Meerdere wetenschappers: Coronavirus veranderd in Lab om beter te hechten aan de mens

1

”Exclusive information. Multiple highly regarded scientists who have studied Coronavirus say that the VlRUS has been manipulated in labs to better attach to human cells. Turns out, research on that very thing was conducted here in the United States until the research was banned in 2013. In 2014, the research appears to have resumed through funding to several labs in China through payments to Eco Health Alliance. We break down the timeline.” – Ben Swann, Truth in Media.

“Exclusieve informatie. Meerdere hoog aangeschreven wetenschappers die het Coronavirus hebben bestudeerd, zeggen dat het VlRUS in laboratoria is gemanipuleerd om zich beter te kunnen hechten aan menselijke cellen. Het blijkt dat er hier in de Verenigde Staten onderzoek naar is gedaan, totdat het onderzoek in 2013 werd verboden. In 2014 lijkt het onderzoek te zijn hervat door middel van financiering aan verschillende laboratoria in China door middel van betalingen aan Eco Health Alliance. We breken de tijdlijn in stukken.” – Ben Swann, Truth in Media.

Dwangmedicatie met vaccin moet beslissen of u mag reizen

  Hoe George Floyd werd gearresteerd
Vorig artikelPremier League-club neemt afstand van de boodschap dat blanke levens waarde hebben
Volgend artikelItaliaanse imam: “Christelijke vrouwen zijn onze prooi!”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Eco health alliance geeft nul op internet zoeken….behalve iets met Clinton hospital…..

    Mijns inziens is dit een misgelopen cq gelekt virus, zoals de Bijlmerramp een biologischwapen lekte waardoor heden ten dagen duizenden Nederlanders zware vermoeidheid problemen hebben. Natuurlijk is dit aluhoedjes gedoe en onze totaal betrouwbare overheid zorgt voor ons.

    Dus uw totale overheersing door de overheid is in het belang van u. En in de toekomst word voor de blanke vrouwen een passende partner aangewezen om de bevolkingsaanwas te garanderen. Via de Coronawetten gaat men dit flikken, en worden blanke vrouwen straks geforceerd om zwarte kindjes te baren. Onzin? Kon u zich vorig jaar voorstellen dat u niet met een vreemde meer mag afspreken, uw eigen kinderen niet meer in de auto mogen zitten omdat ze elders staan ingeschreven…..en uw ouders mogen apart sterven, zonder familie.

    Verplicht zwarte ratten baren, wellicht is complotdenken meer realistisch dan u kunt vermoeden.

    Zodra de coronawet erdoor komt bent u uw vrijheid kwijt, permanent. Eenmaal verworven macht word niet meer afgegeven. Enkel door geweld. En dit is de laatste ronde…..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in