Nieuwe Wereld Orde: Wees gelukkig, eet wormen en drink pis

3
4849

Sommigen onder u denken misschien dat we te ver zijn gegaan met de kop, maar nee, het is het nieuws dat de laatste tijd te ver is gegaan, zoals u hieronder zult zien. We hebben de kop zo dicht mogelijk bij de realiteit gehouden.

Zoals velen van u inmiddels waarschijnlijk wel weten, heeft niemand minder dan het Forum van Davos als een van de doelstellingen voor zijn agenda voor 2030, naast het feit dat we gelukkig moeten zijn zonder iets te bezitten, gesteld dat de mensheid de vleesconsumptie drastisch moet terugdringen. Een van de belangrijkste profeten van de nieuwe wereldorde en Davos-deelnemer, Bill Gates, is de afgelopen dagen zo ver gegaan dat hij, in naam van de klimaatverandering, de mensen in de rijke landen heeft opgeroepen synthetisch vlees te gaan eten. Men zou denken dat het eten van synthetisch vlees het resultaat zou zijn van de uitroeiing van de natuur, maar het lijkt erop dat dit is wat ons zal worden opgedragen om haar te redden, schrijft Navarra Occidental.

Als u denkt dat dit slecht nieuws is, moet u verder lezen. Na wat onderzoek naar Gates’ voorstellen, vonden we zijn project om gerecycleerde urine of van uitwerpselen afgeleid water te drinken. Op de foto hieronder is Bill Gates zijn gehemelte en zijn nieuwe uitvinding aan het testen.

Gezien wat wij de laatste tijd van sommige mensen hebben gezien, moeten wij concluderen dat ondernemers fantastische mensen zijn wanneer zij zich toeleggen op het verdienen van geld, maar wanneer zij zich toeleggen op het redden van de wereld, kunnen zij een gevaar zijn. Hoe dan ook, het is niet gemakkelijk om te weten waar je moet staan met Gates, de uitvinder van Windows. Een ander nieuwsbericht geeft aan dat Gates nu ook vegetarische hamburgers maakt. In het licht van dit nieuws is er misschien geen conflict, maar er lijkt wel een verdacht en belangwekkend verband te bestaan tussen de toespraak van Bill Gates waarin hij het einde van het vlees eist en zijn veganistische onderneming.

Zwitserse bank gevallen! Bail-ins uitgevoerd terwijl pensioenen van senioren worden geplunderd - Chaos in Europa nu Frankrijk in brand staat

Hoe dan ook, het nieuws over Gates en het Forum van Davos is een voorbode van een toekomst waarin we wormen, synthetisch vlees en veganistische hamburgers zullen eten, die we in onze magen zullen proberen te duwen door er een beetje gerecycleerde vloeibare uitwerpselen bij in te douwen.

Voeg daarbij dat we niets meer zullen bezitten, geen fysiek geld meer zullen hebben, niet meer zullen kunnen rijden en dat onze social media accounts gecensureerd zullen worden, kijken we dus uit naar een heerlijke toekomst, geleid door deze aardige heren.

Dit is uiteraard geen artikel over computers, maar het helpt te verklaren waarom de toekomst misschien niet beter zal werken dan Windows. Het probleem is dat dit alles geen profetie is, het is een plan. Deze toekomst is niet de toekomst die zij vrezen, maar de toekomst die zij willen.

De vraag is aan wat voor leugens, dreigementen en hersenspoeling zij ons tot 2030 zullen onderwerpen, zodat wij al deze gruwelen gaarne zullen omhelzen. Iets zegt ons echter dat deze groep NWO-leiders niet van plan is de moeite te nemen om de wereld over te nemen zodat ook zij wormen kunnen eten en gerecycleerde urine kunnen drinken, zoals zij hun kudde voorstellen. Het kan ook zijn dat ze ons in de gaten houden. Eens kijken hoe ver we komen met klagen voor we besluiten dat we pas echt gelukkig worden als we Davos elimineren, spullen bezitten en biefstuk eten.

“Build Back Better” is 1984 op steroïden

3 REACTIES

 1. Deze Kreatur en zijn vriendjes zijn allemaal geestelijk gestoord!!!
  En het word tijd dat wij een oplossing vinden om deze Kreaturen hun macht te nemen !!!
  En er voor zorgen dat ze niets meer bepalen met hun zieke ideeën!!!
  Maar dat is alleen mogelijk als alle mensen of het grootste deel wakker worden voor het te laat is !!!

 2. De reden waarom de vaccinaties moeten versneld worden is het volgende : in het “strategisch masterplan” van de Globalisten/Rockefellers staat aangegeven dat er tussen de 6 en 12 maanden NA vaccinatie ernstige hersenletsels en aanverwante problemen zullenn ontstaan. Hierbij zal het aantal ziekenhuisopnames en overlijdens onrustwekkend toenemen. Als dit gebeurt zal de bevolking panikeren en zich niet langer willen laten vaccineren. Vandaar deze drukverhoging om snel te vaccineren. In dit Masterplan staat elke actie en detail (per week) weergegeven. Veel leesplezier !

  Het volledig strategisch Masterplan van de Globalisten is aan het licht gekomen.

  Hierin staat elke stap en aktie die gepland werd (en al deels uitgevoerd) om de genocide op de wereldbevolking door te voeren.
  Als we terugkijken naar het vorige jaar zien we al deze akties (per week!) in volledige detail beschreven.
  Wel even opmerken dat het aanvangsjaar niet 2025 is, maar wel 2000. Ze zijn dus blijkbaar 5 jaar eerder dan gepland begonnen.
  De Rockefellers liggen aan de basis van dit plan.
  Alhoewel ze al steenrijk zijn, willen ze nu blijkbaar de ganse wereld voor zichzelf.

  pdf : Masterplan “SPARS 2025-2028” in detail uitgewerkt :
  https://www.auricmedia.net/wp-content/uploads/2020/12/spars-pandemic-scenario.pdf

  video van Infowars (Alex Jones) :
  World Shocked By SPARS 2025-2028 Document (93 minuten).
  https://banned.video/watch?id=6068e6f54749bf7c6f0fcb7b

  Voor mensen die geen engels verstaan :
  Hier is een andere link van een nederlandstalige video (aanbevolen) :
  —————————————————————————————-
  DE ROOKGORDIJNEN VAN RUTTE EN KOMPANEN ONTRAFELD
  https://www.youtube.com/watch?v=J4lfHyVge_k
  —————————————————————————————

  Uit beide video’s kan je afleiden dat :
  – er geen covid crisis is (nog milder dan een klassieke griep)
  – de overheid en de corrupte media een gecoordineerd en al op voorhand gepland script afspelen om iedereen te onderdrukken
  – dat we nooit meer uit de covid-lockdown gaan komen
  – dat de vaccinaties een geplande tijdbom is : gevaccineerden doen het covid virus muteren in zwaardere varianten en verspreiden dit.
  – vaccinaties maken mannen en vrouwen onvruchtbaar en door het loslaten van de placenta zullen zwangere vrouwen hun baby verliezen.
  – tussen de 6 en 12 maanden na vaccinatie zal bij de gevaccineerden een stormvloed van hersen- en zenuwletsels uitbreken met zeer hoge mortaliteit.
  dat is de reden dat ze momenteel het vaccineren willen pushen : na 6 maanden breekt er paniek uit en wil niemand nog gevaccineerd worden.
  – dat er met de “great reset” nog een aanslag van de banken op onze spaarcenten en belegginsfondsen zal volgen

  Het is dus hoog tijd dat het vezet, dat reeds begonnen is wordt opgevoerd om deze waanzinnige LEUGEN te stoppen.

  Het gaat over leven en dood.

  Samen sterk !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here