VS senator Ron Johnson (Republikein) hield dinsdag een discussie met een panel van deskundigen, waaronder clinici, wetenschappers, advocaten en patiëntenverdedigers, en met mensen die verwond waren geraakt door COVID-vaccins, die krachtige getuigenissen aflegden over hun ervaringen, schrijft Childrenshealthdefense.org.

Johnson en het deskundigenpanel bespraken het belang van vroegtijdige behandeling voor COVID, vrijheid van gezondheidszorg en natuurlijke immuniteit, de gevolgen van mandaten voor de Amerikaanse beroepsbevolking en de economie, de bezorgdheid over de veiligheid van COVID-vaccins en het gebrek aan transparantie van federale gezondheidsagentschappen in antwoord op zijn COVID-toezichtsverzoeken.

Cody Flint een 33-jarige piloot uit Cleveland, Mississippi, was een van degenen die over hun verwondingen vertelden. Flint was gezond en had geen onderliggende gezondheidsproblemen voordat hij het COVID-vaccin van Pfizer kreeg.

Binnen 30 minuten na het krijgen van zijn eerste dosis op 1 februari, kreeg Flint een ernstige stekende hoofdpijn die later uitgroeide tot een brandend gevoel in de achterkant van zijn nek.

Flint legde uit:

“Ik begon tunnelvisie te ontwikkelen en mijn hoofdpijn werd erger. Ongeveer twee uur nadat ik gevlogen had, trok ik mijn vliegtuig op om om te keren en voelde een extreme druk in mijn oren. Onmiddellijk had ik bijna een black-out, was ik duizelig, gedesoriënteerd, misselijk en trilde ik oncontroleerbaar. Bij de gratie Gods was ik in staat mijn vliegtuig zonder incidenten te landen, hoewel ik me niet herinner dat ik dit gedaan heb.

Mijn aanvankelijke diagnose van duizeligheid en een ernstige paniekaanval – hoewel ik nooit een van beide heb gehad – werd later vervangen door linker en rechter perilymfatische fistel, eustachius buis disfunctie en verhoogde intracraniële druk als gevolg van zwelling van de hersenen. Mijn toestand bleef achteruit gaan en mijn artsen vertelden me dat alleen een bijwerking van de Pfizer-vaccinatie of een groot hoofdtrauma zoveel spontane schade kon hebben veroorzaakt.”

Flint, die pro-wetenschap en pro-vaccin is, zei dat het belangrijkste probleem volledig berust op het feit dat de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA), Centers for Disease Control and Prevention (CDC) en NIH (National Institutes of Health) weigeren te erkennen dat echte levens absoluut worden vernietigd door dit vaccin.

“De federale overheid heeft nog geen enkel slachtoffer van een vaccin geholpen. Ik had begrepen dat de federale regering de verantwoordelijkheid op zich zou nemen om mensen te helpen die gewond waren geraakt door vaccins, gezien het feit dat ze farmaceutische bedrijven volledige wettelijke immuniteit gaven tegen mensen zoals ik,” zei Flint.

Flint zei dat het tijd is voor de overheid om te stoppen met het tot zwijgen brengen van vaccinverwondingen zoals de zijne, en dat het gewetenloos is voor deze instanties om niet te helpen.

Lt. Col. Theresa Long, een chirurg van het Amerikaanse leger, zei dat zij gelooft dat het COVID-vaccin een grotere bedreiging vormt voor de gezondheid van een soldaat en de militaire paraatheid dan het virus zelf.

“Meer dan 200.000 militairen hebben het vaccin afgewezen en toch gaat het leger door zonder rekening te houden met de schade aan het moreel en de paraatheid om deze soldaten eruit te werken,” zei Long. “We hebben nog nooit 200.000 soldaten in een paar maanden verloren op het slagveld. Soldaten uit hun uniform halen heeft dezelfde impact op de paraatheid als ze verliezen op het slagveld.”

Long legde uit dat ze geprobeerd heeft om de hogere leiding binnen het leger zover te krijgen dat ze militairen informeert over de risico’s van vaccins, zoals vereist wordt door geïnformeerde toestemming.

Ze zei dat ze op één dag drie van de drie piloten aan de grond moest houden vanwege verwondingen door COVID-vaccinatie. Toen ze het haar chef vertelde, werden haar patiënten geannuleerd, haar dossiers werden opgevraagd en Long kreeg te horen dat ze geen acute patiënten meer zou zien – alleen gezonde piloten die een lichamelijk onderzoek nodig hadden.

  Dr. Coleman: Hoeveel mensen zal deze nieuwe covid prik doden of verminken?

Ernest Ramirez, uit Texas, zei dat zijn enige zoon, 16 jaar oud, tijdens het basketballen in elkaar zakte en overleed aan myocarditis na de vaccinatie door Pfizer. Ramirez bracht zijn zoon ertoe het Pfizer-vaccin te nemen om hem te beschermen, omdat dat het juiste was om te doen.

“Mijn regering heeft tegen me gelogen. Ze zeiden dat het veilig was, en nu ga ik naar huis naar een leeg huis. Ze moeten stoppen met dit aan kinderen op te dringen. Ik heb de mijne verloren en jij moet de jouwe beschermen,” zei Ramirez.

Ramerez zei dat het vaccin de risico’s niet waard is, en alles wat hij wil is zijn zoon terug.

“Maak niet de fout die ik heb gemaakt. Ik deed het omdat ik dacht dat het iets geweldigs was om te doen. Dat was het niet.”

“Op 17 december 2020 deden ze een onderzoek en wisten ze dat het [het COVID-vaccin] hartproblemen veroorzaakte bij tieners. Waarom werd het pas in oktober van dit jaar vrijgegeven?” vroeg Ramerez. “Dit is moord.”

“Ik hou van mijn land,” zei Ramerez, “maar ik vertrouw mijn regering niet meer.”

Kyle Werner is een 29-jarige professionele mountainbike wiekrenner en drievoudig nationaal kampioen uit Idaho bij wie na vaccinatie pericarditis werd vastgesteld.

Werner zei dat hij zich liet vaccineren omdat zijn land hem dat vroeg en hij geloofde dat het vaccin veilig en effectief was.

“In juni sloot ik me aan bij het snel groeiende aantal jonge mannen die pericarditis ontwikkelden – ontsteking van de bekleding rond het hart – na het mRNA-vaccin,” zei Werner. “Die aandoening, samen met POTS [posturale orthostatische tachycardie] en reactieve artritis, hebben volledig een einde gemaakt aan het leven zoals ik het kende.”

Werner zei dat hij sindsdien bedlegerig is, niet in staat is om te werken en niet in staat is om te sporten. Hij vreest dat zijn carrière “officieel is beëindigd.”

Werner zei dat hij de regering niet vraagt om het vaccinatieprogramma te stoppen, hij wil alleen wat transparantie en erkenning van wat er gebeurt, zodat “wij als land” een eerlijke discussie kunnen hebben over de risico’s.

“Waar risico’s zijn, moeten keuzes zijn, en zonder te erkennen dat mensen ernstig gewond raken en sterven, bewijzen we het Amerikaanse volk een slechte dienst,” zei Werner.

“Er wordt geschat dat Moderna en Pfizer dit jaar 60 miljard dollar zullen verdienen aan COVID-vaccins,” zei Werner. “Met de uitrol van boosters en mandaten, lijkt het erop dat veel daarvan voorbestemd is om terugkerende inkomsten te zijn.”

Werner stelde voor een deel van de winst te reserveren voor onderzoek naar verwondingen door vaccins en voor compensatie van de door vaccins verwonde personen.

Douglas Cameron was een gezonde en lichamelijk actieve 64-jarige voordat hij de Johnson & Johnson (J&J) prik op 5 april op zijn werk kreeg. De dag na zijn vaccinatie begon hij bijwerkingen te ondervinden waarvan hij dacht dat ze door het vaccin veroorzaakt waren.

“Ik verloor de controle over mijn blaas, kreeg last van ED [erectiestoornissen], mijn benen voelden vreemd aan, ik had een […] gevoel in mijn heupen” en “de volgende paar dagen verergerden mijn symptomen en werd ik ongerust.”

Drie dagen later vertelde Cameron zijn vrouw dat hij het gevoel had vergif gedronken te hebben. “Mijn hele lichaam voelde anders,” zei Cameron. “Ik ging ’s avonds om 22.00 uur naar bed en werd om 2.00 uur verlamd vanaf het middenrif wakker.”

  COVID-vaccins: ontworpen voor ontvolking?

Dokters ontdekten dat Cameron een bloedprop in zijn been had en dat zijn hele ruggenmerg was opgezwollen en bloedde. Hij werd aan de beademing gelegd, lag twee weken op de ICU en bracht 105 dagen door in het ziekenhuis en revalidatiecentra.

“Ik heb meerdere MRI’s, CT-scans, EKG’s, röntgenfoto’s, spinale angiogrammen, ruggenmergtaps, auto-immuun bloedonderzoeken, spierbiopsieën – alles is negatief teruggekomen met pogingen om mijn verlamming op mijn lichaam af te schuiven en niet op het J&J-vaccin,” zei Cameron. “Vandaag ben ik een werkloze verlamde die een volledig nieuwe levensstijl aan het aanleren is en het enige wat ik deed tussen mijn volledige gezondheid en mijn huidige toestand was een prikje nemen.”

Suzanna Newell een voormalig triatlete uit Minnesota, werd gediagnosticeerd met een auto-immuunziekte nadat ze op 13 april haar tweede dosis van Pfizer had gekregen. Ze heeft nu een rollator nodig om zich te kunnen verplaatsen.

Sinds Newell gewond is geraakt, heeft ze heel weinig motivatie of energie. Ze is extreem moe, heeft moeite om woorden te onthouden, kan zich niet concentreren of focussen, heeft oorsuizingen, wazig zicht, spierkrampen, interne trillingen en gewrichtspijn. Newell werd gediagnosticeerd met kleine-vezel neuropathie, een auto-immuunziekte, en is nu invalide.

“Dit is geen pandemie van de ongevaccineerden. Dit is een pandemie van trauma’s.” zei Newell. “We worden onnodig getraumatiseerd doordat onze gevallen over het hoofd worden gezien, verkeerd worden gediagnosticeerd en verborgen blijven. We worden niet geloofd en ons vertrouwen in de media en de overheid wankelt.”

Newell zei dat het publiek op zijn minst het recht heeft om te weten dat verwondingen een mogelijkheid zijn voordat ze worden gevaccineerd. Newell zei dat ze blij was dat ze het vaccin kreeg om haar steentje bij te dragen aan haar land, maar “waar is mijn land nu?”

Kelly Ann Rodriguez, een 35-jarige moeder uit Washington, heeft een rollator nodig na haar tweede dosis Pfizer-vaccin op 5 mei.

“Op 29 juni kwam er een abrupt einde aan mijn normale leven,” zei Rodriguez. “Ik verloor mijn vermogen om natuurlijk te spreken. Ik kan niet meer lopen zonder een rollator en ik weet niet of en wanneer de trillingen zullen komen of gaan. Ik kan niet meer koken, schoonmaken of zelfs mijn baby te lang oppakken of vasthouden voordat mijn lichaam oncontroleerbaar begint te trillen of ondraaglijke pijn krijgt.”

Rodriguez legt uit:

“Dit is de meest eenzame en isolerende ervaring in mijn 35-jarige leven geworden. Ik heb het gevoel gekregen dat ik er niet toe doe voor de mensen in de westerse geneeskunde. Dat ik niets meer ben dan een ergernis en tijdverspilling. Ik verdien het om gehoord te worden en met mededogen te worden behandeld, maar in plaats daarvan ben ik uitgemaakt voor leugenaar en bedrieger en is mij zelfs door de artsen van de eerste hulp verteld dat dit allemaal tussen mijn oren zit en dat er medisch gezien niets mis met mij is, tot op het punt waarop ze een maatschappelijk werker belden om mij te laten evalueren en opnemen in een […] psychiatrisch ziekenhuis.

Maddie de Garay uit Ohio meldde zich als vrijwilliger voor de Pfizer-vaccinproef toen ze 12 was. Op 20 januari kreeg Maddie haar tweede dosis van het Pfizer COVID-vaccin als deelneemster aan de klinische proef voor 12- tot 15-jarigen en ze zit nu in een rolstoel.

  Derde van de Denen wijzen Covid-19 vaccin af

Haar bijwerking van het vaccin is volledig genegeerd door de FDA, CDC, Pfizer en de mainstream media.

Maddie en haar moeder, Stephanie de Garay, namen ook deel aan Johnson’s persconferentie op 29 juni voor gezinnen met vaccinatieschade. De Garay’s moeder zei dat noch Pfizer, noch de FDA of CDC contact met haar hebben opgenomen over de toestand van haar dochter, en dat Maddie’s ongewenste bijwerking niet was opgenomen in de gegevens die Pfizer rapporteerde over zijn klinische proef.

Dr. Joe Wallskog, een orthopedisch chirurg uit Wisconsin, werd gediagnosticeerd met transverse myelitis nadat hij op 30 december een vaccinatie tegen Moderna had gekregen. Wallskog is sinds zijn poging om terug te keren twee weken na zijn diagnose niet meer aan het werk geweest, omdat hij niet langer als veilig wordt beschouwd om als orthopedisch chirurg te werken.

“Mijn leven is drastisch veranderd na deze bijwerking,” zei Wallskog. “De carrière die ik 19 jaar lang heb gehad, waar ik 14 jaar voor heb gestudeerd, is waarschijnlijk voorbij.”

Brianne Dressen, een deelneemster aan de Amerikaanse AstraZeneca klinische proef, is medeoprichtster van react19.org – een patiëntenbelangenorganisatie die zich inzet voor een grotere bewustwording van bijwerkingen.

Dressen nam deel aan Johnson’s persconferentie op 29 juni, en haar man gaf openbaar commentaar aan de FDA tijdens hun recente hoorzitting over de toelating van Pfizer’s COVID vaccin voor 5 tot 11-jarigen.

Dressen kreeg in november 2020 een bijwerking tijdens de klinische proef van AstraZeneca, werd uit de proef gehaald en haar bijwerking werd niet opgenomen in de gerapporteerde gegevens van AstraZeneca.

Dressen zei:

“De hoofden van de NIH, FDA en CDC zijn uit de eerste hand op de hoogte geweest van mijn geval en duizenden anderen,” zei Dressen. “Deze directe meldingen begonnen al in december vorig jaar. Samen met een aantal gewonde artsen ben ik de FDA blijven benaderen via emails en telefoongesprekken. We hebben emails en videoconferenties gehad met Peter Marks en Janet Woodcock.”

Dressen zei dat ze “herhaaldelijk gevraagd en gesmeekt heeft om deze bijwerkingen te erkennen,” maar ze weigerden.

“Ze weten dat hun gebrek aan erkenning een onoverkomelijke barrière heeft opgeworpen voor ons vermogen om medische zorg te ontvangen van artsen die op deze agentschappen vertrouwen voor informatie,” zei Dressen.

Dressen zei dat de Amerikaanse gezondheidsinstanties op de hoogte zijn van vaccinatieslachtoffers, sterfgevallen, het gebrek aan follow-up van VAERS, verwondingen bij kinderen, problemen met klinische proeven, de wetenschappelijke en mediacensuur en opgelegde mandaten voor de gewonden. “Ze weten het allemaal,” zei Dressen, “en dat doen ze al maanden.”

Dressen zei dat de NIH, een instituut waartoe velen zich wendden voor hulp, niet langer telefoontjes aanneemt van mensen die gewond zijn geraakt door vaccins.

“Hier is je juiste geïnformeerde toestemming. Als je COVID krijgt, krijg je medische hulp,” zei Dressen. “Maar ik vrees dat ik je moet vertellen” als je een bijwerking hebt, “dat je er alleen voor staat. De regering zal je niet helpen. De farmaceutische bedrijven zullen je niet helpen. De medische teams hebben geen idee hoe ze je moeten helpen. Financieel sta je er alleen voor. Je zult er helemaal alleen voor staan.”

Dressen eindigde haar getuigenis met het delen van een brief van een vriendin die zelfmoord pleegde omdat ze haar COVID vaccinatieletsel niet langer kon verdragen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Moeder huilt tijdens persconferentie om hulp voor dochter met vaccinatieschade Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelCorona bestaat niet en COVID-19 evenmin (& info koop van Ivermectine)
Volgend artikelWat is chloordioxide precies? Helpt chloordioxide bij virusziekten? Lees hier alles over chloordioxide en de toepassingen ervan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. En dan zie je zo’n man met de foto van zijn zoon en ik moet denken aan het beeld wat ik ooit als tiener zag van een moeder die zonder muziek, dus in stilte danste met haar zoon die er niet meer was, maar wiens foto ze goed zichtbaar op haar borst had gespeld, zonder hierbij ook maar één woord te zeggen.

  Het bezorgde me destijds de koude rillingen over mijn rug, die ik nu weer voel.

  Te meer omdat, ondanks dat ik weet dat deze vader en zijn beiden Amerikanen zijn en dit dus verwijst naar een zaak in de VS (wat het niet minder erg maakt, don’t get me wrong), ik weet dat dit in Nederland ook gebeurt, ook al heb ik hier nog geen foto’s van ouders met overleden kinderne gezien (maar natuurlijk wel twee ouders van een verminkte dochter in BLCKBX, wat even erg is).

  Misschien is het een idee dat ouders van kinderen die naar alle waarschijnlijkheid aan de prik zijn overleden ook eens met een foto van dit kind op de proppen komen en dan wel allemaal tegelijk. De ogen MOETEN onderhand open! If that won’t open people’s eyes, I’m afraid nothing will.

 2. Dit blijkt zowat overal hetzelfde. Wordt ook overal dood gezwegen.
  Het idee dat in me opkomt is dat dit dood zwijgen door een bepaalde groep een zelf bescherming is. Zolang ze dit volhouden kunnen ze zich vrij houden van deze modificatie, waarvan ze doodsbang zijn.
  De rest heeft pech.
  Leuk hè.

 3. Opmerkelijke vaderlandsliefde. Amerikanen zijn nuts.
  Als big pharma slachtoffer zelf (cipro antibiotics) gaat er bij mij never nooit meer iets in mijn lichaam. Nog geen paracetamol.

  • Hoi Edwin,

   Ik heb een jaartje in de VS gewoond. Echt bizar om te ervaren hoe ”vaderlandsliefde” er daar ingepompt wordt. Elke dag dat school start, volkslied, opstaan, houding aannemen en het liefst meezingen. Idem voordat een sportwedstrijd start etc. Pure propaganda en het werkt.

   Verder heel vervelend om te horen dat big pharma slachtoffer bent geworden. Laatste keer dat ik medicijnen nam was toen ik 19 was en echt antibiotica nodig had. Ben nu mid 40…

   Groeten,,
   Hugo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in