James (hij geeft zijn achternaam in de video) is een CNA, Certified Nursing Assistant (gecertificeerd verpleegkundig assistent), en hij nam deze video op als klokkenluider omdat hij niet langer kon zwijgen.

James meldt dat in 2020 heel weinig bewoners in het verpleegtehuis waar hij werkt ziek werden van Covid, en dat geen van hen in het hele jaar 2020 is overleden.

Echter, kort na het toedienen van de Pfizer’s experimentele mRNA injecties, stierven er 14 bewoners binnen twee weken, en hij meldt dat vele anderen de dood nabij zijn.

De video is lang (47 minuten), en het is duidelijk dat James lijdt aan emotionele stress, en hij geeft toe dat hij niets te winnen heeft bij het openbaar maken, en dat hij waarschijnlijk zijn baan zal verliezen door dit te doen.

Maar hij maakt heel duidelijk dat dit patiënten waren die hij kende en verzorgde (hij is ook een “lekenpastor”), en dat na de injectie met het mRNA-vaccin, bewoners die vroeger zelfstandig konden lopen, niet meer kunnen lopen. Bewoners die vroeger een intelligent gesprek met hem voerden, kunnen niet meer praten.

En nu gaan ze dood. “Ze vallen als vliegen”.

Zijn superieuren verklaren de sterfgevallen als veroorzaakt door een Covid-19 “super-verspreider”.

Echter, de bewoners die weigerden de injecties te nemen, zijn niet ziek, zegt James.

James maakt onomwonden duidelijk dat hij als christen niet meer met zijn geweten kan leven, en dat hij niet langer kan zwijgen.

Hij is niet anti-vaccin, maar deelt gewoon wat hij weet dat waar is, met betrekking tot de mensen die hij nu al meer dan 10 jaar in zijn beroep verzorgt.

  Wie schudt er met de pot? 

Dit is inmiddels een heel duidelijk patroon. Injecteer de ouderen met de mRNA-vaccins, en geef vervolgens hun ziekten en sterfgevallen de schuld van het Covid-19 virus.

De enige reden waarom Big Pharma en de door hen gesponsorde media hiermee wegkomen, is omdat meer gezondheidswerkers zoals James niet naar voren durven te treden om op te komen voor de hulpelozen.

Zelfs velen in de alternatieve media zijn schuldig aan het niet verslaggeven van deze genocide tegen onze oudjes, zoals James stelt, omdat mensen meer bezig zijn met het politieke nieuws van Donald Trump en Joe Biden, terwijl de grootmoeder, grootvader van mensen en anderen worden gedood door deze injecties.

James roept andere CNA’s, verpleegkundigen en familieleden op om naar buiten te treden en de wereld te vertellen wat er aan de hand is met deze experimentele mRNA Covid-19 injecties.

Hoeveel levens moeten er nog verloren gaan voordat we iets zeggen?

Als je weet wat er gebeurt, maar je niet uitspreekt, dan ben je deel van het probleem.

En schaam jullie in de alternatieve media die zich meer zorgen maken over welke tiran president moet worden, dan over het berichten van de grootste genocide misdaad die dit land ooit heeft gezien.

“Red hen die naar de dood worden geleid; houd hen tegen die naar de slachtbank waggelen”.

Als u zegt: ‘Maar wij wisten hier niets van’, ziet dan niet Hij die de harten weegt? Weet hij niet, die uw leven bewaakt? Zal hij niet een ieder vergelden naar wat hij gedaan heeft?”

(Spreuken 24:11-12)

De video en berichtgeving komen van het Minds.com account. Deze video is ook beschikbaar op hun Bitchute channel en Rumble account.

Vaccinatie sterfgevallen plotseling “Corona slachtoffers” – Nadat 25% van de gevaccineerden stierf in bejaardentehuis

Vorig artikelEuropese virologen krijgen een training hoe te liegen en hoe statistieken te vervalsen om maximale angst te creëren
Volgend artikelMerkel en de EU bevestigen: Corona dient de Great Reset
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Is in Nederland ook een makkelijke manier om ouderen te doden zodat er minder AOW en pensioen betaald hoeft te worden. Kan dan fijn naar Brussel. Ik vind het allemaal te toevallig. En als het nu 1 bron was maar het zijn er talloze. Ik denk dat Moderna nog het veiligste vaccin is.

 2. RNA vaccin van Pfizer en Biontech bevatten Luciferin opgelost in 66,6 Fosfaat. Laat je dus nooit inenten met dit spul!
  Wilt u de blauwe of de bruine Pfizer ampul?!
  Mogelijk dat dat Luciferin noodzakelijk is voor de tattoo (lichtmarkering in je huid). Er zit dus wel degelijk Nanovloeistof (robotjes welke reageren op frequenties van 5G) in het spuitje. Wie het krijgt is verloren, overgenomen en robot geworden. Niet meer zichzelf.

  Daarom willen ze overheids dienaars eerst spuiten ,geen werkend geweten meer
  eeuwige verdoemenis ,hell

 3. Moderna: Mode…rna. Dood op beslissing van de staat.

  Het is geplande uitroeing.
  Vaccinatie + chemtrails+ 5G==dood van alle inproductieven, zoals bedoeld.

  Nou ben ik wel voorstander om alle niet in NL geborenen te vaccineren.
  Dat ruimt op.

  Ik vraag me wel af, hoe lang massamoord geheim gehouden kan worden….
  Denk dat er daarom zo’n haast is met vaccineren van ouderen.

  Uhhh….eerst de linksen maar doen?

  • Vrees dat u volkomen gelijk hebt.
   Chemtrails worden al jaren gebruikt( eerst in Vietnamoorlog).
   Nu om het weer te maken. Regen en sneeuw op bestelling en soms loopt het fout zoals Madrid.
   Dezelfde stoffen die aan weermodificatie worden gebruikt om onze kosmos meer geleidend te maken voor allerlei straling. Begon met Radio,Radar en nu met 5G.
   De chemische stoffen worden als nano parkikels in onze atmosfeer gespoten met vliegtuigen maar ook met kanonnen, bv. in China aan Himalaya.
   De burgers die beschuldigt worden van complotdenkers zijn dit helemaal niet.
   De feiten zijn feiten en stonden op agenda van Europese Gemeenschap, Spanje enz…
   In Brussel werd eerst door de Overheid beslist dat ze hun bevolking niet wensten te gebruiken als proefkonijnen. Het Grondwettelijk Hof heeft beslist dat electrosensibelen de slimme meters mogen weigeren wegens hoge straling. 5G wordt ondertussen overal uitgerold.
   Mijn vriend burgerlijk ingenieur, deskundige zegt dit wordt dood en ziekten.

  • De ouderen worden eerst gevaccineerd omdat ze geen tot weinig toegang hebben tot alternatieve media. Mijn clienten waren echt bang(en enorm eenzaam)gemaakt. Men is er veelal ook van overtuigd nu veilig te zijn, en ik hoor regelmatig dat iedereen verplicht zou moet worden de prik te nemen. “Want de overheid heeft zo zijn best gedaan, en door ongevaccineerden duurt het langer voor we eruit zijn” De kritische enkeling is door niet kritische kinderen, en de groepsdruk bezweken. (soms op straffe van kleinkinderen niet mogen zien)

   In het verpleeg/verzorghuis en bij hun 60/70 jarige kinderen heeft de propaganda goed zijn werk gedaan.

   Wat betreft de zorgmedewerkers, die laten zich al snel emotioneel chanteren met de gezondheid van hun clienten (anders waren er al lang stakingen geweest omtrent loon, werkdruk en organisatorische bullshit) en op sommige locaties zijn mensen echt onder druk gezet op straffe van overplaatsing en ontslag. Zorgorganisaties zijn van oudsher goed in het vinden van onzin om kritische zorgmedewerkers te wieberen.

   Verder zijn een aantal van mijn collega’s helaas goedgelovig en dom (sorry, als je in de zorg werkt en je zomaar, zonder zelf te onderzoeken, met experimentele goedjes laat inspuiten op advies van een schoolmeester, waar niemand een verantwoordelijkheid voor wil nemen, en waarvan niemand weet wat het op de lange termijn doet dan kan ik je niet anders dan dom noemen.)

   Overigens werk ik momenteel met zo’n 50% collega’s die wel kunnen nadenken, trots op hen!

 4. Beste mensen, in de 70er jaren hebben veel organisaties die zich bezig hielden met milieu en vervuiling, zich verzet tegen het storten van afval of het lozen van “kwik” houdende stoffen.
  Deze kwik houdende afvalstoffen zouden slecht zijn voor de gezondheid van levende wezens ,dieren, mensen.
  Zijn jullie er van bewust dat in de griep prik die ze ons massaal hebben aangeprezen en toegediend ook sporen van “kwik” , alluminiumsolfide, te vinden zijn.
  Óók wordt alluminiumsolfide gebruikt in de Gemmtrails, en in deodorant’s die de mens via huid en luchtwegen in ons lichaam binnendringen, de reden van deze vergiftiging is om het lichaam ” geleidend” te maken voor elektronische straling van 5G.
  Gebruik je verstand als je dat nog hebt, laat je jou lichaam niet vergiftigen.
  Denk goed na, we zijn toch geen proefdieren waar ze mee doen willen wat hun uitkomt ( Big Farma)

  • Ik had op school een natuurkunde leraar die speelde met kwik als of het een soort van speeltje was.
   Door het van ze ene hand in ze andere te laten overlopen. Het zag er wel gaaf uit.
   Waarschijnlijk is de man al jaren geleden overleden aan de gevolgen.
   Terwijl het toen toch wel bekend moet zijn geweest dat dat nou bepaald bevorderend is voor je gezondheid.
   Hij deed dit wel in een speciaal gebouwde test ruimte voor proeven in de klas.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in