VK Verpleegtehuis: 24 bewoners (een derde) overleden in 3 weken na experimentele mRNA Covid-injecties

2

In wat bijna een dagelijks bericht aan het worden is over massale verpleegtehuis sterfgevallen na injecties met de experimentele mRNA Covid-injecties, meldt een bejaardentehuis in het Verenigd Koninkrijk dat meer dan een derde van hun bewoners is overleden na het ontvangen van de twijfelachtige mRNA Covid-injecties.

We zien nu een zeer voorspelbaar patroon dat over de hele wereld wordt gerapporteerd, waar ouderen in een zeer verontrustend tempo sterven na massale vaccinaties met de experimentele mRNA-injecties.

En in al deze gevallen citeren de plaatselijke media lokale functionarissen die zeggen dat de “vaccins” niets met de sterfgevallen te maken hebben. Zij verklaren ook dat sterfgevallen na de experimentele mRNA-injecties “te verwachten” zijn.

Hoe kunnen mensen blijven geloven dat dit waar is? Dit gebeurt nu over de hele wereld, op vele plaatsen, en wij worden verondersteld te geloven dat de Covid-uitbraken gelijktijdig met de massale vaccinaties plaatsvonden, maar dat er geen verband is met de injecties?

Dit is wat de Daily Echo schrijft over de sterfgevallen in verpleeghuizen in Basingstoke in het Verenigd Koninkrijk:

“Tenminste 22 mensen zijn gestorven in een verzorgingstehuis in Hampshire (Daily Mail meldt 24 doden) in een van de ergste uitbraken van het coronavirus pandemie tot nu toe.

De sterfgevallen deden zich voor in het Pemberley House Care Home in Basingstoke, dat wordt beheerd door het particuliere bedrijf Avery Healthcare.

De uitbraak werd voor het eerst gemeld op dinsdag 5 januari, toen volgens bronnen 60 procent van de bewoners positief op de ziekte testte.

Binnen drie weken waren 22 mensen overleden – meer dan een derde van de bewoners van het tehuis.

Naar verluidt is de uitbraak begonnen toen de bewoners hun eerste Coronavirus-vaccinatie kregen. De Medicines and Healthcare Products Regulation Agency (MHRA) zei dat er geen aanwijzingen waren dat het vaccin verantwoordelijk was voor de sterfgevallen.

In het advies van de regering staat dat men “geen Covid-19 kan oplopen door het vaccin, maar het is mogelijk dat men Covid-19 heeft opgelopen en zich niet realiseert dat men de symptomen heeft tot na de vaccinatie”, eraan toevoegend dat het “een week of twee” kan duren na de eerste dosis om bescherming op te bouwen.

Een woordvoerder van de MHRA zei dat ze bedroefd waren over de sterfgevallen, maar zei dat ze geen verband hielden met het vaccin dat de patiënten hebben gekregen: “We zijn bedroefd te horen over sterfgevallen die zich hebben voorgedaan na het ontvangen van COVID-19 vaccinatie. Onze monitoring wijst er echter niet op dat de COVID-19-vaccins tot de sterfgevallen hebben bijgedragen.

Het is niet onverwacht dat sommige van deze mensen natuurlijk ziek kunnen worden door hun leeftijd of onderliggende aandoeningen kort nadat ze gevaccineerd zijn, zonder dat het vaccin daar een rol in speelt”. Volledig artikel.

Echter, veel gezondheidswerkers die in deze verzorgingshuizen werken betwisten nu dit verhaal, dat deze sterfgevallen te wijten zijn aan “natuurlijke ziekten” onder de ouderen die niets te maken hebben met de vaccinaties, inclusief een klokkenluider die een gediplomeerd verpleegassistent is en publiekelijk bekend maakte wat hij zag in zijn verzorgingshuis. Hij rapporteerde dat:

[…] nadat ze de mRNA-injectie hadden gekregen, konden bewoners die vroeger zelfstandig konden lopen, niet meer lopen. Bewoners die vroeger een intelligent gesprek met hem voerden, kunnen niet meer praten.

En nu gaan ze dood. “Ze vallen als vliegen”. (Hier het gehele artikel met video.)

Het uitgangspunt dat wordt gebruikt om te rechtvaardigen dat geen van deze sterfgevallen verband houdt met de experimentele Covid-injecties is dat “men geen Covid-19 kan krijgen van het vaccin”, wat ook het standpunt van de Food and Drug Administration (FDA) is.

  Inmiddels 23 vaccins gerelateerde sterfgevallen gemeld in Zweden

Van de Daily Echo:

“Het advies van de regering stelt dat men “geen Covid-19 kan oplopen door het vaccin, maar het is mogelijk om Covid-19 opgelopen te hebben en je niet te realiseren dat je de symptomen hebt tot na je vaccinatie-afspraak”, eraan toevoegend dat het “een week of twee” kan duren na de eerste dosis om bescherming op te bouwen”.

Van de FDA:

“ZAL HET MODERNA COVID-19 VACCIN MIJ COVID-19 GEVEN?
Nee. Het Moderna Covid-19 vaccin bevat geen SARS-CoV-2 en kan u geen Covid-19 geven”.

Dus, zo gaat de redenering, als deze overleden bewoners allemaal positief getest zijn op Covid-19, dan kunnen ze volgens “overheidsbronnen” niet gestorven zijn aan de vaccins.

Ziet u hoe dit hele argument uit elkaar valt als de premisse dat het “vaccin” iemand geen Covid-19 kan geven, onjuist blijkt te zijn?

En het bewijs tot nu toe wijst erop dat deze overtuiging over een nieuw product dat pas een paar weken op de markt is en versneld werd om het op de markt te krijgen, en zogenaamd iemand geen Covid-19 kan geven, niet waar is.

De grootste massale injectiecampagne die tot nu toe heeft plaatsgevonden vond plaats in Israël, en uit hun gegevens blijkt dat meer dan 12.000 mensen besmet raakten met Covid-19 NA de injecties. Zie:

12.400 Israëliërs positief getest op Coronavirus na experimenteel Pfizer Covid-19 vaccin

De correlaties tussen het uitrollen van deze experimentele mRNA-injecties en sterfgevallen in verpleeghuizen is zeer duidelijk.

De Daily Mail berichtte over de tragedie in het Pemberley House verzorgingstehuis in Basingstoke, maar meldde ook dat soortgelijke sterftecijfers worden waargenomen in het hele Verenigd Koninkrijk in “verzorgingstehuizen,” waarvan zij de schuld geven aan het Covid virus. Zij produceerden deze grafiek:

Het Britse bureau voor de statistiek heeft vastgesteld dat in de week eindigend op 22 januari 1.705 bewoners van verzorgingstehuizen aan het virus zijn overleden, tegen 661 twee weken geleden. Bron.

En terwijl de regering deze sterfgevallen aan het virus blijft wijten, wat gebeurde er nog meer in december, toen het aantal sterfgevallen in feite daalde, totdat het in januari snel omhoog schoot?

De introductie van de experimentele mRNA Covid-injecties van Pfizer, en later Moderna, begon in december.

  3 miljoen mondkapjes per minuut: het volgende plasticprobleem?

Het is tijd om het “officiële” standpunt aan te vechten dat deze injecties geen Covid-19 virus bevatten en daarom iemand dus niet het virus kunnen geven, omdat er duidelijk iets is waardoor deze mensen die “aan Covid” sterven, positief testen.

Misschien moeten we beter begrijpen hoe deze mRNA-injecties precies werken.

Dr. Lee Merritt, MD, werd onlangs geïnterviewd door Alex Newman van The New America.

Dr. Lee Merritt begon haar medische loopbaan op vierjarige leeftijd, toen zij de “zwarte tas” van haar vader droeg bij huisbezoeken, langs de binnenwegen van Iowa. In 1980 studeerde zij af aan de Universiteit van Rochester School of Medicine and Dentistry in New York, waar zij voor het leven werd gekozen als lid van de Alpha Omega Alpha Honor Medical Society.

Dr. Merritt liep stage bij de Amerikaanse marine in de orthopedische chirurgie en diende negen jaar als marinearts en -chirurg, waar zij ook biowapens bestudeerde, voordat zij terugkeerde naar Rochester, waar zij als enige vrouw werd benoemd tot Louis A. Goldstein Fellow in de spinale chirurgie.

Dr. Merritt voert sinds 1995 een privé-praktijk voor orthopedische en spinale chirurgie, heeft zitting gehad in het bestuur van de Arizona Medical Association en is voormalig voorzitter van de Association of American Physicians and Surgeons. (Bron)

Health Impact News heeft het gedeelte van haar interview met Alex Newman waar zij de mRNA “vaccins” bespreekt, gekopieerd. Dit is van hen Bitchute Channel (het is ook beschikbaar op Rumble):

Een gedeeltelijke transcriptie:

“Nou, ik heb veel zorgen. Niet de minste daarvan is voor de integriteit en de morele laakbaarheid van de medische professie.

Als je kijkt naar de geschiedenis van deze vaccins, even heel snel, zijn dit experimentele biologische middelen. Ik noem ze zelfs niet graag vaccins, omdat een klassiek vaccin als volgt werkt: Je kweekt een aantal ziekteverwekkers, dus laten we zeggen mazelen. Je kweekt de mazelen in een vat of in eieren, en dan neem je daar een deel van, en je maakt het minder sterk.

Je verzwakt het. Je maakt het zwakker, en er zijn verschillende manieren om dat te doen, en dan injecteer je het in mensen, en hun eigen immuunsysteem ziet die verzwakte ziekteverwekker. En dan reageren ze er net genoeg op dat het het in hun immuun geheugen zit.

En als ze er de volgende keer aan worden blootgesteld, hebben ze het onthouden en kunnen ze theoretisch beter reageren.

Dat is wat je lichaam in werkelijkheid doet als het ziek wordt. Zonder al dit vaccinatiegedoe, word je ziek van een virus en krijg je perfecte levenslange immuniteit, voor het grootste deel, en is het voorbij.

Dus hoe is dit (mRNA injecties) anders?

Wel, ze geven je geen ziekteverwekker, of een stukje van een ziekteverwekker, of een klein stukje met een adjuvans.

Wat ze doen is mRNA programmeren. En mRNA heeft een klein stukje, het is als DNA, maar het is boodschapper-RNA.

Het maakt eiwitten aan in het lichaam. Het is een soort computerchip die je in een 3D-printer stopt en dan vertel je het wat je wilt dat het maakt, en het print het uit.

We hebben dat in engineering, en dit is het biologische equivalent. Ik maak wat mRNA, en het vertelt je lichaam om bepaalde dingen te doen.

In dit geval hebben ze een stukje van dit mRNA gemaakt om in elke cel van je lichaam dat spike-eiwit te maken. Of tenminste een deel ervan.

En dat spike-eiwit, je bent eigenlijk de ziekteverwekker in je lichaam aan het maken.

Hier wordt het een beetje onduidelijk hoeveel van dat spike-eiwit er wordt aangemaakt, en ik weet niet hoe ik daar achter kan komen, ik kan het niet vinden, maar ik weet zeker dat iemand het weet.

Wat er gebeurt is, en dit is het probleem. Ik zal je vertellen wat er gebeurde in de dierstudies. Er zijn vier verschillende vaccins en drie verschillende dierstudies geweest waar ik van weet.

Ze begonnen na SARS, en ze deden katten. En daarna MERS, dat waren allemaal Coronavirus-pathogenen die dodelijker zijn (dan Covid-19), en na MERS probeerden ze het bij fretten.

Dus wat er gebeurde was dat alle dieren stierven.

Ik wil er even op wijzen. We hebben nog nooit met succes een dierstudie voor dit type virus uitgevoerd.

We hebben dit nog nooit bij mensen gedaan. Tenminste, wij niet. Misschien de Chinezen wel.

We hebben niet echt een trackrecord van succes. Dit vaccin is uitgerold naar distributie centra voordat ze zelfs maar lieten zien dat de FDA het goedkeurde. Realiseer je je dat?

Ik heb dat nog nooit eerder zien gebeuren.

En het langste dat ze mensen hebben gevolgd na het vaccin is twee maanden.

Dat is niet genoeg tijd om te weten dat we dat antilichaam versterkingsprobleem niet zullen hebben.

Over het potentieel voor militair gebruik:

Ik zal dit militaire punt maken. Dit is een perfect binair wapen.

Ik weet nooit precies waarvoor dat mRNA geprogrammeerd is, en u ook niet en de meeste artsen ook niet.

De dokters kunnen niet bij die gegevens. De jongens aan de top van dit project, weten het. Maar wij weten het niet”.

Dus, vertrouwt u nog steeds uw regering die zegt dat deze mRNA injecties niet kunnen veroorzaken dat iemand Covid krijgt? Of spreken de feiten voor zich?

  Kopenhagen: grote demonstratie tegen vaccinpaspoort

Want de gegevens, de ECHTE feiten, tonen aan dat bejaarden zeer plotseling overlijden vlak nadat de mRNA vaccinatieprogramma’s zijn gestart in deze verpleegtehuizen.

De rijken worden rijker. De wereldleiders op het gebied van vaccins, die in het verleden hebben samengewerkt om een mRNA-vaccin voor HIV/AIDS te ontwikkelen, staan nu allemaal op de loonlijst van de Amerikaanse regering (behalve Bill Gates – tenminste niet rechtstreeks.) Bovenste rij van links naar rechts: CDC directeur Robert Redfield, Bill Gates, Operation Warp Speed directeur Dr. Moncef Slaoui. Onderste rij naast President Trump: Dr. Anthony Fauci, en Dr. Deborah Birx.

Een “massamoord”: 53 doden in Gibraltar sinds het begin van de vaccinaties

Vorig artikelMacron: kapitalisme werkt niet meer
Volgend artikelNAVO bereidt zich voor op globaal conflict: “Democratie wordt bedreigd”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Dus, zonder de lokale liegende functionarissen, geen corona doden/zieken meer.
    Dus zonder de lokale liegende functionarissen, hebben de nationale volkverraders geen macht meer, want zelf zijn ze te laf om een gifspuit in iemand te duwen , zoals alle massmoordenaars ( hitler, mao, stalin)
    Trek zelf uw besluit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in