In Japan zal vanaf 20 september een ander op muizen getest Covid-boostervaccin aan de algemene bevolking worden aangeboden. Zoals altijd verzekert de regering dat “de voordelen groter zijn dan de risico’s voor alle leeftijden”, maar Prof. Seiji Kojima van de Universiteit van Nagoya is daar niet zo van overtuigd. De hieronder geciteerde tekst komt uit zijn recente artikel getiteld “Moeten twintigers het Covid-vaccin krijgen?” Vergelijking van sterfgevallen door Covid en sterfgevallen na vaccinatie”. Alle nadruk is van mij, schrijft Guy Gin.

Ik heb ervoor gekozen om de voor- en nadelen van vaccinatie te bespreken door het aantal sterfgevallen door Covid te vergelijken met het aantal sterfgevallen na vaccinatie. Voor het aantal sterfgevallen als gevolg van Covid gebruik ik de cijfers uit de Vital Statistics Survey, gepubliceerd door het Ministerie van Volksgezondheid, Arbeid en Welzijn (MHLW). Deze cijfers zijn gebaseerd op overlijdenscertificaten en worden als het meest betrouwbaar beschouwd. Het aantal sterfgevallen na vaccinatie komt uit rapporten die zijn ingediend bij de Adverse Reaction Investigation Committee (ARIC) van de Immunisation and Vaccines Sub-Committee (Subcommissie immunisatie en vaccins) van de Health Sciences Council (Raad voor Gezondheidswetenschappen).

Op deze manier wordt het probleem van opgeblazen Covid-sterfgevallen omzeild, omdat het onwaarschijnlijk is dat willekeurige PCR-positieve testresultaten in de overlijdenscertificaten worden opgenomen. Hoe zien de cijfers er dan uit?

Het aantal Covid-gerelateerde sterfgevallen bij mensen van 20 jaar was 15 (13 mannen, 2 vrouwen) in 2021 en 35 (22 mannen, 13 vrouwen) in 2022. Daarentegen was het aantal gemelde sterfgevallen na vaccinatie 30 (mannen: 22, vrouwen: 7, onbekend: 1) in 2021 en 10 (mannen: 8, vrouwen: 2) in 2022. Verrassend genoeg was het aantal sterfgevallen na vaccinatie in 2021 twee keer zo hoog als het aantal Covid-doden (Fig. 1).

Familie van vaccindode Christina eist excuses van AstraZeneca
Fig.1 Vergelijking van het aantal Covid-sterfgevallen (lichtblauw) en sterfgevallen na Covid-vaccinatie (donkerblauw) bij mensen van 20 jaar

Zelfs ik ben verbaasd over de resultaten van 2021, vooral gezien het feit dat er in Japan minder sterfgevallen na vaccinatie per miljoen doses werden gemeld dan elders, omdat alleen medische instellingen en vaccinfabrikanten deze kunnen melden. Maar waarom werden er zoveel minder sterfgevallen na vaccinatie gemeld tijdens de boostercampagnes van 2022?

Covid-vaccins hebben verschillende sterftecijfers, afhankelijk van de batch. Voor Pfizer/BioNTech-vaccins varieerde het sterftecijfer voor de 20 batches die in mei en juni 2021 werden geleverd van 0 tot 0,0024%, met een mediaan van 0,0011%. Twaalf batches hadden een sterftecijfer hoger dan 0,001%... Het sterftecijfer voor de 22 batches die in 2022 werden geleverd varieerde van 0 tot 0,0004%, met een mediaan van 0,0001%, minder dan een tiende van het sterftecijfer voor de batches die in mei en juni 2021 werden geleverd. De afname van het aantal gerapporteerde sterfgevallen na vaccinatie in 2022 is waarschijnlijk te wijten aan een verminderde toxiciteit van het vaccin.

Ik ben het ermee eens dat hot batches deze resultaten gedeeltelijk kunnen verklaren, maar ik denk dat professor Kojima de dosisafhankelijkheid over het hoofd ziet. Er waren twee keer zoveel sterfgevallen na de tweede vaccinatie als na de eerste (25 versus 12), wat suggereert dat te veel lipide nanodeeltjes die tegelijkertijd in het lichaam aanwezig waren schadelijk kunnen zijn. Prof. Kojima onderzoekt nu de doodsoorzaken.

Myocarditis na vaccinatie komt vaker voor bij mannen tussen de 10 en 20 jaar. Zes van de zeven gediagnosticeerde gevallen van myocarditis waren mannen, en alle gevallen deden zich voor binnen twee weken na de vaccinatie.

Van de 14 gevallen waarin fatale hartritmestoornissen of hartfalen als doodsoorzaak werden gemeld, waren er 12 van het mannelijk geslacht, en in 13 gevallen traden de symptomen binnen twee weken na vaccinatie op, wat dezelfde trend laat zien als bij myocarditis. Van de acht mensen die plotseling overleden, waren op één na allemaal mannen, en allen hadden de symptomen binnen een week na vaccinatie.

VS: Doodgeboorten exploderen

Fatale hartritmestoornissen, hartfalen en zelfs plotseling overlijden kunnen ook veroorzaakt zijn door myocarditis.

Zo waren 18 van de 21 hartgerelateerde sterfgevallen mannen, net als 7 van de 8 plotselinge sterfgevallen. Ik weet niet hoe het met u zit, maar ik denk dat deze verhoudingen sterk op een oorzakelijk verband wijzen. Maar ik ben natuurlijk geen “expert”.

Het Adverse Reaction Investigation Committee (ARIC) heeft in geen van deze gevallen een oorzakelijk verband erkend, met als argument dat een virale infectie niet kan worden uitgesloten als oorzaak van myocarditis, zelfs als myocarditis is vastgesteld door middel van een pathologische diagnose.

De taak van ARIC lijkt te zijn om redenen te vinden om vaccinaties niet de schuld te hoeven geven van alle doden en gewonden die ze hebben veroorzaakt. En om eerlijk te zijn, zijn ze daar uitstekend in: Bij slechts 2 van de 2167 sterfgevallen vonden ze: “Het oorzakelijk verband kan niet ontkend worden.” Tegelijkertijd heeft het MHLW een subcommissie die onderzoek doet naar gezondheidsschade als gevolg van de Covid-19 vaccinatie, die tot nu toe schadevergoedingen heeft betaald aan de families van 159 mensen die overleden zijn na de Covid-19 vaccinatie, met honderden andere gevallen waarover nog geen besluit is genomen. De ene commissie vindt excuses om vaccins niet de schuld te geven van sterfgevallen en de andere commissie keert geld uit aan nabestaanden, wat betekent dat de overheid zich kan onttrekken aan de verantwoordelijkheid voor het aanbevelen van vaccins met ernstige veiligheidsproblemen, terwijl nabestaanden het gevoel hebben dat hun lijden in zekere zin wordt erkend. Een zeer Japanse win-winsituatie. Maar goed, terug naar professor Kojima.

Mainstream media publiceert video: Gevaccineerde verpleegster Tiffany Dover zou nog leven!

Terugkijkend waren er in het hele land verschillende vaccinatiestopzettingen vanwege sterfgevallen na de vaccinatie. Nadat twee kinderen waren overleden na het krijgen van het DPT1 in 1975, werd dit vaccin stopgezet. Ik had op de pediatrische afdeling van een ziekenhuis gewerkt waar een van de overleden kinderen werd behandeld, dus ik had de gelegenheid om dit van de betrokken mensen te horen.

Het overleden kind had een onderliggende ziekte en er werd geen oorzakelijk verband vastgesteld tussen de vaccinatie en het overlijden. In Japan werd in het verleden de DPT-vaccinatie in het hele land opgeschort als twee mensen na de vaccinatie overleden, maar nu worden de Covid-vaccinaties niet opgeschort, zelfs niet als het aantal sterfgevallen na de vaccinatie groter is dan het aantal sterfgevallen door Covid-infectie. Welke reactie heeft de voorkeur?

Voorafgaand aan de introductie van de Covid-vaccinatie, klaagden de mainstream media consequent over “vaccinatiemoeheid” in Japan als gevolg van eerdere incidenten, zoals sterfgevallen onder kinderen na vaccinatie met het DKT, en schreven dit toe aan vermeende verkeerde informatie en de nulrisico-mentaliteit van veel Japanners. Helaas zijn veel jonge Japanners gevallen voor de verkeerde informatie dat niet vaccineren de meest riskante keuze is vanwege de gevaren van Covid. Als dit verhaal een moraal heeft, dan is het om sceptisch te blijven. Goedgelovigheid kan namelijk dodelijk zijn.


Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Ontvolking voor DummiesVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEen 10-punts inleiding over waarom de mRNA Covid injecties anders en riskanter zijn dan andere vaccins
Volgend artikelViktor Orbán: “Wereldoorlog 3 klopt op de deur – dit is een zeer gevaarlijk moment”
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in