Ronald Bernard is een voormalig Nederlandse elite bankier die snel opklom in de hoogste rangen van de mondiale financiële wereld en vervolgens klokkenluider werd over de gruweldaden van satanisch ritueel misbruik die hij achter de schermen ontdekte en plaatsvinden in de hoogste corridors van de macht in de wereld.

Geruchten over de verdorven pedofiele voorkeuren van de elite doen al eeuwenlang de ronde in de wereld, maar er is een zeer moedig en principieel persoon voor nodig om zijn leven te riskeren om zich uit te spreken over wat hij gezien heeft, bericht Thepeoplesvoice.

De wereldwijde elite is vastbesloten om dit soort informatie te onderdrukken. Video’s en blogberichten worden routinematig van het internet verwijderd. Dappere klokkenluiders worden regelmatig op bizarre, misselijkmakende manieren vermoord als waarschuwing voor anderen.

Ronald Bernard heeft het moment beschreven waarop hij werd uitgenodigd om aan de hoogste tafel van het internationale bankwezen plaats te nemen. Maar er was één voorwaarde. Om zichzelf te bewijzen, werd hem gevraagd een kind te offeren op een party.

Dat was het moment waarop hij begon te “disfunctioneren”, om zijn woord te gebruiken, en hij besloot om een klokkenluider te worden en het hele corrupte en satanische systeem in het hart van de internationale haute finance bloot te leggen.

Bernard getuigde ook voor het International Tribunal for Natural Justice, waar hij dapper een verbijsterende presentatie gaf over de verschrikkingen waarvan hij getuige was.

Krachtig spul. Bernards openbaring dat de “elite” of “Illuminati” hem benaderde met een aanbod dat zo verschrikkelijk was dat hij geen andere optie had dan te passeren, klinkt u misschien griezelig bekend in de oren.

  De Anti-Antisemitisme Dwaasheden

Als dat zo is, dan ervaart u geen deja vu. Beroemdheden die dapper genoeg zijn om de duisternis in het hart van de entertainment-, financiële en politieke industrieën te bespreken, en die de toenaderingen van de elite weigeren, sterven vaak tragisch voor hun tijd.

Moedige zielen die hun leven riskeren zijn het altijd waard om naar te luisteren. Op het International Tribunal of Natural Justice gaf een andere getuige en overlevende, die geboren werd in een generatie Satanische Illuminati-familie, zijn ooggetuigenverslag over hoe hij onderworpen werd aan satanisch ritueel kindermisbruik. Hij bevestigde dat de wereldwijde elite achter alle problemen zit die de mensheid teisteren. Hij zei verder dat 12 procent van Amerika van generatie op generatie satanisch is, dat zijn 40 miljoen mensen. U kunt zijn getuigenis bekijken in de People’s Voice Locals gemeenschap.

Van jongs af aan worden we via de massamedia en de entertainmentindustrie geprogrammeerd door een Satanische wereld. We leven in een samenleving waar elk jaar 800.000 kinderen verdwijnen en toch durven de media dit totaal niet te bespreken. Dit is waanzin.

Waarom staan we toe dat dit gebeurt? Omdat de massa vanaf haar geboorte geprogrammeerd is om mee te gaan in het narratief van de mainstream. Alle Illuminati, inclusief de Rockefellers, de Du Ponts, de Bushes, ondergaan als kind 6 tot 7 jaar Satanische marteling, verkrachting, drogering en rituele bloedoffers om hen in secundaire psychopaten te veranderen.

Dit is waar de oude religie, het Moloch-systeem, allemaal om draait. Het gaat om het creëren van secundaire psychopaten die het flakkerende vlammetje menselijkheid in zich hebben laten uitdoven als een kaars. Deze duistere kracht beheerst onze samenleving al honderdduizenden jaren, die helemaal teruggaan tot de oudheid.

  De aantallen zijn in ons voordeel

Maar steeds meer mensen worden wakker voor de waarheid en dit maakt het voor anderen gemakkelijker om wakker te worden voor deze afschuwelijke waarheid. We moeten samenwerken om deze duisternis uit onze wereld te verwijderen.

Wij kunnen dit veranderen, want zij zijn met weinigen en wij met velen.

Hier bij de People’s Voice zijn we vastbesloten om mensen wakker te blijven schudden. Maar we hebben uw hulp nodig. Abonneer u op het kanaal als u dat nog niet gedaan hebt, en help ons het echte nieuws wijd en zijd te verspreiden. En sluit u aan bij de People’s Voice Locals gemeenschap om het kanaal te helpen ondersteunen en toegang te krijgen tot exclusieve en ongecensureerde video’s, waaronder meer van het International Tribunal of Natural Justice. Ik hoop u daar te zien.

Kijk:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Professionele clown onthult satanisch kannibalenritueel in HollywoodVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVernietiging van door het Westen geleverd infanteriegevechtsvoertuig gefilmd vanuit Oekraïens voertuig (Video)
Volgend artikelVS gezondheidsautoriteit CDC bevestigt dat COVID-vaccinatie risico op auto-immuun hartziekte met 13.200% verhoogt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

38 REACTIES

 1. Ik kwam dit filmpje de eerste keer tegen in dit artikel:
  https://stopworldcontrol.com/nl/ritueel/
  En daar wordt ook gewoon bewezen dat er jeugdige gevangenen bij Beatrix op stage gingen en deze kinderen verdwenen vervolgens.
  De Telegraaf is hier ook ingedoken en sprak het gevangenis personeel die dat bevestigde.
  Er worden best wel schokkende claims gemaakt door mensen die er niks mee opschieten om dit aan de grote klok te hangen.

  • Typisch vind ik, met alle techniek die er is, nooit hard bewijs, Insinuaties.
   NB : Wil niet zeggen dat het niet aanwezig is.

   • @Hola, ook ik zet al lange tijd mijn vraagtekens bij Bernard. Bij welke bank heeft hij eigenlijk gewerkt en waarom noemt hij geen namen?

    • nou ? wat zou je denken ?een naam is voldoende om zijn ogen te laten sluiten ik heb het vermoeden dat jullie geleerd hebben maar zo te merken hebben jullie niet geleerd om NA TE DENKEN !

  • Idiote klote kerel Ronald Bernard verteld 100% de waarheid je bent niets anders dat een vuile trol van het ergste soort. Donder even heel snel op.

 2. Of het wel of niet gebeurt ff buiten beschouwing latend…
  Het is allemaal ze hebben iets gezien of gehoord . Waar zijn de harde bewijzen.

 3. In sneltreintempo worden ineens allerlei zaken naar buiten gebracht waardoor de gevestigde orde in een behoorlijk negatief daglicht wordt gesteld. Zo mag een arts ineens komen verkondigen in het EU-parlement dat men al meer dan 50 jaar werkt aan wat dan nu het “coronavirus” heet waarbij al zeker sinds 1990 bekend is dat geen enkel “vaccin” werkzaam kan zijn in dit geval. Het wordt ook ineens bekend dat er meer mensen overlijden aan de bijwerkingen van zo’n prik dan aan een zogenaamd virus. En dan heb je ook nog de bio-labs in Oekraïne en de kinderprostitutie bij de grens met Polen. Voeg daar nog aan toe het hele fenomeen van geslachtsverwarring (hoeveel “geslachten” zijn er inmiddels: ergens stond iets van 470?). Oh ja: de voedselvoorziening wordt hier tegengewerkt en dan zijn er de berichten over burgemeesters die verplaatste mensen in jouw huis kunnen onderbrengen. Waarschijnlijk nog iets vergeten. Oorlogje hier, conflictje daar …

  Psychopaten functioneren optimaal te midden van chaos en weten dat ze dàn hun slag kunnen slaan omdat de meerderheid er gek van wordt. En men verbaast zich nog over het feit dat een Rutte en een de Jonge overal mee weg kunnen komen. Goh, hoe zou dat nou toch komen?

  Kortom: de gevestigde orde bakt er niet veel van, landen moeten verdwijnen en dan wordt de ultieme oplossing aangeboden in de vorm van een centraal gecontroleerde wereldregering zoals de Nieuwe Wereldorde.

  • Kortom geloof niks, het kan waar zijn, het kan half waar zijn, het kan manipulatie zijn of ……….

   Geloof niks wat op internet staat. Maar als het waar is, dan is een middeleeuwse straf van toepassing. De brandstapel dus. Dan waren die oldtimers zo gek nog niet.

   Bewijs ontbreekt maar dat zei iemand al

   • als je ook maar een fractie van een seconde even aanneemt dat het klopt, dan vallen alle puzzelstukjes van alle ellende die nu de wereld in geslingerd is op hun plek.
    waarmee niet gezegd is dat het ook zo is…

 4. Het is zo BIZAR dat het ongelooflijk is.
  En toch.. Al is er maar 10% waar dan is dat al weerzinwekkend.
  Overigens is het wel zo dat deze zogenaamde elite elkaar beschermd. Dit gebeurt al in de studentenvereniging in bepaalde kringen waar trouw wordt gezworen…
  Heb zelf rechtstreeks uit de mond van een zedendeliquent cq pedofiel verhalen gehoord die heel dicht in de buurt komen van wat hier wordt gezegd. Zoals
  ‘Feestjes’ in de hoogste kringen, topambtenaren, de achter-rechterlijke-macht… Vergeet niet het onvergetelijke werk van Micha 🐱. De pedodoofpot met o.a. de momenteel dementerende Joris D.
  Maar laten we voorzichtig zijn. Laatst kwam ik in de ochtend thuis uit een nachtdienst. De voor- en achterdeur stond open !!! Verder niets overhoop of weg. Bangmakerij? 🥱 Slaap er echter niet minder door. De pot op met het keurige tuig.

 5. “Kortom geloof niks, het kan waar zijn, het kan half waar zijn, het kan manipulatie zijn of …”

  Snap het niet helemaal: er hoeft niks te worden “geloofd” …

  Het is een feit dat er opvallend genoeg ineens van alles naar buiten wordt gebracht waardoor de gevestigde orde in een negatief daglicht komt te staan. Het is een feit dat men al heel lang weet dat zogenaamde vaccins niet kùnnen werken tegen het zogenaamde cojonavirus. Het is een feit dat er verwarring, chaos en verdeeldheid worden gezaaid. Het is een feit dat het meest kenmerkende instrument in een democratie, namelijk het referendum, is afgeschaft. Het is een feit dat de landbouw om zeep wordt geholpen, evenals het midden- en kleinbedrijf, enz.

  Wat is er trouwens mis of aan de hand met geloof? Mensen geloven van alles, ook als ze denken dat dit niet zo is :-).

  • Een mens gelooft in vanalles wat hij niet zeker kan weten maar toch vanuit moet gaan.

   Alleen ‘geloof’ wordt door de priesters van ‘scientism’ (satanisten) vaak versleten voor onnozelheid en onredelijkheid. Goedgelovigheid.

   Ik zag can de week Danny deVito in een interview. “Lucifer is not a bad guy, he’s just misunderstood”. Want hij heeft Adam uit zijn onwetendheid bevrijd bij de ‘boom van kennis van goed en kwaad’. Geloof is voor sukkels. Satan’s gebod is ‘doe wat jij wilt’.

   Mensen geloven dat de mens van nature goed is. Mensen geloven in reïncarnatie. Mensen geloven in democratie. Mensen geloven dat hun geld op de bank veilig is. Mensen geloven dat de regering betrouwbaar is. Mensen geloven dat ze werken voor hun pensioen. Mensen geloven dat de duivel niet bestaat. Mensen geloven dat ze naar de hemel gaan als ze sterven. Maar klopt dat ook?

   Geloven is noodzakelijk om te overleven. Anders kun je niks voorbereiden. Maar je moet het wel testen.

   En wat ook vaak verkeerd geïnterpreteerd wordt omdat het zo’n totaal slappe, verwaterde, nietszeggend getuigenis is: “Ik geloof in God”. En toch levert die uitspraak de meeste weerstand op. Al die satanisten geloven óók in God. En ze háten Hem. De demonen geloven ook in God en ze beven voor Hem. Ik geloof ook wel in Mohammed, en Boeddha, en Con Fu Tse, en God, en de duivel, en UFO’s. Kan ik allemaal beredeneren. Maar ik heb er niet zoveel aan.

   Ik geloof wel dat de strijd die gaande is een geestelijke strijd is. En met mijn ogen open weet ik wie mijn generaal is naar wie ik moet luisteren.

   Het enige geloof dat redt is het geloof VAN Christus. Zijn offer en opstanding. “Je ziet het pas als je het door hebt”. Dat is een quote van een andere JC. 🙂

 6. Christus stelde als satan een God is laat hem dan nu opkomen.
  Psychopaten zijn narcisten met tunnelvizie die vooral zichzelf geloven.
  En dus ook hun eigen waanideeën.
  Waarom? Omdat ze overal ongestraft mee wegkomen.
  Waarom, omdat de gewone mens zich verwijderd en omdraait van zulke wezens.
  En ze dus ongemoeid lieten gaan….
  Het bedrijfsleven ziet dit anders en floreert onder deze machtswellustelingen.
  dus is er vraag naar en vraag creëert aanbod.

  Of de vaders en moeders staan op en beschouwen elke zoon en elke dochter als beschermenswaardig.
  Of we gaan een tijd tegemoet waarin we mee moeten doen met de waanzin om te overleven.
  of gaan hangen.

  Totale Schijt aan de satanisten pedo’s , kinderofferraars en muurtjes metselaars
  Illuminatie dimlichten halflichten dood bewustzijn.
  Traan om traan ,
  Leven om leven.
  rightsious anger.

 7. heb 100 euro gestort bij de blije bank van deze man, ik hoor hier niks meer van, 5 jaar terug geloof ik, die vent stinkt gewoon uit zijn b.k

 8. Super artikel, maar de vraag waar ik maar geen antwoord op vindt: zijn Poetin en XI en hun mede regeringsleiders nu wel of niet onderdeel van dat satanische tuig? Dank voor degene die t antwoord kan geven.

  • Dat is niet perse waar. De meeste zitten in dit satanische systeem. Maar er zijn weldegelijk mensen die er uit stappen.

   Gisteren nog een 25 jaar oude EO Omega aflevering gezien. Toen de EO nog zijn roeping volgde. Een gesprek met 3 mensen die uit de vrijmetselarij gekomen zijn door bovennatuurlijk ingrijpen (dromen en tekenen of een directe stem van God dat ze naar een pinkstergemeente moest gaan). Mensen die er generaties diep in zaten en zelfs 32e graad waren. https://youtu.be/6VUdaVfD8k0

   Dus ja het kan.

   Xi zou ik niet weten. Al is het christendom enorm aan het groeien in China is het een behoorlijk duister land.

   Putin lijkt me aannemelijk. Zeker dat hij niet meer in het clubje van Schwab mag komen. Hij is openlijk christen, is 1 van de zeer weinige wereldleiders die de bijbel/Jezus citeert en is niet voor niets gehaat door de westerse elite. Alleen al zijn speeches zijn zo compleet anders. Hij spreekt gewoon de waarheid, net als Musk alsof hij ‘fuck you money’ heeft. Hij zal zat geld hebben. Maar dat heeft Elenski ook en die acteert aan 1 stuk door.

   • dank, ja dat gevoel heb ik ook bij putin, geweldige speeches (volet als echte geschiedenis lessen) en regering met mensen die wijze woorden zeggen en verbinden met landen ipv ze aanvallen en voorliegen. china is wel (of lijkt)de vredesduif aan t worden, lijkt niet meer op t land wat alleen maar even langskomt als r wat te halen valt op handelsgebied. assad weer erbij halen en vrede iran saudi arabie en jemen lijkt bijna een wonder. vindt t wel stil rondom de briccs landen, zou toch belangrijke meeting in zuid afrika met misschien aankondiging eigen munt?

 9. Wat Robert David Steele zei komt wel creepy veel overeen met wat er in NL gebeurde met die toeslagen affaire:

  “Second, it has become clear from our early inquiries with ample documentation, that both the family courts and the insolvency courts are being used to strip children from families to convert the children into a commodity that can be sold for cash, and are also being used to strip assets from wealthy individuals who are not part of the Deep State network.”

  (Die Ronald Bernard, daar zitten wel wat vraagtekens bij, wat ik zoal gelezen heb over die man.)

 10. Mensen, trap er nou toch niet in wat er over klokkenluiders verkondigt wordt. Het is altijd dezelfde tactiek om de informatie die ze naar buiten brengen te controleren.

  Breng het nieuws zelf naar buiten op een onduidelijke afgezwakte manier zodat jij het verhaal kunt sturen. Limited hangout.

  Stuur sterk overdreven berichten de wereld in die hierop lijken zodat niemand let op het echte origineel. FUD.

  Maak de persoon ongeloofwaardig door allerlei roddels en aantijgingen over hem te verspreiden. Maak hem zwart zodat men niet naar hem wil luisteren. Discrediting.

  En dat laatste is de favoriete tactiek. Beschuldig de klokkenluider van drugsmisbruik, kindermisbruik, overspel, belastingfraude. Gooi hem in de gevangenis of vermoord hem onder verdachte omstandigheden (suicided). Of beide (John McAfee, Epstein, Assange bijna). Of hang ze naakt aan een deur met een strop om hun nek (Carradine, Williams, Grusin, allemaal sterren die wat wilden zeggen).

  Waarschijnlijk moet Mel Gibson innenkort ook op gaan passen. Want hij gaat de beerput open gooien! Met een serie van 4 documentaires. Zie RedactedNews (redacted.inc)

  https://youtu.be/MNIKASuG52M

  • Avici – Ann Heche – … en dan die club van 27, mensen met echt talent die de elite niet nodig hadden om het te maken in de showbizz, en vakkundig geëlimineerd werden Janis Joplin, Jimi Hendrickx, Kurt Cobain, Amy Winehouse, Jim Morrisson …

 11. Mbt MEL GIBSON, Klopt ,gooit alles open , hollywood kijkt’m me de nek aan, had art FN over hem zoals altijd op fb geplaatst en gedeeld, verwijderd , 24 uur block én 90 dgn trager met posten, op Twitter ,VK, MÉWÉ staat ie nog wel. MEL is ook ’n Trumper, salueerde voor Hem, foto is ook foetsie. Eer ‘m nu met BRAVEHEART foto’s.

 12. The Great Awakening under the same Professor….Thank you, to all involved in the making of this documentary, and to London Real for making it available here. This is dangerous. The more power you give to the state, the less power there is for the individual. And we don’t want that. We want to live with freedom and live our lives on our own account. https://youtu.be/xIPx9naAUE4

  Je kan het maar verzinnen = You will pay for everything you have done https://youtu.be/In0R5vZ0I0c

 13. The breaking up of the illluminati/satanic worldwide control network (banking/drug/weapons/uranium/mind control/chemtrails/media/education) that is currently festering humanity like a parasite or a virus.

  Humanity’s spiritual awakening is ascension and started in 2012 as the purification on earth til 2030.

  Our solar system and galaxy are in great movement.

  Into the Photon belt it’s an electro magnetic field that affects us here on earth, in the same way that the moon affects tides and humans.

  Could this nature cycle be what all those religious heads have been referring to for years when they talk about the second coming, or the switch from the dark ages to light ages and could it be that this natural occurring revolving cycle is why things are so crazy on earth right now?

  Notice that we have seen so many scandals come to light in the past 50 years… from lying politicians, corrupt corporations, false media, human trafficking rings being exposed right in front of us.

  Light also brings in information. It’s equally interesting to notice that many people seem to be waking up and wanting to eat in a more healthy way, exercising more, wanting to forgive more, wanting to help more etc.

  https://www.astrogle.com/forums/lightworkers-forum/2012-december-21st-earth-enters-photon-belt/

  What Is Photon Belt? This is a huge belt consisting of high-energy photons. When our solar system entered in this belt with all the planets in 2012, the ozone hole will be repaired and the entire life will pass from the 3rd dimension to the 5th dimension.

  Humans will have 12 helix DNA by combining 2 helix DNA. The chakra of all people will be opened during this event and their sensation and perception will increase. Everyone will be able to read each other’s thoughts.

  This will cause a short-term chaos but everyone will have a thought unity and an environment without prejudices, lies and bad thoughts will be created.

  First thing, a soul vibrates at a very high frequency than us. If you want to make contact, you too need to be vibrating at a higher frequency. It wont be as high as them but you can make sure you aren’t in your lows.
  And hence it is utmost important that you are feeling normal and not grieving, as pain and sadness puts you in a lower vibration.

  Second it is also important to be in the state of love, and not ego. It is easier and natural to tap into their energies when you operate from love.
  Third most important is to trust. If you don’t trust that the communication is happening or will happen, it completely blocks you from that communication.

  Such communication mostly happens in alpha or theta state. (Dream state or meditative state).
  You can simply call them and be open to anything which is coming to you in terms of words, voices, images etc.

 14. Canadian Politician APOLOGIZES To Unvaccinated & Offers Them Jobs
  Danielle Smith is the premier of the Canadian province of Alberta, and she recently did something unprecedented for a politician — she apologized to the unvaccinated for their abhorrent treatment by the government during the pandemic. Not only did she apologize, but she also promised to give anyone their job back who was fired for refusing the jab.

  Canadian Politician APOLOGIZES To Unvaccinated & Offers Them Jobs https://youtu.be/wbWHU-9opIs

 15. “Mega Bubble” Released From Our Sun!
  https://youtu.be/RugxFCAo7uw

  The Earth is at the moment going through a historic shift in vibration, ascending spiritually from the third dimension to the fifth dimension. This is often called 5D Earth or New Earth.

  So, there is an Earth ascension happening, but our bodies are also going through the same shift (some people sooner than others). This is leading to ascension symptoms as our DNA is being upgraded. This is because, as spiritual beings, we operate on vibration, frequency, and energy levels. So, to experience life on a divine energy frequency, you must go through a journey of spiritual awakening.

  The 3D ( or the third dimension) consciousness is the physical world in which we live, known to everyone. The 5D (also known as the fifth dimension) is the non-physical world, a level of consciousness that is only experienced by the spiritually awakened.

  Ascension is the process of raising your vibration, shedding your ego, and gaining control of your future through an elevated level of consciousness. Strange Weather Patterns Radical weather patterns and earth changes characterize the transition into and out of the photon belt, and this will be interesting as the 4th-dimensional world begins to precipitate onto our 3rd-dimensional reality.

  The elements of the 4th each will attract individually, be able to “see,” and interact with depends entirely on our consciousness.

  Earth Has Reached The End of a 26000 Year Spiritual Cycle.

  The earth is moving up in vibration or frequency from the third dimension, or third density is a better term, through fourth density, which is where we are now. And then eventually, into fifth density. Fifth density is a vibration of oneness and unconditional love. It has already begun…We are learning to trust in that which is not yet known, leaning into uncertainty and following the instinctual wisdom of the Mystic Archetype to take action, create new growth opportunities and make our own empowered decisions.

  The cycle ends with the following natural disasters such as
  1) geological emergencies: earthquake, volcanic eruption, mudflow, landslide, collapse, avalanche;
  2) Hydrological emergencies: flood, tsunami, limnological disaster, flooding;
  3) Fires: forest fire, peat fire, glass fire, forest fire;
  4) Extreme Meteorological Situations: Tornado, Cyclone, Blizzard, Hail, Drought, Hail, Hurricane, Storm, Thunderstorm, Typhoon, Storm, Lightning.

  The damage is estimated at 200 trillion worldwide to repair the damage incurred when we entering the new Aquarius periode with a lot of water as the name suggests.
  Global Events – Part 40 https://youtu.be/VSd62aTW5Q4

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in