Zaterdag is er een video online verschenen waarop een gevecht te zien is waarbij een oprukkend Oekraïens gepantserd konvooi, bestaande uit Leopard 2A6 tanks van Duitse makelij en Bradley infanteriegevechtsvoertuigen van Amerikaanse makelij, vast kwam te zitten in een mijnenveld en vernietigd werd door Russische troepen, bericht RT.

De clip, die voor het eerst verscheen in de Oekraïense media, is blijkbaar opgenomen in de Russische regio Zaporozhye door een camera op één van de Bradleys die betrokken waren bij het gevecht, dat woensdag plaatsvond in de buurt van het dorp Malaya Tokmachka.

Op de video is te zien hoe het door de VS geleverde infanteriegevechtsvoertuig herhaaldelijk vuurt in de richting van de nabijgelegen bossen.

Twee andere pantservoertuigen in beeld lijken verlaten te zijn, terwijl een andere Bradley ontploft als hij voorbij rijdt, nadat hij blijkbaar een mijn geraakt heeft.

De rest van de clip toont pogingen van de overlevende Oekraïense soldaten om te evacueren onder Russisch vuur, terwijl ze een rookgordijn proberen te creëren om hun aftocht te dekken.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Vladimir Poetin houdt van tanksVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  De Tsjetsjenen hebben de taak op zich genomen om de enclave Marinka van Donetsk, die sinds 2014 in handen van de Oekraïners is, "schoon te maken"
Vorig artikelTenminste 1 op de 10 Amerikanen zegt dat satanische pedofielen de regering leiden
Volgend artikelNederlandse elite bankier klokkenluider over kinderoffers: “Satanische pedofielen runnen de wereld”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Als oorlogsfilms kijken je iets leert over hoe te overleven in een tank, is het dat je mobiel moet blijven, bewegen over het slachtveld, en niet als sitting duck als schietschijf moet acteren….
  Dat snappen ze niet helemaal…

  Hoe minder materieel, hoe beter daar, kan die nachtmerrie sneller beeindigd worden aub….

  • Ja zo vermoorden de elite onze kinderen maar het elite tuig is wel in geen velde of wegen te zien zij blijven zover mogelijk weg bij het gevecht maar onder tussen stelen zij en roven zij landen leeg en zullen straks als helden worden ontvangen want zo is on dom volk nu eenmaal.

 2. De nachtmerrie zou wel eens erger kunnen worden wanneer de NAVO zich in het conflict zou moeien.
  Putin heeft van in het begin gewaarschuwd en hij is geen bluffer, ik hoop dat het westen nog niet hersendood is.

 3. de navo zit al enkele jaren in deze oorlog…qua voorbereiding én moorden van Russische burgers.. kinderen en vrouwen eerst..de lafaards heulen volle bak mee met de ukra-nazi’s

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in