© CGTN via YouTube

De Franse president Emmanuel Macron gebruikt de Corona-infectie als argument om de wereldeconomie opnieuw vorm te geven. Die zal gebaseerd zijn op het bestrijden van “klimaatverandering” en sociale onrechtvaardigheden, zo verklaarde hij tijdens het “World Economic Forum” in Davos.

De links-liberale president van Frankrijk, Emmanuel Macron, valt nu het “moderne kapitalisme” aan, dat volgens hem niet meer werkt.

De economie van de toekomst moet in plaats daarvan gebaseerd zijn op bedrijven die hun concurrentievermogen in evenwicht brengen door het bestrijden van “klimaatverandering” en het verminderen van de zogenaamde kooldioxide-uitstoot.

Dit doet denken aan de inclusive recovery die door de regering Rutte in Nederland is gelanceerd.

“We zullen deze pandemie alleen te boven komen met een economie die meer oog heeft voor het bestrijden van ongelijkheden”, beweert Macron.

Volgens de Franse leider heeft het kapitalisme geleid tot een “diepe morele en economische crisis” waarin “honderden duizenden mensen over de hele wereld het gevoel hebben hun nut te verliezen”.

Macron beweert ook dat er “twee koningen in dit systeem zijn – aandeelhouders en consumenten”, en dat het kapitalisme het klimaat heeft geschaad en arbeiders niet heeft geholpen.

“Het kapitalistische model met deze open economie kan niet meer werken in deze samenleving”.

Emmanuel Macron brengt ook hulde aan de nieuwe president van de Verenigde Staten, Joe Biden, voor het opnieuw verbinden van de Verenigde Staten aan het Akkoord van Parijs.

Bataclan: De horror die verzwegen werd

  Als ze openlijk toegeven dat ze "niet-menselijke" lichamen uit UFO's hebben gehaald, wat hebben ze dan als volgende stap gepland?
Vorig artikelTsjechische restaurants en bars gaan weer open ondanks overheidsverbod
Volgend artikelVK Verpleegtehuis: 24 bewoners (een derde) overleden in 3 weken na experimentele mRNA Covid-injecties
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. De linkse wereld wijde dictators gaan met hun private jet en limousine naar Davos en besluiten samen hoe wij moeten leven, alles onder de mom van klimaat. De grootste vervuilers en vernietigers zijn de Elite globalistische miljardairs die het volk de wet willen voorschrijven.

 2. Macron: kapitalisme werkt niet meer

  Macron heeft gelijk, maar hij zal wel een bijbedoeling hebben over zijn geliefde kapitalisme, immers Macron werkte voor een voormalig zakenbank Rothschild & Cie bankiers dus hij weet de klappen van de zweep. Na de slachting op industriële schaal van de Eerste Wereldoorlog schreeuwde om een zondebok, Wie had er verdiend? Dat waren de bankiers! En het kon natuurlijk geen toeval zijn dat daaronder heel veel Joden waren.

  Er verschenen pamfletten de zogenaamde Protocollen van de Wijzen van Sion’. Over een uiterst geheime bijeenkomst waarin de Joodse leiders afspraken hoe zij de macht over de wereld zouden krijgen. Bewijs was er niet. Nu werd deze onbekende Macron, met een onduidelijk programma, de machtigste man van Frankrijk. Voor wie had ook alweer gewerkt, ja juist.

  Mijn grootvader (Fabrikant) bleef het herhalen; kapitalisme gaan aan zijn eigen succes ten onder, na 50 jaar zal het argument van mijn opa dus bewaarheid worden, zelf den ik dat het uiteindelijk een smeltvorm van communisme en kapitalisme zals worden, het communisme voor de proletariërs en het kapitalisme voor de 1% van de wereldbevolking die zo’n beetje alles in bezit heeft.

  • Een smeltvorm tussen kapitaalisme en communisme is het Nationaal Socialisme, met deze vorm heb je geen schulden aan de bankiers en druk je je eigen geld en kan je staat ecomomisch bloeien! Dieren rechten, fatsoenlijk met het milleu en landschap omgaan waren ook belangrijke speerpunten voor hun! Hun enige zonde is de strijd tegen de renteknechtschap van vnl joodse bankiers, die juist het communisme financierden! Ze namen de gewone mensen alles af, om zelf steeds rijker en machtiger te worden! Voor de strijd tegen dit kwaad worden ze nu nog steeds gedemoniseerd, door de leugenmedia! (ook vnl in joodse handen)!
   Gek he, Macron jood, Klaus Schwab jood, Soros jood, Bil Gates rypto jood en ga zo maar door! Hadden de NS politici geen gelijk over dit alles kun je je nu weer af gaan vragen! Dit geld niet voor de gewone vooral van origine in Palestina wonende orginele joden niet! Die hangen meest de Jeruzalemse gematigderb talmoet aan de anderen de Babylonische extreemistische talmoet, die hun het uitverkoren volk noem dat de wereld zal beheersen, daar hebben wij het meest mee te maken! En dat moet je durven bespreekbaar te maken en tegen te vechten, anders zijn we verloren!

 3. De groote kapitalist moet net veel zeggen? dat het kapitalisme niet meer want hij hoort zelf bij de 1% die net het meest zelf de hypocriete rothschild?klimaat heefd niets te maken met hoe rijk of arm je bent als mens deze nwo hypocrieten halen elk excuus aan om the great reset zo vlekkeloos te laten verlopen.het is tijd voor een grote opstand tegen deze linkse facisten!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in