De wetenschap is in mensen. Covid-19 mondkapjes veroorzaken bacteriële infecties en verlies van zuurstofopname, wat resulteert in minder nutriënten die in het menselijk lichaam worden afgeleverd. Dit heeft een directe negatieve invloed op het immuunsysteem. Sociale afstand is een totale mislukking als een strategie om Covid-19 te vermijden. Het blijkt dat sociale afstand de pandemie verergert, schrijft auteur S.D. Wells op Vaccines.news.

Niemand op school of op het werk, of in parken, winkels en restaurants, bouwt op dit moment de juiste natuurlijke antilichamen tegen wat dan ook op. Wanneer de getransformeerde Covid-19 stammen om de hoek komen kijken, zullen de mensen die mondkapjes dragen, zich de hele dag met antibacteriële middelen insmeren en zich sociaal distantiëren, het zwaarst getroffen worden en misschien allemaal sterven.

Het wordt nog erger. Volledig gevaccineerde mensen in Michigan sterven als vliegen, door het vaccin, niet door Covid-19. Laten we dat herhalen. Volledig gevaccineerde mensen sterven aan het mRNA griepvaccin. Dat is geen neveneffect. Ze zijn dood.

Dat komt omdat mRNA-technologie de mogelijkheid heeft om het menselijk immuunsysteem volledig uit te schakelen met het “omzetten van een schakelaar” in uw cellen en uw DNA. Het boodschapper-RNA kan menselijke cellen letterlijk instrueren om als kankercellen te functioneren, terwijl het de natuurlijke immuunfunctie onderdrukt die de slechte cellen zou bestrijden.

Dit is het complete tegenovergestelde van wat de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) en de vaccinfabrikanten iedereen nu vertellen over de Covid-vaccins, en dit is gebaseerd op klinisch onderzoek door moleculaire biologen van het Sloan Kettering Instituut. Mensen, kanker-aanjagers zitten verstopt in het RNA. Snap je het? Sommige van de smerige vaccins veroorzaken dodelijke bloedstolsels. Is dit hoe je de griep bestrijdt? Is dit de varkensgriep, Zikavirus, mazelen, waterpokken, of Covid-21?

  Schapenkanonnenvoer

Het gaat erom de Amerikanen vuile vaccins te verkopen, maar het kwik van de griepprikken en de fluoride in het kraanwater heeft 150 miljoen mensen te suf gemaakt om het te zien.

De 5 domste dingen die mensen doen die hun immuunsysteem vernielen, waardoor ze vatbaarder worden voor nieuwe versies van Covid

 1. Je laten injecteren met de mRNA-vaccin series is echt dom (en dodelijk).
 2. Sociale distantie is echt idioot.
 3. De hele dag een mondkapjes dragen is echt stupide.
 4. Alles antibacterieel behandelen is onwetend.
 5. Samenklampen met andere “gevaccineerde” schapen is super dom.

Covidioten.

De kuddetheorie is nu volledig ontmanteld en vernietigd door Covid-19 CDC’s propagandamachine

Vroeger eiste de CDC dat alle gevaccineerde kinderen en hun ouders dicht opeen zouden kruipen, in veiligheid in aantallen, omdat, nou ja… vaccin. Als je eenmaal gevaccineerd bent, ben je 100 procent veilig, 100 procent van de tijd, waar je ook heengaat, tenzij, nou ja… de ongevaccineerden. Dat was de theorie van de CDC. Als je kind zou spelen met speelgoed dat een vaccinvrij kind net had aangeraakt, dan gevaar!

Nu preekt de CDC dat we allemaal sociale afstand moeten houden NADAT we de vaccinatieserie hebben gehad. Draag je mondkapje en kom bij niemand in de buurt, nooit. Omhels zelfs je familieleden niet. Raak nooit iets aan of… Covid! Dat is de boodschap. Wat is er met die kuddetheorie gebeurd? Was het allemaal een leugen, of past het gewoon niet in het verhaal van deze Marxistische plandemie? Het was allemaal propaganda en leugens mensen.

De consumenten in Amerika behoren tot de domste, meest gehersenspoelde schapen op deze planeet (niet kwaad bedoeld als u dit nu leest). Ze kopen door de corporatie gemaakte voedselproducten en door de corporatie gemaakte medicijnen en kunnen er niet achter komen waarom ze vechten tegen kanker, diabetes en primaire kandidaten zijn voor het oplopen van Covid-19. Wat is er misgegaan? Vragen ze zich af. Waarom ik?

  De Universele Oorlog tegen de mensheid: Extreem terrorisme tegen de eigen bevolking heeft de controle over het Westen en de wereld overgenomen

Laat het mondkapje vallen, de sociale distantie, de antibacteriële alles, de kudde leugen, en als je al geprikt bent met mRNA, veel geluk.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het Schapensyndroom

Vorig artikelDr. Derek Knauss: “COVID is nep; de zieken hebben in werkelijkheid influenza A of B”
Volgend artikelFamilie van vaccindode Christina eist excuses van AstraZeneca
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. We zitten middenin een uiterst geraffineerde psyop. Ikzelf ben niet hoog opgeleid maar denk van mijzelf dat ik redelijk logisch kan denken. Het verbaast me dat kennissen van mij die langer in de schoolbanken hebben gezeten compleet meegaan in het angst-narratief en met smart in de rij staan te wachten voor de spuit van Gates. Zij lezen nog steeds De Volkskrant of NRC, (die ik een jaar geleden uitsluitend als kattenbakvulling ging gebruiken en kort daarna definitief van de deurmat heb verbannen) en weigeren zich te verdiepen in kritische geluiden.
  Soms twijfel ik aan mijzelf: ‘Ben ik nou gek?’ Dan moet ik weer luisteren naar een paar wetenschappers die het ‘andere’ verhaal uitleggen om dan tot de conclusie te komen: ‘Ik ben niet gek, zíj zijn het spoor bijster.’
  Het is makkelijker om mensen voor de gek te houden dan ze ervan te overtuigen dat ze voor de gek gehouden worden. Ik vermoed dat hoger opgeleiden (die niet intelligenter hoeven te zijn!) moeilijker van gedachten te veranderen zijn, zij zullen moeilijker kunnen accepteren dat ze opgelicht worden of zijn.
  Maar:
  Je kunt alle mensen voor enige tijd voor de gek houden,
  Je kunt sommige mensen voor altijd voor de gek houden,
  Je kunt onmogelijk alle mensen voor altijd voor de gek houden.
  Daar put ik hoop uit.

 2. @AlbertV.
  Tja, in Hollywood zombiefilms is 99% van de bevolking ook veranderd in hersendode zombies en zijn het ook altijd een kleine groep mensen die niet hersendood zijn en door zombies aangevallen worden.
  In het real life scenario dat nu bezig is, is dat niet anders.

  99% van de bevolking is door de mainstream media zodanig gehersenspoeld dat ze eigenlijk veranderd zijn in hersendode zombies. En natuurlijk beseffen hersendode zombies niet dat ze zombies geworden zijn. Niet in de film en niet in real life.

  NB: Hersendode zombies ervan proberen te overtuigen dat ze zombies geworden zijn, is zinloos (en bovendien gevaarlijk).

 3. Toen er jaarlijks duizenden stierven door griep of complicatie met griep werd er haast nooit over gesproken nu is het chinese virus dag in dag uit in de media en word het politiek geëxploiteerd tot in het ongelofelijke maar wat men vergeet is dat het blijft en waarom word China nooit meer vermeld.

 4. ‘In een studie uitgevoerd door het NHLBI (National heart, lung and blood institute) in de Verenigde Staten dat gepubliceerd werd op 9 juni 2020, is vast komen te staan dat de grootte (de hoeveelheid vertakkingen in de longen) van de luchtwegen een rol speelt bij het wel of niet ontwikkelen van COPD.

  Mensen met relatief kleine luchtwegen (weinig vertakkingen) in verhouding tot de grootte van hun longen, hebben een kleinere ademhalingscapaciteit.

  Tot voor kort werd aangenomen dat de luchtwegen altijd in verhouding met de longen meegroeien en dat iedereen ongeveer evenveel vertakkingen heeft, maar dit blijkt dus lang niet altijd zo te zijn.

  Om nu te onderzoeken of die grootte van de luchtwegen bijdraagt aan het wel of niet ontwikkelen van COPD, werden 6500 ouderen onderzocht. Minder longcapaciteit is een normaal verschijnsel bij ouder worden, maar nu blijkt dat ouderen met relatief kleinere luchtwegen veel minder longcapaciteit hebben dan gemiddeld en veel vaker COPD hebben ontwikkeld.

  Andersom bleek ook dat mensen met relatief grote luchtwegen in verhouding tot hun longen, veel minder risico lopen op het ontwikkelen van COPD, zij blijken genoeg ademreserve te hebben, zelfs al roken zij stevig.

  De grootte van de luchtwegen blijkt echter niet de enige oorzaak van COPD naast roken.
  Onlangs is vast komen te staan dat een tekort aan het eiwit Alfa-1 antitripsine ook een rol speelt.

  Alfa-1, ook AAT genoemd, is een eiwit dat het lichaam beschermt tegen ontstekingen en dat gemaakt wordt in de lever. Bij een tekort aan AAT is het lichaam onvoldoende beschermd, met name tegen het enzym elastane.

  Elastane is een enzym dat onder meer de longen beschadigt,
  waardoor longemfyseem optreedt. Alfa-1 is een erfelijke aandoening en dit verklaart het soms al op jongere leeftijd optreden van COPD. Hoe eerder de diagnose van het tekort aan AAT gesteld wordt, hoe beter de kwaliteit van leven behouden kan blijven.’

  https://www.copdoplossingen.nl/a-64254812/copd-klachten-symptomen/ik-heb-nooit-gerookt-en-nu-heb-ik-toch-ernstig-copd-hoe-kan-dat/

  https://www.copdoplossingen.nl/

 5. Nu het steeds meer bekent wordt dat het corona niets anders is dan de jaarlijkse griep. Dat al die maatregelen hele andere bedoelingen hebben, dan er wordt beweerd door de media en de politiek. Nu ik weet wat het uiteindelijke doel is van deze mensonterende maatregelen, die totaal niets met onze gezondheid te maken heeft. En dat het nu ieder voor zich is geworden. Want de grote meute krijg je niet aan hun verstand dat zij voorgelogen, bedrogen en gechanteerd worden door de media en de politiek. Je moet het los laten, het is verspilde energie, om die slaafse gehoorzame meute op andere gedachte te brengen. Zij laten zich nu vrijwillig vergiftigen met het mRNA vaccin, wat onomkeerbaar is voor de persoon in kwestie. Deze personen beseffen niet dat er een psychologische oorlog gevoerd wordt tegen de mensheid door het DSG. Alle regeringen die de leuze propageren van Build Better Back zitten allemaal in het complot tegen de mensheid. Zij zijn de uitvoerders van de agenda 2030, die de mensheid wil terug brengen naar 500.000 mensen op de wereld. De uitvoerders verketteren iedereen die hun plannen doorzien en/of niet met hun eens zijn. Er zijn tig voorbeelden te vinden op internet, waar alle stappen staan wat betreft het DSG van plan zijn met de mensheid. Zij zijn zo zeker van dat hun plan slaagt, dat zij niets meer verbergen. Iedereen kan het inzien en lezen. Hoe zij het vertellen lijkt het eerste instantie humaan, maar zodra jij het gaat beseffen wat er uiteindelijk mee bedoelt wordt en wat het voor jou betekent c.q. wat het voor jou in gaat houden. Dan is het een heel ander verhaal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in