kinderen die niets te mauwen hebben, gewoon in diezelfde tijd door promoveren naar groep zes. Uiteindelijk word dit gedrag toch ingehaald door de onontkoombare gevolgen van dit gedrag. Hier moet heel wat werk verzet worden door de ouders van die miauwers, die zijn verantwoordelijk, NIET de leerkrachten.
  Voor miauwen krijg je geen cijfers, als ik leerkracht was, kreeg je elke keer een vette NUL op je werk. Eens zien wie dan de langste adem heeft.

 10. Alleen in ‘Westerse’ landen , de rest van de wereld lacht zich kapot. Gelukkig maar dat hier geen gecoördineerd plan achter zit om de Westerse beschaving kapot te maken , dat is een complottheorie ……gelukkig maar.
  De zin op het einde “De gekken runnen op dit moment het gekkenhuis….” ,degenen die de ‘gekken’ controleren en aansturen zijn allerminst gek maar weten (of beter , denken te weten) verdomt goed waar ze mee bezig zijn. Oeps, alweer een complottheorie zonder ook maar enig bewijs , vraag maar aan een fact-checker.

 11. Dit doet me denken aan aan het boek ‘De duisternis aanwezig’ of ‘This present darkness’ van Frank Peretti. Het is een roman maar het is een zeer verhelderend boek (goed researched ook) over de geestelijke strijd waar we in zitten.

  Daarin komt een meisje voor dat zich al pony identificeert en daarmee totaal onaangepast gedrag vertoont. Zoals de 2s die nu aan de lgbtqia2s+P geplakt ‘moet’ worden. Dit staat voor ‘2 spirit’ of zo? Maar in het boek blijkt ze bezeten door een demon. Two spirits dus.

  Gisteren ook een video gekeken over Beyoncé en haar ‘alter ego’ Sasha Fierce. Ze herkent zichzelf niet, ze heeft blackouts, ze kan niet presteren als zichzelf tijdens rehearsals. Om over alle satanische symboliek en vulgaire taal van dit ooit zo christelijke koorzangeresje maar te zwijgen.

  Goed boek trouwens. Al lees je het als spannend boek, je hoeft het niet te geloven. Maar zelfs ook ‘The Exorcist ‘ is zeer goed onderbouwd met ware gebeurtenissen. Peretti geeft alleen de christelijke kant van het verhaal. Met een positief einde.

   • Ik had de P er al aan geplakt. 😉
    Dat is trouwens waar de + impliciet ook voor staat. They who shan’t be named

    Het gaat trouwens niet om het groomen maar om consumeren. Zoals, het gaat niet om de keuken maar om de eetkamer of slaapkamer.

   • PS

    Zeer belangrijk nieuws om dit punt nog duidelijker te maken: in Boston zijn 6 ‘cross-dressers’ door de brandweer aangetroffen in een smerig appartement vol drugs, drank en dildos met 4 gekidnapte kinderen onder 10 jaar oud. Een van de mannen had een hartaanval gekregen.

    Dit gaat natuurlijk niet om transgenders… Maar dit is dus wel precies waar de hele agenda om draait.

    Redacted tonight 22 juni 23

 12. Beste Mensen

  Dat mag
  Uitbeelden een dier
  Zolang er geen afwijkings gedragen worden vertoond
  Ieder mens beeld een dier uit
  Het kan zijn èèn uit alle Dieren
  Dus inclusief een dier mens
  Alleen het laats op genoemde correspondeert met een echte Mens

  Dank U

 13. De wereld is compleet ziek en gestoord geworden.Dit is zo ziek.Hoe ver gaat dit nog.Ik weet gewoon niet meer wat ik zeggen moet.Dat zelfs de kinderen bedorven zijn geworden in hun Geest en hun hart.En dat op zulke jonge leeftijd.En die leraren die zijn echt zelf compleet ziek dit zijn toch geen normale leraren meer.En de ouders wat vinden die hier van of hebben zij niks meer te vertellen want als ze dat wel zouden doen lopen ze dan het risico dat hun kinderen door de staat af genomen word.Deze wereld is niet leuk meer.

  • Beste Mensen

   Dit is het gevangenis
   Het gevangenis van leven en dood
   Symbool van dit gevangenis staat het Swastika 卐 het cyclus van leven en dood
   Of Of
   Dus
   Of
   Allas is Goed
   Of
   Alles is Slecht
   De kijk der mensheid via of Ego God Duivel theorie Systeem onschuldige weerloze Schaapjes offeren
   Waarom geen Leeuw / Tijger ?
   Of
   Daiva’s Kijk Pure liefde tot Alles
   Dus geen bloed vergieten
   Offeren van planten Zaden die welken ouder zijn dan 3 jaren
   Immers Alle bloed houdende Wezens die van plaats A naar B op eigen ontwikkelde kracht zichzelf kunnen verplaatsen
   Die zijn Familie van elkaar
   Zijn met elkaar verbonden

   Ahimsa
   Geweldloosheid
   Universele Liefde
   Laat deze uit oude echte heilige geschriften voor gekouwde vertalen om dat beter te kunnen begrijpen

   https://youtu.be/UboO9X71Z5I

   Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in