Ten minste één op de 10 Amerikanen gelooft dat hun regering wordt geleid door Satanische pedofielen, en ten minste één op de vier gelooft dat massale migratie is ontworpen om het huidige electoraat van de VS te vervangen door buitenlandse werknemers, volgens gegevens van het onderzoekscentrum Chicago Project on Security & Threats (CPOST) aan de Universiteit van Chicago, bericht Thenationalpulse.

Aangeprezen als een “Gevaren voor de Democratie” enquête die aan The Guardian werd verstrekt, vroeg de enquête of een “geheime groep van Satan-aanbiddende pedofielen de regering van de VS regeert”. Tien procent was het in april 2023 eens met deze stelling, en het percentage was min of meer constant sinds juni 2021, toen het op 11 procent stond.

Inderdaad, twijfelachtige personages staan in het middelpunt van de belangstelling in de regering sinds Joe Biden is aangetreden. Nationaal Monkeypox Response plaatsvervangend coördinator Dr. Demetre Daskalakis, bijvoorbeeld, draagt pentagram tatoeages en volgt de Satanische Tempel op social media, en runt een occulte sportschool vanuit een voormalige homoclub in een oud kerkgebouw. Daskalakis woonde onlangs een HIV-top bij in Las Vegas, droeg bondagebanden en werd geflankeerd door twee halfnaakte mannen, en organiseerde een evenement van het Federal Bureau of Investigation (FBI) om “Pride Month te herdenken”, dat werd bijgewoond door FBI-directeur Christopher Wray.

Tot voor kort had de regering Biden ook een lid van de orde van “queer en trans nonnen” van de Sisters of Perpetual Indulgence in dienst bij het Nuclear Energy Office.

Sam Briton, alias Zuster Ray Dee O’Active, had de website rentboy.com verdedigd, die in 2015 werd gesloten na een inval in verband met prostitutie door minderjarigen, maar werd toch een van de topverdieners in overheidsdienst, met “Q clearance” toegang tot zeer gevoelige geheime informatie.

  Petitie om Biden-clan te onderzoeken op corruptie nadert 200k handtekeningen

Brinton verloor zijn baan nadat hij betrapt werd op het stelen van luchthavenbagage om vrouwenkleding te bemachtigen terwijl hij voor de overheid werkte, en werd onlangs gearresteerd.

Volgens de gegevens zegt één op de vijf Amerikanen dat de verkiezingen van 2020 gestolen zijn van Donald Trump, maar een schamele 4,4 procent gelooft in het gebruik van geweld om Trump terug te krijgen in het Witte Huis, waarmee de vaak herhaalde bewering wordt ondermijnd dat Trump-aanhangers van nature gewelddadig zijn of een echte “bedreiging” vormen voor de natie of haar instellingen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BIDEN-CLAN DOSSIER

Donald Trump: Ik zou je veel verhalen kunnen vertellen over Lady Gaga …Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRussische gevechtsvliegtuigen en drones brengen Kievse strijdkrachten zware verliezen toe in Zaporozhye & Donetsk (Video’s)
Volgend artikelVernietiging van door het Westen geleverd infanteriegevechtsvoertuig gefilmd vanuit Oekraïens voertuig (Video)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Zo vader zo zoon. Hunter is ook een verslaafde smeerpijp.

  Deze hoogbejaarde rijkaards prooien op kinderen en wordt al langer gezegd. Desnoods privaat gefinancierde onafhankelijk onderzoek middels crowdfunding ofzo.

  • Ja dat is hier ook dag en inslag hier in de hoogste rangen zitten meer kinderverkrachters dan men voor mogelijk houd en die erover praat zal monddood gemaakt worden zie Huig Pluig en de zaak Demmink maar dat vergeten wij maar want het volk die op dat tuig heeft gestemd is net zo slecht.

 2. Je word eigenlijk gedwongen om met deze constructie te kijken naar die Biden, walgelijk persoon en die jonge vrouw weet zich geen houding aan te nemen en dat is dan de gekozen President van de VS.

  • Jonge vrouw? Dat is een kind van een jaar of 10! En die moeder trots als een pauw. Arm kind.
   Zijn eigen dochter vermeed hem omdat ze niet weer met hem onder de douche wilde. Zijn eigen zoon noemt hem liefkozend ‘pedo Pete’.

 3. Het is opvallend hoeveel nieuws er ineens naar buiten komt over kinderhandel en ritueel satanisch misbruik. En het gaat nog meer worden.

  Binnenkort komen er vier (4!) documentaires uit van Mel Gibson omdat hij niet meer stil kan blijven. Hij begint in Oekraïne maar het is wereldwijd. En groter dan drugshandel. En niemand merkt er wat van. Omdat deugmensen het zich niet voor kunnen stellen ‘bestaat het niet’.

  Wie regelmatig naar RedactedNews kijkt (redacted.Inc) heeft dit waarschijnlijk al gezien. Zeer het bekijken waard.

  https://youtu.be/MNIKASuG52M

  Let ook op: Mel Gibson is al eerder zwart gemaakt. Hij zal nu ws een shitstorm over zich heen krijgen om te proberen zijn boodschap te discrediteren. Trap er niet in en bid ervoor. Dit moet aan het licht.

 4. Ja dat de elite zo een smerig tuig is dat mag inmiddels wel duidelijk zijn maar wat te denken van ons mooi en lief volk die zijn geen haar beter want zij stemmen op dat vuil tuig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in