Een populaire Mexicaanse tv-dokter die regelmatig te zien was op “Mexico Today” als “vaccinatie-expert” en die regelmatig beroemdheden in de uitzending vaccineerde, is dood aangetroffen nadat hij plotseling was overleden aan een myocardinfarct, volgens berichten. Dr. Moreno was een uitgesproken voorstander van COVID mRNA-vaccins, schrijft Thepeoplesvoice.

Dr. Alfredo Victoria Moreno was slechts 42 jaar oud toen hij maandag vroeg in zijn slaap overleed, bevestigde gouverneur Sergio Salomón Céspedes Peregrina tijdens een persconferentie. De gouverneur verklaarde dat de arts een “natuurlijke dood” had, maar gaf geen verdere details.

“Een beheerste, verantwoordelijke man, die samen met de hele gezondheidssector, van verschillende fronten, vele levens heeft helpen redden,” zei Peregrina.

Hij was niet alleen medisch specialist in epidemiologie, maar bekleedde ook functies als directeur voor het Rode Kruis en als adviseur voor het Ministerie van Volksgezondheid.

Zichtbaar geschokt kondigde Raúl Araiza, co-host van het HOY-programma, het vroegtijdige overlijden van Dr. Moreno aan in de uitzending en wees erop dat hij een natuurlijke dood was gestorven.

“Nou, we willen u mededelen dat… het ons als team natuurlijk allemaal schokt omdat je banden en genegenheid schept… onze zeer gewaardeerde medewerker, Dr. Alfredo Victoria Moreno, een natuurlijke dood is gestorven, zo lijkt het…”.

Later werd onthuld dat Moreno aan een hartaanval was overleden, volgens een rapport van Sdpnoticias.

GWP-rapport: Eerder dit jaar onthulde de arts op zijn TikTok dat hij in het ziekenhuis was opgenomen vanwege boezemfibrilleren – een vorm van atriale fibrillatie , of onregelmatige hartslag, waarbij de boezems (de twee kleine bovenste kamers van het hart) trillen in plaats van effectief te kloppen.

Dodelijke injectie; frontlijn arts geeft huiveringwekkend verslag van ongebruikelijke door vaccin veroorzaakte ziektes

In een ruwe vertaling zei Dr. Moreno: “Wel, nu is het onze beurt om patiënt te zijn. We zijn hier in het ziekenhuis opgenomen voor een proces van boezemfibrilleren, in een vervolg dat ik van COVID heb gekregen. Dit is de derde episode die ik heb gehad. We moeten begrijpen dat blootstelling aan het virus en een ziekte als COVID zeer ontstekingsbevorderend is, waarbij het zowel de hartcel, de myocyt, aantast als de hartlagen, met name het hartzakje, waardoor daar ontstekingen ontstaan. Er ontstaat pericarditis. En dat alles ook graag, in die zin dat er geen hartritme is, wat een atriale slaapvezel is. Dus vandaag is het onze beurt om aan deze kant te staan.”

Dr. Moreno was een fervent voorstander van het COVID-vaccin. Zijn social media staan vol met berichten waarin hij het publiek aanspoort om het vaccin te halen.

“Voor mensen boven de 50 en mensen met een verminderde immuniteit is een tweede boosterdosis zeker een goed idee,” zei Dr. Moreno in een van zijn video’s.

“Als u uzelf een vaccin kunt geven, geef het dan. Het beste vaccin is het vaccin dat in uw arm zit,” voegde hij eraan toe.


Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

‘Covidianen’ hoeven niet te solliciteren – Startup voor donatie van veilig bloed en miljonairs op zoek naar Pureblood piloten tonen aan dat de rollen omgedraaid zijn tegen de vaccinmandaatkuddeVolg Frontnieuws op Telegram

Vaccinsceptici - De moderne martelaren

Lees meer over:

Vorig artikelMacron geeft videogames de schuld van rellen in Frankrijk (+ Video’s)
Volgend artikelZelensky’s zetdwang: De ‘blitzkrieg’-strategie van Oekraïne is mislukt, dus waar blijft het veelgeprezen tegenoffensief?
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

37 REACTIES

 1. Mooi. Weer een luldebehanger in het openbaar dood aan zijn eigen gezwam.
  Dat laatste zou hier in het parlement ook welkom zijn in véél opzichten.

  Maar dat komt wel. Geduld is een schone zaak.

  • Jij denkt dat die nazi ratten in Den haag geprikt zijn? Denkt het niet bekend is dat die oaardelul van GroenLinkser Jesse Klaver en zijn vrouw niet zijn geprikt wat logisch is want zij weten precies wat er aan de hand is als WEF slaatjes 🧐🖕💉

  • Rutte op binnenhof pleintje, interview voor tv, NIeuwsuur ofzo, zegt zelf ongeveer zo;

   Is u gevaccineerd? Nee ik heb er de leeftijd nog niet voor.

   En weer dooorrrr … als hij niet hoeft, waarom moet u, beste lezer dan wel ???

   Hij heeft een belangrijke baan en spreekt elke week wellicht honderd andere politicie en ambtenaren, die ook weer honderd andere politici en ambtenaren spreken dus enorme besmettings risico’s !!! Maar hij hoeft niet en u moet en zal de prik nemen ?!

 2. We zullen hem missen. Iedere gevaccineerde die ik spreek heeft spijt en elke ongevaccineerde heeft geen spijt. Zelfs de grootste fanatiekeling die mij toebeet dat we door ons in een lockdown zaten houdt nu zijn bek. Sterker, als ik hem ermee treiter wordt hij boos.

  • Wanneer het onderwerp per gelegenheid nog ns aangesneden wordt , zie ik dikwijls nog een soort onuitgesproken ongenoegen bij sommigen maar daar blijft het bij. Ik vermeld ook wel ns, zei het zonder leedvermaak, de oversterfte die tegenwoordig een feit is en hoogst waarschijnlijk een gevolg van de vaccins . ‘Treiteren’ doe ik niet, das kinderachtig en voedt onnodige conflictieve gevoelens en daar hebben we al genoeg van tegenwoordig …

   • Nee, je moet accepteren dat een ander je verwijt dat Nederland in een lock down zit. Dat gaat wel heel wat verder dan treiteren, dat is dreigend. Als ze je konden verraden hadden ze het gedaan.

    • ja ik weet het, mensen zijn soms echte klootzakken en zich gezamenlijk idioot laten brainwashen en vaxxineren schept een polariserende band … maar ik probeer het hoofdstuk af te sluiten.. Je kan ook niet iedereen over dezelfde kam scheren, ik denk daarbij aan enkele gevaccineerde vrienden waar ik altijd welkom was ….

 3. Van de week sprak ik ook zo’n mafklapper. Vriendin van begin 40 in d’r slaap overleden.
  Ze was een paar dagen voor haar dood met mensen in contact geweest die corona hadden oid.
  Dit zou volgens hem de oorzaak moeten zijn want daar kon je een hartonsteking van krijgen.
  Ik heb het niet gezegd maar dacht wel meteen wat ben je een ontzettende laffe hond zeg.
  Hij zag er zelf trouwens ook slecht uit. Waarschijnlijk zelfde batch gehad want gezellig samen te boosteren geweest. Binnenkort weer een huis vrij dus.
  Met zulk volk komen we er ook niet hoor.

  • Eigenlijk niet zo goed want dan zet de gemeente een sprinkhanen familie in want die die gasten zijn makkelijker te controleren en ze zijn slaafs😜

 4. “Als u uzelf een vaccin kunt geven, geef het dan. Het beste vaccin is het vaccin dat in uw arm zit,” voegde hij eraan toe.

  Nou het beste vaccin zijn je hersens en logische beredenering op basis van feiten 🙂
  En niet domweg napraten/oplepelen wat anderen je voorschotelen, ook is deugen geen remedie en dat weet deze pannenkoek nu zelf ook :))

  Gelukkig is deze man nu zelf opgeruimd en volledig met eigen medewerking zodat hij zelf dat krijgt wat hij anderen aan wilde bevelen. Het is verdiend en dit soort berichten mogen wat mij betreft het hele nieuws kapen.

  • Idd. Dit soort situaties kom ik ook nog tegen helaas…

   Veel mensen lopen hun emoties (onverwerkte) achterna…. zien we nu met alle onderwerpen gebeuren… ik betrap mezelf er ook weleens op… ontzettend te frustreren over bepaalde onderwerpen maar v.w.b. injecteren hebben mensen die totaal niet dicht bij zichzelf stonden, ervoor gekozen.

   Daarom zijn ze in mijn ogen (MENTAAL) -voor zichzelf / en anderen- gevaarlijke wezens..

  • Deze man was of heel erg dom of rekende erop dat hij het placebo zou krijgen, niet dus……
   Hij is een arts dus weet nog veel beter dan ik of anderen hoe het verhaal aan alle kanten rammelt.

   Begin covid periode
   Onderzoekers in india en vietnam zeggen er zit hiv / aids dna codes in. Andere onderzoekers beginnen over dna voor expressie van slangen gif. En dat soort nieuws blijft maar doorgaan
   Dan in nl de eerste doden
   Een man in de betuwe in de 90 is tie. Nog meer oude mensen sterven. Mensen in laatste fase kanker of zonder donor orgaan etc etc
   Dan fanfare er is een vaccin TaDa
   Maar het is niet goed gekeurd. Het is enkel goedgekeurd voor absolute noodgevallen. Nee het is wel goedgekeurd. Nee het is niet goedgekeurd. Het is getest op 10 personen en de helft werd ziek. Nee die werden niet ziek maar gingen dood.
   Etc etc

   Lieve hemel en voor zulke rommel gaat men in de rij staan?
   Zo gehoorzaam, zulke gedwee’e nieuws consumenten, maar voor hun volgende telefoon word het halve internet afgegraasd, welke Is de beste. Maar voor een prikkie van een tientje hun hele gezondheid naar de kloten. En dan hardnekkig volhouden dat de voorzichtige, kritische mensen het fout hebben en het voor anderen verpesten ?
   Dat snap ik niet

   • Wsch wel in het begin, om niet op te laten vallen dat er velen omver zouden storten. De dieren in de klinische proeven waren allemaal dood gegaan, en dit was de eerste ronde op het menschdier. Dus ze moesten het voorzichtig aanpakken en geen argwaan veroorzaken. Toen het lekker liep, toen iedereen dacht dat hij lekker beschermd was tegen het ‘dodelijke virus’ jajaja, gingen de boesters er in, en toen zag je er meer de pijp uit gaan. En nu gaan ze geleidelijk de pijp uit. Alle goed ingespotenen, lijkt het wel. Maar ik denk dat er ook verrotte batches bij zaten, die al beschimmeld waren omdat ze niet koud opgeslagen waren. mRNA is heel vergankelijk. Dus ik vermoed dat sommige gasten de dans ontsprongen zijn maar dat beseffen ze niet. Minkukels.

   • Omdat men niet direct in de gaten hebben dat ze voor de gek zijn gehouden. Pfizer geeft zelf toe dat men batches met zoutoplossing hebben verkocht want het moet niet te snel gaan want dan valt het op🧐🖕💉

   • zie pag 272 van het boek ALLICHT?! Hoe varianten van bedrog de mensheid kunnen doen ontwaken (getuigenissen verpleegster hieromtrent). Bovendien denk ik dat binnenkort de controlled opposition (in de stijl van vrijmetselaar dr David Martin in Europees Parl) dit officieel gaat toegeven. Alleen zal men niet de ware probleemingrediënten benoemen (grafeenoxiode en CRISPR-CAS-12) maar meedelen dat er idd gifstoffen inzitten MAAR geen probleem…u kan zich aanmelden bij het vax-centra voor een gratis antigifprik om de schade teniet te doen. BINGO en men heeft weer een pak schapen erbij ZELFS degenen die onbewust het geluk gehad hebben een (of meerdere) placebo(‘s) gekregen te hebben.

 5. Ik vind het geen fijn spreekwoord maar wel treffend:

  De weg naar de hel is geplaveid met goede bedoelingen.

  Ook mensen die ‘go with the flow’ prediken vallen daaronder. Een zalm gaat niet voor niets tegen de stroom in. En een paling gaat zelfs over land.

  ‘Hel’ is een verkeerde interpretatie van sheol maar voor degenen die dit willens en wetens doen is er zwaardere straf gehenna, daar waar het afval verbrand wordt.

 6. ´We hebben ook eindeloos gevraagd om het onderzoek dat kan bewijzen dat vaccins veilig zijn. We wilden het onderzoek – waar de politici en voorlichters het over hadden – met eigen ogen zien. Na twee jaar dralen kwam de overheid eindelijk met het verlossende antwoord op ons WOB-verzoek dat zij “de informatie waar wij om vroegen niet konden overleggen”.15 Maar de voorlichting werd niet aangepast – het zou de ouders maar aan het denken zetten? En hoeveel ‘deskundigen’ geloven nog steeds dat vaccins “heel goed zijn onderzocht”, en dat er is “bewezen dat ze veilig en effectief zijn”?´

  https://stichtingvaccinvrij.nl/vaccinatiegraad-onder-de-90-zorgelijk-laag-of-nog-steeds-zorgelijk-hoog/

 7. Zelfs artsen zijn niet meer te vertrouwen. Velen kunnen er niks aan doen omdat ze gewoon dingen worden geleerd die totaal niet kloppen… en daar is die covid ellende er één van!

  • Steven juli 1, 2023 at 12:10
   Met een beetje intelligentie en opleiding ga je jezelf afvragen wat er mis mee is, maar ze zijn te lui als varkens in de bagger en vinden het wel best als ze ook nog eens goed betaald worden. Dat zijn de kwakzalvers voor je. Echte artsenij is er nog maar weinig; ze willen zelfs de wetenschappelijke literatuur niet eens lezen… Als ze dat deden, dan wisten ze waar die mRNA voor dient, en dat die S arrestin aanmaakt, en wat het doelwit is van die zooi.

   Wil een echte dokter opstaan en zich kenbaar maken, svp? BVD

  • Karma bestaat niet. Je gaat maar 1x dood. En hij ging dood door zijn eigen goedgelovigheid en domheid.

   Ik hou er niet van om bij iemands dood te juichen. Ook slechte mensen hebben goede kanten. En wie weet wat er van hen geworden was als iemand hen eens vroeger wat kritischer had laten denken.

   Juist een miljard mensen die vanuit het hindoeïsme in karma geloven leven onder meest klote leefomstandigheden. Dus kom bij mij niet aan met ‘karma’ want je weet niet waar je het over hebt.

 8. Het trieste voor dr. MoreNO is dat uiteindelijk zal blijken dat hij 0 levens gered heeft sinds zijn Lul de Behanger- gezwets. En bovendien heeft hij, naar zal blijken, juist vele levens verziekt met zijn gezwam.
  Een erg trieste conclusie voor een zogenaamde mensenlevens-redder, vooral omdat hij, voordat er sprake was van de covid-hoax, waarschijnlijk wel degelijk goed bezig was met het verlengen van mensenlevens en het verbeteren van de kwaliteit ervan.

 9. Vandaag hoorde ik van een vriend dat de moeder was opgenomen per ambulance. Ze heeft een clot onder in de long, en ze heeft hetzelfde als die Moreno lul de behanger – afib, zoals ze dat in de VS noemen, en nog een clot in een been. De dochters riepen meteen dat de frigging clotshot dit veroorzaakt heeft, maar mamma wilde niet luisteren en was verzot op de boesters. Nou, ze is al 91, dus het is de leeftijd zeggen ze dan. Fuck ‘em all, zeggen wij dan, redeneren is niet mogelijk. Maar dit is weer mooi bewijs. Ondertussen krijgt ze allerlei behandelingen.. Ka’ching! Ka’ching!

  Die Moreno lijkt op zo’n selfkicker dokter, met zijn tattoes en borstklopperij, op zijn misleid-site. Maar verstand gebruiken ho maar. Hoe kun je mensen helpen als je je gezond verstand niet gebruikt, maar alleen maar een goedbetaald doorgeefluik bent voor de pharma, en ondertussen zit je valse zelfverering ten toon te spreiden als ‘mensenredder’. Bah. Goodriddance.

 10. Hier waar ik woon is weeral een man van 50 zomaar overleden…deze morgen lees ik in de gazet over die duitse influencer, slechts 30 …. dit is geen toeval meer, zelfs vaxxin ‘liefhebbers’ beginnen het te beseffen….maar in de gazet géén woord over een mogelijk verband , incompetente corrupte bende !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in