Schilderij van de Spaanse kunstenaar Francisco Goya

Maakt Vladimir Poetin zich op om Rusland te zuiveren van Big Pharma-fraudeurs (zijn hele kabinet)? Sommigen schijnen dat te denken en er zijn zeker aanwijzingen dat er een soort van hardhandig anti-bedriegers optreden op komst is, schrijft Riley Waggaman.

Laten we dit intrigerende nieuwsbericht samen onderzoeken.

Neem het stuur over, TASS:

De Russische president Vladimir Poetin heeft buitenlandse farmaceutische bedrijven bekritiseerd omdat zij hun producten via plaatselijke medische instellingen en via doktoren in Rusland opdringen met behulp van hun “dikke portemonnee” middelen.

“Helaas hebben buitenlandse farmaceutische bedrijven sommige hoofden van onze medische instellingen en medische werknemers in 30 regio’s aan zich gebonden. En zij pushten hun medicijnen op de Russische markt, en betaalden daar heel wat geld voor. Wij zagen dat zij onder één enkele regeling 500 miljoen roebel uitdeelden,” zei hij tijdens een ontmoeting met Yury Chikhanchin, hoofd van de Federale Financiële Controle Dienst.

Poetin merkte op dat dergelijke praktijken ook in de EU en wereldwijd bestaan.

“Ze doen het overal. Ze doen het in Europa en ook overzee. Dit is hoe zij te werk gaan,” zei hij.

Chikhanchin antwoordde door te zeggen dat zijn bureau met de FSB samenwerkt om het gratuite Big Pharma gesjoemel uit te roeien.

Allereerst: Poetin verdient op zijn minst een schouderklopje voor zijn harde uitspraken over Big Pharma. Daar verliest niemand punten mee. Wij groeten u dus, Vladimir Poetin. Ga zo door.

Tegelijkertijd: praten is goedkoop. Als u een Novichok-raket gaat afvuren op Big Pharma omdat zij “hun producten via plaatselijke medische instellingen” (zoals TASS samenvatte) in 30 regio’s hebben doorgedrukt… dan klinkt dat niet bepaald als het reinigende klysma dat Rusland zo hard nodig heeft.

  Ignorantie en vooroordelen in de geneeskunde

Als Poetin oprecht is over het verdrijven van ontaarde pillenduwers uit Rusland, hoe ver is hij dan bereid te gaan? Want om een betekenisvolle invloed te hebben zal hij behoorlijk ver moeten gaan. Helemaal, eigenlijk.

Je moet de kop van de slang afsnijden. En de slang woont in Moskou. De slang heeft zijn sluike reptielenlijf om verschillende federale ministeries gewikkeld. De slang verstikt Rusland op de hoogste regeringsniveaus.

Dat is gewoon een feit.

Misschien is het tijd voor een “functioneringsgesprek” op het Ministerie van Volksgezondheid? (bron)

Als de FSB morgen aankondigt dat zij de adjunct-directeur van een dorpskliniek in Potato-Patch, Jakoetië, heeft opgepakt, dan zal dat niet gelden als een succesvolle aanpak van de snode invloed van Big Pharma in Rusland. Het zal worden beschouwd als een massale mislukking.

Dus welke Big Pharma stromannen zouden door de FSB Gitmo’d moeten worden? Wij zijn zo blij dat u het vraagt.

Alle belangrijke Russen die met Tedros en Big Pharma hebben gefeest op het Internationale Economische Forum in Sint-Petersburg – rechtstreeks naar de goelag voor een hoognodige rehabilitatie.

En natuurlijk zou geen Big Pharma afstraffing compleet zijn zonder Madame Arbidol naar de meest afgelegen Siberische strafkolonie te laten marcheren. Sorry, wij maken de regels niet.

Ook de grootste farmaceutische bedrijven van Rusland moeten in het vizier worden genomen. Zoals wij met Spoetnik V hebben gezien, werken Russische farmaceutische bedrijven enthousiast samen met westerse farmaceutische bedrijven om afschuwelijke giffen voor de massa’s te maken. En de Russische regering investeert in deze grove samenwerking – wat licht ontmoedigend is?

Bovendien gaat het ergste medicijngepush gepaard met overheidscontracten. En ook: veel van het pillen leuren en onethisch contracteren gebeurt legaal.

  Apotheker geschokt door blanco bijsluiters vaccins: "Ik zou ze niet mogen uitdelen"

Zoals Tsargrad uitlegt in een artikel waarin de opmerkingen van Poetin worden uitgediept:

Poetin eiste actie tegen Westerse farmaceutische bedrijven die onze artsen omkopen. Tsargrad onderzocht het probleem en ontdekte dat deze omkoping meestal volkomen legaal is. Om de situatie te veranderen, moet men de wetten veranderen. […]

De eigenaardigheid van Rusland ligt in de actieve deelname van de staat aan de markt van medische diensten. Het is winstgevender om een groot contract binnen te halen en te ontspannen dan om nauwgezet met de artsen samen te werken, hoewel ook dat niet wordt verwaarloosd. Daarom is de “favoriete” vorm van illegale samenwerking van farmaceutische bedrijven met de hoofden van instellingen en ambtenaren, het verzekeren van de overwinning in de veiling.

Zo werd eind 2019 de hoofdarts van de republikeinse oncologische apotheek van het Ministerie van Volksgezondheid van de Republiek Noord-Ossetië-Alanië op heterdaad betrapt terwijl hij op bijzonder grote schaal smeergeld ontving. Enkele dagen daarvoor kreeg de hoofdarts van het regionale oncologiecentrum van Penza een veroordeling van vijf jaar (evenals de directeur van het farmaceutische bedrijf dat hem het smeergeld had gegeven). Er zijn nog andere precedenten, vele zelfs. […]

Het door Chikhanchin en Poetin aan de orde gestelde probleem betreft natuurlijk niet alleen westerse bedrijven – de binnenlandse farmaceutische industrie heeft de slechtste gewoonten van haar “grote broers” overgenomen en gaat niet minder succesvol om met medisch personeel.

Dat vat de situatie vrij goed samen, vinden wij.

Wij verwelkomen alle inspanningen om de Russische gezondheidszorg minder oplichterij en gezonder te maken.

  Public Health Scotland zal geen Covid-19 gegevens meer publiceren omdat daaruit blijkt dat de volledig gevaccineerden AIDS ontwikkelen

Maar laten we niet vergeten dat na twee jaar van “volksgezondheidsmaatregelen” – twee jaar van non-stop gesjoemel en moorddadige leugens – Rusland zich nu in een heel, heel diep gat bevindt – een gat dat gegraven is door de Russische regering. Ga maar na.

Een bevolkingsafname van meer dan 1 miljoen mensen in 2021. De grootste daling in decennia. (bron)

Wij moeten er nog aan toevoegen dat er op de Russische interwebz geruchten gaan dat er een onderzoek loopt naar verschillende hoge ambtenaren in het kader van deze vermeende Big Pharma afrekening. Wij hebben nog niets substantieels gevonden om deze bewering te staven, maar… vingers gekruist?

Laten we afwachten wat de FSB ervan bakt. Het is 2022. Alles is mogelijk.

Zelfs boetedoening.

“Ik wil u succes wensen, niet alleen op de Russische markt, maar ook op de wereldmarkten, en de hoop uitspreken dat het nieuwe jaar gunstig zal zijn voor uw bedrijf en voor het oplossen van de problemen waar we het nu over hebben,” sprak Poetin tot het hoofd van AstraZeneca.(bron)

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ja, je kunt ontgiften van covid “vaccin” spike-eiwitten: hier is hoeVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe wereld zet zich schrap voor Europa’s 22 juli “DOOMSDAY”
Volgend artikelPolen’s ex-president Walesa eist opsplitsing van Rusland en bevolkingsafname tot 50 miljoen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. MC Donalds, Coca Cola zijn vertrokken uit Rusland, dan vind ik het ook normaal dat de farmaceutische industrie ook vertrekt uit Rusland

 2. De grondstoffen voor onnoemelijk veel medicijnen komen hoofdzakelijk uit China, laat China nu een goede band te hebben met de Russische Federatie, doordat hoofdzakelijk China de grondstoffen voor medicijnen maakt kunnen steeds meer medicijnen niet op de Nederlandse markt verschijnen die naar mijn mening ook een en al corrupt is, enfin er komt veel troep uit de Verenigde Staten naar Europa, ik hoef mij niet verder uit te weiden, want dat hebben vele Europeanen aan den lijve ondervonden.

 3. “Je moet de kop van de slang afsnijden. En de slang woont in Moskou. De slang heeft zijn sluike reptielenlijf om verschillende federale ministeries gewikkeld. De slang verstikt Rusland op de hoogste regeringsniveaus”.
  Nog zo’n lafaard die niet het lef heeft te zeggen wie die ((((slang))) is die de wereld in een wurggreep houdt.

 4. Hier kan het geïnstitutionaliseerde medische pharma maffia establishment in Nederland alvast een lesje van leren!! Stop de (WEF) vaccinazi’s!!

  Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt haar wel!!

  Stop de schaamteloze nietsontziende recidiverende pharma maffia psychopaat Mark R., en z’n zeer vele medeplichtige geïnstitutionaliseerde hooggeplaatste veelplegers!!!Q

  Stop de van overheidswege georganiseerde georganiseerde destabilisering van Nederland!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in