24 wereldleiders kondigen internationaal Pandemieverdrag aan om Great Reset agenda uit te voeren

1

Een groot aantal wereldleiders heeft een oproep gedaan voor een globaal Pandemieverdrag, naar verluidt om toekomstige pandemieën te voorkomen, vaccinaties te verspreiden en een unilaterale aanpak van het globaal bestuur te implementeren.

De Britse premier Boris Johnson, de Franse president Emmanuel Macron, de Duitse bondskanselier Angela Merkel, het hoofd van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en 20 andere wereldleiders hebben hun krachten gebundeld in een gezamenlijke brief met de kennelijke bedoeling om de steun van de bevolking te winnen voor het globalistische plan, bericht Michael Haynes.

In een schrijven in de Britse krant The Telegraph en in andere publicaties zoals Le Monde in Frankrijk, verklaarden de leiders voornemens te zijn “een robuustere internationale gezondheidsarchitectuur op te bouwen die toekomstige generaties zal beschermen”.

De 24 leiders noemden Covidd-19 “de grootste uitdaging voor de wereldgemeenschap sinds de jaren veertig” en voorspelden dat “er nog andere pandemieën en andere ernstige noodsituaties op gezondheidsgebied zullen volgen”.

“Geen enkele regering of multilaterale organisatie kan deze dreiging alleen het hoofd bieden. De vraag is niet of, maar wanneer. Samen moeten we beter voorbereid zijn om pandemieën op een sterk gecoördineerde manier te voorspellen, te voorkomen, op te sporen, te evalueren en er doeltreffend op te reageren. De Covid-19-pandemie heeft ons er op grimmige en pijnlijke wijze aan herinnerd dat niemand veilig is zolang niet iedereen veilig is”, verklaarden zij.

Deze laatste zin zou kunnen wijzen op de invloed die de oprichter van het Wereld Economisch Forum (WEF) en toegewijd globalist Klaus Schwab uitoefent op de 24 leiders. Nog maar enkele weken geleden verklaarde Schwab: “Zolang niet iedereen gevaccineerd is, zal niemand veilig zijn”, een uitspraak die op zichzelf al een interessante vraag oproept over het vertrouwen dat dergelijke leiders stellen in hun veelgeprezen, maar gevaarlijke, experimentele injecties.

De leiders bevestigden opnieuw hun gezamenlijke doel van wereldwijde vaccinatie en omschreven dit als “wereldwijd openbaar goed”.

Om dat “algemeen welzijn” te bereiken en een snelle verspreiding van vaccins over de hele wereld te garanderen, hebben de 24 globalisten hun nieuwe internationale verdrag in het leven geroepen: “Wij zijn van mening dat landen samen moeten werken aan een nieuw internationaal verdrag voor de paraatheid voor en reactie op pandemieën. Een dergelijke hernieuwde collectieve verbintenis zou een mijlpaal zijn in het opvoeren van de paraatheid voor pandemieën op het hoogste politieke niveau”.

Dit verdrag zou gebaseerd zijn op de beginselen van de WHO, gebaseerd zijn op de grondwet van de WHO en een beroep doen op “andere relevante organisaties die een sleutelrol spelen bij dit streven”. De directeur-generaal van de WHO, Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, was een van de ondertekenaars van de verklaring.

  DYSTOPISCHE NACHTMERRIE: 10 ongelooflijke dingen die binnenkort zullen gebeuren als we de opmars van de tirannie en de onderwerping van de mensheid niet stoppen

“Het hoofddoel van dit verdrag is het bevorderen van een alle regeringen en alle samenlevingen omvattende aanpak, waarbij de nationale, regionale en globale capaciteiten en de weerbaarheid tegen toekomstige pandemieën worden versterkt”, verklaarden de leiders.

“Dit houdt onder meer in dat de internationale samenwerking ter verbetering van bijvoorbeeld alarmeringssystemen, uitwisseling van gegevens, onderzoek en de lokale, regionale en wereldwijde productie en distributie van medische en volksgezondheidsmaatregelen tegen pandemieën, zoals vaccins, geneesmiddelen, diagnostica en persoonlijke beschermingsmiddelen, aanzienlijk moet worden versterkt”.

Ook zou het niet uitsluitend gericht zijn op globale vaccinatieagenda’s. Door de “One Health”-benadering van de leiders zou het voortbouwen op het principe van een verband tussen “de gezondheid van mensen, dieren en onze planeet”.

In taal die doet denken aan de Great Reset agenda, gepromoot door het WEF en Klaus Schwab, meldden de leiders dat het nieuwe verdrag zou leiden tot een gebrek aan nationale belangen, en meer internationale bezorgdheid: “Een dergelijk verdrag zou moeten leiden tot meer wederzijdse verantwoordingsplicht en gedeelde verantwoordelijkheid, transparantie en samenwerking binnen het internationale systeem en met de regels en normen daarvan”.

Geen enkel onderdeel van de samenleving zal worden vrijgesteld van betrokkenheid bij het nieuwe verdrag, hoe dat er ook uit zal komen te zien, waarbij de wereldleiders erop wijzen dat “wij zullen samenwerken met staatshoofden en regeringsleiders overal ter wereld en met alle belanghebbenden, met inbegrip van het maatschappelijk middenveld en de particuliere sector”.

De leiders verklaarden dat het Coronavirus, dat zijn oorsprong had in Wuhan, China, “onze zwakheden en verdeeldheid heeft uitgebuit” en verklaarden dat het hun “verantwoordelijkheid” is “ervoor te zorgen dat de wereld lering trekt uit de Covid-19-pandemie” en “deze kans aan te grijpen en als wereldgemeenschap samen te komen voor vreedzame samenwerking die verder reikt dan deze crisis”.

Het voorstel zal verder worden besproken door de nationale leiders tijdens de G7-top in Cornwall in juni, waar Boris Johnson zich zal voegen bij zijn collega’s uit Canada, Frankrijk, Duitsland, Italië, Japan, de VS en de EU. Intussen waarschuwden de 24 ondertekenaars dat hun nieuwe plan “tijd zal vergen en een langdurige politieke, financiële en maatschappelijke inzet gedurende vele jaren zal vereisen”.

In een toespraak tot BBC Radio herhaalde de speciale Covid-gezant van de WHO, Dr. David Nabarro, de taal die door de 24 leiders werd gebezigd, door op te merken dat het 2022 zou zijn voordat de globalistische agenda van wereldvaccinatie voltooid zou zijn, en dus zinspeelde hij op “allerlei problemen met varianten”, voordat dat doel zou zijn bereikt.

Het geplande verdrag lijkt zeer nauw aan te sluiten bij de doelstellingen van de Grote Reset van Klaus Schwab. De promotie van de Reset door het Wereld Economisch Forum gebruikt zelfs overeenkomstige terminologie, en beschrijft “leiders die zich op een historisch kruispunt bevinden”.

De maatschappelijke ontwrichting die door het Covid-19 virus is veroorzaakt, biedt “een unieke kans om het herstel vorm te geven”, aldus Schwab, die eraan toevoegde dat “dit initiatief inzichten zal bieden om iedereen te informeren die de toekomstige staat van de globale betrekkingen, de richting van nationale economieën, de prioriteiten van samenlevingen, de aard van bedrijfsmodellen en het beheer van een mondiaal gemeengoed bepaalt”.

Het verband tussen het nieuwe internationale verdrag en de Great Reset was voor oud-presentator Richie Allen aanleiding om te schrijven: “Dit is angstaanjagend. Jarenlang heb ik schrijvers, onderzoekers en academici opgevoerd die ons waarschuwden dat dit zou gebeuren. Dit is het eindspel”.

Een dergelijk verdrag gaat gewoon over “het concentreren van macht in de handen van een kleine elite”, legde Allen uit. “Het is waar globalisten al tientallen jaren naar toe werken”.

De volledige lijst van ondertekenaars is hieronder te vinden:

J. V. Bainimarama, minister-president van Fiji; António Luís Santos da Costa, minister-president van Portugal; Klaus Iohannis, president van Roemenië; Boris Johnson, minister-president van het Verenigd Koninkrijk; Paul Kagame, president van Rwanda; Uhuru Kenyatta, president van Kenia; Emmanuel Macron, president van Frankrijk; Angela Merkel, bondskanselier van Duitsland; Charles Michel, voorzitter van de Europese Raad; Kyriakos Mitsotakis, premier van Griekenland; Moon Jae-in, president van de Republiek Korea; Sebastián Piñera, president van Chili; Carlos Alvarado Quesada, president van Costa Rica; Edi Rama, eerste minister van Albanië; Cyril Ramaphosa, president van Zuid-Afrika; Keith Rowley, eerste minister van Trinidad en Tobago; Mark Rutte, premier van Nederland; Kais Saied, president van Tunesië; Macky Sall, president van Senegal; Pedro Sánchez, eerste minister van Spanje; Erna Solberg, eerste minister van Noorwegen; Aleksandar Vučić, president van Servië; Joko Widodo, president van Indonesië; Volodymyr Zelensky, president van Oekraïne; dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, directeur-generaal van de Wereldgezondheidsorganisatie.

“Build Back Better” is 1984 op steroïden

Vorig artikelDe grote vaccinzwendel: zelfs establishment deskundigen en wetenschappers geven toe dat de vaccins niet werken
Volgend artikelZombie Apocalypse
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Hier wordt met slimme bewoording iets heel anders gezegd, dan het eerste instantie overkomt. Zoals de uitspraak: “Zolang niet iedereen gevaccineerd is, zal niemand veilig zijn” Dit lijkt positief te klinken voor een leek, maar ze bedoelen hier iets heel anders mee. Van: Zolang niet iedereen gevaccineerd is, is niet iedereen manipuleerbaar door ons en daardoor is niemand van ons veilig. Zo ook de opmerkingen dat van: Samen moeten we beter voorbereid zijn om pandemieën op een sterk gecoördineerde manier te voorspellen. Met het voorspellen van een ziekte heeft het meer de nadruk op bewust verspreiden, want een ziekte voorspellen kan nooit een natuurlijke ziekte zijn. Daar pandemieën nooit op een natuurlijke weg ontstaan, want een ziekte kan alleen plaatselijk ontstaan als daar de omstandigheden zich voor doen. Maar nooit wereldwijd. Tenzij ze wereldwijd een manmade ziekte laten ontstaan, zoals nu met covid-19.

    Daar er ook gesproken wordt over een algemeen belang, wat letterlijk ieders belang betekent. Dus ook de bevolking, die nu buitenspel wordt gehouden door deze club. Dit woord wordt te pas en on te pas gebruikt door de politiek om zo iedereen te dwingen voor een voldongen feit, waar zij de spelregels van willen bepalen. En waar ze tussentijds de spelregels na gelang willen aanpassen als het hen beter uit komt. Het bekende heers en verdeel spel, om zo aan de macht te blijven en het volk te onderwerpen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in