In de nasleep van de Amerikaanse midterm verkiezingen van gisteren is het enige goede nieuws dat we in wezen enkele elementen van de agenda van de Democraten voor totale vernietiging hebben gepauzeerd door de controle over het Huis te nemen (zoals nu wordt verwacht, maar nog niet genoemd). Dit alleen al zal het wetgevende en uitvoerende monopolie van de Democraten over Amerika pauzeren, en het geeft het Amerikaanse volk een beetje ademruimte om te proberen zich aan te passen aan de verontrustende realiteit van wat komen gaat, schrijft Mike Adams.

Dat is waar het slechte nieuws begint, want wat Amerika te wachten staat (onder Democratisch bewind) wordt een meerjarige “Donkere Winter” van economische ineenstorting, voedselinflatie, censuur, tirannie, wereldoorlog en meer vervalste verkiezingen.

Na het fiasco van de tussentijdse verkiezingen van gisteravond hebben de doemdenkers gelijk gekregen, terwijl degenen die beweerden dat de “white hats” iedereen zouden komen redden, in de wind zijn blijven zweven.

De hopium-pushers hebben het alleen maar erger gemaakt

Twee jaar lang hebben sommige mensen die “hopium” pushen de illusie in stand gehouden dat een geheime groep goeddoeners Amerika zou redden, Trump opnieuw zou installeren en massale arrestaties zou verrichten tegen de verraderlijke actoren die dez VS neerhalen. Ons werd keer op keer verteld dat de deadlines voor deze actie naar voren werden geschoven, in afwachting van nog een belangrijke mijlpaaldatum, en dat het Amerikaanse volk gewoon moest zien hoe slecht de zaken werden voordat de goeden zouden binnenvallen en de dag zouden redden.

De realiteit is echter dat er nooit een echte actie heeft plaatsgevonden. Het was allemaal slechts een reeks verhalen en narratieven die soms vermakelijk waren, maar nooit geworteld waren in iets dat gecontroleerd kon worden.

Het blijkt dat er bijna geen goeden meer aan de macht zijn. Het hele ellendige systeem is geïnfiltreerd en staat nu onder leiding van kwaadaardige, satanische marxisten en anti-Amerika haters die er alles aan doen om deze natie zo snel mogelijk te vernietigen. De enige weerstand hiertegen lijkt op staatsniveau te liggen , waar leiders als Ron DeSantis opvallen als verdedigers van de rechtsorde die overuren maken om hun staten te beschermen tegen de federale tirannie. Gelukkig heeft Amerika nog staten die hun eigen soevereiniteit kunnen laten gelden.

  Ze hebben... problemen met luchtmacht

De hoop is vervlogen en de realiteit dringt ruw binnen. Er komt geen supergeheim A-Team om alles recht te zetten. We moeten dus de harde realiteit onder ogen zien waar we ons nu bevinden: De Democraten zijn nog maar aan het opwarmen wat betreft de hongersnood, de ineenstorting van de munt, de dakloosheid, het uitbreken van biowapens en de kernoorlog die zij tegen ons allemaal willen ontketenen. We hebben nog niet eens gezien hoe erg dit wordt. We hebben alleen de opwarmronde meegemaakt, met andere woorden, de afgelopen twee jaar. Nu begint het echte vuurwerk.

En niemand komt ons redden (behalve wijzelf en God, op een bepaald moment). Iedereen die achterover heeft gezeten en “naar de show heeft gekeken” in afwachting van de overwinning, is ernstig bedrogen uitgekomen. Misschien is het tijd om uw overtuigingen opnieuw te evalueren en te beseffen dat de doemdenkers überhaupt gelijk hadden.

Stop nu met uw hopium-verslaving en sluit u aan bij de strijd die in de echte wereld plaatsvindt, met andere woorden, want hopium heeft Amerika alleen maar op het pad van zwakte en passiviteit gebracht. En nu bevinden we ons ternauwernood op de laatste resten van de republiek, starend in de afgrond van totalitarisme en massale genocide. We zijn één misstap verwijderd van vernietiging.

Vanaf deze dag weten de Democraten dat zij zich nooit meer tegenover de kiezers hoeven te verantwoorden

De midterm bewees dat de Democraten weten dat ze elke verkiezing op elk moment kunnen bedriegen en vervalsen. Ze hebben net een slachtoffer van een hersenbeschadiging in de Senaat van de VS geïnstalleerd, in godsnaam, zonder een spier te vertrekken. Ze hebben natuurlijk geen kandidaten nodig die cognitief kunnen functioneren, want Fetterman zal ongetwijfeld worden uitgerust met een implantaat met oortjes op afstand en precies te horen krijgen wat hij in real time moet zeggen, net als Buck Foe Jiden. De Democraten willen dat menselijke robots het ambt gaan bekleden omdat ze gemakkelijk te controleren zijn (en niet in staat zijn voor zichzelf te denken).

  Japan wil niet vechten voor Taiwan en andere bondgenoten van de VS ook niet - Niemand wil sterven voor Uncle Sam

Over controle gesproken, de Democraten beseffen nu ook dat zolang zij stemmachines hebben – en stembiljetten per post, vervroegd stemmen, enz. – ze elke uitkomst kunnen manipuleren.

Het schokkende resultaat van dit alles is dat de Democraten nu weten dat zij zich nooit meer hoeven te verantwoorden tegenover de kiezers.

Het maakt de Democraten niet uit dat 70+% van de kiezers gisteren zei gefrustreerd of “boos” te zijn over het regeringsbeleid. Zelfs als dat aantal 90% zou zijn, zouden de Democraten de algoritmen voor manipulatie gewoon aanzwengelen om te compenseren. Verantwoording afleggen aan de kiezers is voor de Democraten nu een oud, achterhaald concept, en het hele theater van de verkiezingen dient enkel om een smet van legitimiteit toe te voegen aan een anders volledig gecorrumpeerd proces van het selecteren en installeren van leiders in openbare ambten die worden veracht door de mensen die zij beweren te vertegenwoordigen.

De Verenigde Staten van Amerika zijn niet langer een representatieve, constitutionele republiek. Het is een autoritaire, monolithische dictatuur waar afwijkende meningen ofwel volledig worden genegeerd ofwel regelrecht worden gecriminaliseerd. Het idee dat kiezers ongelukkig worden als de voedselinflatie toeneemt of de diesel opraakt, deert de Democraten helemaal niet. Ze hoeven zich toch niet te verantwoorden tegenover de kiezers, dus waarom zouden ze zich bekommeren om wat de kiezers eigenlijk denken?

Vanaf nu hoeven de Democraten niet eens meer te doen alsof ze de belangen van het volk behartigen. Ze kunnen gewoon hun eisen dicteren, hoe krankzinnig ook, en iedereen arresteren die weigert te voldoen.

  Waarom zit Europa in het slop? "Zijn economische zelfmoord"

Maak je klaar voor een lange, donkere winter van lijden en instorting.

Waar het allemaal op neerkomt? Hoewel de Dems waarschijnlijk de controle over het Huis van Afgevaardigden zullen verliezen (vandaar dat ik ze “onttroond” noem), bereiden ze zich voor op een jarenlange economische en sociale hel in heel Amerika. Deze krankzinnigen, vergeet niet, hebben op hun eigen kiezers genocide gepleegd met “vaccin” propaganda die miljoenen mensen heeft gedood of verminkt. Ze vermoorden baby’s en vieren dat. Het zijn kwaadaardige demonen, en er is niets dat ze niet zullen doen om te proberen Amerika en de mensheid als geheel te vernietigen. Dat is hun doel: wereldwijde economische ineenstorting en ontvolking.

Dit is wat er gebeurt als goede mensen achterover leunen en niets doen en wachten tot iemand anders hen komt redden. Het is zoals Sir Edmund Burke ooit zei (geparafraseerd): Het enige dat nodig is voor de triomf van het kwaad is dat goede mensen niets doen.

Dat is precies wat ons treft: goede mannen (en vrouwen) die niets doen terwijl Amerika tot de grond toe afbrandt. Mensen zijn zo gewend geraakt aan lijden, dat ze een ineenstorting niet meer herkennen als die in real time plaatsvindt.

Binnenkort zullen zelfs de linksen niet meer kunnen ontkennen hoe slecht de dingen worden, maar ze zijn psychologisch geconditioneerd om altijd de schuld aan iemand anders te geven in plaats van aan hun eigen corrupte, te kwader trouw zijnde leiders die opzettelijk proberen de mensheid uit te roeien.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Bijbelse verwijzingen door Medvedev: “Wij zullen onze vijanden naar het eeuwige vuur van Gehenna sturen – Wij horen de woorden van de Schepper en gehoorzamen”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe drie meest waarschijnlijke scenario’s na de gedeeltelijke terugtrekking van Rusland uit de regio Kherson
Volgend artikelPiloten bezwijken halverwege de vlucht: “Nog nooit zoveel gevallen als sinds de Covid-vaccinaties”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

  • Niks,kom goed!
   Dit gedrag is hierboven beschreven als oorzaak.
   De mensen die nu leven, zullen het licht niet meer zien.
   Misschien, ooit komt er een nieuwe generatie die het wel lukt om het kwaad te vernietigen.
   Wij zijn te zwak hiervoor.
   Lieve mensen ik hou van jullie.
   Succes met deze wereld het het einde daarvan.

 1. Onze voorouders waren al waardelize slappelingen.
  Ze hadden hun criminelen moeten afmaken i.p.v. op een boot overzee zetten.

  Iets van 7 generaties… .

  Hoe kan het dat bv ik midden jaren 80 al vermoedde dat we moesten vrezen voor dat uitschot? En dat hele volkstammen nog onnozel geloven door dat k.volk te zijn bevrijd?

  @Henri ik denk dat je gelijk hebt

  • Ik vrees het ook, al houd ik nog wel een beetje resterende hoop/kracht op het goede, maar energie vretend is het wel en de energie word duur betaald…

   Ik las net wel op een andere site, maar een beetje Q en on site zeg maar… dat er grote veranderingen gebeuren (positief gezien) bv Duitsland de US wat loslaat en meer naar het Oosten gaat kijken? dus Rusland/China e.d. maar hoofdzakelijk voor hun Industrie, magoed, daar zullen ook de burgers hopelijk van me profiteren, maar het is dus wat meer aan de gang, ook in het midden oosten.

   magoed, al met al als het ‘goede’ meewerkt, zullen er nog vele jaren werk in het vooruitzicht staan, dus eer het ‘normaal’ eerlijker zal worden, zullen velen niet meer meemaken, gelukkig wel wat betere vooruitzichten binnen een paar jaar, beetje in de plus is altijd beter dan nog verder in de min (positief gezien) maar wat een leed ze ons hebben aangedaan past maar 1 straf op en das niet meer op deze wereld rondlopen netjes gezegd voor dat soort en al hun hulpjes. No mercy.

 2. Wat een negatief commentaar zeg.Waarom zijn WIJ hier? Omdat wij survivors zijn.Evolutie…de sterksten zullen overleven.Sterke genen.Beseffen jullie niet hoe sterk we zijn ? En waarom wij bestaan? Alleen de sterksten blijven over.Fini.Kom op man!

 3. De blanke geinjecteerde met het vaccin heeft niets meer te verliezen, die gaan toch dood !
  Het vaccin dient net om de zwakke blanke te elimineren, zwart afrika, zuid amerika en groot deel van azie zijn niet ingeent of hebben, ivermelek gebruikt.
  DADA BLANKE MAN

 4. Ik ben in stuitligging geboren en al mijn hele leven tegendraads. Het interesseert me geen fuck wat iedereen van mij denkt. Ik doe niet mee aan deze zielige zwakke wereld. Ik blijf lekker lang leven, gewoon om iedereen te ergeren en laat me niet bang maken. Ik haat de regering en het slappe volk. Zeker de brave prikpijpers die zonder enige vorm van verstand meegeholpen hebben ons land te verhoeren. Mij krijg je niet klein en ook niet boos want boos was ik al bij de geboorte.

 5. Je zou het misschien niet zeggen als je naar bepaalde nieuwswebsites surft, maar de definitieve resultaten van de midterm elections in de VS zijn nog niet binnen. De samenstelling van het Huis van Afgevaardigden en de Senaat hangt voorlopig nog steeds aan een zijden draadje.

 6. Het is een goed stuk en klopt, jammer maar de waarheid is hard. Sterke leiders ellimineren ze genadeloos met eindeloos geld te geven aan mensen eromheen om de boel te corrupteren. Daarnaast zullen er geen sterke leiders opstaan want de huidige en aankomende generaties zullen pussy’s zijn. Voor het geval mensen nog geen weet hebben van transhumanisme middels de voedselindustrie en water. O.a. Soja/fluoride. Waar deze demonen al geruime tijd mee bezig zijn. Positieve aan arikel is wel 1 ding : bewustwording, Kom van je reet en aktie!! Niemand gaat het voor je doen.

  • Fluoride is een afvalproduct bij het smelten van bauxieterts tot aluminum. Mede dankzij o.a. dr. Hans Moolenburgh heeft de Nederlandse overheid in 1967 het toevoegen van fluoride aan het drinkwater afgeblazen. Maar fluoride zit momeneel wel o.a. in Spa blauw.
   Fluoride zorgt voor verkalking van de pijnappelklier aka het derde oog, ons communicatiemiddel met de andere wereld (vierde dimensie).

   • Fluoride wordt bij tandarts nog steeds gepromoot en soms zonder vooraf te zeggen spoelen ze de mond ermee. Tandpasta stikt nog van de fluor. Dat terwijl er diverse eenvoudige en goedkope middelen zijn om zelf tandpasta te maken. Deodorants zitten ook vol aluminium, dat dus via de klieren in de oksels het lichaam inkomen.
    Fluoride, aluminium, amalgaam, plastics (babyflesjes zijn van plastic!) en nog vele andere stoffen kunnen bij regelmatig gebruik voor veel klachten zorgen.
    Maar in Spa blauw kende ik het nog niet. Wel de hormoonverstorende stoffen die uit de plastic flessen in het water trekken en die je dus ook binnen krijgt. Goh waar komen al die (chronische) klachten toch vandaan….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in