Onze computer waarschuwde al in 2013 dat Oekraïne de plaats zou zijn waar de Derde Wereldoorlog zou beginnen. Ik waarschuwde dat de enige manier om dit te voorkomen was Oekraïne te verdelen op basis van de taal. Terwijl de propaganda zegt dat Kiev voor vrijheid en democratie strijdt, hebben zij geweigerd de Donbas te laten stemmen en zijn onafhankelijkheid te erkennen. De haat van het Westen tegen het Russischtalige Oosten is goed gedocumenteerd. Het dateert uit de tijd dat Stalin 7 miljoen Oekraïners liet verhongeren om te doen alsof het communisme werkte. Het feit dat Stalin geen Rus was, maar een Georgiër, is in de bladzijden van de geschiedenis verloren gegaan, schrijft Armstrong Economics.

De rivier Dnipro vormde de grens tussen het oude Russische Rijk en Oekraïne. Het oosten van deze rivier was NOOIT Oekraïens grondgebied. Het werd onder de USSR voor administratieve doeleinden aan Kiev toegewezen. De Krim was altijd Russisch en werd pas in 1954 onder de USSR aan Kiev toegewezen. Toch moeten wij de hele wereld in oorlog storten om deze onzin, alleen maar omdat het de doelstellingen dient van de neocons en het Economisch Wereldforum, die deze Grote Reset niet kunnen uitvoeren zonder ook de regeringen van Rusland en China omver te werpen. Het spijt mij hun te moeten meedelen dat onze computer zich nog nooit vergist heeft in geopolitieke voorspellingen en dat het vaststaat dat het Westen uiteindelijk zal verliezen van China, dat reeds verklaard heeft dat het een strategisch partnerschap met Rusland is aangegaan. Terwijl de mensen sterven om Zelensky’s offshore-rekeningen te vullen, en ik vanaf het begin gewaarschuwd heb dat hij de agent is die de Derde Wereldoorlog zou veroorzaken, heeft hij dus gepredikt dat dit de Derde Wereldoorlog is die de hele wereld zal overspoelen vanwege deze historisch niet gerechtvaardigde territoriale diefstal.

  De grootste man die ooit geleefd heeft?

De Oekraïense nazi-troepen klampen zich vast aan de controle over de staalfabriek in Mariupol. Onze bronnen zeggen dat de Russische troepen hun verdediging hebben doorbroken en dat er binnen zelfs gevechten van man tot man plaatsvinden. Zij hebben om steun uit Kiev gevraagd, maar die komt tot nu toe niet. Dit is het laatste bolwerk en deze felle aanval moet het Kremlin een overwinning op de nazi’s bezorgen, dagen voor een belangrijke Russische militaire feestdag op maandag.

De staalfabriek is het laatste gebied in Mariupol dat nog onder Oekraïense controle staat, en de val ervan zou een slag zijn voor Kiev. Poetin heeft Macron weer gebeld, want hij is de enige leider die geïnteresseerd lijkt te zijn in een vredesakkoord. Poetin heeft verkeerd ingeschat dat het Westen een oorlog met Rusland NODIG heeft, en zij rekenen op de overtuiging dat hij geen kernwapens zal gebruiken.

Er gaan zelfs stemmen op die beweren dat het slimste wat Rusland zou kunnen doen, is een les te trekken uit de VS. Zij pleiten voor het gebruik van een kleine tactische atoombom om Kiev uit te schakelen en de VS en de NAVO op de proef te stellen. Zou het Westen terugslaan en nucleair te werk gaan, waardoor Europa en de VS in de directe vuurlinie zouden komen te liggen? Ik betwijfel het. Toen de VS de twee bommen op Japan lieten vallen, was de oorlog voorbij. Als de delegatie van Pelosi zegt dat er geen vrede is en alleen een totale overwinning met een nederlaag van Rusland aanvaardbaar is, zal dit weer een eindeloze oorlog worden.

  Biden's glorie-uurtje en mislukkingen in Warschau (Video's)

Het is belangrijk te begrijpen dat één Hiroshima bomexplosie gelijk stond aan 0,01434034416826 megaton TNT. Vandaag heeft Rusland meer atoombommen dan wie ook, maar slechts één heeft 100 megaton. Daar kan men het hele Britse eiland mee wegvagen. De mensen achter Poetin zouden Kiev opblazen volgens de lessen van de Tweede Wereldoorlog en wedden dat het Westen niet zou terugslaan en de hele wereld zou vernietigen. Wij zijn aan het dobbelen en onze hersendode wereldleiders schijnen het risico of de strategie niet te begrijpen.

Zelensky heeft de hele wereld gepolariseerd. Door zich plotseling voor te doen als een praktiserende Jood, hoewel zijn kinderen christen gedoopt zijn, heeft hij de oorlogsdreiging in het Midden-Oosten weer doen oplaaien. De omringende landen van Israël hebben zich geallieerd met Rusland. Zelfs Knessetlid Itamar Ben-Gvir ging op Israëls 74ste Onafhankelijkheidsdag de Tempelberg op en verklaarde: “Het is tijd om een Joodse synagoge op de Tempelberg te bouwen.” Het argument is dat het Joodse volk verplicht is de Tempel te herbouwen op de plaats van de Rotskoepel op de Tempelberg. Voorstanders van deze opvatting wijzen op: “En zij zullen Mij een heiligdom bouwen, opdat Ik in hun midden wonen moge” (Exodus 25:8). Het is duidelijk dat Zelensky de wereld veel meer gedestabiliseerd heeft dan men beseft.

Ongetwijfeld zal dit degenen oproepen die zullen schrijven over het gedicht uit de klassieke film – The Omen. Het ziet er zeker naar uit dat er mensen zullen zijn die heel anders tegen Zelensky zullen gaan aankijken. Het enige dat zeker is, is dat hij zijn rol zeker goed gespeeld heeft door deze wereldleider uit te hangen om de bal aan het rollen te brengen. Is Zelensky werkelijk de Manchurian Candidate om de hele wereldbol de Derde Wereldoorlog in te leiden? Er gaan stemmen op, zoals de Braziliaanse Lula, die zegt dat Zelensky “Even verantwoordelijk is als Poetin” voor de oorlog in Oekraïne.

  Duits parlement stemt over levering van langeafstandsraketten aan Kiev

De Neocon Bill Kristol was voorstander van het omverwerpen van verschillende leiders in het Midden-Oosten, onder de theorie dat het invoeren van Democratie uiteindelijk veiligheid voor Israël zou opleveren. Diezelfde theorie dat het uitschakelen van Poetin en de Russen ons met open armen zullen toejuichen. Dat is mislukt in het Midden-Oosten, en het zal mislukken in zowel Rusland als China. De propaganda wekt haat tegen het Russische en Chinese volk. Het beperkt zich niet tot hun leiders. Ja, Bill heeft gesproken op een van onze WEC’s in het begin van de jaren ’90.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Wakker worden, mensen! Wij staan aan de vooravond van het uitbreken van de Derde WereldoorlogVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelCIA onbekwaamheid, Russische ketels en de Oekraïense Mafia
Volgend artikelMegalopolis versus Rusland: Totaler Krieg
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Kom maar op met die derde wereldoorlog, schiet eerst maar een aantal gerichte scudraketten op die Nazi EU in Straatsburg, Brussel en Luxemburg, opvolgend Prinses Irenepad 1, 2595 BG te ‘s-Gravenhage.

  Opgeruimd staat netjes!

  • Verdorie, ik had nog de hoop gevestigd op de asteroïde 2009jf1 die binnenkort met de aarde zou botsen maar dat feest ging ook al niet door. Viel dat even tegen.

 2. Zelenski is een rund die met vuurwerk stunt. Ik weet, hij heeft ook maar de opdracht gekregen van zijn medesatanistische Freemasons.

  Vraagt niemand zich nou af hoe het kan. Dat een land dat in een allesverwoestende oorlog is. Dat Ukraïna. Evengoed het hele digitale leven vlekkeloos kan uitrollen. Zonder dat er ook maar een kinkje in het kabeltje komt?
  Niemand?

 3. 9 mei, morgen is een spannende dag.
  De Russen verwachten een algehele mobilisatie, dat betekent dat alle mannen onder de 35 worden opgeroepen om te vechten. Of wie weet wordt er een nucleaire oorlog gestart. Ik vind het allemaal best. Twee jaar aanzien dat iedereen dom hun eigen graf in loopt, heeft mij doen inzien dat de mensheid al verloren is. Gooi die bommen maar over en weer, terug naar de eencellige organismen

  • Begint er wel op te lijken, jammer wel als je nog van plan was om nog leuke dingen te gaan doen.
   Maar die schreeuwende eencellers helpen dat al om zeep, dus ja misschien de enige oplossing voor rust en vrede.
   Misschien nog 1 zomer meepakken en dan is het feest toch afgelopen, de Europese dictatuur onder leiding van bg en who heeft de nieuwe regeltjes er toch al doorgedrukt

  • Treurig, maar waar. Ook de kinderen zijn niet te redden, slachtoffers van mega hersenspoeling op ieder gebied waaronder de woke gender bender (transhumanisme) en de aanval op het blanke ras agenda.

   • Ik denk het ook. Gewoon een keurige parade. En ondertussen worden er weer heel veel strepen getrokken in de mooie blauwe lucht boven ons. De ruimtevaart lanceringen gaan ook gewoon door en de ‘global warming’ ook. En straks mag iedereen zijn voedselpasje halen in ruil voor verplicht gifspuitje. Of je gaat honger lijden.

 4. Als kortzichtigheid, en stomheid en corruptie eisen zijn om een WO3 te geinnen, of een atoomoorlog, dan voldoet NL en EU daar ruimschoots aan.

  Last man standing wins.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in