© Marco Verch Professional / Flickr (CC BY 2.0)

Volgens het Israëlische Ministerie van Volksgezondheid zijn meer dan 12.400 Israëliërs positief getest op Covid-19 na te zijn ingeënt met experimentele Pfizer COVID-19 vaccininjecties. Het ministerie verklaarde dat het in dit stadium nog moeilijk is definitieve conclusies te trekken over de effectiviteit van het vaccin, in positieve of negatieve zin.

Meer dan 12.400 Israëlische inwoners hebben na vaccinatie positief getest op Covid-19, onder wie 69 mensen die al de tweede dosis hadden gekregen, die begin vorige week werd toegediend, meldt het Israëlische ministerie van Volksgezondheid.

Van de 3.199 mensen die tussen dag 22 en dag 28 na het eerste vaccin een Coronavirustest ondergingen, bleken er 84 positief te zijn (2,6 procent), waaronder 69 mensen die al twee keer waren gevaccineerd.

“In dit stadium is het nog moeilijk definitieve conclusies te trekken over de doeltreffendheid van het vaccin, ten goede of ten kwade. In sommige groepen van ingeënte personen tijdens de verschillende post-vaccinatieperioden komt de verhouding van positieve tests overeen met de verhouding van positieve tests in de algemene bevolking, waarvan de overgrote meerderheid nog niet was gevaccineerd.

Er kunnen ook problemen zijn die verband houden met het feit dat de meeste mensen die het eerst zijn gevaccineerd en die dus de meeste tijd na de vaccinatie hebben opgebouwd, ouder zijn dan 60 jaar”.

Volgens Pfizer zou de grote sprong in immuniteit moeten komen tussen dag 15 en dag 21, wanneer de effectiviteit van het vaccin zou moeten stijgen van 52 procent naar 89 procent, waarna de tweede dosis het gevaccineerde percentage op een staat van 95 procent bescherming zou moeten brengen.

  Soros' Corona-alarm: Kan het einde van de EU betekenen

Maar deze statistieken, hoe bemoedigend ze ook zijn, kunnen niet bepalen in welke mate het vaccin bescherming biedt aan elke individuele persoon.

Bovendien is het zo dat hoe meer mensen worden gevaccineerd, hoe waarschijnlijker het wordt dat er een kloof zal ontstaan tussen de resultaten van Pfizer in zijn klinische proeven en de resultaten in het veld, niet alleen wat betreft de mate van doeltreffendheid van het vaccin voor individuele personen, maar ook wat betreft de algemene doeltreffendheid en het vermogen om “kudde-immuniteit” te verschaffen.

Dit geldt vooral omdat nog steeds niet duidelijk is in welke mate het vaccin bescherming biedt tegen mutaties van het virus.

Verdere sterfgevallen kort na de Coronavaccinatie in Zwitserland en Israël

Vorig artikelBiden verscheurt Trump’s immigratiebeleid
Volgend artikelVS: wil 74 miljoen mensen tot terroristen bestempelen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

4 REACTIES

  1. Juist het idee hierachter is vermoedelijk heel simpel, u moet uw gezondheids-APK steeds opnieuw laten checken, zo om de 2 maanden een nieuwe prik in uw bovenarm, zo bent gevrijwaard van het niet door de postulaten van Koch geëxtraheerde Sars-2 Cov-2 virus (Kuch)…Bel uw huisarts wanneer de nieuwste updates omtrent het virus en de vaccine voorradig zijn.

  2. Its not a vaccine !! there is a definition for a vaccine and this aint it. Its a gen therapie, and it transform the human cells into a virus, to learn the body to defeat the virus. people injected with the gen therapie, produce the virus itself. The body create its own auto-immunity. So tests cant be used by people that are treated with the therapy. Aint there people that know there business or is kwak fauci in controll? Hello people, do you understand. Not a vaccin and you can die from it very fast, if there is a allergic reaction.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in