De Canadese truckers en Vrijheidsdemonstranten verdienen veel lof voor het feit dat ze de mensheid naar een kantelpunt tegen tirannie hebben gebracht. Dankzij de moed, vastberadenheid en toewijding aan vrede die de Canadese demonstranten hebben getoond, trekt de mensheid zijn instemming terug van regeringstirannen over de hele wereld.

Het globalisme stort in, en de centralisatie van macht wordt aan flarden gescheurd. Het hele model van globalisme is dood, en geen mens die zich bewust is en in het nu leeft, wil terug naar een samenleving die gestructureerd is als een top-down, totalitair, gecentraliseerd controlesysteem van wereldwijde slavernij geleid door een paar honderd hyper-vermogende freakazoids zoals Zuckerberg en Gates, schrijft Mike Adams.

Wat ik hier probeer uit te leggen is dat dit om veel meer gaat dan covidvaccins of lockdowns. Dit gaat over de mensheid die in opstand komt tegen het idee van gecentraliseerde overheid, bedrijven, media en techgiganten. Het tijdperk van centralisatie is aan zijn einde gekomen, en de vrije mensen van de wereld zijn begonnen met het proces van ontmanteling ervan door simpelweg hun toestemming in te trekken.

Denk aan de impact van de realisaties die zich nu over de wereld verspreiden:

 • De regering heeft de mensen teleurgesteld.
 • Bedrijven vermoordden mensen uit winstbejag.
 • Artsen, ziekenhuizen en het medische systeem hebben de mensen verraden.
 • Big Tech platforms hebben de waarheid het zwijgen opgelegd, wat miljoenen levens heeft gekost.
 • De grote media waren medeplichtig aan de plandemie en de vaccin-biowar tegen de mensheid.
 • Het instituut wetenschap bedroog de mensen en heeft bewezen dat het hopeloos corrupt en slecht is.
  Veritas documenten onthullen dat gezondheidsbureaucraten bewijs hadden dat Ivermectine en Hydroxychloroquine effectief zijn bij de behandeling van COVID - MAAR VERBORGEN DIT VOOR HET PUBLIEK

Wat we allemaal hebben meegemaakt in de afgelopen twee jaar zijn corrupte, misleidende, anti-menselijke instellingen die oorlog voeren tegen de waarheid en de mensheid, die hun ware kaarten laten zien en de diepte van hun kwaad blootleggen.

En dat is waarom de mensen van de wereld nu vreedzaam in opstand komen en eisen dat er een einde komt aan de hele centralisatiestructuur van het globalisme. Het is de gecentraliseerde controle over media, informatie, overheid en “wetenschap” die ons allen aan de rand van de afgrond heeft gebracht. Absolute macht corrumpeert absoluut, en de afgelopen generaties heeft het volk veel te veel macht overgedragen aan regeringen, wetenschappelijke tijdschriften, mediareuzen en technologieplatforms.

Nu neemt het volk zijn macht terug.

En ze doen het, ironisch genoeg, door de mRNA spike-eiwit bloedklonters in de echte wereld na te bootsen: bruggen, wegen en steden verstoppen, de maatschappij tot stilstand brengen met niets anders dan vrachtwagens, toeters en rauwe moed.

De boodschap is duidelijk: Jullie proberen stolsels in ons bloed te stoppen en wij zullen verkeersstolsels in jullie steden stoppen.

De kwaadaardige regeringen noemen deze vreedzame demonstranten voorspelbaar “terroristen” – zelfs als de regeringen zelf terreurdaden en massamoorden op hun eigen bevolking begaan. Laten we daarom eens kijken naar enkele van de zeer echte mensen achter de protesten in Ottawa. De meesterlijke portretfoto’s hier zijn van Dan Aponte, een Canadese fotograaf die op briljante wijze de menselijkheid van de vrijheidsdemonstranten in Ottawa vastlegt. Dit is zonder meer de meest impactvolle fotografie die ik in jaren heb gezien. Lees meer details over deze truckers en vreedzame demonstranten op: https://bariweiss.substack.com/p/what-the-truckers-want

  Brits regeringsrapport en gegevens over oversterfte bevestigen dat COVID-19 vaccinatie 5 maanden nodig heeft om ontvangers te doden

Van Bari Weiss op Substack.com:

Brock Hobb
Katie Hepburn
Nabil Yaghi
Odia Jean Pierre
Randy
Sebastian Fortin

Van Bari Weiss op Substack.com:

De solidariteit was aanstekelijk. Er verschenen copycat-protesten in Helsinki, Finland, en Wellington, Nieuw Zeeland en Nice, Frankrijk (ze waren van plan om Parijs en Brussel te bereiken). Er waren truckers die zich organiseerden in Nederland, Australië en de Verenigde Staten. Onder de Amerikanen die naar Ottawa waren gereden, was er sprake van dat de grote vrachtwagens spoedig zouden neerstrijken in Washington, D.C.

“Het is hartverscheurend om het land zo uiteen te zien vallen,” zei Sim. “Voor mij is dit de streep in het zand. Als we deze strijd verliezen, wil ik graag verhuizen naar Canada.” Hij zei dat hij erover dacht om misschien naar Florida te gaan. Veel van de truckers dachten aan de Verenigde Staten. Maar nu nog niet. “Ik vind dat ik het aan mezelf en anderen die mijn waarden delen verplicht ben om hier in ieder geval voor te vechten.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Elke dag gaat mijn lichaam een ​​beetje meer achteruit. Deze man waarschuwt voor de Covid vaccinatieVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelTerwijl COVID afbrokkelt, bereiden ze de volgende “pandemie” al voor
Volgend artikelV.K. laboratorium vindt grafeen in C19 vaccins
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. We zijn aan het winnen maar tegelijk deinzen deze psychopaten nergens voor terug om hun doel alsnog via een omweg te bereiken. Als eerste moeten degene die voor deze democide verantwoordelijk zijn zich verantwoorden.

 2. Klopt, een logisch gevolg van deze ontwikkelingen (verzet in Canada) en elders in Europa , zullen met zich meebrengen dat de verantwoordelijken niet zomaar kunnen wegkomen, het algemeen beeld van de bevolking is dat het vertrouwen weg is in de overheden, dan hebben ze een groot probleem, (waar ze zelf verantwoordelijk voor zijn, als niet enkel de truckers, maar ook oudere mensen en kinderen mee zullen gaan in het verzet, je kan dan als overheid niet meer wegkijken, of deze mensen allemaal bv terroristen noemen, dat pikken mensen gewoon niet, ik zag gisteren in een praat programma een gast zeggen, waarom komen jullie hiermee zo fel in het nieuws, (vrijheid convooi) nu kan men ineens alles er aan doen om de grens controles te doen, omdat ze bang zijn dat gewone mensen voor hun vrijheid willen opkomen, ze zijn gewoon bang, en journalisten maken er natuurlijk weer een hot item van, ze houden wel grens controles als mensen bv naar België willen gaan of vice versa, om te kunnen shoppen. Het is het resultaat van de regeringen dat mensen in opstand komen, België staat zeer slecht in de lijst van democratie, zegt genoeg.

  • Veel mensen vertrouwen de overheid inderdaad niet en terecht. De coalitiepartijen zijn in mijn optiek puur door fraude in het zadel geholpen. Onze verkiezingen worden zwaar gemanipuleerd. Als je bijvoorbeeld ziet dat Forum voor Democratie de grootste ledenpartij van Nederland is. Ze hebben op YouTube 140 duizend abonnees maar de VVD heeft er slechts 6 duizend en ook een jongerenpartijen als D666 en GroenLinks komen niet boven de 7 duizend abonnees. Dat betekent dat Forum voor Democratie 20X (sic) zoveel abonnees als de gevestigde partijen heeft en toch volgens de verkiezingsuitslagen en polls een marginaal partijtje zijn. Het klopt niet. We worden aan alle kanten belazerd.

 3. En zo werkt de hele wereld samen tegen het globalisme 😀

  Iedereen vecht met elkaar voor het behoud van eigen ideeën…. als dat geen acceptatie is dan weet ik het niet meer.

 4. Ja, politiek is er niet voor het volk, het is voor ego trippers die lekker hun zakken kunnen vullen, politiek is theater, ze liegen en bedriegen constant, van de 1ste tot de laatste, Vlaams Belang is de grootste partij in België, mogen niet aan zet komen, omdat de andere partijen dan hun ding niet meer kunnen doen, men heeft het nu over de energie prijzen, de bedrijven maken wel enorme winsten, daar hoor je de zogezegd deskundigen niets over zeggen, ze wuiven het gewoon weg, zo deskundig zijn ze,dat noemt zich dan professor.
  Ik geloof de overheid al lang niet, negeren is het best wat je kan doen, idem met het hele corona beleid.

 5. Mike adams is a CABAL. Controlled opposition. Trap niet in dit lulverhaal. Ze gaan gewoon door met hun plan. Die galbak probeert de mensen rustig te houden. Gelukkig worden steeds meer mensen wakker. Maar blijkbaar nog niet genoeg voor echte akties.

  • Ja die naam valt veel hier.

   Ondertussen is dit te lezen in de TheEpochTimes.com:

   The government of the province of Ontario in Canada on Thursday successfully sought a court order to freeze over US$8 million in funds made to the Freedom Convoy on the GiveSendGo platform. Ivana Yelich, spokesperson for the premier, said the order “binds any and all parties with possession or control over these donations.”

   • Trump heeft heel veel goodwill verloren door zijn operatie Warp Speed. Onbegrijpelijk dat hij die gifprikken nog loopt te verdedigen. Bij hem was het gelukkig nog wel vrijwillig in tegenstelling tot Joe Biden de neppresident.

  • Ben ik niet met je eens. Als je wel eens een podcast van The Health Ranger hebt beluisterd is het niet verwonderlijk dat hij van elk platform wordt geband. Hij scheld de hele Cabal elke avond verrot en is uitstekend op de hoogte van waar ze mee bezig zijn. Soms kan hij overdrijven maar dat neemt niet weg dat hij met regelmaat goede informatie geeft. Het valt me nog mee dat ze geen aanslag op hem hebben gepleegd. Mike Adams is in mijn optiek oké!

 6. De elite wil JUIST dat het huidige systeem zal crashen en branden. Daarna zullen ze een ‘nieuw, beter en eerlijker’ systeem introduceren. Mensen wees alert en houd het hoofd koel. We moeten de rotte appels verwijderen, niet het systeem!

 7. Een nieuw, beter en eerlijker systeem, dat laatste al zeker niet, eerlijk staat bij zulke mensen niet in hun woordenboek, de exhiburante vermogens van het elite clubje, kan je enkel bekomen als je de boel belazerd, of je alle macht naar je toe trekt op de meest vuile manier, de Rothschilds zijn bijna in elke bank ter wereld actief, enkel Cuba, Iran en Noord-Korea zijn ze nog niet aanwezig, de goudhandel, de wapenhandel is in handen van de Rothschilds, het vermogen van de Rothschilds zou geschat zijn op meer dan 500 triljoen dollar, zo rijk kan je nooit worden als je eerlijk bent, nooit. het zijn gewoon vuile bandieten, ik hoop dat ik er zo één eens tegenkom, ik spuw hem recht in zijn gezicht. De Rothschilds hun oorspronkelijke naam is Bauer, Boer dus, ik heb niks tegen boeren etc… ik ken mensen die een varkens bedrijf hebben gehad, ze hebben de varkens geruild en er een paarden bedrijf van gemaakt, het feit is, de varkens zijn gebleven, aan den lijve meegemaakt, schoenmaker blijf bij uw leest.

 8. Gelukkig ben ik dat ik zie dat het volk wakker begint te worden, maar wij zijn er nog niet wij moeten nu niet meer te vrede zijn wij moeten ze stuk voor stuk op pakken die schurken zij hebben ons twee jaar van onze leven en onze vrijheid beroofd en onze kinderen hun toekomst hu jeugd vernietigd en hoeveel mensen hebben zij al vermoord en waar door het gift wat ze in hun lijf hebben gespoten nog vele van zullen sterven bedrijven die zij moedwillig om hebben laten vallen de doodstraf zal de enigste straf zijn en al hun bezittingen onteigenen , verder afvoeren waar Hitler mensen liet vergassen en weer in gebruikt nemen waar zij deze vreselijke dood staat te wachten .

 9. Ik ben zo trots op al die mensen die hun best doen deze tirannie te beëindigen. Dankzij de Canadese vrachtwagenchauffeurs durven meer mensen voor hun rechten op te komen. Mijn grote dank. Zelf heb ik me niet laten varen. Ik heb steeds gezegd ik ben geen proefkonijn. God zij dank. Als ik de gevolgen lees van deze rotzooi, ben ik elke dag weer blij dat ik stand gehouden heb.
  Groet Lenie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in