Met het plaatsen van de volgende video’s uit de popcultuur wil ik niet lichtvaardig doen over de benarde situatie waarin de Oekraïense strijdkrachten verkeren, nu ze het opnemen tegen getrainde, verschanste Russische troepen. Deze twee fragmenten uit een aflevering van Game of Thrones geven een griezelig nauwkeurig beeld van wat er met Oekraïne gebeurt. De meesters van Meereen weerspiegelen de arrogantie en overmoed van Oekraïne en zijn NAVO-meesters. De leiders van Meereen gingen er hooghartig van uit dat hun aanval op de troepen van Daenerys Targaryen haar zou verbrijzelen en haar huilend de wildernis in zou sturen. Tjonge, wat hebben ze zich vergist, schrijft Larry Jonson.

Denk aan Vladimir Poetin als Daenerys Targaryen, maar dan zonder de gouden lokken en het hete lichaam. Oekraïne stuurt zijn troepen de Russische muil in en wordt in een ongekend tempo gedecimeerd. Wederom geeft Simplicius het beste overzicht van de slachting die aan de gang is.

Afgezien van het feit dat Oekraïne in de minderheid is en steeds meer tanks en artillerie tekort komt, is het grootste obstakel voor Oekraïne het feit dat de in het buitenland getrainde brigades die in deze maalstroom worden gegooid, niet getraind zijn om een gecoördineerde aanval uit te voeren. Laat ik het eenvoudiger zeggen. Stel u voor: 9 collegebands uit 9 verschillende landen die 9 verschillende talen spreken, komen aan bij de Super Bowl van de NFL en worden gevraagd om een half-time show op te voeren. Hoewel elke band bedreven kan zijn in het spelen van hun eigen muziek en het uitvoeren van routines die uniek zijn voor hun universiteit, hebben ze geen tijd gehad om te oefenen met het spelen van hetzelfde muziekstuk en hebben ze ook geen tijd besteed aan het choreograferen van een gezamenlijk optreden. Dat is een recept voor chaos en dat lijkt te zijn wat er in Oekraïne gebeurt.

  Verspilling van geld of hoeveel een dag oorlog in Oekraïne kost

Machinevertaling Yandex

Hoe kunnen de pers en de leiders in het Westen in hemelsnaam verbaasd zijn over de “groter dan verwachte weerstand van de Russische troepen?”. Als Helen Keller nog zou leven, zou ze dit kunnen zien aankomen. De NAVO-planners trapten in hun eigen bullshit door te geloven dat het Russische leger slecht getraind en geleid was en met enorme tekorten te kampen had. Dat is de enige verklaring die ik kan bedenken voor deze grove misrekening.

De NAVO is te afhankelijk van ISR-platforms (d.w.z. inlichtingen, bewaking en verkenning) die u kunnen vertellen waar troepen en uitrusting zich bevinden, maar die de capaciteiten en het moreel van de Russische troepen niet kunnen onderscheiden. Mijn verontschuldigingen voor het in herhaling vallen, maar ik moet nogmaals benadrukken dat Rusland een onevenwichtig voordeel heeft op het gebied van inlichtingen. De Russische ISR-capaciteiten zijn op zijn minst gelijk aan alles wat het Westen heeft, maar Rusland heeft nog andere troeven die de NAVO niet heeft. Ik ben er zeker van dat Rusland veel menselijke bronnen heeft in NAVO- en Oekraïense militaire hoofdkwartieren en eenheden en weet wat Oekraïne van plan is en waar het zijn aanvallen wil uitvoeren. Dat soort robuuste menselijke informatie is van onschatbare waarde.

Zelfs als Oekraïne erin slaagt om een verrassingsaanval uit te voeren in een onverdedigde sector langs de Russische verdedigingslinies, heeft Rusland de logistiek in huis om troepen in te zetten en een eventuele doorbraak tegen te houden. Oh ja, bijna vergeten. Rusland heeft minstens 10 keer zoveel troepen beschikbaar om in te zetten bij elke doorbraak die Oekraïne probeert te forceren.

  Facebook, Instagram veranderen de regels voor "haatzaaien" om oproepen tot geweld tegen Russen toe te staan

We zijn getuige van een historisch moment dat net zo belangrijk is als de Sovjet-operatie Bagration in de Tweede Wereldoorlog, die de rug van de nazi-strijdkrachten brak. Hoewel de schaal van de gevechten en het aantal doden in dit Oekraïense offensief minuscuul is in vergelijking met Bagration, is het strategische effect vergelijkbaar. Het mislukken van het Oekraïense offensief ontneemt Oekraïne niet alleen het vermogen om toekomstige operaties met succes uit te voeren, maar ontmaskert ook de NAVO als een tandeloos, zij het kwaadwillig Leopard.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Wanneer de Leopard-rompen worden afgevoerd met hun geschutskoepels eraf geblazen en verbrande lijken, zal de politieke prijs voor Berlijn ondraaglijk wordenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDuitse Leopard-2A4’s branden en smelten “als kaarsen” in Zaporizhzhya – Drie vernietigd in de eerste aanvalsgolf
Volgend artikelZweedse premier geeft toe dat “multiculturalisme heeft gefaald” nu de Zweden een minderheid in eigen land worden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Verdorie,..hoe dikwijls heb ik dit al voorspeld, de toren van Babylon met bijhorende spraakverwarring…pfff

 2. Het is mi een VAL opgezet door nazi Oekraïne, NAVO om zoveel mogelijk schade toe te brengen aan manschappen en materiaal .
  Doel; landjepik en depopulatie.
  Een slecht gecoördineerde instructie hoort daarbij.

  De NAVO 31 landen, is deze ruim
  2 jaar uitstekend getraind , klaar voor de strijd die begint.

  • Doet mij ook denken aan verhaal 2e wo dat nl soldaten naar de grens zijn gestuurd met zaklantaarn om Duitse tanks tegen te houden.
   Wapens uitdelen aan bevolking zat er ook niet in.
   reken niet teveel op uw overheid, deze waren ‘by the way’ al het land uit

    • Beste Hola,
     En met munitiekistjes gevuld met zand i.p.v. kogels.
     Om de Duitsers tegen te houden.
     En op de verborgen radio het Wilhelmus te horen en de stem van
     onze ‘ koningin ‘ veilig vanuit Groot Brittannië .

     En na afloop van de ellende stonden massa’s mensen te roepen bij haar terugkomst; ” leve de koningin ”
     Getver.

  • “De NAVO 31 landen, is deze ruim 2 jaar uitstekend getraind , klaar voor de strijd die begint.”

   Wat bedoel je met deze telkenmale herhaalde opmerking? Als je werkelijk denkt dat de NATO iets in de melk te brokkelen zou hebben kan ik je aanraden om ergens anders commentaar te gaan leveren. MSM, NPO, NL dagbladen, etc. Duitsland heeft net verklaard niet klaar te zijn voor welke oorlog dan ook. Het Franse leger is ook al moe van het beetje tegenstand wat ze in Centraal Afrika hebben opgelopen en de UK is volgens eigen zeggen ook in de lappenmand. Welk stukje NAVO is volgens jou “uitstekend getraind”?

 3. Wanneer gaat ‘gezond verstand’ of wat er nog van over, is de bovenhand krijgen ?! Gaat het Westen collectief zelfmoord plegen en Rusland aanvallen, (tis trouwens al bezig in beperkte vorm) ? Waar zijn onze Westerse, zogenaamde menslievende waarden, gebleven als we een land dwingen om honderdduizenden soldaten te laten afslachten in naam van louter Westerse drogredenen en hegemoniale geilheid ?

  • Nederland stuurt Sjoersma naar het front die vind het geweldig de domme hond .
   Als dit allemaal achter de rug is dan Nederland eens schoonmaken met dat tuig uit Den Haag .
   Boels verhuurd versnipperaars

 4. To attention to Larry Jonson, I am a dutch woman, 66 years, so vergive me if my english is not quite correct. I am just Curious how old you are, you mentioned the name Helen Keller. I”ve red a book in my teens about her, she was born deaf, blind and there fore she could not speak. She was helped and educated by een gouvernante, don’t remember her name, her last name was Sullivan I believe. I wonder, how many People know about Helen Keller? Even though I get the point you are making in the equasion, you must be deaf and blind if you will not or can see what is really happening. For that matter, I am pro Russia. Hope that for those who are in charge they will use theire common sence. War is never win win, only loss, loss on both sites.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in