Screenshot X (Twitter)

De Hongaarse premier Viktor Orbán heeft gewaarschuwd dat de poging van de Deep State om de Amerikaanse democratie te ondermijnen zal leiden tot de Derde Wereldoorlog.

Tijdens een interview met Tucker Carlson deze week, besprak Orbán zijn visie op de oorlog tussen Rusland en Oekraïne en de fatale fout van het Westen om de Russische president Vladimir Poetin verkeerd te begrijpen en te onderschatten, schrijft Thepeoplesvoice.

“Het is niet alleen een verkeerd begrip, het is een leugen,” begint Orban, toen hem gevraagd werd naar het feit dat Amerikaanse media obsessief beweren dat “Oekraïne de oorlog aan het winnen is.”

Summit.news meldt: Hij suggereert dat de regering Biden Rusland verkeerd begrijpt, en dat pogingen om Poetin te verwijderen tot gevaarlijke instabiliteit zouden kunnen leiden.

“Het is moeilijk om de Russen te begrijpen, vooral als er een oceaan tussen jou en Rusland ligt.”

Orbán wijst erop dat westerse politieke gesprekken vaak over vrijheid gaan, terwijl Russische gesprekken zich richten op het bij elkaar houden van het land, en waarschuwt voor de gevaarlijke implicaties van de Amerikaanse strategie, vooral voor landen als Hongarije die geografisch dichter bij het conflict liggen.

“Begrijp de Russen niet verkeerd. Ze gaan Poetin dus niet zat worden en hem eruit gooien, kom op, dat is een lachertje.”

Hij bekritiseert vicepresident Kamala Harris voor haar suggestie dat Oekraïne lid zou kunnen worden van de NAVO, en zegt dat het een onrealistisch voorstel was dat de spanningen deed escaleren.

In plaats daarvan dringt de Hongaarse premier aan op een nieuwe veiligheidsarchitectuur die de soevereiniteit van Oekraïne respecteert, maar geen NAVO-lidmaatschap inhoudt.

Schijnbaar omdat hij zich niet zomaar neerlegt bij elk praatje dat door Washington wordt aangevoerd, en in plaats daarvan het volk van zijn land op de eerste plaats zet – en hun energie- en voedselbehoeften – is Orbán door de westerse media talloze keren een “fascist” genoemd, een “marionet van Poetin” en een “vriend van Rusland”.

  Breaking: De onwetenden ontvangen ontnuchterende informatie over de mislukking van het Oekraïense tegenoffensief - De realiteit zinkt eindelijk in (Video)

Carlson vroeg Orbán: “Bent u bezorgd dat u verpletterd wordt door de VS?”

“Het is gevaarlijk,” antwoordt de Hongaarse premier, die erkent dat “ik niet de favoriete politicus van de liberalen ben, maar niemand is perfect.”

Maar hij voegt eraan toe dat het hem niet kan schelen omdat er belangrijkere waarden nodig zijn om een samenleving in stand te houden:

“Er zijn bepaalde dingen die belangrijker zijn dan ik, dan mijn ego: familie, natie, god.”

“Hongaar zijn is iets om trots op te zijn. We houden van de natie, we houden van het land en we zijn er trots op. Het is niet zozeer het mainstream denken, het politieke denken van een westerse samenleving.

Maar in Hongarije zijn we nog steeds erg patriottisch en christelijk en toegewijd aan die waarden. Niet op ideologisch niveau, maar elke dag op straat.

De Hongaarse aanpak is eenvoudig, legt hij uit, “Washington is ver weg, Rusland en Oekraïne zijn dichtbij,” waarbij hij opmerkt dat beslissingen die in de VS worden genomen onmiddellijke gevolgen kunnen hebben voor zijn land.

“Het is gevaarlijk, is mijn antwoord. Dus we moeten het belang van dat feit niet verwaarlozen en wanneer de Verenigde Staten en deze regering je niet mogen, of je als een vijand beschouwen of een achterdeur hebben, is dat gevaarlijk in de internationale politiek.

Nadenkend over de houding van de NAVO in de oorlog in Oekraïne, zegt Orbán:

“Dit is een slechte strategie, we moeten het stoppen”, eraan toevoegend dat “we [de Russen] niet kunnen verslaan, we zullen hun leider niet doden, ze zullen nooit opgeven, ze zullen meer investeren.”

“Wat uiteindelijk zal tellen zijn laarzen op de grond, en de Russen zijn veel sterker.”

Orbán maakt vervolgens de ultieme fout onder wereldleiders, hij prijst de voormalige Amerikaanse president Trump:

  Zullen de Russen tactische kernwapens inzetten in Oekraïne?

“Roep Trump terug. Dat is de enige uitweg. Roep Trump terug,” zei Orbán.

“Want weet je, je kunt hem om veel redenen bekritiseren. Ik begrijp alle discussie. Maar het beste buitenlandse beleid van de afgelopen decennia was van hem. Hij is geen nieuwe oorlog begonnen. Hij behandelde de Noord-Koreanen, Rusland en zelfs de Chinezen vriendelijk. Hij voerde een beleid dat het beste was voor het Midden-Oosten, de Abraham-akkoorden. Dus hij had een heel goed buitenlands beleid.”

“Hij [Trump] wordt bekritiseerd omdat hij niet goed genoeg opgeleid is om buitenlands beleid te begrijpen. Dit is niet het geval,” zei Orbán tegen Carlson.

“Feiten tellen en zijn buitenlands beleid was de beste vorm voor de wereld in de afgelopen decennia die ik heb gezien. En als hij president zou zijn geweest op het moment dat de Russische invasie begon, nee, dan zou dat niet mogelijk zijn geweest door de Russen. Dus Trump is de man om de wereld te redden en waarschijnlijk ook de mensen in de wereld.”

Daarnaast, als commentaar op het feit dat de Amerikaanse regering momenteel de voormalige president aanklaagt, fronst de Hongaarse leider en zegt:

“… het rechtssysteem gebruiken tegen een politieke tegenstander… in Hongarije is dat onmogelijk voor te stellen… dat werd gedaan door de communisten.”

Zijn meest onheilspellende waarschuwing komt als laatste:

“Dit is nu een heel gevaarlijk moment,” concludeert hij, eraan toevoegend dat het voor iedereen duidelijk zou moeten zijn dat “de derde wereldoorlog op onze deur klopt.”

Bekijk het volledige interview hieronder:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Publieke vertoning van de grove incompetentie van de militaire leiders van de VS en NAVOVolg Frontnieuws op Telegram

  Niet de eerste keer...

Lees meer over:

Vorig artikelIn Japan zijn er twee keer zoveel sterfgevallen bij 20-jarigen na een “Covid-injectie” dan met Covid zelf
Volgend artikelWaarom hebben ze kilometerslange enge zwarte schermen rond Lahaina geplaatst?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

24 REACTIES

  • Dat was een drukfout, het zijn hi-junk F-35s. Meer junk kon men niet in zo’n klein pakketje persen, en dat is het “hi-tech” aspect.

 1. En nu wachten tot het TDS weer toeslaat omdat mensen mentaal vastlopen en beginnen te schuimbekken omdat de naam Trump valt.

 2. De VS hebben zojuist hun belangrijkste bondgenoot aangevallen, 3x waarom we daar wél over moeten praten

  De wereld wordt volledig gereset, zei Tucker Carlson tijdens een speech in Boedapest. Hij stelde dat de post-Koude Oorlog-orde in elkaar stort en dat daarnaast de NAVO in elkaar gaat storten.

  De drijvende kracht achter de NAVO, de Verenigde Staten, heeft de belangrijkste Duitse bron van goedkope energie gesaboteerd. De regering-Biden heeft Nord Stream opgeblazen en de Duitsers zijn zo zelfhatend dat ze er niet over willen praten, lichtte Carlson toe.>>>

  https://www.ninefornews.nl/de-vs-hebben-zojuist-hun-belangrijkste-bondgenoot-aangevallen-3x-waarom-we-daar-wel-over-moeten-praten/

 3. Door politieke mechanismen en regulering die de maatschappij heeft dichtgetimmerd, en verder dicht wil timmeren met nog meer immigranten, zoekt de normale seksuele oriëntatie steeds meer een abnormale uitweg. Dit weerspiegelt zich onder andere in globalisering en pedofilie. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Het is de slavernij waarnaar de esoterie en de boeddhist verwijst als de gevangenschap der zinnen. Maar aan filosofie is de westerse egoïst niet toe. Dus zijn problemen worden steeds geraffineerder alsook de geniepige manier waarop hij zijn nog steeds dierlijke instincten moet bevredigen onder de normen van fatsoen. Het is dezelfde brutaliteit die leidt tot de oorlog. Mensen voelen zich beperkt door het begrip moraal, maar vergeten dat die op ervaring is gebaseerd.

 4. Misschien zien we door de bomen het bos niet meer.
  Kan het zijn dat de G7 te Europees was, de VS zeggen tegen “vriend” Europa, we gaan Rusland effe aanpakken.
  EU gaat plat (derde poging om Duitsland kapot te maken) Rusland mooi schade toevoegen, jammer nauturlijk voor de VS dat China en Rusland de handen in elkaar geslagen hebben.
  Al die opkomende ellende in West Afrika heeft toch ook tot gevolg dat Europa helemaal plat zal gaan.
  Ik weet het niet en zullen we het ooit weten?
  Maar we gaan een “mooie” tijd tegemoet, inflatie, werkeloosheid, huizen tekort, immigratie, hoge kosten levensonderhoud, 1930 zou wel eens een lachtertje kunnen worden tegenover wat ons te wachten staat.
  Het risiko op paddestoelen blijft ook bestaan maar dat begint steeds minder negatief te lijken (ik woon 10 kilometer van een britse basis dus het zal snel gaan)

 5. Alles, dat P.M. Orban zegt, is van groot belang.
  Kennis.
  Inzicht.
  Besef.
  Verantwoordelijkheid.

  Alles, dat die opgeblazen, destruktieve nitwits in EU / VN / NATO / WEF ::: NIET hebben.

 6. De 2e straal bereikt de sterk opkomende 7e straal via 6 en 4, wat in Nederland de rol is van Amsterdam 4-6. De liefdeloze ontwikkeling na mijn vertrek is daarmee te verklaren. Hongarije heeft 6-4 en speelt die rol voor Europa en het Westen.

  Wat ik zeg over de 2e en de 7e straal is de bron van de huidige golf van zwarte magie, de nadruk op de vorm zonder liefde. (De 7e straal werkt op het laagste materiële gebied.)

  1 wil-macht, 2 liefde-wijsheid, 3 actieve intelligentie, 4 harmonie door conflict, 5 concrete wetenschap, 6 abstract idealisme, 7 organisatie, magie.
  De stralen manifesteren zich op het niveau van ziel en persoonlijkheid. Het dualisme van vorm en inhoud wordt bewust gemaakt in het teken Tweelingen, de ingang van de 2e straal in ons zonnestelsel.
  De enige straal die niet in Tweelingen voorkomt is 7, net zoals de 2e de enige afwezige is in de Stier.

  • Sinds ik bijna 60 ben is mijn straal van twee en halve meter naar negentig centimeter gegaan….al die Joodse cijfer wijsheid is mijns inziens nutteloos zodra we een systeem ingaan zoals met de oude Engelse ponden waarbij er 12 shilling in een pond gingen…gelijk de hele Kabala op zijn kont….en de Arabische cijfers in een joodse cultrekenmachine is ook nog steeds vrij verdacht…

   De berekeningen om dingen te classificeren werken alleen als je dat geloofsidee aanhangt.

   Ik heb het heel simpel; 1 mes is een goed mes, twee mes is twee handen vol, drie mes is een hand tekort…

   5cm is eeuwig verdriet, 10cm is soms vreugde, 18cm is iedere dag lol en 25cm is zoeken naar een koe of Anoek…

   zo cijferen volgens Duchesne, born on the seventh day of the seventh month in the year of the wood dragon….puzzeltijd jonghes en meissies

  • Wat zeg je nou eigenlijk John? Je reacties vragen meestal één of andere ontcijfering/decodering. Je communiceert erg omslachtig. Best jammer, want misschien zeg je best nuttige dingen als het helder/duidelijker was.

   • Ik moet soms ook wel een beetje meedoen. Als de democratische leiders uit dezelfde soort humor (masturberende sport van betuttelende arrogantie van de kleuterjuffrouw, de klagende eigenliefde) voortkomen als hier is het normaal dat we in een fascistisch regime van pedofielen leven met nul kennis van richting of doel van de onderliggende energie die kosmisch bepaald is voor de individualiteit van naties, laat staan voor uw niet begrijpend ik dat uw pad met millennia vertraagt door 1 pluisje van een opmerking, dat terugkomt als een blok beton in je gezicht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in