Afbeelding WHO-gebouw © Thorkild Tylleskar / Wikimedia (CC BY-SA 3.0); afbeelding vrouw, afbeelding virus: Pixabay; Foto via Wochenblick

Het is geen geheim dat de vaccinatiecampagnes in sommige Europese landen veel trager op gang komen dan in bijvoorbeeld Israël of Chili. De WHO berispt nu Europa en roept ons continent op om vaart te maken met massale vaccinatie. Wat overkomt als een onschuldige herinnering in het belang van de gezondheid, komt echter op een zeer eigenaardig moment.

Het feit dat alles nu zo gehaast moet worden gedaan, doet vragen rijzen. Enerzijds is er steeds meer nieuws over zogenaamde “ontsnappingsmutanten”, waardoor kudde-immuniteit door middel van vaccinatie onmogelijk lijkt. Sommige virologen, zoals de ex-Gates insider Geert Vanden Bossche, zien deze soms agressievere mutanten zelfs als een gevolg van massavaccinatie. Maar dat is niet het enige waarover we ons zorgen moeten maken, want de globalisten wanen zich onstuitbaar in hun opmars. Afbeelding WHO-gebouw:

“Pandemieverdrag” laat globalisten vaccin-weldoeners spelen

Deze week nog kondigden 24 regeringsleiders en vertegenwoordigers van internationale organisaties een internationaal Pandemieverdrag aan. Onder hen waren Angela Merkel, Emmanuel Macron en Mark Rutte En zij eisen niets minder dan een “globaal pandemieverdrag” als een bindend verdrag onder internationaal recht. In de geest van “One Health” moet de gehele gezondheid van “mensen, dieren en onze planeet” (waarmee vermoedelijk de bescherming van het klimaat wordt bedoeld) centraal worden beheerd door globalistische actoren – zoals Frontnieuws berichtte.

Een centraal onderdeel van het streven is te zorgen voor “globale en billijke toegang tot veilige, doeltreffende en betaalbare vaccins, geneesmiddelen en diagnoses bij deze en toekomstige pandemieën”. Klinkt onschuldig op het eerste gezicht. In werkelijkheid vullen de gebruikelijke verdachten hiermee hun eigen zakken meerdere malen rond. Want in dit plan, dat teruggaat tot een soort geheime achterkamertop vorig jaar, profiteren Bill Gates en zijn entourage op verschillende manieren.

  Angstaanjagende voorspelling van het dagelijks leven na de Great Reset

Het maakt niet uit waar je kijkt: zonder Gates gaat het niet

De IT-mogol en zijn “Bill & Melinda Gates”-stichting hebben meerdere hefbomen tot hun beschikking. Er gaat geld naar de WHO, naar de vaccine alliantie GAVI – waarvan hij ook een groot deel uitmaakt – en naar diverse andere spelers, van universiteiten tot systeemconforme media. De GAVI-alliantie int op haar beurt geld van regeringen, betaalt ook aan de WHO en maakt financieel winst met vaccins. Ze hebben net een regeling getroffen met de vaccinfabrikanten. Het is een in elkaar grijpend netwerk.

Maar dit speelveld is natuurlijk maar een deel van het verhaal. Want zoals wij enige tijd geleden al meldden, was het “pandemieverdrag” niet de eerste aankondiging waarmee de globalistische elites zich tot het publiek richtten. Reeds begin februari vertelden zij het wereldpubliek in bloemrijke en ingewikkelde bewoordingen waarom hun soort “multilateralisme” zo geweldig was. Slechts weinigen worden geacht de moeite te nemen om dieper op de zaak in te gaan – en dat is ingecalculeerd.

Totaal toezicht en “Agenda 2030”

Heel snel zou men zich dan realiseren: het gaat allemaal in een richting waarvan aan het eind er een transparante burger is die volledig wordt gecontroleerd. Zijn identiteit zal dan net zo digitaal zijn als zijn financiën, want zelfs de “digitale euro” als alternatiefloos project is allang uit de startblokken. Overigens was Gates met zijn bedrijf Microsoft ook een van de belangrijkste initiatiefnemers van de ID2020-campagne. Deze transparante burger, die met één druk op de knop kan worden gewist, zal dan leven in genetwerkte, zogenaamde “slimme steden” en zal ook niet langer zijn eigen auto besturen.

  Gezondheidsautoriteit Dr. Anthony Fauci geeft nu toe dat de mRNA Covid-vaccins nauwelijks werken en misschien niet goedgekeurd kunnen worden

Onder het mom van “duurzaamheid” uit Agenda 2030 zou dit dan deel moeten uitmaken van de geschiedenis. En de burger kan blij zijn als hij überhaupt nog iets bezit. Het Economisch Wereldforum – de oprichter ervan, Klaus Schwab, is de architect van de “Great Reset” – zou liever zien dat de mensen helemaal niets bezaten. En ja, u raadt het goed wie een vinger in de pap heeft bij Agenda 2030 en controleert of landen de doelstellingen halen: diezelfde Bill & Melinda Gates Stichting. Gewoon omwille van de “samenzweringstheorie”…

Hun argumenten spreken elkaar tegen

Het echt absurde aan de hele situatie is dat de WHO zichzelf tegenspreekt in haar mening dat er sneller gevaccineerd moet worden. Omdat het inzet op effectieve distributie. Maar het was in de mengeling van zelfbediening door de elites en de poging tot een zogenaamd “eerlijke verdeling” dat het vermeende tekort aan vaccins zijn aanvang nam. Dus: zelfs als men van mening is dat vaccinatie werkelijk de “gamechanger” was, dan nog toont deze gerechtigheids-blabla zijn zwakke punten.

Omdat het afhankelijk is van effectieve distributie. De vermeende schaarste van het vaccin begon echter met de vermenging van zelfbedieningswinkels van de elite en de poging tot een zogenaamd “eerlijke distributie”. Dus: zelfs als men van mening was dat de vaccinatie echt de “gamechanger” was, toonde deze gerechtigheidsblaas zijn zwakke punten.

De landen die op eigen initiatief hebben gehandeld, hebben in feite ook meer kunnen vaccineren. Voor degenen die in het toeval geloven, is het een bittere ironie van het lot dat juist deze nu de nieuwe besmettingshaarden worden. Voor degenen die niet in toeval geloven, waarschijnlijk een gevolg. Maar het lijkt er bijna op dat het globalistische netwerk, waarvan de WHO deel uitmaakt, helemaal niet wil dat de pandemie ophoudt. Nieuwe mutaties en vaccinaties brengen haar en haar beschermheren meer macht, geld en invloed. Het is dus een bijgevolg dat deze mensen graag aanvaarden.

  Australische volksgezondheidsfunctionaris geeft toe dat 6 van 7 recente COVID-19 doden waren gevaccineerd

Van pandemie-einde tot mutatiechaos in 6 weken

Twijfelt u nog? Kijkt u dan eens naar de uitspraken van de man die nog maar enkele weken geleden aandrong op een hoog vaccinatietempo. Op dat moment was diezelfde Hans-Henri Kluge, WHO-directeur Europa, nog optimistisch dat het einde van de pandemie nabij was. Hij deelde de bezorgdheid over mutaties niet; integendeel, hij vond ze volkomen normaal. Deze zouden er in geen geval toe leiden dat het virus uit de hand loopt.

En laten we nu eens kijken naar wat de WHO-noodcoördinator voor Europa, Doris Nitzan, nu zegt: “De waarschijnlijkheid van nieuwe zorgwekkende varianten neemt toe met de snelheid waarmee het virus zich vermenigvuldigt en verspreidt”. Ze zegt dat “elementaire ziektebestrijdingsmaatregelen” moeten worden genomen om de overdracht van het virus te beperken. Dit is “van cruciaal belang”. Wat hiermee wordt bedoeld, is een agressieve vaccinatiecampagne.

Dus in het beste geval bij WHO, weet de linkerhand niet wat de rechter doet en vice versa. In het meer waarschijnlijke zorgt ze voor haar eigen belangen. Nu de distributie van vaccins in internationale verdragen moet worden geregeld, is het nabije einde van de pandemie niet meer zo belangrijk. Plotseling zingt men weer het panieklied, waartegen maar één oplossing zou zijn. Toeval bestaat…

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Nieuwe Wereld Orde: Wees gelukkig, eet wormen en drink pis

Vorig artikelDegenen die vaccins nemen zijn schokkend onwetend over de criminele fraude achter Big Pharma
Volgend artikelWaarom u zich geen zorgen hoeft te maken over de nieuwe COVID-19-varianten en wie zijn de poppenspelers op de achtergrond?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Laten ze zich bij die WHO is allemaal nuttig maken en met z’n alle dood neervallen, dat zou voor de wereld heel goed zijn,smerig tuig !

 2. @Koddebeier, Laat de kudde zich eens nuttig maken, en ervoor zorgen, dat de volksverraders en hun knechten, overal ter wereld worden ” gehartaanvalt”, zonder uitzondering !

 3. De reden waarom de vaccinaties moeten versneld worden is het volgende : in het “strategisch masterplan” van de Globalisten/Rockefellers staat aangegeven dat er tussen de 6 en 12 maanden NA vaccinatie ernstige hersenletsels en aanverwante problemen zullenn ontstaan. Hierbij zal het aantal ziekenhuisopnames en overlijdens onrustwekkend toenemen. Als dit gebeurt zal de bevolking panikeren en zich niet langer willen laten vaccineren. Vandaar deze drukverhoging om snel te vaccineren. In dit Masterplan staat elke actie en detail (per week) weergegeven. Veel leesplezier !

  Het volledig strategisch Masterplan van de Globalisten is aan het licht gekomen.

  Hierin staat elke stap en aktie die gepland werd (en al deels uitgevoerd) om de genocide op de wereldbevolking door te voeren.
  Als we terugkijken naar het vorige jaar zien we al deze akties (per week!) in volledige detail beschreven.
  Wel even opmerken dat het aanvangsjaar niet 2025 is, maar wel 2000. Ze zijn dus blijkbaar 5 jaar eerder dan gepland begonnen.
  De Rockefellers liggen aan de basis van dit plan.
  Alhoewel ze al steenrijk zijn, willen ze nu blijkbaar de ganse wereld voor zichzelf.

  pdf : Masterplan “SPARS 2025-2028” in detail uitgewerkt :
  https://www.auricmedia.net/wp-content/uploads/2020/12/spars-pandemic-scenario.pdf

  video van Infowars (Alex Jones) :
  World Shocked By SPARS 2025-2028 Document (93 minuten).
  https://banned.video/watch?id=6068e6f54749bf7c6f0fcb7b

  Voor mensen die geen engels verstaan :
  Hier is een andere link van een nederlandstalige video (aanbevolen) :
  —————————————————————————————-
  DE ROOKGORDIJNEN VAN RUTTE EN KOMPANEN ONTRAFELD
  https://www.youtube.com/watch?v=J4lfHyVge_k
  —————————————————————————————

  Uit beide video’s kan je afleiden dat :
  – er geen covid crisis is (nog milder dan een klassieke griep)
  – de overheid en de corrupte media een gecoordineerd en al op voorhand gepland script afspelen om iedereen te onderdrukken
  – dat we nooit meer uit de covid-lockdown gaan komen
  – dat de vaccinaties een geplande tijdbom is : gevaccineerden doen het covid virus muteren in zwaardere varianten en verspreiden dit.
  – vaccinaties maken mannen en vrouwen onvruchtbaar en door het loslaten van de placenta zullen zwangere vrouwen hun baby verliezen.
  – tussen de 6 en 12 maanden na vaccinatie zal bij de gevaccineerden een stormvloed van hersen- en zenuwletsels uitbreken met zeer hoge mortaliteit.
  dat is de reden dat ze momenteel het vaccineren willen pushen : na 6 maanden breekt er paniek uit en wil niemand nog gevaccineerd worden.
  – dat er met de “great reset” nog een aanslag van de banken op onze spaarcenten en belegginsfondsen zal volgen

  Het is dus hoog tijd dat het vezet, dat reeds begonnen is wordt opgevoerd om deze waanzinnige LEUGEN te stoppen.

  Het gaat over leven en dood.

  Samen sterk !

 4. Alles draait om onze eigen geboorte trust, dit wereldwijde trust systeem zit miljarden kilo’s goud en zilver in. Het gehele wereldwijde kapitaal vertegenwoordigd dit, als de rechtmatige eigenaar zijn eigen trust niet activeert voor zijn dood, vervalt deze aan de regeringen. Daar elk land feitelijk failliet is en het fiat geld van de centralebanken uit niets ontstaat en daardoor geen enkele waarde vertegenwoordigen. Is de grote jacht naar zoveel mogelijk goud en zilver uit die geboorte trust te kunnen halen, maar dan moeten de rechtmatige eigenaars wel eerst dood gaan. Daarom wordt het experimentele vaccin ons zo opgedrongen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in