Wat proberen ze te verbergen? Grote zwarte afrasteringen die zich kilometers lang uitstrekken zijn inderhaast aangelegd rond de omtrek van Lahaina, en dit heeft voor een enorme hoeveelheid speculatie gezorgd. Proberen ze mensen buiten te houden? Proberen ze te voorkomen dat mensen zien wat er echt gebeurd is in Lahaina? Er zijn zoveel vragen die we ons nu allemaal zouden moeten stellen. Een onafhankelijke journalist heeft videobeelden opgenomen van dit gigantische zwarte hek dat is neergezet, en het is super griezelig, schrijft Michael Snyder.

De officiële verklaring die we voor dit zwarte hekwerk hebben gekregen is dat het een “stofscherm” is dat bedoeld is om chauffeurs te beschermen tegen stof in het rampgebied…

Het staatsdepartement van Transport installeert bijna 30.000 strekkende meter stofscherm ter bescherming van snelweggebruikers op Honoapiʻilani Highway (Route 30) en de Lahaina Bypass (Route 3000).

Het werk begon op 16 augustus, waarbij aannemers op Maui samenwerkten voor het project, dat ongeveer een maand zou moeten duren. De teams bouwen een omheining van meer dan 5 mijl.

Oké, maar dat verklaart nog niet waarom er talloze voertuigen van wetshandhavers langs de zwarte omheining geparkeerd staan.

Iedereen die in de buurt van het zwarte hek komt, wordt snel onderschept en weggestuurd.

En als een onbevoegd persoon zich in het rampgebied waagt, wordt die persoon gearresteerd

“Daarom kunnen we niet hebben dat jullie daar beneden lopen,” zegt politiechef John Pelletier van Maui, Hawaï, in een video die onlangs op TikTok werd gedeeld. “We hebben iemand moeten arresteren voor onbevoegd betreden. Dus als we dit willen blijven doen en het willen blijven vertragen, blijf dat dan doen. Doe een Freedom of Information Act en zoek uit wie die persoon is en vertel dat verhaal. Stop ermee.”

Een verteller breekt dan in en zegt: “Oké, laatste nieuws: De politiechef in de regio die door deze branden getroffen is, is begonnen met het arresteren van getuigen, en hij vertelt de pers om de getuigen die hij gearresteerd heeft, te doxen. Dus het is zeer verontrustend dat de politie van Maui nu getuigen arresteert. Ze zeggen mensen weg te blijven en dat ze hen zullen arresteren als ze opdagen. Proberen ze belangrijke bewijzen te verdoezelen?”

Ze willen duidelijk niet dat iemand daarheen gaat.

Waarom is dat?

En er wordt ook gemeld dat de autoriteiten mensen verbieden om met drones boven het rampgebied te vliegen…

Een onafhankelijke journalist genaamd Geoff Cygnus heeft zijn reis naar Maui gedocumenteerd, waar hij verslag probeert te doen van deze tragedie en de nasleep ervan. Hij noemt zichzelf een “vrijwillige verslaggever” en heeft bijna 400.000 volgers op TikTok. Op 17 augustus kondigde hij aan dat de lokale autoriteiten hun mogelijkheid om met drones te vliegen hadden uitgeschakeld, wat veel mensen achterdochtig maakt over wat ze misschien proberen te verbergen.

“Ik ben op openbaar terrein geweest dat op geen enkele manier was afgesloten. Daar kwamen mijn opnames vandaan,” zei Cygnus. Maar die gebieden zijn niet langer beschikbaar om te filmen.

Misschien zijn er legitieme redenen waarom al deze extreme maatregelen worden genomen.

  Wereld Economisch Forum dringt er bij bedrijven op aan om ongevaccineerde werknemers te ontslaan als onderdeel van 'Great Jobs Reset'

Maar voor veel mensen voelt het alsof ze de waarheid proberen te verdoezelen.

Natuurlijk is er al zoveel van de waarheid naar buiten gekomen.

We weten al dat de sirenes niet afgingen, we weten al dat een bureaucraat de noodwatertoevoer blokkeerde die hard nodig was om de branden te bestrijden, en we weten al dat een barricade de enige verharde weg uit Lahaina blokkeerde op die noodlottige dag.

De meesten van u hebben inmiddels foto’s gezien van de voertuigen die in brand stonden terwijl ze in lange rijen midden op straat stonden te wachten.

Een plaatselijke inwoner was in staat om beelden op te nemen terwijl hij in zijn voertuig zat te wachten om Lahaina te verlaten, en hij beweerde dat de autoriteiten “alle uitgangen blokkeerden en iedereen gewoon in een cirkel van een vuurkuil vastzat”.

Zijn video bevat zeer grof taalgebruik, maar het is de enige video die ik gezien heb. Dat maakt het dus extreem belangrijk bewijsmateriaal, en als u het wilt bekijken kunt u dat hier doen.

Deze mensen wilden wanhopig ontsnappen, maar ze konden er niet uit.

Nu zijn velen van hen dood.

Het lijkt er ook op dat ons niet de waarheid wordt verteld over het enorme aantal kinderen dat tijdens de branden is omgekomen

De FBI, het Rode Kruis en de politie van Maui hebben een lijst met vermiste personen waarop ongeveer 1.000 mensen staan die nog steeds vermist worden. Zelfs deze officiële lijst met vermiste personen is ontoereikend om de harde realiteit te verdoezelen dat er meer dan 2.400 kinderen vermist zijn in Maui. De burgemeester van Maui, Richard Bissen, heeft deze ernstige realiteit nog niet gerapporteerd. Meerdere honderden kinderen werden achtergelaten om te verbranden in Lahaina, en de bedrijfspers heeft nog geen aandacht besteed aan deze huiveringwekkende realiteit en het falen van de noodreactie van de overheid.

Ambtenaren van Hawaï hebben gezinnen uit Lahaina aangemoedigd om hun kinderen in te schrijven in scholen buiten de brandzone. De vier scholen in Lahaina hadden meer dan 3.000 leerlingen. Schokkend genoeg hebben slechts ongeveer 400 leerlingen uit het brandgebied zich naar verluidt ingeschreven op andere openbare scholen. Nog eens ongeveer 200 hebben zich ingeschreven voor afstandsonderwijs. Minstens 2.400 leerlingen zijn nog niet opgenomen in het openbare schoolsysteem. Deze cijfers houden niet eens rekening met kinderen die thuisonderwijs volgen in Lahaina, waarvan er ook veel vermist zouden kunnen zijn.

Het officiële dodental staat nog steeds op 115, maar iedereen weet dat dit cijfer niet eens in de buurt van de waarheid komt.

  Het "Grote Reset"-plan van de Nieuwe Wereldorde heeft een Derde Wereldoorlog nodig om te proberen het te laten slagen

Helaas lijken de autoriteiten in Hawaï vastbesloten om dit verhaal vanaf nu onder controle te houden.

We zullen dus misschien nooit de volledige waarheid te weten komen over wat er echt gebeurd is tijdens deze afschuwelijke tragedie.

Natuurlijk zijn veel Amerikanen de branden op Maui al vergeten, omdat er sindsdien andere grote rampen hebben plaatsgevonden.

Zoals ik eerder deze maand heb besproken, hebben we nu een stadium bereikt waarin er letterlijk geen pauze is tussen grote rampen die de Verenigde Staten treffen. Na de branden in Hawaï waren er verschrikkelijke branden in het gebied rond Spokane, toen veroorzaakte orkaan Hilary allerlei verwoestingen toen hij eenmaal Californië bereikte, en nu heeft orkaan Idalia absoluut Florida geteisterd

Orkaan Idalia is woensdag aan land gekomen in Florida’s Big Bend regio als een sterke categorie 3 storm.

Idalia kwam rond 7:45 uur aan land in de buurt van Keaton Beach in de Florida Big Bend. Volgens het National Hurricane Center (NHC) behield de orkaan zijn status van “major” orkaan op het moment van de landing, met een maximale aanhoudende windkracht van 125 mph.

Ons is verteld dat dit de krachtigste storm was die ooit dat deel van de staat heeft getroffen.

Veel van dat gebied ligt maar net boven zeeniveau, en dus liet de storm “grote delen van het westen van de Sunshine State onder water staan“…

Op videobeelden is te zien hoe de straten overstroomd werden, waardoor grote delen van het westen van de Sunshine State onder water kwamen te staan.

Idalia kwam woensdag om 7.45 uur aan land in Florida’s Big Bend bij Keaton Beach – en raast nu over Georgia richting South Carolina.

Sommige inwoners van Florida die ervoor kozen om de orkaan thuis uit te zitten, werden gedwongen om “uit hun raam te zwemmen” om de muur van water te ontwijken.

Brenda en Phil Henley, die in Crystal River wonen, zagen bewoners en buren door het raam uit hun huis vluchten vanwege het snel stijgende water.

Dit was een enorm krachtige storm.

  Als de dollar sterft, sterft ook het Amerikaanse leger, Israël, Argentinië en alle andere dwazen die zo dom zijn om hun economische toekomst te koppelen aan een instortende munt

Hij was zelfs zo krachtig dat hij ervoor zorgde dat de Steinhatchee rivier in omgekeerde richting stroomde

Orkaan Idalia had op het hoogtepunt van haar storm zulke sterke winden die Florida met 125 km/u teisterden, dat ze erin slaagde om de stroming van een rivier om te keren.

De stroming van de Steinhatchee River werd op zijn kop gezet toen de storm van toen categorie 2 door de county raasde.

Zeilboten werden uit hun ankers gerukt en hun masten werden tegen een brug geslingerd toen het water achteruit de rivier op werd gestuurd.

Veel van de schepen werden vernietigd toen ze onder de structuren werden geduwd, en de autoriteiten zeggen dat honderden bruggen gerepareerd moeten worden in de nasleep van de orkaan.

Net als Hilary lijkt het erop dat deze storm een enorme hoeveelheid economische schade heeft veroorzaakt.

Maar het zal niet lang meer duren voordat Idalia door de meeste Amerikanen vergeten is, want het is slechts een kwestie van tijd voordat we getroffen worden door nog grotere natuurrampen.

We zijn een tijd in de geschiedenis ingegaan waarin de ene na de andere grote gebeurtenis onze aandacht zal opeisen.

Wereldwijde gebeurtenissen gaan snel sneller en het tempo van verandering begint exponentieel te worden.

Dus riemen vast en hou je vast, want het wordt vanaf nu alleen maar krankzinniger.

Bonus:

Meer bewijs dat wijst op het gebruik van directe energiewapens in Maui?


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Waarom blokkeerde een barricade de enige verharde weg uit Lahaina?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelViktor Orbán: “Wereldoorlog 3 klopt op de deur – dit is een zeer gevaarlijk moment”
Volgend artikelDe 47e Oekraïense Brigade is “tot de grond toe afgebrand” door Russische TOS-1A thermobarische raketten: 1.800 mensen zijn “verdampt”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Bewoners van Maui woedend op Oprah nadat ze duizenden hectares land had gekocht voor een veel lagere prijs dan de intrinsieke waarde ervan

  De mediamagnaat, die meer dan 2.000 hectare grond in de toeristische bestemming heeft gekocht, kwam opdagen om hulp te bieden aan degenen die zonder voedsel en onderdak zaten tijdens de dodelijke vier dagen durende brand die door het hart van de gemeenschap scheurde. Maar om te zeggen dat de inwoners van Maui niet blij waren haar te zien, zou een groot understatement zijn na haar recente landroof. >>>

  https://thepeoplesvoice.tv/maui-locals-furious-at-oprah-after-she-bought-up-thousands-of-acres-for-pennies-on-the-dollar/

 2. Volwassenen alswel kinderen werden verbrand om hele generaties uit te roeien. Dan is er nooit meer bewijs. Wat ze nu doen past in wat Giordano zegt:

  https://www.youtube.com/watch?v=N02SK9yd60s

  En Maui is gekaapt door de Agressors om hun eigen veilige eiland te hebben als ze van jouw leefomgeving een grote rotzooi hebben gemaakt. Wie zwemt er nou naar Maui? De Agressors zitten daar dus goed.

  • Immortal
   augustus 31, 2023 at 11:24
   Juist Immortal, dit is de waarheid.
   Iets wat deze criminelen letterlijk achter schermen willen verstoppen.
   Zorg dat de slachtoffers een podium houden als forums gelijk deze.
   Blijf elkaar de waarheid vertellen.
   Jij kunt goed vertellen, samen zorgen wij ervoor dat anderen het horen/lezen.
   Dankjewel 🙏

   • Letterljk achter schermen. Wat een gedrochtelijk tuig he? En dat de medemens die jij best wel zag zitten, daar nu ook aan meedoet! (zoals die Pelletier!) Wat zijn het voor onmensen?

    Top, Deus. We gaan door. Vergeet Giordano niet aan te horen, ook al is het getetter van die man vreselijk, maar je gaat dingen horen die NU aan het spelen zijn!

 3. Dan moeten ze die duivelse demente pedofiel en z’n hulpjes een doodschop geven. Die sukkel die ‘grapjes’ stond te maken dat de grond in Maui zo heet was onder z’n verrotte poten, dat z’n ‘67 corvette gelukkig onbeschadigd was na een keukenbrandje.
  If you elect a clown, expect a circus. If you elect a devil, expect hell.

 4. Het stinkt en heeeeeel erg. Op allerlei vlakken wordt de gewone burger genaaid door het eliteplebs.
  Een inktzwarte toekomst, die alleen maar weer helder wordt als de gewone wereldburgers het heft in eigen handen nemen en voor eens en altijd met die bende afrekenen.
  Zolang dat niet gebeurt, dan zal de ene na de andere crisis op het volk afstevenen. Hun zinnen zijn gezet op depopulatie, onderdrukking, controle en verarmen zodat je afhankelijk wordt en blijft van de Roverheden, die onder druk staan van de WEF bende.

 5. Het “eliteplebs” – dat is nog eens een goede benaming voor dat tuig. “Elite” komt je zo de strot uit. Plebs is het en blijft het, gewoon ordinair maar zwaar narcistisch plebs dat denkt dat het meer is en meer mag dan de rest.

 6. p.s. Vergeet ook niet dat het op dat eiland altijd waait. Er waait daar constant een warme wind. Dus het eiland blijft altijd schoongewaaid van allerlei bevuiling uit de lucht, inclusief vermoedelijk radioactieve fallout. Fijne plek toch voor het eliteplebs met genoeg poen…

  • Maui bestaat voor 75% uit de actieve vulkaan Haleakala. Die hebben soms de rare gewoonte spontaan te ontploffen. Ik weet wel wat fijnere plekjes.

 7. Het moord met voorbedachte rade. Daarom was er geen water,daarom werd geprobeerd de vluchtende bevolking tegen te houden. Daarom wordt het verzwegen door de gekochte msm.

 8. Groen gras dat spruit onmiddelik langsaan voertuigen die verbrand zijn onder hogen temperatuur. Natuurlijke brand kan dat niet. Hogen temperatuur steriliseerd de grond, niets zal daar groeien. Bomen achter de muur pragtig groen. Niet eens geschroeid. Nooit gezien in mijn ervaring, onnatuurlik.

  • Ik heb ergens een opmerking gelezen van iemand die gespecialiseerd is in branden : bij een natuurlijke brand blijven de resten bv. van een huis rechtstaan daarmee bedoelde hij de muren die de omtrek van een huis markeren ook al is het dak en de rest weggebrand daarentegen is op maui alles tot op de grond weg er staat niets meer recht

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in