In een vraag- en antwoordsessie onthulde miljardair en globalist Bill Gates zijn plan om degenen die positief testten voor Covid-19 “digitaal te certificeren” – door middel van geïmplanteerde microchips.

De 64-jarige technologiemagnaat en tweede rijkste persoon ter wereld, werd geïnterviewd in een Reddit “Vraag me alles wat je wilt” sessie met betrekking tot de virusepidemie.

De vraag was: “Hoe kunnen bedrijven hun werk voortzetten en toch sociale afstand blijven houden?” Gates antwoordde: “We zullen binnenkort digitale certificaten hebben die ons laten zien wie er hersteld is van het virus, wie er getest is en wie er gevaccineerd is”, rapporteren BioHackInfo en AmbienteBio.

De “digitale certificaten” worden “Quantum-Dot Tattoos” genoemd en zijn ontwikkeld door de universiteiten van MIT en Rice in de VS. Ze moeten het mogelijk maken om een vaccinatiestatus op te slaan.

Quantum-dot tatoeages worden aangebracht op oplosbare suikerhoudende micronaalden, die in een vaccin fluorescerende quantum dots bevatten die zijn ingebed in biocompatibele capsules van micrometer-formaat. Als de micronaalden eenmaal onder de huid zijn opgelost, laten ze de ingekapselde quantum dots achter, waarvan de patronen kunnen worden afgelezen om het toegediende vaccin te identificeren.

Naast de microchip-implantatietechnologie werkt Gates ook aan een project met de naam ID2020. Microsoft wil het probleem “oplossen” dat iets meer dan een miljard mensen leven zonder een geregistreerd ID. ID2020 wordt verondersteld hen een digitale identiteit te geven.

Coronacrisis als excuus voor totale bewaking door middel van een microchip

Gates ziet de Coronapandemie als de perfecte gelegenheid om de microschiptechnologie verder te ontwikkelen en toe te passen.

1984 is geen grap – de totale bewaking: Microchip-implantaten gaan ons leven bepalen

Christelijke groepen en – verrassend genoeg – sommige groepen van de sjiitische islam hebben deze vorm van invasieve lichaamsidentificatie al bekritiseerd. In november vorig jaar werd een in Denemarken gevestigd technologiebedrijf gedwongen de contracten voor de productie van microchip-implantaten voor de Deense regering en de Amerikaanse marine op te zeggen, nadat christelijke groepen zich daartegen hadden verzet.

  Neurologische aanvallen na Coronavaccinatie

De technologie van Gates zal ons een stap dichter bij totale overheidscontrole op het individu brengen. Hoewel de identificatie door vaccins vandaag de dag misschien uit positieve intentie wordt ontwikkeld, hoeft men alleen maar twee en twee bij elkaar op te tellen om de mogelijkheden van een dergelijke bewakingstechniek te doorzien.

Les van Covid-19: Globalisme is een ziekte

Vorig artikelNiet-moslims moeten buiten blijven – Duitsland krijgt een moslimzwembad
Volgend artikelPathetisch: sojaboy gaat op zijn knieën en smeekt Trump-supporters een mondkapje te dragen bij MAGA-bijeenkomst
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

  • Hoe vaak wil jij het toepassen wat jij gelezen heb?
   Eerst kregen we verplicht een bankrekening. Zonderr bank kreeg je geen geld meer en kon je je huur niet meer betalen.
   Later kregen we allemaal een bsn. Zonder bsn geen bestaansrecht en je kon niks meer regelen.
   En nu kan je het weer opnieuw gebruiken i.v.m. dat vaccin.

   Hoe vaak ga je hetzelfde hoofdstuk opnieuw gebruiken.
   Misschien bedenken ze volgend jaar weer iets nieuws, maar dan halen we hetzelfde verhaaltje er weer bij.

  • In Openbaring staat veel over hoe het zal zijn in de laatste jaren hier op deze aarde. Ook de profeten Daniel, Amos, Jesaja hebben hierover gesproken.

   • Wat staat er in over het afsluiten van internet of het blokkeren van de media.
    Hebben ze daar ook nog wat over gezegd?
    Daar zal toch wel wat over terug te vinden ze zijn.
    Die gasten waren immers hun tijd ver vooruit in voorspellingen.
    Of moet je toch allemaal wat ruimer zien en bekijken met de nodige fantasie er bij over wat ze nou precies bedoeld hebben.

  • Dat ben ik niet, dat is dat kereltje wat zomers altijd een biertje komt drinken op mijn balkon in het zonnetje.
   Die houd wel van een zonnetje en een beetje warmte.
   Hij is ook een groot liefhebber van heavy metal muziek, dat vind ik weer wat minder.
   Maar verder kan je wel met hem lachen, hij heeft een uniek vermogen over humor.

 1. Als men Saddam Hussein en Osama Bin Laden kan traceren , lokaliseren en arresteren , kan “t m.i. toch niet zo moeilijk zijn om deze psychopaat te traceren , lokaliseren , arresteren , verhoren en berechten , voor meerdere zaken zoals : opzettelijk vrouwen onvruchtbaar maken dmv bepaalde vaccins , kinderen opzettelijk en ZONDER toestemming cq medeweten een vaccin in laten spuiten waardoor ze of verlamd raakten of overleden , zowel in India als ook in Nigeria , ondermijning van meerdere naties , genocide plannen , op de GEHELE mensheid ….deze man is ZWAAR psychopatisch …wie denkt hij wel dat hij is om te beslissen wie WEL en/of NIET mag leven ??? Hij is de Here God niet !!!

 2. @Erik december 7, 2020 at 14:15
  Wat ben ik nou volgens jou dan. Psychopaat of Schyzofreen ?? Is namelijk een groot VERSCHIL !!! Lijkt me beter dat je DAT eerst even uitzoekt . Daarnaast , …eerlijk gezegd….Interesseert het me geen DONDER wat je wel of niet van me denkt. Het met me eens bent of niet…. My ass…..!!! Gasten zoals jij , noemden we bij het Korps Mariniers : CLUSTERFUCKS …. ruw vertaald – Meervoudige Fuck up !!! Kun je natuurlijk onmogelijk een redelijke en fatsoenlijke discussie mee aangaan. Verder , mijn reactie was gericht op de KOP van het artikel omtrent Bill Gates , mocht je het NIET begrepen hebben. Bij deze dan de verduidelijking. Mocht het zo zijn dat jij je zelf aangesproken voelt …dan is dat jouw zaak en jouw EIGEN verantwoordelijkheid. Niet de mijne ….Ik ben verantwoordelijk voor mijn UITSPRAAK / UITSPRAKEN NIET voor wat JIJ daar uit opmaakt cq concludeert. Tot slot …: Als jij je zo graag wil laten injecteren met een microchip…is dat jouw zaak ….Maar Kill Bill Gates , heeft het recht NIET om over het lot cq leven van anderen te beslissen….NIET via UN / WHO , noch via een regering van welk land dan ook. Nogmaals…Kill Bill Gates is NIET de Here God…. Deze man is zwaar PSYCHOPATISCH met zulke idee-en en dient derhalve opgespoord , gearresteerd en berecht te worden …VOORDAT hij ueberhaupt enige schade aan kan richten.
  P.S. @BertG….Dank voor uw steun !!!

  • Als iemand nou nog wat in te brengen had, zou het nog een bijdrage kunnen zijn.
   Maar een beetje gaan lopen schelden en beledigen is wel zo ontzettend triest als “reactie”.

   P.S. Alsjeblieft geen U tegen mij.
   Dan voel ik mij nog ouder en ik loop al tegen de 60.
   En verder graag gedaan, deden maar meer reageerders dat.

   • Ok BertG…..we zitten niet zo ver uit elkaar qua leeftijd dan. Ben er sinds April 53. Dan zal ik “JE” gebruiken in ’t vervolg…Maar vergeef me …ik ben zo opgevoed om mensen met “U” aan te spreken. Verder ook een overblijfseltje vanuit ’t Korps.
    Verder , …ach dat men scheldt …tot daar aan toe…ene oor in , ander oor uit….En beledigd voelen…zo snel raak ik niet beledigd. Heb een dikehuid , BertG. Maar het is idd “triest” als mensen zo reageren . Ik begrijp best dat mensen het over vele zaken NIET eens zijn. MAAR….we hebben hier allemaal WEL gezamelijke “vijanden” , en het lijkt me daarom beter om ONDANKS misschien verschillende opvattingen omtrent 1 of meerdere issues…..Dat we TOCH samen moeten werken , om deze “vijanden” te stoppen. Onderlinge geschillen , kunnen later worden bijgelegd .

 3. Ik heb jullie nu pas gevonden. Better late than never…
  Maar wat een interessante informatie vind ik hier zeg. Ga zo door!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in